یه قیمت میدید ممنون
روا مدل 85 دوگانه سوز نوک مدادی تایر 50 درصد داره سیستم و دزدگیر هیچی روکش نداره
نزدیک 100 هزار کارکرده..
خوردگی ندارد فقط یه جزیی طرف درب راننده
میخوام بخرم چند میارزه؟
یه قیمت میدید ممنون
روا مدل 85 دوگانه سوز نوک مدادی تایر 50 درصد داره سیستم و دزدگیر هیچی روکش نداره
نزدیک 100 هزار کارکرده..
خوردگی ندارد فقط یه جزیی طرف درب راننده
میخوام بخرم چند میارزه؟
مدل 85 روآ دوگانه بین 5.200 تا 5.800 تومن ارزش دارد .
قیمت ها بسیار متغییر هست و درواقع هرکس هرقیمتی دلش بخواد روی خودرویش میگذارد ، کسی که واقعا قصد فروش داشته باشه قیمتش همینه . اگر دربش رنگ نشده بود 17 تومن ارزش داشت .
اقا بالاخره ما میخوایم این ام وی ام امون رو رد کنیم بره
ام وی ام 3 سیلندر رنگ بادمجانی - کارکرد 70 تا - فنی سالم- تصادف هم نداشته اما خوب خیلی اندک گلگیر جلو فرورفتگی داره زیاد نیست خیلی خیلی کمه با 4 سال بیمه شخص ثالث همه چیز اش هم اوکی هست
چند بزاریم برای فروش دوستان؟
مدل چه سالی هست ؟؟؟
سلام قیمت این دو قلم را می خواستم
206 تیپ 2 مدل 88 مشکی
206 تیپ 2 مدل 87 سفید
باتشکر
پژو 206 مدل 88 ---->18 الی 18.500
مدل 87 ---->16.500 الی 17.500
بسته به تمیزی خودرو قیمت متغییر هست .
خیلی ممنون از پاسخ های فوری واینکه واسه فروم وقت میذارید
حق با شماست ولی راستش خرید وفروش ماشین از بازار اونم دست دوم مهارت می خواد و تجربه
نظرتون رو این ماشین چینی ها چیه واسه ثبت نام؟ مثل گریت وال کرمان موتور یا ام وی ام X60 ؟
این ماشینا هنوز توی بازار تست نشدند و نمیشه روشون نظر قطعی داد
در ضمن لیفان x60
نه ام وی ام
شرایط ثبت نام هم من زنگ زدم نمایندگی ,گفتند بقیه پول به نرخ روز حساب میشه
اگه برای استفاده میخواید خرید کنید
Last edited by hossein.az; 22-10-2012 at 11:09.
سلام.دوستان دیروز رفتم نمایندگی سایپا گفته 132فول126000داریم تحویل 30روزه.امروز رفتم گفتن نداریم تا4مشخص میشه شرایط فروش اما گفتن احتمالا میخان1تومن دیگه گرونش کنن.رفتم یه نمایندگی دیگه با هزارالتماس گفت131exکه همون فوله قیمت نقد12700.منم ابی تیره روگرفتم12900.منظورم ازفول ایربگ و ای بی اس وهیدرولیکه.بنظرشما خوب خریدم الان تونمایشگاه این مدل چنه.البت با بیمه بدنه یکساله شد اینقدر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)