تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 135 از 159 اولاول ... 3585125131132133134135136137138139145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,341 به 1,350 از 1583

نام تاپيک: مشاوره خرید خودرو از 20 تا 60 میلیون تومان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

داداش خیلی رو چینیها فکر کردم از جی 5 و ام وی ام گرفته تا c30 و..... خداییش نتونستم با خودم کنار بیام پول واسه این ماشینا بدم
    کارکرد ماشین واسم زیاد مهم نیست جلو عقبو سقف پلمپ باشه واسم کافیه

از ظاهر اوانته اصلا خوشم نمیاد...زانتیا هم که با این قیمت برای من ارزش نداره شنیدم خرجشم بالاست
    پس شما میگی با 50 مزدا 3 تیپ 1 مدل 86 که جلو عقب پلمپ باشه گیر نمیاد؟مگان 2000 چی؟مدل 2006 دنده ای
    اگه مزدا 3 گیر نمیاد شما از بین مگان و ماکسیما و رونیز کدومو پیشنهاد میکنید؟مگان 1600 اتومات گیر میاد؟

نگه داشتن پرشیا با صرفه تر از رد کردنشه.6 تومن قبلا خرجش کردم 4 تومنم قبل از عید خرجش کردم و دور تا دور رنگش کردمو یاتاقان زده بود تمام اجزای موتور هم نو شد مدلش 80 ولی الان رخ 90 به بالا داره بخوام بفروشم نهایت 10 تومن میخرنش....بفروشم خیلی ضرر میکنم
    خب اشتباه رو موقعی مرتکب شدین که 10 میلیون خرج ماشینتون کردید ... در صورت امکان یک عکس از پرشیاتون بگیرید ببینم .... البته اگر اشگالی نداشته باشه ... اگر هم دوست نداشتید اینجا بفرستید به pm ام بفرستید .

2. این کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام
    فعلا قصد خرید ندارم
    اما از دوستان یه مشاوره کوچیک میخوام
    با بودجه 20 تا 35 میلون چه جور ماشین دست دوم از سال 1383 تا 1388 رو پیشنهاد میکنید؟؟
    خب خیلی فرق میکنه ماشین 20 تومنی با 35 تومنی
    در حد 20 تومن 206 ، 405 ، پارس ، ریو ، سمند و... مدل هاشون در رنج 85 و کمی بالا و پایینتر میتونید فکر کنید
    تا 25 اگه بودجه رو افزایش دادید همون ماشین ها مدلهای بالاترش + L90 e1 سالهای اول واردتش (87 بودش یا 86 ؟ )
    تا 30 اگه افزایش دادید l90 بهتر .... + پارس فکر کنم باز بهتر از بقیه ی انواع پژو و ماشینای همترازش باشه + ریو ماشین خوبیه با 28 - 30 تومن عالی و استثاییش مدل های آخرش (89 و 90) رو میتونید بخرید
    تا 35 اگه پول داشتید باز ماشینهای بالا و مدلهای بالاتر و تمیز ترشو میخرید + ماشین خارجی هم با این پول میتونید بخرید ... ورنا گزینه ی بسیار مناسبیه برای این بودجه ...

4. این کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

داداش خیلی رو چینیها فکر کردم از جی 5 و ام وی ام گرفته تا c30 و..... خداییش نتونستم با خودم کنار بیام پول واسه این ماشینا بدم
    کارکرد ماشین واسم زیاد مهم نیست جلو عقبو سقف پلمپ باشه واسم کافیه

از ظاهر اوانته اصلا خوشم نمیاد...زانتیا هم که با این قیمت برای من ارزش نداره شنیدم خرجشم بالاست
    پس شما میگی با 50 مزدا 3 تیپ 1 مدل 86 که جلو عقب پلمپ باشه گیر نمیاد؟مگان 2000 چی؟مدل 2006 دنده ای
    اگه مزدا 3 گیر نمیاد شما از بین مگان و ماکسیما و رونیز کدومو پیشنهاد میکنید؟مگان 1600 اتومات گیر میاد؟

نگه داشتن پرشیا با صرفه تر از رد کردنشه.6 تومن قبلا خرجش کردم 4 تومنم قبل از عید خرجش کردم و دور تا دور رنگش کردمو یاتاقان زده بود تمام اجزای موتور هم نو شد مدلش 80 ولی الان رخ 90 به بالا داره بخوام بفروشم نهایت 10 تومن میخرنش....بفروشم خیلی ضرر میکنم
    دقیقا منم با احترام به کسانی که ماشین چینی دارند هیچوقت حاضر نمیشم 50 60 میلیون خرج ماشین چینی بکنم

اگر کارکرد برات مهم نیست میتونی مزدا 3 هم پیدا کنی اما باید مشکل هزینه تعویض و تعمیر و فروش سختشو در آینده در نظر بگیری

ماکسیما هم بسیار خودرو خوبیه و موتور بی صدا و پر قدرتی داره و سواری لذت بخش و نرم اما به نظر من خیلی قدیمی شده و هیچ آپشنی نداره و با توجه به گرانی بنزین در آینده نزدیک مصرف معقولی هم نداره

بین این 4 تا خودرو که مد نظرته

1 - مزدا 3 مدل 86 87

2 - مگان 1600 وارداتی 2006 6 ایربگی یا 1600 مونتاژ 87 88 یا 2000 وارداتی کارکرد بالا و رنگ دار

3 - ماکسیما 82 82 با کارکرد خیلی بالا

6. این کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز PC-PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

کسی الان قیمت شورولت اسپارک تو منطقه آزاد انزلی رو می دونه ؟

آخر فروم باز Mohsen EA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    همین طرفا

پيش فرض

خب خیلی فرق میکنه ماشین 20 تومنی با 35 تومنی
    در حد 20 تومن 206 ، 405 ، پارس ، ریو ، سمند و... مدل هاشون در رنج 85 و کمی بالا و پایینتر میتونید فکر کنید
    تا 25 اگه بودجه رو افزایش دادید همون ماشین ها مدلهای بالاترش + L90 e1 سالهای اول واردتش (87 بودش یا 86 ؟ )
    تا 30 اگه افزایش دادید l90 بهتر .... + پارس فکر کنم باز بهتر از بقیه ی انواع پژو و ماشینای همترازش باشه + ریو ماشین خوبیه با 28 - 30 تومن عالی و استثاییش مدل های آخرش (89 و 90) رو میتونید بخرید
    تا 35 اگه پول داشتید باز ماشینهای بالا و مدلهای بالاتر و تمیز ترشو میخرید + ماشین خارجی هم با این پول میتونید بخرید ... ورنا گزینه ی بسیار مناسبیه برای این بودجه ...
    چون من یسری زانتیا مدل 85 دیدم قیمتش 21 ملیون بود 5 سالم بیمه داشت
    البته رنگ خوردگی (تصادف نه منظورم خط خوردگیو اینا) زیاد برام اهمیت نداره چون تازه واردم ممکنه به درودیوار زیاد بزنم
    و همچنین منطقمونم طوریه که بچه ها (و بزرگا) یه جای سالم رو ماشین نمیزارن!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام به همه دوستان و سال نو همگی مبارک..
    نزدیک 40 میلیون پول دارم در نظر دارم یه ماشین خوب کم خرج بخرم(البته یه مقداریم پس انداز طلا دارم که با اونا به 50 میلیون میرسه پولم)
    مدتیه دارم روی j5 jac تحقیق میکنم.90% کسانیکه دارن ازش راضی هستن,ولی میترسم این ماشینم مثل جیلی بشه,اولش همه راضی هستن بعدش همه ناراضی شدن و ماشینشون روی دستشون مونده...حالا میخوام نظرتون راجع به این j5 بدونم با توجه به این نکته که این ماشین توی جدول سطح کیفی خوروهای داخلی رتبه 5ام داره...
    از طرف دیگه هم زیاد حال و حوصله رفتن به تعمیرگاه و این چیزهارو ندارم..برای همین ماشین مدل پایین مثل مگان 88 نمیخوام که هزینه داره و کارکردش زیاده...
    الان بیشتر نظرم روی همین j5 و به 207 هم کم کارکرد فکر میکنم.چون مجردم هستم جادار بودن ماشین اصلا برام مهم نیست..بین این دوتا انتخاب نظر شما چیه؟
    پیشاپیش سپاسگزارم از راهنمایتون.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام به همه دوستان و سال نو همگی مبارک..
    نزدیک 40 میلیون پول دارم در نظر دارم یه ماشین خوب کم خرج بخرم(البته یه مقداریم پس انداز طلا دارم که با اونا به 50 میلیون میرسه پولم)
    مدتیه دارم روی j5 jac تحقیق میکنم.90% کسانیکه دارن ازش راضی هستن,ولی میترسم این ماشینم مثل جیلی بشه,اولش همه راضی هستن بعدش همه ناراضی شدن و ماشینشون روی دستشون مونده...حالا میخوام نظرتون راجع به این j5 بدونم با توجه به این نکته که این ماشین توی جدول سطح کیفی خوروهای داخلی رتبه 5ام داره...
    از طرف دیگه هم زیاد حال و حوصله رفتن به تعمیرگاه و این چیزهارو ندارم..برای همین ماشین مدل پایین مثل مگان 88 نمیخوام که هزینه داره و کارکردش زیاده...
    الان بیشتر نظرم روی همین j5 و به 207 هم کم کارکرد فکر میکنم.چون مجردم هستم جادار بودن ماشین اصلا برام مهم نیست..بین این دوتا انتخاب نظر شما چیه؟
    پیشاپیش سپاسگزارم از راهنمایتون.
    بيخيال خارجي ها بشو با 50 تومن خارجي خوب گيرت نمياد. چيني صفر رو به كلي از ذهنت بيرون كن ( مگر مدل 91 و 92 كه افت قيمتش رو كرده باشه. چيني ها خيلي افت قيمت دارن )

بهترين گزينه پيش روي شما پژو پارس هست مدل LX و موتور TU5 ترمز عقبش هم ديسكي شده و داشبورد هم ظاهرا ميخوان جديد بزارن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

چون من یسری زانتیا مدل 85 دیدم قیمتش 21 ملیون بود 5 سالم بیمه داشت
    البته رنگ خوردگی (تصادف نه منظورم خط خوردگیو اینا) زیاد برام اهمیت نداره چون تازه واردم ممکنه به درودیوار زیاد بزنم
    و همچنین منطقمونم طوریه که بچه ها (و بزرگا) یه جای سالم رو ماشین نمیزارن!!
    زانتيا اونم مدل پايينش رو بيخيال شي بهتره داداش. با 35 تومن ميتوني ايران خودرويي صفر و مدل 92 بخري كه خيلي بهتره و بازار فروش دست دوم خوبي هم دارن.

پيشنهاد من پارس LX مدل 91 هستش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

داداش گلم همه این ماشینها مثل 206,پرشیا,ال نود داشتم...دیگه از این ماشینها خسته شدم...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بيخيال خارجي ها بشو با 50 تومن خارجي خوب گيرت نمياد. چيني صفر رو به كلي از ذهنت بيرون كن ( مگر مدل 91 و 92 كه افت قيمتش رو كرده باشه. چيني ها خيلي افت قيمت دارن )

بهترين گزينه پيش روي شما پژو پارس هست مدل LX و موتور TU5 ترمز عقبش هم ديسكي شده و داشبورد هم ظاهرا ميخوان جديد بزارن
    داداش گلم همه این ماشینها مثل 206,پرشیا,ال نود داشتم...دیگه از این ماشینها خسته شدم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •