اقا این E10 رو از کجا خریدی؟تهرانی شما؟
اقا این E10 رو از کجا خریدی؟تهرانی شما؟
خیر
بنده شیراز هستم
شرکت فونیران شرکتی هست که گارانتی کرده این هدفونارو
میخایین تو سایتشون یه سر بزنید شاید داشته باشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیسش چظوره؟از 10 چند میدین بهش؟
والا بین in-ear هایی که داشتم ( سونی Ex35 - سانهایزر Cx300 - فیلیپس SHE800 )
بعد از سونی EX35 بهترین بیسی که بم داده همین هدفون E10 هست
از 10 بهش 8 میدم
توی صداهای خیلی بلند خش خش نمیکنه و بیس صاف و تمیزی داره
اون دوستی که چند هفته پیش خریده بودن، از پاساژ ایران تهیه کردن فروشگاه نکیسا اگر اشتباه نکنم
ممنون
میدونید مدل e30 رو هم داشتن یا نه؟ قیمتش چی؟
سلام : تا 300 تومن هدفون over ear که دیتیل و soundstage خوبی داشته باشه راهنمایی کنید . متشکرم
سلام
متاسفانه فقط E10 داشت و اونم فقط يكي ( خوش شانس بودم من)
به گفته خودش به صورت امتحاني آورده بود و از منم گرفت روي آيپد خودش صداش رو تست كرد و خوشش اومده بود
فكر كنم دوباره بياره
عزيز شما ايرفوني ميخواي كه هم باس خوب،هم تفكيك پذيري خوب و هم صداي وايدي داشته باشه براي سبكت.ولي با وضيت بازار بايد خيلي بيشتر از اينها هزينه كني.به نظر من پولهاتو جمع كن و چيزي نخر تا قدرت خريدت بره بالا.در ضمن اينم بگم كه هدفون هاي فول سايزي هستند كه بهترين نويز گيري رو دارند مثل Sony D600 كه ٩٦٪ نويز رو ميگيرن.پس فكر نكن فقط ايرفونها نويز رو ميگيرن.اگه باز هم پا فشاري روي خريد داري به نظرم هدفونهاي سنهايزر و بعد سوني بيشتر به كارت بخورند.هرچند كه هدفونهاي سوني كمي ارزون ترن.ببين بااين بودجه اي كه داري توي بازار چيگيرت مياد،بهم بگو تا بهترينشو برات انتخواب كنم.چون قيمتها روز به روز تغيير ميكنند نميتوونم همينطور يه مدل بهت پيشنهاد كنم ..موفق باشيد
با اينكه akg 44 مانيتورينگ هست،ولي به نظرم توي اين رنج انتخواب خوبيه.قيمت دقيقش رو ندارم همونطور كه قيمت $ رو ندارم.Sony Xb 500 هم انتخواب خوبيه ولي قيمت دقيقش رو باز ندارم ولي فكر كنم توي رنج تو باشه..موفق باشيد.
اگر کسی فرصتی کرد لطفا به این سوال من هم جواب بده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)