فکر میکنین یحیی گزینه مناسبی برای فصل بعده؟
میتونیم فصل بعد با یحیی به جایی برسیم؟
نتایج ژوزه رو با یحیی مقایسه کنین.
همچین زیاد فرقی هم نکردیم.تازه زمان ژوزه هافبک دفاعی هم نداشتیم ناهماهنگی بچه ها هم بود حاشیه اخراج کریمی هم بود.
یحیی یه تیم نسبتا هماهنگو تحویل گرفت،چنتا بازیکن خوبم جذب کردیم ولی نتایج فرقی نکرد.
حذفیو بزارین کنار،شاید ژوزه هم بود تو حذفی همین نتایجو میگرفتیم.
همون وقتی که نیم فصل اول تموم شد دیگه معلوم بود لیگو از دست دادیم و بچه ها تنها امیدشون به حذفی بود معلومم بود با همه وجود بازی میکنن تا ببرن.
با تمام احترامی که برای یحیی قایلم واقعا هنوز به حدی نرسیده که مربی پرسپولیس باشه.
شما به تساویا نگاه کنین.فقط یدونه دربیو میتونیم بگیم واقعا حقمون برد بود.
این دوبازی آخر که ضعف فنی مربیو خیلی حس کردم.
ترکیب،تعویضاش،زمان تعویضاش واقعا اشتباهن.
مسایل فنیو بزاریم کنار.
آخه خداحافظی مهدی رو کجای دلم بزارم؟

آخه مرد حسابی (یحیی) تو با چه عقلی به این نتیجه رسیدی که مهدی دیگه بدرد تیم نمیخوره؟
آخه اگه اون نبود که الان دوازدهم بودیم!
حتی بدرد هم نخوره،دیگه از فشنگچی که بهتره!
چرا تو لیگی که برامون مث بازی تدارکاتیه فشنگچیو بازی میدی ولی کاپیتان محبوبمونو حتی ده دقیقه هم بازیش نمیدی؟
مسایل حاشیه ای هم روز به روز بیشتر میشه.همه این حقو به خودشون میدن که تو ترکیب باشن.این آخرین مورد هم که اخراج نوروزی بود!
واقعا شخصیت آروم یحیی بدرد پرسپولیس پر حاشیه نمیخوره.
پرسپولیسو استقلال باید مربیاشون شخصیتی مثل قلعه نویی و دایی داشته باشن که بتونن حاشیه هارو جمع کنن.
نمیگم دایی رو بیارن بجای یحیی. اونم کارنامشو پس داده. هنوز 5تا باخت پشت سر همش یادمون نرفته. از نظر شخصیتش گفتم فقط.
بهتره در هر صورت یحیی خودش آخر فصل بره و خودشو مقابل تماشاچیا قرار نده.
حالا اگه قهرمان حذفی هم بشیم چه بهتر ، با خاطره خوش از هوادارا خداحافظی میکنه.
از بین گزینه های مربیگری پرسپولیس هم به نظر من اول کرانچار (اگه سپاهان به این آسونی از دستش بده) بعد درخشان.