به شخصه برای من خیلی اهمیت داره ، به نسبتی چیزی که خودم بودم و انجام دادم در گذشته ، حاضر به پذیرش اون برای فرد آیندم میشم ... مثلا اگر خودم تا به الان با کسی رابطه ی نداشتم مطمئنا انتظار همین رویه رو از طرف مقابلم دارم ....
به شخصه برای من خیلی اهمیت داره ، به نسبتی چیزی که خودم بودم و انجام دادم در گذشته ، حاضر به پذیرش اون برای فرد آیندم میشم ... مثلا اگر خودم تا به الان با کسی رابطه ی نداشتم مطمئنا انتظار همین رویه رو از طرف مقابلم دارم ....
این که معیار انتخاب بر اساس گذشته افراد قرار بگیره من موافق نیستم چون به نظرم میاد افراد ممکن هست در گذشته اشتباهاتی انجام داده باشن که در
زمان حال تکرارش نکنن یا در گذشته اخلاقیات خوبی داشتن که الان دیگه پایبند به اون اخلاقیات نیستن. ولی اینکه درباره گذشته کسی که قرار هست بهش
اعتماد بشه کاملا اطلاع داشته باشیم به نظرم اهمیت داره ..
یعنی ملاک انتخاب وقایع گذشته نیست ملاک شناختی هست که رسیدن به این شناخت مستلزم آگاهی از گذشته اس
خب توی ازدواج سنتی معمولا 6 ماه نیست
ولی متاسفانه با وجود محدودیت ها خود طرفین هم همان فرصت کم را میسوزانند
عوض اینکه بنشینند درباره ی مسائل مهم زندگی صحبت کنند در مورد رنگ و غذای مورد علاقه صحبت میکنند
حالا وقتی توی اون فرصت کوتاه یه شناخت نسبی طرفین پیدا کردند میشه گفتدوره ی عقد هم یک نوع نامزدی به حساب میاد...اگر طرفین انقدر درک داشته باشند که قبل از اینکه به مسائل خصوصی بپردازند برای رسیدن به تفاهم تلاش کنند ، این عقد هم یک نوع نامزدی میشه
نهایتا اگر به تفاهم نرسیدند با شناسنامه ی سفید از هم جدا میشوند
ولی متاسفانه واقعا طرز فکر بعضی ها چه دختر چه پسر پایین هست
عوض اینکه برای شناخت طرف مقابل تلاش کنند پسر ها به مسائل دیگر فکر میکنند و دختر ها هم به خرید و جشن عقد و جشن نامزدی و...
به نظر شما چطور باید خصوصیات اخلاقی رفتاری و شخصیتی دختر را در جلسات خواستگاری و فاصلهایی که طرفین میخواهند به جواب برسند شناخت؟
اینا مال بعد پسندیدینه دو طرف و جواب مثبته
جلسه اول اگر طرف ندیده باشین که 50 درصد ظاهره خوشتین بیاد و خوشش بیاد بعد چیزای دیگه ارزش داره بقیهشم بر میگرده به ملاکها و برداشتی که تو جلسه اول داشتین اگه خوب پیش رفت جسات بعدی
من که به جلسه دوم نرسیدم تا حالا!
6 ماهه خیلی زیاده خیلی
یکی از دوستان درستن گفتن بعد 6 ماهه خواسته یا ناخاسته علاقه میاد وسط
درباره گذشته هم البته برای من مهمه به نظرم شخصی که چند دهه از عمرشو با یه سری عقیده و تفکر و ... زندگی کرده ادامشو همین طوری زندگی میکنه دنبال عوض کردن کسی نباید بود تو ازدواج اگر فرد مورد نظر
با شرایط الانش مورد پسند بود خوب مبارکهاگه نه اینکه میگن ازدواج میکنه فلان میشه بیسار میشه حرف مفته
البته همه چیز استثنا داره ولی خوب من که تو این مورد ریسک نمیکنم
خب چطور میخواید از این گذشته مطلع بشید؟چیزی که کامل مشخص نمیشه چه ارزشی میتونه داشته باشه؟اصلا بر فرض طرف مقابل در عین صداقت تمام گذشتشو تعریف کرد(کجا چنین چیزی دیدید شما)خب حالا رفتارتون چطور تغییر میکنه؟منظورم اینه خب آخه حرف از گذشته که همون اول مطرح نمیشه که طرف بره بشینه بگه سلام تو گذشتت چی بوده؟
بعدشم چرا این رابطه قبل از ازدواج همش نهی میشه؟خب طرف از کجا شناخت پیدا کنه؟
اگه به عقد بکشه که دیگه تمومه.کاریش نمیشه کرد بعدش!
با رفت وآمد و نشست و برخواست.به قول دوست عزیزمون ملانصرالدین فرصت سوزی نکنید به جای سوال از رنگ وغذا واقعا معیاراتون رو روشن کنید و درباره اونا صحبت کنید.
از اطرافیا هم باید پرس و جو کرد.البته اگر تو حرفامون صداقت باشه.اگر....من خودم الان تو زندگیم به نطقه ای رسیدم که فکر میکنم ما آدما حتی خودم همش دروغ میگیم.اصلا دروغ لذت شده برامون(ببخشید ربطی به بحث نداشت 1جور درد دل بود)
Last edited by deadboy; 05-10-2013 at 17:46.
ازدواج نکنید به این دلایل :
1 خرجتون میره بالا .
2 آرامشتون بهم میخوره .
3 دیگه نمیتونید واسه خودتون وقت بذارید .
البته اگه پول و حوصله و وقت زیادی دارید از این قائله مستثنا هستید .
و در آخر اضافه کنم اگر ادم مسئولیت پذیری نیستید اصلا به ازدواج فکر نکنید .
Last edited by shaparak13; 05-10-2013 at 19:19.
شما توی یکی دوهفته چند بار میخوای بری خونه ی طرف ؟ بعدشم مگه نامزد کردی که چپ و راست بری خونه ی فرد مورد علاقت ؟
شاید اگه یارو آشنا باشه ، بشه این رفت و آمدها رو کرد ، ولی خونه ی یه غریبه شما چند بار میخوای رفت و آمد کنی که شناخت به دست بیاد.
دقیقا میشه همون سیستم قدیمی که خاله بزرگه ، خاله کوچیکه ، عمه بزرگه ، عمه کوچیکه ، مادربزرگ ، زن عمو ، زن دایی و کل زنای طایفه
میرفت دختر رو میدیدن . حالا هرکس هم بره نود درصد به ظاهر توجه میکنه ، ده درصد بقیه رو هم به خانواده ی اون شخص .
پس شما فقط خواستگاری رو زمان آشنایی میدونید ؟اگه به عقد بکشه که دیگه تمومه.کاریش نمیشه کرد بعدش!
تا چه اندازه شناخت باید توی خواستگاری به دست بیاد ؟
نظرتون درباره ی آشنایی به سبک دوستی چیه ؟ به نظرتون کارسازه ؟
چیزی که رایجه اینجا ، نامزدی دوران بین عقد تا جشن ازدواج محسوب میشه ، درحالی که باید فاصله ی بین خواستگاری تا عقد باشه و
معنای نامزدی میشه چیزی شبیه به " هنوز پول ندارم واسه عروسی " یا خیلی یارو وضعش خوش باشه " هنوز نمخوایم ازدواج کنیم کار داریم "
محتوای مخفی: خارج از بحث (طنز)
من به شمااطمینان میدم شما اگر بدونی دنبال چی هستی و واسه خانواده ها روشن کنی قضیرو صدبارم که بری و بیای کسی ازت ایرادی نمیگیره.لباسم که میخوای بخری پروش میکنی اول.الان شما خواستگاری های دو روبرتونو نگاه کنید.فاصلشون تا عقد ومتعهد شدن چقدره؟من میگم بعد از عقد دیگه شناخت نیست،فهمیدن،درک کردن و درنهایت کنار اومدنه.عقد 1 تعهده شما فردای عقد نمیتونی بگی من این اخلاقو فهمیدم نمیخوام و بزنی زیرش.(مگر موارد خاص)بعدشم کسی که شما میری خواستگاریش(کسی که شناخت قبلی نداری ازش)فرد مورد علاقت نیست.میخوای ببینی میتونه اون فرد،فرد مورد علاقت باشه یانه.
من دارم در مورد آشنایی های قبل از متعهد شدن حرف میزنم.اگرنه که فردای خواستگاری عقدوعروسی و بعد از دو روزم زندگی مشترک؟نه هیچ کس اینو قبول نمیکنه.
بعدشم هستند افرادی که بعد از 5،6سال هنوز همه چیزه همدیگرو نمیدونن.ما داریم از شناخت آدما حرف میزنیم نه 1 دستگاه که بری کاتالوگشو بخونی یا اسقاطش کنی بفهمی چی توشه!
من قبلا هم گفتم ما هر چقدرم که وقت بذاریم تو این دوران کلیات میاد دستمون شما تو طولانی مدت هم نمیتونی اون فرععیاتو بدست بیاری. بعدشم طولانی شدن باعث میشه چشمتونو رو خیلی از بدی هایی ام که فهمیدی ببندی و با احساست تصمصم بگیری.
دوستی از نظر خانواده ها قبول میشه بنظرتون؟بر فرض که قبول بشه شما تعریفتون از مدت دوستی چقدره؟
منم غیر ازاین چیزی نگفتم.بله آشنایی قبل از عقد باید حتما به وجود بیاد.بر منکرش لعنت.
اصلا من از دوستان خواهش میکنم این معیارهای آشناییشونو واسه بقیه شرح بدن.یعنی میخوان ازچی باخبر بشن تو این آشنایی؟و تو چه مدت به اون میرسن؟
Last edited by deadboy; 05-10-2013 at 20:52.
خب نمونه ی انجام شده رو دیدم . بستگی داره به فرد ، اونقدری صمیمیت ایجاد بشه و بشه در یه فضای دوستانه راجع به مسائل حرف زد .دوستی از نظر خانواده ها قبول میشه بنظرتون؟بر فرض که قبول بشه شما تعریفتون از مدت دوستی چقدره؟
نظر شما راجع به رفت و آمد خواستگاری درسته ولی همونجور که گفتید شما دور و برت رو نگاه کن ، من دور و برم رو که نگاه میکنم میبینم دختر و
پسر توی ازدواج سنتی نهایت تعداد ملاقات ها میشه دو یا سه بار ، اونم بیشتر شبیه به مذاکرات هسته ای میمونه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)