سلام..
برای اس 3 که 4.1.1 امده..
تازه میخواین 4.1.2 هم فکر کنم 1ماه اینده ریلیز کنند..
4.2 اتفاقا نسبت به 4.1.1 تغیراتش بیشتره!
سلام..
برای اس 3 که 4.1.1 امده..
تازه میخواین 4.1.2 هم فکر کنم 1ماه اینده ریلیز کنند..
4.2 اتفاقا نسبت به 4.1.1 تغیراتش بیشتره!
دوستان كسي راهنما براي استفاده صحيح از عكاسي٣٦٠ درجه داره؟
من نميتونم باهاش عكساي خوبي بگيرم. ننيدونم چطور بايد تنظيم كرد كه عكساي مختلف درست كنار هم بيفتن.
Sent from my Google Galaxy Nexus using Tapatalk 2.4
دوست عزیز این روش عکاسی برای فضاهای کوچک مثل داخل منزل و اتاق که فاصله اشیا تا لنز دوربین کم است مناسب نمیباشد چون موقع رندر شدن تصویر خطوط باهم خوب جفت و جور نمیشوند ... از این روش عکاسی در فضاهای بزرگتر و بخصوص فضای باز و طبیعت استفاده کنید و از نتیجه حاصل لذت ببرید ..... این روش همان عکاسی پانوراما میباشد که بجای یک زاویه مثلا 60 تا 180 درجه به شما یک پانورامای کروی شکل میدهد .
روش کار با این آیتم : در یک نقطه بایستید و حول نقطه ای که ایستاده اید بچرخید و لنز دوربین را به آرامی بطرف نقاط آبی رنگی که برای شما در صفحه نمایش گوشی نمایش داده میشود هدف بگیرید و تمامی نقاط آبی مورد درخواست گوشی را پوشش دهید و در انتها دکمه شاتر دوربین را که درطرف راست صفحه نمایش مشخص است لمس کنید تا نتیجه کار برای شما در گالری گوشیتان ذخیره شود .... برای مشاهده نتیجه کار به گالری مراجعه کنید و پس از رندر شدن اتوماتیک تصویر حاصله برای شما نمایش داده میشود ........از گالاکسی نکسوس خود لذت ببرید ....
میخوام با تولکیت فلش بزنم لینک رامی که با تولکیت فلش میزننو بدین
مرسی
ارور میده
This product is not available in your country
یه لینک دیگه بدین مرسی
سلام
الان قیمت این گوشی چقده؟
سفید و سیاه هردو
آپدیت ها هم که براش میان دیگه؟
سلام
دیروز علائدین 990 بود - سیاه و سفیدش هم فرقی نمیکرد
آره از همه زودتر میاد![]()
سلام.
دوستانی که اهل کاستوم رام هستند این رام با بیس اندروید 4.2 هست که میگن قابلیت شخصی سازیش متوسط هست ولی پایداری و به خصوص مصرف باطریش عالیه!
دوستانی که مشکل باطری دارند تست کنند. حتما Facory Reset/full wipe و batry wipe رو از ریکاوری انجام بدید.
حجمشم خیلی کمه!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Punisher_2008; 22-11-2012 at 23:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)