تو چند صفحه قبل هم گذاشته بودم ، خودم تست کردم کامله
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو چند صفحه قبل هم گذاشته بودم ، خودم تست کردم کامله
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا مستر لیگ چجوری میشه بازیکنهای اصلی تیم رو انتخاب کرد؟
بچه ها سرعت بازی رو روی 1 بزارین خیلی خوب میشه....خیلی تاثیر داره...
چرا 1؟ من 11 رو هم رو 2 بازی میکردم. به نظر من 2 بهتره
سلام.من یه مشکل اساسی دارم،هم تو fifa12 هم تو12 pes!!!توی منوها و تمرینات که هستم تصویر خوبه!ولی تو بازی که میرم مدام تصویر مکث داره و گیر داره.از سخت افزار نیست.چون تو بازیهای دیگه این مشکل رو ندارم.لطفا کمک کنید!!
اینم یکی دیگه از شاهکارای کونامی که یادم رفته بگم.قضیه گیر زدن نمیدونم واسه چیه، ولی اصلا چه لزومی
داره که این افکت 2 بار پشت سرهم تکرار بشه. هرکاریم کردم نشد برشداری. دوستان راه حلی هست؟ واقعا
بازی می کنه با اعصاب.
یا علی
سلام دوستان عزیزم
این سریال یا dvd اریجینال رو از کجا میشه خرید کرد الان توی ایران؟
دوستان من بازی انگلیسی که سایت دانلودها از 2-3 روز پیش گذاشته رو دانلود کردم . موقع نصب یه اررور داد که ایگنور کردم ولی ظاهراً مشکلی نداره
فرق زیادی با 11 نکرده فقط 2تا نکته هست که هنوز هم نمیشه با رونالدو یا مسی همه رو دریبل کرد در حالی که دوستان گفته بودند میشه !
یه ایراد بزرگ هم که داره اینه که دروازه بان ها هیچ کدوم اسکیل کارد ندارند !!!!! توی 11 برای بعضی دروازه بان ها 2تا اسکیل کارد وجود داشت . یکی تک به تک گرفتن و یکی هم پنالتی گرفتن . من گفتم که 2تا کمه و برای 12 حتماً اضافه می کنند نگو همون 2تا رو هم برداشتند !!!!!!!
نقل و انتقالات هم که هیچی باید متنظر پچ جدید بمونیم
سلام دوستان
چطوری میشه تیمی که توی مستر لیگ ساختی رو توی exhibition برای بازی 2 نفره بیاری؟
شما اول football life رو انتخاب کن و بعدش مسترلیگ و بعدش ک تغییرات رو درست کردی 2 تا گزینه میاد که یکی واسه بازیکنان اصلی و یکی با بازیکنای ضعیف هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)