تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 135 از 176 اولاول ... 3585125131132133134135136137138139145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,341 به 1,350 از 1760

نام تاپيک: ◄◄◄راهنمایی برای خرید Hard Disk Drive►►►

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس الان دیگه هیچ مشکلی نداره؟
    یعنی فقط دو تا سکتور رزرو دیگه مونده؟
    اگر بیشتر نمیشه جای نگرانی نیست . هر چند وقت یکبار کنترل کنید .

سکتور رزرو هم خیلی بیشتر از 10 عدد هست . از روی عکسی که گذاشتید هم مشخص نمیشه و دقیقاً هم معلوم نیست در هر هارد دیسک چه تعداد رزرو موجود هست ولی فرمول زیر شاید تا حدی سکتورهای رزرو رو مشخص کنیه .

فرض کنید جئومتری هارد دیسکی به شکل زیر باشه .

تعداد سیلندر 60801
    تعداد ترکها در هر سیلندر 255
    تعداد سکتور در هر ترک 63

با ضرب کردن تمام موارد بالا این هارد دیسک 976,768,065 عدد سکتور داره .

اگر به عکس زیر دقت کنید میبینید که تعداد سکتورها 976,773,168 عدد هست که اختلاف ایندو (5,103) میتونه نشاندهنده وجود سکتورهای رزرو باشه .

2. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام وقت بخیر
    چند تا سوال داشتم خوشحال میشم پاسخ بدید:
    1 نظرتون در مورد هارد زیر تعمیر میشه یا نه ؟

2پیشنهادتون واسه خرید هارد جهت نصب ویندوز بین هاردای samsumg , western RE در تایپیک زیر چیه(در قیاس با سیگیت باراکودای دو ترا که قصد خرید داشتم)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام وقت بخیر
    چند تا سوال داشتم خوشحال میشم پاسخ بدید:
    1 نظرتون در مورد هارد زیر تعمیر میشه یا نه ؟

2پیشنهادتون واسه خرید هارد جهت نصب ویندوز بین هاردای samsumg , western RE در تایپیک زیر چیه(در قیاس با سیگیت باراکودای دو ترا که قصد خرید داشتم)
    سلام .

1. شايد تعمير شدني باشه (نه توسط خودتان بلكه در كلينيكهاي معتبر) ولي مقرون به صرفه نيست و بهتره كه تعويض كنيد .
    2. اون سامسونگها هاردهاي لپتاپي هستند . اگر براي لپتاپ ميخواهيد كه بايد همين سامسونگ رو انتخاب كنيد ولي اگر براي PC و نصب ويندوز ميخواهيد RE رو انتخاب كنيد .

6. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعضي از هارد ديسكها مثل WD Green در قسمت كناري سوراخي دارند كه با برچسب نازك آلومنيومي پوشيده ميشوند (عكسهاي زير) .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در زمان توليد هارد ديسك ، از طريق اين سورخها هدهاي دستگاه Servo Writer اطلاعات Servo رو روی سطح مديا مينويسند .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برچسبهاي آلومنيومي كه اين سوراخها رو ميپوشانند نازك هستند و در نتيجه در هنگام نصب در داخل كيس بسيار دقت كنيد كه پاره نشوند . حتي در زماني كه هارد ديسك را از پهلوها ميگيريد و بلند ميكنيد بايد دقت كنيد كه انگشت ـتان و ناخن ـتان بطور اتفاقي اين برچسبها رو پاره نكنند . در غير اينصورت باعث ورود گرد و غبار به محفظه داخلي هارد ديسك و خرابي ميشود .

8. 4 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام .

1. شايد تعمير شدني باشه (نه توسط خودتان بلكه در كلينيكهاي معتبر) ولي مقرون به صرفه نيست و بهتره كه تعويض كنيد .
    2. اون سامسونگها هاردهاي لپتاپي هستند . اگر براي لپتاپ ميخواهيد كه بايد همين سامسونگ رو انتخاب كنيد ولي اگر براي PC و نصب ويندوز ميخواهيد RE رو انتخاب كنيد .
    ممنون از پاسخگوییتون
    بین سیگیت باراکودا و وسترن RE کدوم یکی عمر، سرعت و در کل پرفورمنس بهتری داره؟
    اختلاف قیمت هارد RE در لینک بالا نسبت به بازار منطقیه؟مشکلی نداره به نظرتون؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از پاسخگوییتون
    بین سیگیت باراکودا و وسترن RE کدوم یکی عمر، سرعت و در کل پرفورمنس بهتری داره؟
    اختلاف قیمت هارد RE در لینک بالا نسبت به بازار منطقیه؟مشکلی نداره به نظرتون؟
    WD RE بهتر از سيگيت Barracuda هست . WD RE اساساً براي ديتاسنترها و سرورها طراحي و ساخته شده .
    قيمت بازار WD RE چهارترابايتي در بازار بالاي يك ميليون تومن هست ولي اين بدون گارانتي هست . طبق عكسي كه از HD Tune گذاشته هارد ديسك نو هست ولي از ليبل عكس نذاشته و معلوم نيست توليد چه سالي هست .

11. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من 2 تا هارد اکسترنال segate expantion desk دارم که با آداپتور هستند ....از قضا از شانس اون هاردی که تمام اطلاعات مهمم توش بود بعد از زدن توی محافظ به حالت raw رفت و اطلاعاتم در معرض نابودی قرار گرفت
    از اونجایی که این هارد با آدابپتور همیشه ریسک داره .تصمیم گرفتم یه هارد اکسترنال 2 ترا بدون آداپتور بگیرم که تحت هیچ شرایطی مثل این و شوک و safe remove نکردن و...هیچ اتفاقی براش نیوفته ....یعنی خیالم راحت باشه ...حالا نظر شما رو میخواستم بدونم که همچین هاردی هست؟؟...در ضمن تا جای امکان قیمتش هم زیاد بالا نباشه ...
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من 2 تا هارد اکسترنال segate expantion desk دارم که با آداپتور هستند ....از قضا از شانس اون هاردی که تمام اطلاعات مهمم توش بود بعد از زدن توی محافظ به حالت raw رفت و اطلاعاتم در معرض نابودی قرار گرفت
    از اونجایی که این هارد با آدابپتور همیشه ریسک داره .تصمیم گرفتم یه هارد اکسترنال 2 ترا بدون آداپتور بگیرم که تحت هیچ شرایطی مثل این و شوک و safe remove نکردن و...هیچ اتفاقی براش نیوفته ....یعنی خیالم راحت باشه ...حالا نظر شما رو میخواستم بدونم که همچین هاردی هست؟؟...در ضمن تا جای امکان قیمتش هم زیاد بالا نباشه ...
    با تشکر
    سلام .

RAW شدن درایوها در هارد دیسکهای اکسترنال (هم در مدلهای دسکتاپی و هم پرتابل) مشکل نسبتاً شایعی هست و حتی در همین انجمن هم چندین کاربر با این مشکل مواجه شدن . برای به حداقل رساندن چنین مشکلاتی ، Safely Remove کردن قبل از جدا کردن کابل USB باید حتماً انجام بشه . همچنین اگر از مدلهای آداپتوردار هست باید ابتدا آداپتور رو به برق متصل و سپس کابل USB رو به سیستم متصل کرد . در تاپیک زیر در مورد نحوه Safely remove کردن در مدلهای مختلف توضیحاتی داده شده که پیشنهاد میکنم مطالعه کنید .

عوامل دیگری مثل خرابی کانکتور USB و یا پریز برق و در نتیجه قطع و وصلی مکرر ، نوسانات ولتاژ و يا كافي نبودن جريان در ایجاد چنین مشکلاتی بی تاثیر نیست . البته من خودم چند عدد هارد دیسک اکسترنال دارم و تابحال با چنین موردی (RAW شدن درایوها) مواجه نشدم.

که تحت هیچ شرایطی مثل این و شوک و safe remove نکردن و...هیچ اتفاقی براش نیوفته ....یعنی خیالم راحت باشه
    اگر جابجایی ندارید و اگر فقط روی یک سیستم استفاده میکنید پیشنهاد میکنم هارد دیسک اینترنال انتخاب کنید که امنیت بیشتری نسبت هارد دیسکهای اکسترنال دارند . هارد اکسترنال فعلی رو بعنوان آرشیو و بکآپ نگه دارید .

14. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

ممنون از جوابتون
    ولی من به هارد اکسترنال نیاز دارم تا اینترنال ...یعنی روی سیستم های مختلف وصل میکنم
    یه سری از هارد ها هستند که قابلیت ضدشوک و... دارند نظرتون راجع به این هارد ها در مورد safe removeچیه؟؟؟
    مثلا این هارد که توی دیجی کالا گذاشته
    Adata Choice HC500 External Hard Drive - 2TB

- - - Updated - - -

سلام .

RAW شدن درایوها در هارد دیسکهای اکسترنال (هم در مدلهای دسکتاپی و هم پرتابل) مشکل نسبتاً شایعی هست و حتی در همین انجمن هم چندین کاربر با این مشکل مواجه شدن . برای به حداقل رساندن چنین مشکلاتی ، Safely Remove کردن قبل از جدا کردن کابل USB باید حتماً انجام بشه . همچنین اگر از مدلهای آداپتوردار هست باید ابتدا آداپتور رو به برق متصل و سپس کابل USB رو به سیستم متصل کرد . در تاپیک زیر در مورد نحوه Safely remove کردن در مدلهای مختلف توضیحاتی داده شده که پیشنهاد میکنم مطالعه کنید .

عوامل دیگری مثل خرابی کانکتور USB و یا پریز برق و در نتیجه قطع و وصلی مکرر ، نوسانات ولتاژ و يا كافي نبودن جريان در ایجاد چنین مشکلاتی بی تاثیر نیست . البته من خودم چند عدد هارد دیسک اکسترنال دارم و تابحال با چنین موردی (RAW شدن درایوها) مواجه نشدم.

اگر جابجایی ندارید و اگر فقط روی یک سیستم استفاده میکنید پیشنهاد میکنم هارد دیسک اینترنال انتخاب کنید که امنیت بیشتری نسبت هارد دیسکهای اکسترنال دارند . هارد اکسترنال فعلی رو بعنوان آرشیو و بکآپ نگه دارید .

ممنون از جوابتون
    ولی من به هارد اکسترنال نیاز دارم تا اینترنال ...یعنی روی سیستم های مختلف وصل میکنم
    یه سری از هارد ها هستند که قابلیت ضدشوک و... دارند نظرتون راجع به این هارد ها در مورد safe removeچیه؟؟؟
    مثلا این هارد که توی دیجی کالا گذاشته
    Adata Choice HC500 External Hard Drive - 2TB

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •