فرق 128 با حجم 2گیگ و قیمت 9500تومان با 128 نامحدود که قیمتش 10500تومانه چیه؟؟؟؟
فرق 128 با حجم 2گیگ و قیمت 9500تومان با 128 نامحدود که قیمتش 10500تومانه چیه؟؟؟؟
دوستان لطفا بفرمایید الان تو حساب بنده دقیقا چند گیگ حجم وجود داره؟الان نزدیک بود حرفم بشه با این که حساب رو شارژ میکنه ! اول گفتم 4 گیگ شارژ کن 3.21 شارژ کرده بود حالا اومدم دیدم اینجوریه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون recharge رو ول کن
اونی که نوشته new درسته
دوستان الان شما افت سرعت ندارید؟
مشکلش چیه؟
اول چه قدر داشتی تو حسابت؟
........................
نه سرعت خوبهدوستان الان شما افت سرعت ندارید؟
ای بابا این پورت ها رو درست نمیکن
میخوام 2 مگ بگیرم ولی سرعتش همون 120 هستش
.................
اره اشتباه کردمدوست عزیز شما نباید بزارید از ساعت 6صبح بگذره وگرنه اگه 2گیگ هم دانلود کرده باشین پولی براتون حساب میشه بعضی ispها بعد ساعت رایگان disconnect میشن تا کاربران ضرر نکن(مثل صبانت) ولی مخابرات اینطور نیست البته پارس انلاین هم مثل مخابرات بود شما باید 3-4دقیقه قبل ساعت 6اینترنو قطع کنید
حلا یه سوال دیگه
من وقتی میزنم واسه دانلود (با idm ) اگر با نت کار نکنم بعد از 10 مین سرعت صفر میشه و بعدش دانلود منیجر قاط میزنه و تا 10-15 دقیقه همین جوری میشه
مشکل کامپیوترم هستش یا نت یا برنامه ؟
Last edited by Sorena_777; 21-10-2012 at 19:43.
..................
Last edited by Sorena_777; 21-10-2012 at 19:40. دليل: پاک شود
همه چی قاطی پاتیه من دیروز تمدید کردم به جای 2 مگ 1 مگ گرفتم الان سرعتم تا 230 هم میره ! به خوزستان خوش امدید![]()
برای من تا حالا اینطور نشده ،من فقط ساعت 2بلند میشم کامپیوتر رو روشن میکنم و میخوابمو صبح هم 1.5تا1.6گیگ با سرویس 1مگ دانلود کردم
ولی من بدبخت باید به غیر از روز که پاشم ساعت 2 تا 6 هم بشینم پاشبرای من تا حالا اینطور نشده ،من فقط ساعت 2بلند میشم کامپیوتر رو روشن میکنم و میخوابمو صبح هم 1.5تا1.6گیگ با سرویس 1مگ دانلود کردم
دیروز ساعت 8 صبح از خواب بیدار شدم قبلش 2 تا 6 بیدار بود و همین جوری تا 2-6 صبح امروز یه دم بیدار
رفتم دانشگاه شهرستان و برگشتم و هنوز بیدار تا 6 صبح
چشام رگه خونی پیدا کرده نافرم![]()
شما این گزینه رو درمودمت فعال کن(اگه داره) AnnexM و بعدش dns ات رو به dns گوگل تغییر بده(8.8.8.8 یا 8.8.4.4) ببین مشکت حل میشه یا نه؟؟اگه شد اینجا اعلام کن بقیه هم استفاده کنن
کسی 2مگ رو فیبر داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)