خب اشتباه رو موقعی مرتکب شدین که 10 میلیون خرج ماشینتون کردید ... در صورت امکان یک عکس از پرشیاتون بگیرید ببینم .... البته اگر اشگالی نداشته باشه... اگر هم دوست نداشتید اینجا بفرستید به pm ام بفرستید .
خب اشتباه رو موقعی مرتکب شدین که 10 میلیون خرج ماشینتون کردید ... در صورت امکان یک عکس از پرشیاتون بگیرید ببینم .... البته اگر اشگالی نداشته باشه... اگر هم دوست نداشتید اینجا بفرستید به pm ام بفرستید .
خب خیلی فرق میکنه ماشین 20 تومنی با 35 تومنی
در حد 20 تومن 206 ، 405 ، پارس ، ریو ، سمند و... مدل هاشون در رنج 85 و کمی بالا و پایینتر میتونید فکر کنید
تا 25 اگه بودجه رو افزایش دادید همون ماشین ها مدلهای بالاترش + L90 e1 سالهای اول واردتش (87 بودش یا 86 ؟ )
تا 30 اگه افزایش دادید l90 بهتر .... + پارس فکر کنم باز بهتر از بقیه ی انواع پژو و ماشینای همترازش باشه + ریو ماشین خوبیه با 28 - 30 تومن عالی و استثاییش مدل های آخرش (89 و 90) رو میتونید بخرید
تا 35 اگه پول داشتید باز ماشینهای بالا و مدلهای بالاتر و تمیز ترشو میخرید + ماشین خارجی هم با این پول میتونید بخرید ... ورنا گزینه ی بسیار مناسبیه برای این بودجه ...
دقیقا منم با احترام به کسانی که ماشین چینی دارند هیچوقت حاضر نمیشم 50 60 میلیون خرج ماشین چینی بکنم
اگر کارکرد برات مهم نیست میتونی مزدا 3 هم پیدا کنی اما باید مشکل هزینه تعویض و تعمیر و فروش سختشو در آینده در نظر بگیری
ماکسیما هم بسیار خودرو خوبیه و موتور بی صدا و پر قدرتی داره و سواری لذت بخش و نرم اما به نظر من خیلی قدیمی شده و هیچ آپشنی نداره و با توجه به گرانی بنزین در آینده نزدیک مصرف معقولی هم نداره
بین این 4 تا خودرو که مد نظرته
1 - مزدا 3 مدل 86 87
2 - مگان 1600 وارداتی 2006 6 ایربگی یا 1600 مونتاژ 87 88 یا 2000 وارداتی کارکرد بالا و رنگ دار
3 - ماکسیما 82 82 با کارکرد خیلی بالا
کسی الان قیمت شورولت اسپارک تو منطقه آزاد انزلی رو می دونه ؟
چون من یسری زانتیا مدل 85 دیدم قیمتش 21 ملیون بود 5 سالم بیمه داشت
البته رنگ خوردگی (تصادف نه منظورم خط خوردگیو اینا) زیاد برام اهمیت نداره چون تازه واردم ممکنه به درودیوار زیاد بزنم
و همچنین منطقمونم طوریه که بچه ها (و بزرگا) یه جای سالم رو ماشین نمیزارن!!![]()
![]()
سلام به همه دوستان و سال نو همگی مبارک..
نزدیک 40 میلیون پول دارم در نظر دارم یه ماشین خوب کم خرج بخرم(البته یه مقداریم پس انداز طلا دارم که با اونا به 50 میلیون میرسه پولم)
مدتیه دارم روی j5 jac تحقیق میکنم.90% کسانیکه دارن ازش راضی هستن,ولی میترسم این ماشینم مثل جیلی بشه,اولش همه راضی هستن بعدش همه ناراضی شدن و ماشینشون روی دستشون مونده...حالا میخوام نظرتون راجع به این j5 بدونم با توجه به این نکته که این ماشین توی جدول سطح کیفی خوروهای داخلی رتبه 5ام داره...
از طرف دیگه هم زیاد حال و حوصله رفتن به تعمیرگاه و این چیزهارو ندارم..برای همین ماشین مدل پایین مثل مگان 88 نمیخوام که هزینه داره و کارکردش زیاده...
الان بیشتر نظرم روی همین j5 و به 207 هم کم کارکرد فکر میکنم.چون مجردم هستم جادار بودن ماشین اصلا برام مهم نیست..بین این دوتا انتخاب نظر شما چیه؟
پیشاپیش سپاسگزارم از راهنمایتون.
بيخيال خارجي ها بشو با 50 تومن خارجي خوب گيرت نمياد. چيني صفر رو به كلي از ذهنت بيرون كن ( مگر مدل 91 و 92 كه افت قيمتش رو كرده باشه. چيني ها خيلي افت قيمت دارن )
بهترين گزينه پيش روي شما پژو پارس هست مدل LX و موتور TU5 ترمز عقبش هم ديسكي شده و داشبورد هم ظاهرا ميخوان جديد بزارن
زانتيا اونم مدل پايينش رو بيخيال شي بهتره داداش. با 35 تومن ميتوني ايران خودرويي صفر و مدل 92 بخري كه خيلي بهتره و بازار فروش دست دوم خوبي هم دارن.
پيشنهاد من پارس LX مدل 91 هستش
داداش گلم همه این ماشینها مثل 206,پرشیا,ال نود داشتم...دیگه از این ماشینها خسته شدم...
داداش گلم همه این ماشینها مثل 206,پرشیا,ال نود داشتم...دیگه از این ماشینها خسته شدم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)