تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 135 از 301 اولاول ... 3585125131132133134135136137138139145185235 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,341 به 1,350 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

2. 3 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

یکی بره روزنامه نود رو جمع کنه ! داره خودش رو می ... ! زده استقلال باید محروم شه ! من می ترسم برای بازی با سپاهان ، نکنه محروم کنن درست برای همون بازی !!!؟
    واسه چی باید محروم کنن ؟واسه این که اقای کاظمیان تربیت خانوادگیشو نشون داده جواب شنیده ؟ بابا اقای کاظمیان من خودم بچه کاشانم میدونم از کدوم روستای ما اومدی بیرون کلا اسمه روستا رو عوض کردن از بس زشت بود حالا بیشتر این شعر ودرک میکنم یارب روا مدار گـــدا معتبر شود .....
    یا اقای مظفری زاده که عین دخترا قهر میکنه...کجای دنیا داور قهر میکنه من نمیدونم حالا اگه شما اشتباه کنی تیمه ما قهر میکرد تکلیف چی مشد؟ 3-0 دیگه ... ...برادر من اگه ارش اخراج داشت پس مشت اسدی تو صورت ارش اخراج نداشت؟این دومین بازی که علاوه بر اینکه بازیکن خودمون باید اخراج میشد یــار حریف هم باید اخراج میشد ولی چون ما مافیا هستیم قدرتمون زیاده بازیکن اونا اخراج نمیشه...
    در کل ما دیشب 10 نفره مقابل 15 نفر بازی کردیم ...حالا اگه این بازی رو بعضی ها میبردن به عنوان حماسه جاودان فوتبال ایران ازش یاد میکردن

4. 8 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

خوب بچه ها حالا به مناسبت این بازی یه فلش بک بزنیم به گذشته . این بازی رفت پارسال 2 تیم بود که دقیقه 18 یه سانتر عالی از زیدان آسیا و پرش خارق العاده ی هفت مقدس و ضربه ی سر محشر اون که تور دروازه رو پاره کرد !!!

اونایی که ندیدن یا یادشون نمیاد حتما ببینن 15 مگابایته با کیفیته عالی . کلا فرهاد عادتشه توی سانترها عقب وایمیسه سرعتی میاد جلو . توی این سانتر هم از عقب میاد همچین ضربه ی سری میزنی که فکر کنم قدرت این ضربه رو بخوان محاسبه کنن هم قدرت شوت چکشیه مهاجمای ایرانه باشه

توی این بازی هم دقیقا میتونست 2 تا گل بزنه . چقدر که من حرص میخورم . یه بار از سمت چپ مدافع رو جا گذاشت یه بار از سمت راست که هر جفتشو داور خطا گرفت ! حداقل اگه یکیشم خطا نمیگرفت فرهاد کسی نیست که تک به تک گل نکنه میتونستیم این بازی رو 2 - 0 ببریم . اما بیخیال حالا هر جور شده که بردیم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 11 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

اگه این محرویتی بخوان بکنن به بازی سپاهان بخوره خیلی خیلی بد میشه امیدوارم هفته آینده بازی سپاهان و تراکتور مساوی بشه و استقلال بتونه نفتو پرگل ببره ولی بیشتر ترس من از اینه که بچه ها تو باد این برد بخوابن اگه بتونیم جام حذفی و لیگ رو با هم درو کنیم امسال بهترین فصل استقلال تو چند سال اخیر میشه واقعا عالیه

----------

این روزنامه نود مال کدوم تیمه؟
    Last edited by EngineeR EhsaN; 09-03-2013 at 11:09.

8. 8 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض تیم فوتبال استقلال ۱۰ نفره تراکتورسازی را شکست داد و با اقتدار صدرنشین ماند

تیم فوتبال استقلال در ورزشگاه آزادی و در حضور حدود ۷۰ هزار تماشاگر به مصاف تیم تراکتورسازی تبریز رفت که بازی با نتیجه یک بر صفر به سود استقلال به پایان رسید .
    خسرو حیدری در دقیقه ۱۷ دچار مصدومیت شد و نتوانست به بازی ادامه بدهد و جواد نکونام که در این بازی نیمکت‌نشین بود به جای او وارد میدان شد .
    نکونام در دقیقه ۳۱ با ضربه‌ای زمینی از داخل محوطه جریمه برای استقلال گلزنی کرد .
    سعید مظفری‌زاده داور مسابقه ، آرش برهانی بازیکن استقلال را در دقیقه ۳۹ به دلیل ضربه‌ای که با سر به بازیکن تراکتورسازی زد ،با کارت قرمز از زمین اخراج کرد .
    استقلال که در نیمه دوم ۱۰ نفره بود، سعی کرد بازی را اداره کند و توانست مقابل حملات گسترده تراکتورسازی مقاومت کند .
    با این پیروزی استقلال ۵۹ امتیازی شد و به صدر جدول برگشت . تراکتورسازی نیز با این شکست ۵۵ امتیازی باقی ماند و به رده سوم سقوط کرد. سپاهان هم با ۵۶ امتیاز دوم است.
    *ترکیب استقلال:
    مهدی رحمتی، پژمان منتظری، خسرو حیدری (از دقیقه 17 جواد نکونام)، علی حمودی، امیرحسین صادقی، ساموئل، مجتبی جباری (از دقیقه 90+1 حنیف عمران‌زاده)، هاشم بیک‌زاده، آرش برهانی، سیاوش اکبرپور و فرزاد حاتمی (از دقیقه 68 فرهاد مجیدی)
    سرمربی: امیر قلعه‌نویی
    *ترکیب تراکتورسازی:
    مهدی ثابتی، مصطفی اکرامی (از دقیقه 72 مسعود ابراهیم‌زاده)، مرتضی اسدی، محمد نصرتی، محمد ایران‌پوریان، مهدی کیانی، مهدی کریمیان، قاسم دهنوی (از دقیقه 60 جواد کاظمیان)، فلاویو لوپز، محمد ابراهیمی (از دقیقه 79 گیلسون سوارس) و سید مهدی سید صالحی.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mesibook.com

10. 3 کاربر از mesibook1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله اینطور که دار بوش میاد میخوان محروم کنن !!!! و میکنن ! ولی خدا کنه به بازی سپاهان نکشه !

12. 4 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با توجه به برنامه مسابقات و اینکه فقط 5 هفته به پایان لیگ باقی مانده چه تیمی قهرمان میشود؟

14. 4 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام

من فکر کنم فرهاد مجیدی یا حنیف رو هم محروم کنن!!

دو تا بازی هم هوادارا رو محروم میکنن

16. 8 کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mkh-n71's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اينقد نفوس بد نزنين!! چرا همتون اينقد نا اميديد؟!
    البته چون ما مافيا هستيم ممكنه محروم كنن اما .... اصلا ولش كنيد نگران نباشيد اگه مشكلي هم پيش اومد,خدا كنه پيش نياد!!

18. 5 کاربر از mkh-n71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

20. 3 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •