یوسف جان جواب ندادیآبی:
خب کاملا واضحه داداش نحوه مدیریت،جذب اسپانسر مالی،تبلیغات وهزاران ترفند مدیریتی...
گفتم اینها یک مالک دارن مدیریت در این تیمها هرچقدر هم مختار باشه باید به یک نفر گزارش کار بده اون نفر بالایی میتونه از مدیریت در یک تیم ایراد بگیره و در اصطلاح مدیریت دست به همسان سازی گروه ها یا سازمانهای زیر نظرش بزنه
سوال چرا مدیریت در پرسپولیس ثبات نداره؟ باید به این سوال جواب بدی با توجه به اینکه مالک هر دو تیم یکیه
در علم مدیریت به این میگن تفاوت در هدایت گروه ها یا سازمانهای زیر نظر
این ترفندای مدیریتی که میگی رو میشه مثال بزنی
مثلا فتح الله زاده چیکار کرده که مدیرای پرسپولیس نکردن
همین؟قرمز:
هرجوری بخوای حساب کنی پرسپولیس حداقل 90%زمان انقلاب و 50%الان بیشتر مورد حمایت مسئولان بوده!
دلیلش رو خودت هم میدونی وجاش نیست من بگم.مثال کوچلوش هم تقسیم جایگاه تماشاگران در دربی!70%کل ورزشگاه+جایگاه روبه رو برای پیروزی وفقط 30%ضلع شرقی برای استقلال!
بیخیال این بحث بشیم بهتره چون حرفی برای گفتن نزاشتن.
دلیلت برای اینکه از پرسپولیس حمایت میشه همینه؟
سعی میکنم سربسته این رو بگم
در نظامهای تمرکز گرا و اکثریت گریز مردم ارزش چندانی ندارن
پس چطور ممکنه که چنین نظامی از بزرگترین جامعه ورزشی کشور یعنی پرسپولیس حمایت کنه؟ جامعه ای که توی اکثر نظرسنجیها حدود دو سوم جمعیت کشور رو درست یا غلط در بر میگیره
(یوسف عزیزاین قسمت از بحث رو توی پروفایل ادامه بدیم بهتره)
این بخش از بحث رو بریم جلو خیلیچیزا روشن میشه
برعکسسبز:
اینهایی که اسم بردی به غیراز درخشان،پروین،محمدخانی....رو نمیشه بگیم خلاق!
اکثرا بال چپ و راست تیم بودن که کارشون استارت و سانتر کردنه وبس!
اما شما به لیست بازیکنان پیروزی از سال1370به اینور بندازی خودت متوجه میشی که چرا سیستم کار پرسپولیس فقط سانتر+سانتر+تکل+خطا+بازم کمی سانتر+خب الان یه کله+ای بابا دوباره سانتر+ وبازهم سانتر بود!نحوه بازی هم کاملا فیزیکی...نمونش هم پایان رافت(یادش گرامی!)
اگه یه کریمی رو هم نداشتین الان معلوم نبود در چه روز وحالی باشین بابا...
این استقلاله که این اواخر و بعد از قلعه نویی 90 درصد کارهاش از روی سانتر و بازی مستقیم بوده
پرسپولیس با دنیزلی بهترین فوتبال و ترکیبی ترین بازی بعد از انقلاب رو اجرا کرد
اما استقلال در اون دوران با قلعه نویی جدای از نتیجه گرفتنش سنتی ترین نوع فوتبال رو اجرا میکرد(البته من معتقدم همین نتیجه گرفتن قلعه نویی با 70 درصد بازیکنای سطح اول ایران با چنین سیستمی یکی از اصلی ترین دلایل عقب افتادن فوتبال ایرانه)
کعبی و معدنچی و مهدوی کیا اگر خلاق نیستن پس کی خلاقه؟
تو باید دو چیز رو مشخص کنی که بحث روشن بشه
1-تعریفت رو از خلاقیت بگی
2-بازیکنای خلاق استقلال رو مثال بزنی
آرهدلت میاد اینو بگی؟
پی نوشت: رنگین کمانی جواب میدی یوسف جان جریان چیهداری خودت رو آماده میکنی برای پدر شدن
بنفش و نیلی رو اضافه کنی نقاشیت کامل میشه![]()