اومدن سسک رو بعد از این مدت طولانی تبریک میگم
امیدوارم در بارسا روزهای خوبی داشته باشه
راستی دوستان مسی بدون ژاوی و بوسکتس رو هم دیدیم
یه گل یه پاس گل
اومدن سسک رو بعد از این مدت طولانی تبریک میگم
امیدوارم در بارسا روزهای خوبی داشته باشه
راستی دوستان مسی بدون ژاوی و بوسکتس رو هم دیدیم
یه گل یه پاس گل
مربی بارسلونا از عملکرد بازیکنانش در بازی رفت سوپر کاپ اسپانیا خرسند بود و این عملکرد آنها را تلاشی جانانه خواند که بازیِ فکورانه شان خستگی جسمی آنها را جبران کرد تا تساوی 2-2 بدست آید.
درباره سسک
اکنون که توافقات کلی در مورد انتقال سسک فابرگاس اعلام شده است ، از گواردیولا سوال شد که آیا ممکن است که او در چهرشنبه آینده بازی کند که گواردیولا تنها به گفتن این جمله بسنده کرد : " ما در روز دوشنبه او را معرفی خواهیم کرد و پس از ان باید ببینیم که او شرایطش چگونه است ". از گواردیولا همچنین پرسیده شد که با توجه به شرایط موجود در تیم ، این کاتالانی (سسک) چگونه می تواند در ترکیب بارسلونا جای بگیرد که او گفت :" با اضافه شدن او اکنون ما در سالی که جام باشگاه های جهان و بازی های فراوانی در پیش داریم یک بازیکن بیشتر در اختیار داریم . ما به بازیکنان بیشتر و بهتری نیاز داریم ".
او گفت که همواره میداند که مسابقه با مادرید سخت خواهد بود و همچنین اذعان کرد که تیمش برای بدست آوردن ریتم بازی اش با چالش مواجه بود . او افزود که کاملا تحت تاثیر بازی تیم مورینیو قرار گرفته است و بازیکنان خودش را بخاطر آنچه که او آن را" تلاشی جانانه" توصیف کرد مورد ستایش قرار داد .
در انتظار حضور هواداران
گواردیولا معتقد بود که تساوی 2-2 یک نتیجه خوب بود، بخصوص با در نظر گرفتن این حقیقت که رئال مادرید شانس های گل بیشتری نسبت به بارسا داشت . اوگفت:" ما بخاطر فداکاری حیرت انگیز بازیکنانمان نتیجه خوبی گرفتیم . او همچنین پیش از بازی برگشت در نیوکمپ یک درخواست داشت :" من امیدوارم که شاهد حمایت هوادارانمان باشیم ، زمانی که پاهایمان رمق ندارد این حمایت به ما کمک خواهد کرد".
گواردیولا در صحبت هایش در مورد حریف مادریدی گفت:" مادرید خارق العاده بود ، آنها همیشه برای رویارویی تیم بسیار سر سختی هستند . ما سخت کار کردیم که این نتیجه را گرفتیم . در این مسابقه خطرات زیادی وجود داشت اما ما موفق شدیم که فشار را کنترل کنیم ". از گواردیولا سوال شد که چرا بارسا کمتر از همیشه مالکیت توپ را در اختیار داشت که او پاسخ داد :"این به خاطرعملکرد خوب مادریدی ها در زمین بود ، آنها این را برای ما بسیار دشوار ساخته بودند که توپ را از دفاع به گردش درآوریم".
راضی از نخستین بازی آلکسیس
آلکسیس سانچز در نخستین بازی رسمی اش برای بارسا تمام 90 دقیقه را بازی کرد . گواردیولا ابراز داشت که این شیلیایی "نمایش بسیار خوبی از خود نشان داد ... او در هر دو گوش عملکردی درخشان داشت .او خیلی کمک کرد و من بسیار راضی هستم . بدون او شرایط برای ما سختتر میشد".
این مربی همچنین گفت که " ویا یک گل حیرت انگیز را به ثمر رساند" و اینکه والدز " هرگز اشتباه نمی کند ، او یک بازیکن با کیفیت است ، یک نقطه اطمینان برای ما " . گواردیولا در مورد دو دفاع مرکزی تیمش گفت:"آبیدال قبلا مدت مدیدی در این پست بازی کرده است و ماسکرانو دارد بیشتر به بازی در این پست عادت می کند . ما در دفاع به افرادی پا به توپ نیاز داریم ".
منبع: سایت رسمی باشگاه / مترجم: شهریار امرایی FCBarca.ir
بلاخره خرید فابرگاس رو تبریک میگم ... Welcome Back
خیلی ها شاید بگن خرید فابرگاس با این قیمت اشتباه بود ولی من به شخصه خیلی منتظر این خرید بودم ...
تایگو به نظرم نمیتونه جای ژاوی رو بگیره ولی میتونه یه اینیستای جدید باشه ...
فابرگاس ولی الان به اون پختگی هست که همین الان هم بتونه جای ژاوی رو بگیره ...
+
دیشب بازی رو که نگاه میکردیم شاید یه حسی بهمون میگفت که رئال خوب پیشرفت کرده ... برای همین هم واقعا ما به این خرید ها نیاز داریم ... به نظرم خریدن یه بازی در کلاس A خیلی بهتر از خریدن 5 بازیکن مثله التین توپه !!!
در هر حال به همه ی طرفداران تبریک میگم .. امیدوارم یکی از گل های بازی برگشت رو فابرگاس بزنه ...
بالاخره فابرگاس هم اومد!
تو نیوکمپ بارسا بهتر بازی خواهد کرد چون بازیکنایی مثل چابی که تازه از مصدومیت اومدن میتونن از اول بازی کنن!به امید قهرمانی!
سلام
درسته كه رئال پيشرفت كرده ولي فكر نميكنم حالاحالا هر چه قدر هم پيشرفت كنه به پاي بارسا برسه
![]()
احساس می کنم کم کم باید یه اعترافی بکنم...
در مورد راسل ...
نمی دونم ولی هنوز احساس می کنم پرستیژ لاپورتا یه چیز دیگه بود.
راسل خیلی رسانه ای تر هست (تقریبا مثل پرزیدنت خودمون: دی)
زمان لاپورتا من همیشه در مورد سود آوری باشگاه می شنیدم اما از وقتی که راسل اومده
فقط اخباری مبنی بر اینکه سال های پیش بدهی های زیادی رو بالا اوردیم مطرحه!!!
-------
راسل چند به نظرم دو تا قرار داد هوشمندانه بست:
1) بویان :
اون بند خریدش در دوسال بعد با قیمت 11 میلیون دلار فوق العاده است.
انگار یه جورایی توی بانک سرمایه گذاری کردیم
2) فابرگاس:
آخرش هم به قول خودش 40 میلیون یورو نداد
خیلی عالی قرار داد بست و اونطوری که آرسنالی ها می خواستن
شرایط اقتصادی قرار داد فابرگاس فراهم نشد براشون.
با وجود اینکه هنوز لاپورتا رو دوست دارم اما مطمئنا لاپورتا همون اول تابستون
با پرداخت 40 میلیون فابرگاس رو می خرید و همچنین بویان رو راحت تر از این حرفا می داد
نمونه ی بارزش : از دست دادن زلاتان. خیلی بد قرار داد بست.
امیدوارم راسل باز هم بتونه نظر من رو نسبت به خودش جلب کنه
ولی اینکه خیلی رسانه ای تر هست رو باید قبول کنیم.
لاپورتا انقدر در مورد وضعیت مالی باشگاه گفت و گو نمی کرد
هر دفعه هم حرفی می زد همه چی خوب بود مثل اینکه!!
__________________________________________________ __________________________
دوستان اگر این فصل آخرین فصل گواردیولا باشه واقعا باید چی کار کنیم؟؟؟
ایشالا که سایه ی آقامون پپ همیشه بالا سر تیم باشه() ولی از قرار معلوم آرسن ونگر گفته
مثل اینکه آخرین فصل حضورش توی آرسنال هست...گرفتید چی می گم؟؟!
فقط امیدوارم پپ بمونه واسه سال های متمادی!!!
مثل فرگوسن و ونگر ...
سلام
منم خريد سسك رو بهتون تبريك ميگم
ولي به نظر شما بارسا به يه دوازه بان با كيفيت تر نياز نداره مثل دروازه بان رئال كه انصافا دروازه بان خوبيه![]()
دوستان این هم هایلایت بازی ... از HD بودنش با خبر نیستم....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بارسا و رئال مادرید در بازی رفت سوپرجام اسپانیا، به تساوی 2-2 رسیدند. میهمانان گل دقیقه 12 اوزیل را با گلهایی از ویا و مسی پاسخ دادند. پس از شروع نیمه دوم، ژابی آلونسو گل تساوری میزبانان را به ثمر رساند.
نتیجه سوپرجام اسپانیا، در نوکمپ مشخص می شود. پس از اینکه بازی رفت را رقابت سنگین دو تیم در برنابئو با تساوی به پایان رسید، هنوز هیچ چیز مشخص نیست.
بارسا بهترین شروع ممکن را نداشت. مادرید کاملا فیزیکی، شروع محکمی داشت و چند فرصت اول را از آن خود کرد. اما والدس در دروازه بارسا، نمایشی خیره کننده داشت. اما پس از تنها 12 دقیقه، اوزیل با پاس بنزما از سمت راست، رئال را پیش انداخت. اما بعد از گل بارسا به همان شیوه ای که ما می شناسیم و دوست داریم، شروع به بازی کرد و بیشتر مالکیت توپ و میدان را از آن خود کرد.
دو حمله
بارسا در حالی که به نظر بسیار راحت تر می رسید، چندین جرکت ترکیبی خوب را به نمایش گذاشت و در حالی که ده دقیقه به پایان نیمه اول مانده بدو، بازی را به تساوی کشاند. داوید ویا گلی فوق العاده به ثمر رساند. او توپ را از سمت راست محوطه جریمه به گوشه سمت راست دروازه فرستاد. ایکر کاسیاس هیچ شانسی برای متوقف کردن این ضربه نداشت. گل تساوی بارسا را حتی مصمم تر کرد و دقیقا قبل از سوت پایان، لئو مسی پس از جا گذاشتن په په و سپس کاسیاس، بازی را 2-1 کرد .
بازی بهتر اما بدون گل
تیاگو در نیمه دوم به خود آمد و نقشش را به عنوان بازیساز میانه زمین به خوبی انجام داد و بازی بارسا رشد خوبی داشت. برای چندمین بار، مادریدیها کاملا از پاسکاری مردان کاتالان سردرگم شده بودند. اما تیم سفید پوش بود که تنها گل نیمه دوم را به ثمر رساند. در دقیقه 53، پاس په په به ژابی آلونسو رسید و مهار توپ کم ارتفاع و محکم او، برای والدس، که به دلیل حضور بازیکنان زیاد در محوظه دید خوبی نداشت، سخت بود.
تمرکز در پایان
ژاوی، پیکه و پدرو به جای تیاگو، آدریانو و ویا به زمین آمدند و شادابی بیشتری به تیم آوردند. نیم ساعت پایانی بازی، نمایشی از توانایی بارسا در تحمیل بازی خود بود. اما باز هم، مادرید بود که بهترین فرصتها را داشت اما نتوانست هیچ یک از آنها را به ثبت برساند.
چهارشنبه آینده، 17 آگوست، بارسا و رئال مادرید باز هم در مقابل هم در نوکمپ قرار می گیرند. در بازی ای که سرنوشت سوپرجام اسپانیا را مشخص می کند
منبع: سایت رسمی باشگاه / مترجم: آذر فرحی FCBarca.ir
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)