سلام
تمام ویژگی هایی را که که گفتید Nod32 داره به جز
قدرت عالی
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
سلام
تمام ویژگی هایی را که که گفتید Nod32 داره به جز
قدرت عالی
پس دوستان شما ترکیب آنتی ویروس Avira Free و Comodo Firewall رو کاملا تایید میکنین؟
البته برا اون سیستمهایی که متوسط هستن و کاربر زیاد با کامپیوتر ور نمیره و زیادم سر در نمیاره!!
اگه دوستان پیشنهاد دیگه ای دارن خوشحال میشم بگن و مارو هم راهنمایی بفرمایند![]()
ممنونم
Last edited by Captain; 04-10-2012 at 17:50. دليل: اصلاح کلمات :دی
هیچ سیستم امنیتی بدون اشکال نیست اما comodo firewall با Norton Antivirus 2013 و یا با bitdefender Antivirus 2013 بهتر از ترکیب شماست.هر چند رایگان بودن avira شما رو از بدنبال گشتن سریال راحت می کنه.
سیستم دوست من 2 گیگ رم داره و بقیه قطعات هم برای 6 سال پیشه bitdefender total security 2013 دو بدون مشکل نصب کرده اما تا رو سیستم شما نصب نشه معلوم نمیکنه چطوری عمل کنه در ضمن comodo برای کسی که چندان از کامپیوتر سر در نیاره مناسب نیست..بهترین گزینه به نظر من برای کاربر مبتدی internet security bitdefender 2013 هست..اگه paranoid mode اون فعال نشه تقریبا هیچ سئوالی نمی پرسه.
Last edited by satansilent; 05-10-2012 at 00:56.
ممنونم ازتون ولی خب من برا خودم نمیخوام، خودتون که خوب میدونین وقتی کسی از کامپیوتر سر در میاره، کل فک و فامیل بهش میگن بیا انتی نصب کن، فعالش کن، اینو کن اونو بکن، دیگه خسته شدم خداییش
امیدوارم دوستان حرفه ای (Jolan57 , Kases , Batman) دقیق تر راهنماییم کنن
یعنی عاشق این 3 نفرما
البته بقیه دوستان جای خود![]()
سلام ممنون از لطفت
در این جور موارد گزینه های زیادی هست که میشه نصب کرد البته باید یه سری شرایط رو سنجید مثل شخص چقدر با کامپیوتر آشنایی داره یا اینکه چقدر با اینترنت سر و کار داره و از این جور موارد.
مثلا من برای یک سیستمی که زیاد با اینترنت سروکار نداره آویرا فری + فایروال خود ویندوز نصب کردم و 2 3 هفته ای یک بار هم آپدیت میکنم
ولی سیستمی که بیشتر با اینترنت سر و کار داره نسخه تریال 3 ماهه بولگارد اینترنت سکوریتی ریختم
این گزینه ها هم هستند نورتون اینترنت سکوریتی + بیت دیفندر اینترنت سکوریتی
البته این 2 مورد مشکل سریال دارن ولی بازم به آشنایی شخص با کامپیوتر برمیگرده مثلا من برای یکی نورتون اینترنت سکوریتی ریختم و آدرس فروم خودمون برای سریال رو هم بهش دادم هر وقت تموم میشه میاد اینجا و سریال ها رو تست میکنه تا یکی کار کنه
سعی کنید هیچ وقت فایروال جدا نصب نکنید و اینترنت سکوریتی نصب کنید به خصوص فایروال هایی که سوال میکنند مثل کمودو .
دوستان من الان BD IS 2013 دارم با لایسنس 1 ساله که یه ماهه دارم ازش استفاده میکنم
ولی ظاهرا با IDM مشکل داره و هر کاری کردم نتونستم درستش کنم (نمیتونم بعضی فایلارو دانلود کنم) از بیت شدیدا راضی هستم ولی ظاهرا باید کوچ کنم به یه آنتی ویروس دیگه !
توی نمایشگاه Emcisoft IS رو 27 تومن گذاشته بودن ورژنش رو پرسیدم گفت 7 هست گفتم بتا هست گفت نه فکنم 3بار پرسیدم گفت نه !!! نظرتون راجب MC چیه ؟
من Norton IS و 360 دوتاشون 2013 رو نصب کردم خیلی خوب بودن فقط به کرک گیر میدادن !
کسپر IS 2013 رو هم نصب کردم ماه پیش که سرعتم 2MB بود این با نهایتا 8 kb/s دانلود میکرد که اینش یکم اذیتم میکرد
حالا فکنم باید دنبال یه آنتی ویروس جایگزین بیت دوست داشتنی باشم شما چی پیشنهاد میدین ؟
من کلا تو نتم لپتاپم هم Core i7 و 8gig رم هست
دوستان خسته نباشید . من هر دو تا آنتی ویروس رو ( نسخه FREE ) رو گرفتم آخرین ورژن. میخوام یکی رو انتخاب کنم . راهنمایی کنید کدوم ؟؟؟ .
کارایی عالی ، سبک بودن ، آپدیت مرتب و ... چیزاییه که من میخوام .
البته تا حالا آویرا داشتم خیلی خوبه ولی به نظرم حفره امنیتی داره و کامپیوتر بعضی وقتا ویروسی شده !!!!!!!! حالا با ذکر دلیل فنی راهنمایی کنید . ممنون . ویندوز 7 دارم و سیستمم از لحاظ سخت افراری بدک نیست !
سلام اقا مسعود لطف دارین
گفتنی ها رو عباس جان گفتن دیگه جای بحثی نموند من هم نظرم اینه سویت یکپارچه از یک شرکت امنیتی باشه بهتره
پیشنهاد دادن انتی ویروس به یک شخصی که میزان اطلاعاتش در مورد انتی ویروس مشخص نیست واقعا سخته
موفق باشید![]()
سلام
سوال شما جواب دادنش خیلی سخته
هر دو انتی ویروس شرایطی که شما مد نظرتون هست رو دارن ممکنه یه بار اویرا نتونسته باشه مخرب رو شناسایی کنه این اتفاق برای هر انتی ویروسی ممکنه بیفته ممکنه شما اوست نصب کنید باز هم الوده بشید هر دو خوب هستن
الان که در تحریم اوست قرار داریم به نظر من اویرا نصب کنید بهتره
دوستان کسی نیست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)