تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به کدام آنتی ویروس رای می دهید؟

راي دهنده
219. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avast

16 7.31%
  • Avira

24 10.96%
  • Baidu

1 0.46%
  • Bitdefender

35 15.98%
  • Bull Guard

2 0.91%
  • COMODO

30 13.70%
  • DR.Web

4 1.83%
  • ESET - NOD32

48 21.92%
  • Emsisoft

11 5.02%
  • F_Secure

4 1.83%
  • G Data

2 0.91%
  • Kaspersky

63 28.77%
  • Mcafee

8 3.65%
  • Microsoft

5 2.28%
  • Norman

2 0.91%
  • Panda

6 2.74%
  • Qihoo

3 1.37%
  • Quick Heal

2 0.91%
  • Symantec - Norton

29 13.24%
  • Trend Micro

5 2.28%
  • Trustport

1 0.46%
  • Viper

1 0.46%
  • Webroot

6 2.74%
  • ZoneAlarm

7 3.20%
  • ضد بدافزار ایمن

1 0.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 135 از 402 اولاول ... 3585125131132133134135136137138139145185235 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,341 به 1,350 از 4018

نام تاپيک: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    اصفهان يگانه شهر زيباي خدا

پيش فرض

سلام.بر همه گی. میتونید به من یک آنتی ویروسی را بگین که هم سریع باشه.هم قدرتمند باشه.هم از لحاظ لودینگ و فالس عالی باشه.نصبش آسان باشد.اپدیت آن کم هجم و تند تند آپدیت شود.
    متشکرم

: ali.reihani

سلام.
    آقا بهترین آنتی ویروس از لحاظ قدرت و سرعت و ....... کدام آنتی ویروس است؟

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
    به نظر من که نود 32 ورژن 5
    چون دارم ازش استفاده میکنم و تا به حال به هیچ گرفتاری از طرف ویروس ها و ...... عوامل مخرب به کامپیوترم نشدم.

سلام

تمام ویژگی هایی را که که گفتید Nod32 داره به جز

قدرت عالی

2. این کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

پس دوستان شما ترکیب آنتی ویروس Avira Free و Comodo Firewall رو کاملا تایید میکنین؟

البته برا اون سیستمهایی که متوسط هستن و کاربر زیاد با کامپیوتر ور نمیره و زیادم سر در نمیاره!!

اگه دوستان پیشنهاد دیگه ای دارن خوشحال میشم بگن و مارو هم راهنمایی بفرمایند

ممنونم
    Last edited by Captain; 04-10-2012 at 17:50. دليل: اصلاح کلمات :دی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

هیچ سیستم امنیتی بدون اشکال نیست اما comodo firewall با Norton Antivirus 2013 و یا با bitdefender Antivirus 2013 بهتر از ترکیب شماست.هر چند رایگان بودن avira شما رو از بدنبال گشتن سریال راحت می کنه.
    سیستم دوست من 2 گیگ رم داره و بقیه قطعات هم برای 6 سال پیشه bitdefender total security 2013 دو بدون مشکل نصب کرده اما تا رو سیستم شما نصب نشه معلوم نمیکنه چطوری عمل کنه در ضمن comodo برای کسی که چندان از کامپیوتر سر در نیاره مناسب نیست..بهترین گزینه به نظر من برای کاربر مبتدی internet security bitdefender 2013 هست..اگه paranoid mode اون فعال نشه تقریبا هیچ سئوالی نمی پرسه.
    Last edited by satansilent; 05-10-2012 at 00:56.

5. 2 کاربر از satansilent بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

هیچ سیستم امنیتی بدون اشکال نیست اما comodo firewall با Norton Antivirus 2013 و یا با bitdefender Antivirus 2013 بهتر از ترکیب شماست.هر چند رایگان بودن avira شما رو از بدنبال گشتن سریال راحت می کنه.
    سیستم دوست من 2 گیگ رم داره و بقیه قطعات هم برای 6 سال پیشه bitdefender total security 2013 دو بدون مشکل نصب کرده اما تا رو سیستم شما نصب نشه معلوم نمیکنه چطوری عمل کنه در ضمن comodo برای کسی که چندان از کامپیوتر سر در نیاره مناسب نیست..بهترین گزینه به نظر من برای کاربر مبتدی internet security bitdefender 2013 هست..اگه paranoid mode اون فعال نشه تقریبا هیچ سئوالی نمی پرسه.
    ممنونم ازتون ولی خب من برا خودم نمیخوام، خودتون که خوب میدونین وقتی کسی از کامپیوتر سر در میاره، کل فک و فامیل بهش میگن بیا انتی نصب کن، فعالش کن، اینو کن اونو بکن، دیگه خسته شدم خداییش

امیدوارم دوستان حرفه ای (Jolan57 , Kases , Batman) دقیق تر راهنماییم کنن

یعنی عاشق این 3 نفرما

البته بقیه دوستان جای خود

7. 2 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

سلام ممنون از لطفت
    در این جور موارد گزینه های زیادی هست که میشه نصب کرد البته باید یه سری شرایط رو سنجید مثل شخص چقدر با کامپیوتر آشنایی داره یا اینکه چقدر با اینترنت سر و کار داره و از این جور موارد.
    مثلا من برای یک سیستمی که زیاد با اینترنت سروکار نداره آویرا فری + فایروال خود ویندوز نصب کردم و 2 3 هفته ای یک بار هم آپدیت میکنم
    ولی سیستمی که بیشتر با اینترنت سر و کار داره نسخه تریال 3 ماهه بولگارد اینترنت سکوریتی ریختم
    این گزینه ها هم هستند نورتون اینترنت سکوریتی + بیت دیفندر اینترنت سکوریتی
    البته این 2 مورد مشکل سریال دارن ولی بازم به آشنایی شخص با کامپیوتر برمیگرده مثلا من برای یکی نورتون اینترنت سکوریتی ریختم و آدرس فروم خودمون برای سریال رو هم بهش دادم هر وقت تموم میشه میاد اینجا و سریال ها رو تست میکنه تا یکی کار کنه
    سعی کنید هیچ وقت فایروال جدا نصب نکنید و اینترنت سکوریتی نصب کنید به خصوص فایروال هایی که سوال میکنند مثل کمودو .

9. 4 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mohsenking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

دوستان من الان BD IS 2013 دارم با لایسنس 1 ساله که یه ماهه دارم ازش استفاده میکنم
    ولی ظاهرا با IDM مشکل داره و هر کاری کردم نتونستم درستش کنم (نمیتونم بعضی فایلارو دانلود کنم) از بیت شدیدا راضی هستم ولی ظاهرا باید کوچ کنم به یه آنتی ویروس دیگه !
    توی نمایشگاه Emcisoft IS رو 27 تومن گذاشته بودن ورژنش رو پرسیدم گفت 7 هست گفتم بتا هست گفت نه فکنم 3بار پرسیدم گفت نه !!! نظرتون راجب MC چیه ؟
    من Norton IS و 360 دوتاشون 2013 رو نصب کردم خیلی خوب بودن فقط به کرک گیر میدادن !
    کسپر IS 2013 رو هم نصب کردم ماه پیش که سرعتم 2MB بود این با نهایتا 8 kb/s دانلود میکرد که اینش یکم اذیتم میکرد

حالا فکنم باید دنبال یه آنتی ویروس جایگزین بیت دوست داشتنی باشم شما چی پیشنهاد میدین ؟
    من کلا تو نتم لپتاپم هم Core i7 و 8gig رم هست

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض Avasat یا Avira . مساله این است . نسخه FREE .

دوستان خسته نباشید . من هر دو تا آنتی ویروس رو ( نسخه FREE ) رو گرفتم آخرین ورژن. میخوام یکی رو انتخاب کنم . راهنمایی کنید کدوم ؟؟؟ .
    کارایی عالی ، سبک بودن ، آپدیت مرتب و ... چیزاییه که من میخوام .
    البته تا حالا آویرا داشتم خیلی خوبه ولی به نظرم حفره امنیتی داره و کامپیوتر بعضی وقتا ویروسی شده !!!!!!!! حالا با ذکر دلیل فنی راهنمایی کنید . ممنون . ویندوز 7 دارم و سیستمم از لحاظ سخت افراری بدک نیست !

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ممنونم ازتون ولی خب من برا خودم نمیخوام، خودتون که خوب میدونین وقتی کسی از کامپیوتر سر در میاره، کل فک و فامیل بهش میگن بیا انتی نصب کن، فعالش کن، اینو کن اونو بکن، دیگه خسته شدم خداییش

امیدوارم دوستان حرفه ای (Jolan57 , Kases , Batman) دقیق تر راهنماییم کنن

یعنی عاشق این 3 نفرما

البته بقیه دوستان جای خود
    سلام اقا مسعود لطف دارین

گفتنی ها رو عباس جان گفتن دیگه جای بحثی نموند من هم نظرم اینه سویت یکپارچه از یک شرکت امنیتی باشه بهتره
    پیشنهاد دادن انتی ویروس به یک شخصی که میزان اطلاعاتش در مورد انتی ویروس مشخص نیست واقعا سخته
    موفق باشید

13. 3 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان خسته نباشید . من هر دو تا آنتی ویروس رو ( نسخه FREE ) رو گرفتم آخرین ورژن. میخوام یکی رو انتخاب کنم . راهنمایی کنید کدوم ؟؟؟ .
    کارایی عالی ، سبک بودن ، آپدیت مرتب و ... چیزاییه که من میخوام .
    البته تا حالا آویرا داشتم خیلی خوبه ولی به نظرم حفره امنیتی داره و کامپیوتر بعضی وقتا ویروسی شده !!!!!!!! حالا با ذکر دلیل فنی راهنمایی کنید . ممنون . ویندوز 7 دارم و سیستمم از لحاظ سخت افراری بدک نیست !
    سلام
    سوال شما جواب دادنش خیلی سخته
    هر دو انتی ویروس شرایطی که شما مد نظرتون هست رو دارن ممکنه یه بار اویرا نتونسته باشه مخرب رو شناسایی کنه این اتفاق برای هر انتی ویروسی ممکنه بیفته ممکنه شما اوست نصب کنید باز هم الوده بشید هر دو خوب هستن
    الان که در تحریم اوست قرار داریم به نظر من اویرا نصب کنید بهتره

15. 4 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mohsenking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

دوستان من الان BD IS 2013 دارم با لایسنس 1 ساله که یه ماهه دارم ازش استفاده میکنم
    ولی ظاهرا با IDM مشکل داره و هر کاری کردم نتونستم درستش کنم (نمیتونم بعضی فایلارو دانلود کنم) از بیت شدیدا راضی هستم ولی ظاهرا باید کوچ کنم به یه آنتی ویروس دیگه !
    توی نمایشگاه Emcisoft IS رو 27 تومن گذاشته بودن ورژنش رو پرسیدم گفت 7 هست گفتم بتا هست گفت نه فکنم 3بار پرسیدم گفت نه !!! نظرتون راجب MC چیه ؟
    من Norton IS و 360 دوتاشون 2013 رو نصب کردم خیلی خوب بودن فقط به کرک گیر میدادن !
    کسپر IS 2013 رو هم نصب کردم ماه پیش که سرعتم 2MB بود این با نهایتا 8 kb/s دانلود میکرد که اینش یکم اذیتم میکرد

حالا فکنم باید دنبال یه آنتی ویروس جایگزین بیت دوست داشتنی باشم شما چی پیشنهاد میدین ؟
    من کلا تو نتم لپتاپم هم Core i7 و 8gig رم هست
    دوستان کسی نیست ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •