دقیقا دوروبر ایران رادیاتور نرید.....فن دارس صدای وحشتناکی داره که شبا واقعا باعث میشه خواب راحت نداشته باشید پکیج دیوترم یا تاچی تو این رده قیمت خوبن....
دقیقا دوروبر ایران رادیاتور نرید.....فن دارس صدای وحشتناکی داره که شبا واقعا باعث میشه خواب راحت نداشته باشید پکیج دیوترم یا تاچی تو این رده قیمت خوبن....
نوشته شده توسط tamirkar1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد آلپروس شناختی ندارم. برای متراژ شما بین 50 تا 60 پره رایاتور لازمه که اگر شرایط منزل را بگید و اینکه چندتا خواب داره ، تو پذیرای چندتا جای رادیاتور داره بیشتر میتونم کمکتون کنم.
سلام
طبقه دوم هست با احتساب پیلوت میشه طبقه 3 که از سه طرف هم پنجره داره تو پذیرایی دوتا تو یه دیوار و یکی تو یه دیوار دیگه دو تا اتاق هرکدوم یه دونه و حوله خشک کن تو حمام کف اتاق سرامیک یه سوال دیگه در مورد رادیاتور دست دوم هم نظر بدین مرسی از لطفتون
تو رنج قیمت 1600000 تا 2000000 بهترین انتخاب بوتانه، و تاچی را پیشنهاد نمیکنم.دئوترم هم پکیج بدی نیست ولی 100% درصد چینیه. و اصلاً نمیشه روی خمات پس از فروشش حساب باز کرد.
دوستان عزیز لطفاً از ارسال پیامهای تبلیغاتی خوداری کنید.
Last edited by tamirkar1; 06-10-2013 at 21:19.
2 تا 15 پره برای پذیرای و 2 تا 12 پره برای اتاقها.رادیاتور دست دوم آلومنیمی به سختی گیر میاد و بهتره اصلاً دنبالش نرید.ولی رادیاتورهای دست دوم فولادی خیلی راحت پیدا میشه ولی این رادیاتورها هم عمر خودشونو کردن و دیگه قابل استفاده نیستند و خیلی زود سوراخ میشن.
پیام تبلیغاتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقای تعمیرکار هرچندتا پکیج دیوترم مشکل دار داشتیدبفرستید تا بدم کارخانه درست کنن من مشهد هستم ناتوانی شما دلیل بر خدمات بد نیست....
مشخص که شما خیلی توی کار خدمات استاد هستید ، من کوچیک شما هستم .و امیدوارم حق با شما باشه و دئوترم تمام مشتری هاشو در تمام ایران راضی نگه داره.اما میدونید فرستادن یک پکیج خراب به کارخونه یعنی چی؟ نمیدونم شما یا شرکت دئوترم تا حالا چند بار این کارو انجام دادید ولی این کار اصلاً شایسته نیست.
Last edited by tamirkar1; 08-10-2013 at 00:02.
حرف شما متین....اما شما چه مشکلاتی با این پکیج خوردید؟؟؟لطف میفرمایید بگید؟دلیلی به فرستادن به کارخانه نیست مشکل رو مشخص بفرمایید تا قظعه برای شما ارسال شود توسط خودم.امری هست بفرمایید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)