اول از همه : بچه های انجمن که طرفدار تیمای دیگه هستن درک کنن با تمسخر و استفاده کلمات نامناسب شان خودشون رو پایین نیارن . چه میخوای طرفدار رئال باشی چه منچستر درست نیست به تیکه پرانی توی این تاپیک !!! بزرگ تر فکر کنید نسبت به رفتاری که انجام میدین
خوب این بازی هم تموم شد . باز هم خلا تاکتیکی مشهود بود . دوستان خرده نگیرن : هنوز خبری در دست نیست که تیتو چه قدر درمانش طول میکشه . نبود سرمربی داره به تیم لطمه میزنه . وقتی سرمربی تیم اخراج بشه و بره روی سکو کلی داد و قال راه میفته که هدایت تیم به مخاطره میفته و نمیشه از رو سکو کوچ کرد چه برسه از فرسنگها دورتر !! بارسا تیم کوچکی نیست که با این دید غیر حرفه ای تیم رو بدون سرمربی ( در واقع بدون رهبر و بی صاحب ) به میدان بفرستیم . با این نقیصه داریم کار شاقی انجام میدیم . یه بازی همین خوزه روی نیمکت حریف نباشه ببینین چه اتفاقی میفته . بحث داوری هم که دیگه .... یه روزایی هواداران چلسی و تیمای دیگه میگفتن داوری به نفع بارساست الان کجا تشریف دارن ببینن چه جوری داره داور بازی رو در میاره ! با این باخت هم هنوز فاصله زیاده و این جشن و سروری که برپا شده بین بعضیا برای خوشحالی نزدیک شدن به صدر نیست . آرزوی محالی رو داشتن دنبال میکردن توی این چند وقته که بارسا رو شکست پیاپی بدن که الان دادن . متاسفانه تیم از لحاظ روحی اونقدر شکنندست که با یه حرکت از لحاظ روانی تیم بهم میریزه و همه چی از هم می پاشه . چند بازی دیگه باید ببازیم و دست روی دست بزاریم و به انتظار نامعلوم بازگشت تیتو باشیم معلوم نیست . تیم اینقدر اشباع شده از برد و جام که با باخت میونه نداره و بهم میریزه !
عجب ! شما چه طور نتیجه گیری کردین ؟!؟ اکثر پستهای این تاپیک نقیصه صحبتهای اولیه شما هستند . پست که میدین بهتره کل نظرات رو بخونین نه اینکه چند نظر رو مد نظر قرار بدید برای نتیجه گیر ! از یه ناظر بعید بود همچین کاری !!!!! به جای جواب دادن به پست بنده بهتره پستهای قبل از خودتون رو یه مروری بکنید اینجوری شاعبه پیش میاد یه پست دادین توی تاپیک بارسا که فقط یه پستی داده باشین !!!
Last edited by MoJtaBa.R; 02-03-2013 at 21:49.
وقتی یه بازیکن ( آبیدال) مریض میشه و احتیاج به روحیه داره تیم براش میجنگه با اقتدار قهرمان چمپیونز میشه
و توی هزاران تماشاگر بازوبند رو بهش میدن و بین اون همه جمعیت روی بالاترین جای ورزشگاه وایمیسه و توی اون جو جامو بالا میبره
چه حسیه؟ مطمئنا فقط خود ابیدال میدونه
اما حالا تیتو ؟در حالی که به روحیه نیاز داره و با یک برد میشه از اون طرف دنیا خوشحالش کرد
تیم نمیتونه این کارو کنه و تیتو علاوه بر سرطانش باید این فشار رو هم تحمل کنه
ما اینور دنیا سالم و سلامت نشستیم یه گل میخوریم به زمین و زمان حرف میزنیم
بیچاره تیتو تو بیمارستان چه حالی داره
تیتو اگه ما یه هوادار ساده ایم تو چی؟
کاش پست تو هم مثل ابیدال جانشین داشت![]()
Last edited by Hatek; 02-03-2013 at 21:50.
آرمان عزیز مرسی به خاطر کنترل کلامت و درکت برای جلوگیری از حاشیه
فکر میکنم 99 درصد بارساییها بخش اول حرفات رو قبول دارن
بارسا افت کرده این چیزی نیست که بشه حتی پشت اورست هم پنهانش کرد
و البته دوستان بارسایی هم باید این رو بپذیرن که هر تیمی در مقطعی از فصل دچار افت میشه
اما در مورد صحنه های مشکوک به پنالتی
باید این رو قبول کنی که گاهی یک پنالتی سرنوشت یک بازی رو تعیین میکنه
و رئال در کوپا همین الان هم با یک پنالتی (درست یا غلط) در نوکمپ 90 درصد راه رو رفته و شاید بهتره اینجوری بگیم که با یه پنالتی به یک جام میرسه
گاهی یک تیم که از نظر روحی بهم ریختس رو با یه پنالتی میشه زنده کرد
در مورد تیم نصفه نیمه رئال هم اجازه بده بخشی از حرفت رو قبول نکنم
رئال جدای از رونالدو که اونم نیمه دوم اومد 90 درصد تیمش در یک اندازه و سطحه
نیمکت رئال پر از ستاره هاییه که میتونن در تیمهای دیگه بدرخشن
مودریچ چیزی از اوزیل کم نداره این رو به عینه دیدیم موراتا به نظر من حتی میتونه از هیگواین و بنزما بهتر باشه مثل واران که دیدیم برچسب بازیکن ذخیره بهش چسبوندن کاملا اشتباهه
جدای از این
حالا اگر قبول کنیم که رئال با توجه به غایبینش طبیعیه که از کیفیت کلی تیمش قدری کاسته بشه
چرا نباید بپذیریم که نبود یک رهبر و یک نیمکت غایب میتونه به یک تیم آسیب بزنه
چرا باید غیبت تیتو رو توجیه بارساییها برای باخت بدونیم طبیعتا باید قبول کنیم که نبود یک رهبر واقعی روی نیمکت بارسا باعث شده این تیم هم از نظر روحی افت کنه هم از نظر فنی
خودت میتونی یک لحظه رئال رو به مدت چند ماه با رهبری کارنکا تصور کنی البته کارنکا نه درست تر اینه که با رهبری دستیار کارنکا تصور کنی؟
گویا بحران هنوز ادامه داره.
جای Xavi واقعا خالی بود.
هر چند تو بازی قبلی هر کسی بود غیر اون ژاوی همیشگی.
من جنگندگی تیم رو تحسین میکنم.
#Respect#
,,,,![]()
خوب داداش محمد يك 110!درصد تاثير داور در افت بارسا 1% به خاطر گل روي شمابازي سويا و اتلتيكو رو هم ديدم اونجام گلهاي زود هنگام اتلتيكو كمي باعث شد سويا احساسي برخورد كنه!ولي خوب بازي كرد سويا ناواسم يه گل زيبا زد!
چقدر مشكل شد يه پست دادنم!![]()
Last edited by نادر1368; 02-03-2013 at 22:04.
از نظر تاكتيك دو تيم مساوي بودن و از نظر موقعيت گل رئال بهتر بود
استفاده از نقشه هاي مختلف در يك بازي از خلاقيت مربي هست كه فعلا ما مشكل داريم
اين برد مباركه دوستان رئالي باشه بالاخره ما هم چند وقت روزهاي خوبمون بود و حالا رئال جذابيت فوتبال به همين چيزا هست
با اين روند جلوي ميلان حاضر بشيم راحت حذف شديم به نظر من در مقابل ميلان بايد دفاع كنيم و بعد از سرعت استفاده كنيم
به نظر من بارسلونا اونقدر ها هم افت نکرده....
اگر داوراي اونجا خطاي داوراي مارو داشتن همونجا وسط ميدان حلق اويزشون ميكردن!انصافا داوري هيچ ايرادي نداشت بارسا خيلي افت كرده!
فقط اینکه مورینیو خوب یاد گرفته بردن و خنثی کردن تاکتیک های بارسلونا رو و اینکه به رئال شخصیت داده و رئالی ها با تفکر بردن پا به میدون میذارند با یک بازیه منطقی نه احساسی(چیزی که تا قبل از اومدن مورینیو وجود نداشت و مورینیو بعد از گذشته زمانی تونست این تفکر رو از بین ببره در رئال...)
ممنونم علیرضا جان.
ببین گفتم بحث بحث نتیجه گیری نیست بحث سره بد بازی کردن و بدون برنامه بازی کردن هست فقط به عنوان مثال شما همون حرکت داوید ویا تو نیمه اول که توپ رو برد گوشه زمین نزدیک دروازه بعد یک شوت زد و در واقع توپ رو برای کمک داور اونطرف سانتر کرد+ عدم وجود روحیه کافی برای انجام یک بازی کامل....زمانی که بازی گره میخوره تیم نمیتونه از زیر بار فشار روانی در بیاد.اون قضیه داوری هم توی بازی ها حساس مثل اما و اگر هست مثلا اگه ضربه کاشته رونالدو میرفت تو گل اصلا کار به اون صحنه کشیده نمیشد و اما و اگر......
مشکل بارسا 50% مشکل فنی هست ، اگه بارسا بیاد همون کارایی که دو سال پیش جلو رئال میکرد رو دوباره انجام بده خوب قطعا نتیجه خیلی بهتر از این میشه ، چیزی که مشخصه اینه که بارسا دیگه نمیتونه همون تاکتیک های دو سال پیش رو هم اجرا کنه با وجود اینکه بازیکن هایی مثل مسی پیشرفت های قابل توجهی داشتند و در طرف مقابل ژاوی و پویول دیگه اون بازیکن های سابق نیستند.
در رابطه با اون قضیه نصفه و نیمه رئال همه چیز کیفیت فنی بازیکن نیست.بازیکنی مثل موراتا اولین الکلاسیکو رو تجربه میکرد و کلا برای سومین بار تو کل فصل فیکس شده بود و این نشون میده بازیکن فاقد تجربه کافی برای به نمایش گذاشتن 100% بازی خودش هست و نکته مهم تر اینکه تو پست تخصصی خودش بازی نمیکرد که مهاج نوک هست و مورینیو اونرو به وینگر چپ منتقل کرده بود تا تو کار دفاعی هم به فابیو و آربلوا کمک میکرد. کایخون هم تا حدودی همینطور بود و همین شرایط رو تجربه میکرد ، مودریچ تو پست تخصصی خودش بازی نمیکرد و اصلا دفاع کردن بلد نبود...په په هم که نقش تخریب کننده رو ایفا میکرد برای دومین بار بود تو این فصل روی این پست کار میکرد.کریم بنزما هم که بعد از سه تا بازی خط خوردن از لیست میاد تو ترکیب اصلی قرار میگیره + کاکا نیمکت نیشن...خوب شرایط همین بود تیم احتیاج داشت برای بازی به منچستر 45 دقیقه به بازیکن های اصلی استراحت بده.پس دوتا نتیجه شد 1-بازیکن ها فاقد تجربه لازم بودند 2-در پست تخصصی بازی نمیکردند 3-تیم قصد فشار آوردن برای گل بیشتر رو به خاطر بازی با منچستر نداشت.
البته در رابطه با کارنکا در حال حاضر بیشتر فعالیت ها مثل کنفرانس ها و.....توسط کارنکا صورت میگیره و در واقع کارنکا یک مربی هست نه آنالیزر...و من پارسال تو تاپیک رئال هم حتی گفتم اگه خوزه بره بهترین گزینه برای جانشینی اون همین آیتور کارنکا هست در کنار روی فاریا که دستیار اصلی خوزه بود {چلسی - اینتر}....اگه اشتباه نکنم پارسال هم دستیار خوزه رو برای مربی گری یک تیم لالیگا میخواستن که خوزه اجازه نداد از تیم جدا بشه.
قربانت.
Last edited by D3vil_A; 02-03-2013 at 22:19.
فکر نمی کنم محمد جان
کار میکشه به دقایق آخر و بازی سخت و سخت تر میشه
میلان (حداقل چیزی که در بازی رفت دیدیم) برخلاف رئال اصلا جلو نمیاد
پی نوشت: چه حالی میده بعد از مدت ها بازی ها رو از این زاویه نگاه می کنیمخیلی وقته همچین چالشی نداشتیم
مشکل مربی نیست مشکل اینه رورا شده مربی آنالیزور نداریمچون حتی اصول فوتبال رو رعایت نمی کنیم و برای نقاط ضعف خودمون و قوت حریف برنامه ای نداریم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)