می شه دقیقا اسمش رو بگید ؟ برم بگم چی می خوام ؟
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
می شه دقیقا اسمش رو بگید ؟ برم بگم چی می خوام ؟
saalm man mikham shabake bekhonam lotfan ye mossese khob va alyy ba emkanat va ba sabeghe moarefi konid manon misham esmeshoo begin age shomare va adres darin ham begin.
همین که قبلا گفتم
کارت شبکه وایرلس
اولا خوش آمدید
دوما فارسی تایپ کنید
سوما قبلا توی همین انجمن در موردش بحث شده
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=350930
با دروود
چند پرسش
نخست آیا در سرویس ای دی اس ال،با آی پی دینامیک،اگر بر روی روتر و یا کانکشن لن،DNS بگزاریم،هیچ تاثیری بر روی تندای باز شدن و بارگزاری تارنما(سایت)ها دارد؟
ست کردن DNS در یک شبکه داخلی ،برای چیست؟آیا داشتن یک DNS داخلی در شبکه ای بزرگ،مورد نیاز است؟
سپاس
1- نه نداره. حتی من امتحان کردم نشد Dns رو عوض کنم یعنی دیگه صفحه ای باز نمی کرد
2- توی شبکه داخلی می تونه استفاده های مختلفی داشته باشه مثلا شما یه وب سایت داخلی راه می اندازی می خوای همه با اسمش بهش وصل بشن نه ip . یا اگه اینترنت توی شبکه share کرده باشی چون حتما باید روی کلاینتها Dns ست کنی می تونی توی شبکه داخلی یه dns server داشته باشی و اونو کلاینتها یه عنوان dns ست کنند
معمولا اونایی که domain دارند Dns هم نصب می کنند
سلام آقا یکی به من کمک کن ؟/// من در رابطه با شبکه san و تکنولوژی اون و هر چی دیگه مطلب می خوام
دروود بر شما
چرا می فرمایید دیگر هیچی باز نمی شد؟؟!!اکنون که من همین کار را کرده ام،مشکلی ندارم،اما نمی دانم که DNS من کاری انجام می دهد یا خیر و تنها دی ان اس مرکز اینترنت هست!!
البته همانگونه که گفتم در تارنمای OpenDNS در باره آی پی های دینامیک و ست کردن دی ان اس گفته شده است،و نیز اکنون من با توجه به اینکه DNS روتر و لن سیستمم را با این مرکز هماهنگ کرده ام،می توانم Log ی از دامنه های جست و جو شده و درحواست شده را ببینیم!!!
البته اگر ممکن است در مورد دوم بیشتر روشنگری بفرمایید،من اصلا نمی توانم بفهمم منظور شما چیست!!
چرا زمانیکه اینترنت در یک شبکه داخلی است،به DNS server نیاز است؟؟اگر می شود بیشتر راهنمایی بفرمایید
با سپاس
خب مورد اول که بستگی به ISP تون داره
بعضی ها اجازه نمی دن عوض کنیم
ببینید درواقع در مورد دوم شما درخواستهای تبدیل اسم به ip رو میدید به dns داخل شبکه و اون از طریق تنظیماتی که داخلش هست می فرسته واسه روت سرورهای اصلی
ببخشید اما سرور های دی ان اس داخلی که دسترسی به اینترنت ندارند کمه بتوانند نام ها را به IP بازگردانند!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)