تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 135 از 339 اولاول ... 3585125131132133134135136137138139145185235 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,341 به 1,350 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برید اینجا

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گل میلاد به تیم ملی عمانو دانلود کنید به گلزنیش تو دربی امیدوار میشید از 50متری کوبوند کنج دروازه

.................................................. ....................

اینطور که تو خبرها اومده استیلی میخواد تیمشو هجومی بفرسته تو زمین یعنی دقیقا همونیکه ما میخوایم واااای یه موقعیت شوت واسه میلاد ایجاد بشه تمومه......
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 13-09-2011 at 13:55.

2. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مصاحبه تند مظلومی علیه روشن:حجازی رئیس بود این هم رئیس است

پرویز مظلومی سرمربی استقلال تلاش می کند شرایط آبی ها را ایده آل نشان دهد . او بعد از ۲ برد متوالی مقابل پرسپولیس بی واهمه قول سومین برد را می دهد و در این قول، تیم پروپیمانش همراه اوست.
    فتح اله زاده در کار فنی استقلال دخالت نمی کند
    مظلومی در خصوص شایعات اخیر مبنی بر اینکه فتح اله زاده سرپرست باشگاه در کارفنی تیم دخالت می کند، گفت: فتح اله زاده هیچ گاه در کار ما دخالت نمی کند و حتی ترکیب تیم را نیز پیش از بازی از من نمی پرسد.
    وی تصریح کرد: فتح اله زاده همیشه در میان نیمه بازی ها به رختکن می آید و برای بازیکنان صحبت می کند اما صحبت های او هیچ گاه دخالت نیست و اطمینان داشته باشید من هم اجازه دخالت به هیچ فردی را در کار فنی استقلال نمی دهم.
    وی اظهار داشت: به هیچ عنوان به خاطر صحبت های فتح اله زاده در میان نیمه بازی مقابل تراکتورسازی قهر نکرده ام و این حرف ها شایعه است.
    اگر روشن بازی را ندیده پس چرا نظر می دهد؟
    سرمربی تیم فوتبال استقلال در خصوص انتقاد روشن از عملکرد این تیم در دیدار مقابل تراکتورسازی گفت: هم بازی روشن بوده ام و برای او به عنوان پیشکسوت احترام زیادی قائلم اما او در گفت و گویی می گوید بازی را ندیده پس اگر ندیده برای چه در مورد عملکرد تیم ما اظهار نظر می کند؟
    وی تاکید کرد: از فتح اله زاده خواستم اگر کمیته فنی می خواهد درست کند ازابتدای فصل این کار را انجام دهد زیرا کمیته فنی باید سرمربی را با نظر خود انتخاب کند.
    مظلومی گفت: برنامه های خود را هر هفته به پورحیدری می دهم و او مدیر تیم ماست و پورحیدری نیز برنامه ها را که شامل برنامه های تمرینی نیز می شود هر هفته به فتح اله زاده می دهد.
    حجازی رییس کمیته فنی بود اما انتقاداتش را رسانه ای نمی کرد
    مظلومی با تمجید از از عملکرد مرحوم حجازی به عنوان مدیر فنی استقلال در فصل گذشته گفت: سال گذشته مرحوم حجازی مدیر کمیته فنی باشگاه استقلال بود و کمک زیادی نیز به ما کرد. ما بارها در جلسات کمیته فنی باهم بحث های بسیار جدی می کردیم و اختلاف نظر هایی نیز با حجازی داشتم اما او با حرفه ای گری تمام بحث ها را رسانه ای نمی کرد و با انتقادات خود به استقلال کمک زیادی کرد.
    سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران گفت: از زمانی که روشن آمده دایما در روزنامه ها از ما انتقاد می کند و از او و سایر پیشکسوتان می خواهم مشکلات خانوادگی را رسانه ای نکنند.
    وی خاطرنشان کرد: از فتح اله زاده خواستم هرچه سریعتر این مشکلات را برطرف کند زیرا نباید در این شرایط حساس وارد حاشیه شویم و از روشن هم می خواهم اگر رییس کمیته فنی است در شرایط حساسی که ما پیش از بازی مقابل پرسپولیس هستیم در خصوص تیم این چنین اظهار نظر نکند.
    تمام بازیکنان به غیر از زندی به شهرآورد می رسند
    مظلومی در خصوص وضعیت بازیکنان خود برای دیدار مقابل پرسپولیس اظهار داشت: تمام بازیکنان خود از جمله پژمان منتظری را برای این دیدار در اختیار خواهیم داشت و تنها بازیکن مصدوم ما فریدون زندی است.
    سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران گفت: امیدوارم دوستانی که نمی خواهند سومین برد خود در دوران سرمربیگری ام در استقلال مقابل پرسپولیس را جشن بگیرم به کمک ما بیایند.
    هشت ماه است از استقلال پول نگرفته ام
    مظلومی گفت: در حال حاضر هشت ماه است از استقلال حقوقی نگرفته ام و با عشق خود به این تیم کار می کنم اما در این راه انتظار شنیدن انتقادات غیر سازنده را هم ندارم. در مدت زمان حضور در استقلال فتح اله زاده از من به خوبی حمایت کرده اما در بعضی مواقع که نیاز به حمایت های بعضی دوستان دارم بسیار تنها مانده ام. در استقلال به دنبال منافع نیستم و اگر افرادی منافعی در جایگاه من دارند می توانند بیایند و سرمربی استقلال شوند و من نیز اعتراضی ندارم.
    قرمزی چشمای من!
    سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران گفت: بعضی افراد قرمزی چشمان من را نشانه تسلیم و شکست مقابل تراکتورسازی دانستند اما باید بگویم قرمزی چشمانم به خاطر بی خوابی بود که هواداران تراکتورسازی باعث آن بودند. آنها تا صبح مقابل هتل ما سر و صدا ایجاد کردند و من و تعدادی از بازیکنان تا صبح بازی نتوانستیم برای یک لحظه هم بخوابیم.
    برای سومین بار پرسپولیس را شکست می دهم
    سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران گفت:از همان روز اول معتقد بودم با فرصت دادن به استیلی پرسپولیس به روزهای خوب خود باز خواهد گشت که این موضوع نیز عملی شد.
    مظلومی گفت: پرسپولیس در دیدار مقابل ذوب آهن نشان داد به تیم بسیار قدرتمندی تبدیل شده است و ما نیز در مقابل این تیم کار بسیار سختی در پیش رو داریم اما راه بردن پرسپولیس را به خوبی بلد هستم و قول می دهم با حمایت هواداران مان برای سومین در دوران سرمربیگری ام در استقلال پرسپولیس را شکست می دهم. ۷ امتیاز از پرسپولیس بیشتر جمع کرده ایم و می خواهیم با پیروزی در دیدار های رفت و برگشت مقابل این تیم امتیازات خود را با پرسپولیس افزایش دهیم.

bordobakht

4. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

برای اولین بار در دنیا،کانون هواداران استقلال دقیقه ۷ را به نام فرهاد مجیدی ثبت کرد!
    حالا فك كنيد دقيقه 7 گلم بزنه ، چه شود !!
    زنده باد ال كاپيتانوي ايران

6. 5 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

رحمتی: اگر به پرسپولیس گل بزنم فوتبال را کنار می‌گذارم!/ دوست دارم میداودی، خسرو یا آندو گل بزنند

کیانوش رحمتی هافبک دفاعی استقلال در دیدار روز جمعه مقابل پرسپولیس به احتمال فراوان یکی از بازیکنان ثابت تیمش خواهد بود.
    او در گفت‌وگو با خبرنگار سایت گل حرف‌هایش را در مورد دربی اینگونه آغاز می‌کند:«‌پرسپولیس تیم بزرگ و قابل احترامی است و ما بازی آسانی در پیش نداریم. این بازی سه امتیاز بیشتر ندارد ولی برای هواداران ما بسیار حساس است و باید تحت هر شرایطی پرسپولیس را شکست بدهیم.»
    او ادامه می‌دهد:« شکست دادن پرسپولیس می‌تواند خیلی زود دوباره ما را به صدرجدول برساند وحتی روحیه استقلال را تا پایان بازی‌های نیم فصل در بالاترین حد نگه دارد. به نظر من هر تیمی بیشتر آرامش داشته باشد و از فرصت‌ها استفاده کند برنده خواهد شد.»
    کیانوش در پاسخ به این سوال که نتیجه را چطور پیش‌بینی می‌کنی،‌ می‌گوید:«‌ اگر بخواهم با تعصب حرف بزنم باید بگویم که پرسپولیس را می‌بریم ولی منطق می‌گوید که این بازی قابل پیش‌بینی نیست. با این حال امیدوارم برنده دربی ما باشیم.»
    خیلی‌ها معتقدند جنگ اصلی در میانه میدان است و رحمتی هم این موضوع را تایید می‌کند:« به نظر من در دربی خط هافبک دو تیم حرف اول را می‌زند. ما امیدوارم که با اضافه شدن پژمان منتظری و آندو تیموریان شرایط بهتر شود و کادرفنی راهکارهایی را در نظر خواهد گرفت تا وسط زمین را از پرسپولیس بگیریم.»
    از رحمتی می‌پرسیم که آیا دوست داری به پرسپولیس گل بزنی و او با هیجان خاصی جواب می‌دهد:« من از بچه‌گی آرزو داشتم در دربی بازی کنم و اگر در این بازی گل بزنم فکر کنم از فرط خوشحالی از فوتبال خداحافظی کنم! من دوست دارم در این دیدار بازیکنانی که تا حالا سابقه گل زدن به پرسپولیس را ندارد گلزنی کنند. بازیکنانی مثل خسرو حیدری، میداودی یا آندو.»

برهانی: با شکست پرسپولیس، باخت به تراکتورسازی را فراموش می‌کنیم

به گزارش خبرگزاری فارس، آرش برهانی پس از تمرین روز گذشته استقلال در خصوص آخرین شرایط این تیم بعد از شکست مقابل تراکتورسازی گفت: رفته رفته بهتر می‌شویم و باخت به تراکتورسازی را فراموش می‌کنیم. متاسفانه در بازی گذشته ناباورانه باختیم ولی ریکاوری خوبی انجام دادیم و در بازی روز جمعه به دنبال جبران شکست هفته قبل هستیم.
    وی گفت: تا قبل از بازی با تراکتورسازی شرایط بسیار خوبی داشتیم ولی در آن مسابقه بدشانسی آوردیم و حالا آماده هستیم تا برابر پرسپولیس از موقعیت‌هایمان نهایت استفاده را برده و به پیروزی برسیم.
    برهانی درخصوص شرایط پرسپولیس گفت: پرسپولیس تیم بسیار خوبی است و حمید استیلی زحمات زیادی کشیده ولی بازی برای هر دو تیم سخت است. از این نکته نباید غافل شد که با بازیکنان و شرایطی که استقلال دارد شانس بیشتری برای پیروزی خواهیم داشت.
    وی در پاسخ به این سوال که چه تیمی برنده دربی خواهد بود، گفت:مطمئن باشید که اگر از موقعیت‌هایمان استفاده کنیم استقلال برنده این مسابقه خواهد بود.

منتظری: درد دارم، اما امیدوارم به دربی برسم

به گزارش خبرگزاری فارس، پژمان منتظری که با مصدومیت روبه‌رو است، در حاشیه تمرین استقلال در خصوص اینکه آیا به بازی روز جمعه مقابل پرسپولیس می‌رسد یا خیر گفت: تلاش خود را انجام داده‌ام ولی پایم هنوز درد دارد. فکر می‌‌کنم نباید زیاد به پایم فشار بیاورم. تا دیروز فکر می‌کردم که شرایط خیلی خوب است اما در تمرینات دیروز پای مصدومم من را اذیت کرد ولی فکر می‌کنم تا روز بازی فرصت هست و با تلاش‌های دکتر نوروزی و خانم محمدی بتوانم به دربی برسم.
    وی در خصوص شرایط پرسپولیس گفت: پرسپولیس روحیه خود را پیدا کرده ولی ما می‌ دانیم مسابقات گذشته و جایگاه دو تیم در این مسابقه تاثیری ندارد و این بازی به غیر از حساسیتی که برای همه دارد حواشی مختلفی خواهد داشت. به دنبال سه امتیاز هستیم چون در شخصیت تیمی ما اثرگذار است.
    منتظری در خصوص عملکرد خط دفاع استقلال در غیاب او گفت: استقلال در بازی گذشته روی ضربات ایستگاهی دچار مشکل شد. در بازی روز جمعه حتی اگر خودم هم باشم باید باهوش‌تر عمل کنیم. نظم دفاع ما در این چند بازی خوب بوده ولی باید در فاصله چند روزه تا مسابقه ضعف‌هایمان را برطرف کنیم.
    مدافع استقلال درپایان در خصوص پیش بینی نتیجه بازی گفت: چون سال گذشته به صورت رفت و برگشت پرسپولیس را بردیم باز هم همه توقع دارند این کار را تکرار کنیم ولی باید حواسمان را جمع کنیم که اسیر اتفاقات مسابقه نشویم.

bordobakht

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

علی کریمی: دشمن استقلال نیستم/ داور نباید تحت تاثیر حاشیه‌ها قرار بگیرد

علی کریمی در گفت و گویی با سایت باشگاه پرسپولیس شرکت کرد و به سوالات مختلف درخصوص بازی با ذوب آهن و همچنین دربی پایتخت پاسخ داد.
    متن این مصاحبه به شرح زیر است:
    * برابر ذوب آهن و با وجودی که شما و دیگر ملی پوشان به دلیل خستگی حتی یک جلسه هم با تیم تمرین نکردید، عملکرد قابل قبولی داشتید.
    به نظر من مهم عزم و انگیزه مثال زدنی تیم است که خوشبختانه پرسپولیس روز به روز به این هدف نزدیکتر می شود و در مورد خستگی ملی پوشان هم درست اشاره کردید. ما واقعا خسته بودیم ولی وقتی به جمع بازیکنان ملحق شدیم و شور و نشاط بچه ها را برای رویارویی مقابل ذوب آهن دیدیم، باور کنید خستگی را فراموش کردیم. ضمن اینکه ذوب آهن یکی از تیم های خوب و توانمند فوتبال کشورمان است که از بازیکنان کلیدی بهره می برد و این موضوع نیز به جذاب تر شدن دیدار فوق کمک کرده بود. با این حال بنده و سایر بازیکنان باید برای رسیدن به قله موفقیت بیشتر زحمت بکشیم و بازی به بازی بهتر شویم.
    * قبول دارید پرسپولیس حداقل باید صاحب یکی، دو ضربه پنالتی می شد؟
    در مورد داوری اعتقاد دارم باید کارشناسان و اهل فن نظر بدهند. ضمن اینکه وقتی بازی تمام شده، اظهار نظر بنده و حتی پیشکسوتان و کارشناسان تاثیری در نتیجه رقم خورده نخواهد گذاشت.
    * به نظر کارشناسان کریمی در پست نوک حمله موفق عمل کرد. نظر خودت چیست؟
    در فوتبال پیشرفته و حرفه ای امروز جهان، بازیکن باید توانایی حضور حداقل در دو، سه پست کلیدی را داشته باشد. ضمن اینکه بنده در گذشته در تیم های مختلف در این پست بازی کرده بودم و با این پست بیگانه نبودم، اما مهم نظر سرمربی است که تشخیص می دهد باید در چه منطقه ای از زمین بازی کنیم.
    * هواداران معتقدند اولین پیروزی پرسپولیس با علی کریمی در فصل جدید در هفته هفتم و بازی حساس مقابل استقلال رقم خواهد خورد؟
    خب طبیعی است که پرسپولیس در اوج آمادگی روحی و بدنی به سر می برد و برای این بازی انگیزه مثال زدنی دارد، اما نباید فراموش کرد که پرسپولیس و استقلال دشمن یکدیگر نیستند، بلکه رقیب همدیگر هستند. ضمن اینکه تجربه ثابت کرده هر گاه این دو تیم سرحال و آماده باشند تیم ملی با صلابت قوی روانه مسابقات رسمی می شود. بنده معتقدم چه بازیکنان، چه هواداران دو تیم باید رعایت اصول اخلاقی را بکنند و در کنار آن ارائه گر فوتبالی سرعتی، جذاب و تماشاگر پسند باشند، بخصوص این دیدار که برای کشورهای حوزه خلیج فارس پخش مستقیم می شود، پس باید این مسابقه گوشزدی برای رقیبان آسیایی، بخصوص کشورهای همسایه باشد که فوتبال ایران چه به لحاظ شخصیتی و چه به خاطر فنی از کیفیتی مطلوب برخوردار است. ضمن اینکه برخلاف اصل ثابت شده فوتبال که همیشه به بازی خوب امتیاز نمی دهند، امیدوارم هر تیمی که در مستطیل سبز بهتر بازی کرد و مستحق پیروزی بود، صاحب هر سه امتیاز مسابقه شود.
    * دیدگاه کریمی در مورد داور دربی، معطوف داور ایرانی است یا خارجی؟
    خوشبختانه در چند دربی قبل داوران ایرانی عملکرد قابل قبول داشته اند و شخصا دوست دارم یک هموطن ایرانی افتخار قضاوت این مسابقه نصیبش گردد، اما داوری باشد که تحت تاثیر حاشیه های بیرون از مستطیل سبز و مسائل مربوط به آن قرار نگیرد. از طرفی بنده اعتقاد دارم پرسپولیس باید به حدی خوب بازی کند و صاحب موقعیت گل شود که حتی اشتباهات سهوی داور و کمک داور نتواند مانع پیروزی اش شود.
    * خیلی ها معتقدند اصل روحی و روانی مهمترین عامل در کسب پیروزی در این مسابقه به شمار می رود.
    مسئله روحی و روانی در این بازی، از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد که این هنر تیم ها و مسئولان مربوطه آن است که چگونه نفراتشان را در بهترین شرایط روحی و روانی قرار دهند، اما در فوتبال حرفه ای امروز جهان آمادگی بدنی و هماهنگی تیمی از جایگاه ویژه ای برخوردار می باشد.
    * طی چند هفته اخیر برخی ها با مطرح کردن نام یکی از مهره های ایرانی و خارجی تیم حریف قصد تحریک کریمی و رو در رو قرار دادن شما را با استقلال داشتند، اما شما درایت و صبوری به خرج دادید و وارد حاشیه نشدید.
    اگر فوتبالیست بخواهد با مصاحبه یک مسئول یا یک بازیکن حریف از کوره در برود و هر روز بخواهد پاسخگوی این و آن باشد، به نظر من فوتبالیست نیست. طبیعی است که اینگونه مسائل در فوتبال امروزی جهان منسوخ شده است. از طرفی شخصا معتقدم اگر قرار باشد جواب کسی را بدهیم، باید در زمین مسابقه و ارائه توانایی هایم پاسخ دهم.
    * قبول دارید که دربی همیشه حساس است و نمی توان این بازی را به چشم بازی های دیگر دید؟
    بله، این بازی از زمانی که به یاد دارم حساس و پر استرس بوده و به هیچ ترتیبی نمی توان آن را نادیده گرفت. چه بسا که در گذشته خیلی ها قصد داشتند این مسابقه را عادی جلوه دهند و نتوانستند، اما این حساسیت برای بازیکنان فقط ۵ الی ۱۰ دقیقه است و بعد از آن عادی می شود. در مجموع این مسابقه به عنوان سمبل لیگ برتر فوتبال ایران به شمار می رود و همیشه حساس است.
    * به عنوان آخرین سوال فکر می کنید چرا بازیکنان پرسپولیس برخلاف سایر تیم ها با وجودی که حتی چک هم به عنوان پیش پرداخت از باشگاه دریافت نکرده اند، صبوری به خرج داده و حاشیه ای برای تیم درست نکرده اند؟
    اولا در شرایط کنونی که دربی در پیش است، همه به فکر ارائه فوتبالی منطقی و کسب هر سه امتیاز هستند. ثانیاً بازیکنان دو تیم به خوبی درک کرده اند که پرسپولیس و استقلال سالهاست با چنین مشکلاتی مواجه هستند و بالاخره اینکه، بازیکنان پرسپولیس با توجه به عملکرد مدیریت فعلی باشگاه در مورد مسائل مالی، نگرانی از این بابت ندارند.

bordobakht

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

هنکه مخالف حضور مهدی امیر آبادی در دربی

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران، میشائیل هنکه تمرینات تاکتیکی و فنی استقلال را زیر نظر دارد و این اتفاق باعث شده است که هنکه اختیارات بسیاری از لحاظ اعمال نظر فنی در تیم استقلال داشته باشد اما این مسئله مشکلاتی را بین وی و سرمربی آبی ها به وجود آورده است که از دیدار این تیم مقابل تراکتور سازی نمود پیدا کرد.
    گفتنی ا ست هنکه در تمرینات استقلال برای تعیین ترکیب اصلی استقلال اعمال نظر می کند. وی معتقد است که مهدی امیر آبادی شرایط حضور در ترکیب ثابت استقلال را ندارد اما مظلومی با این نظر مخالف است

borodobakht

10. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

گل اول دربی را چه کسی خواهد زد / نیم نگاهی به ۶۵ بازی استقلال و پرسپولیس

تاریخچه ۶۵ بازی استقلال با پرسپولیس

در ۶۵ بازی گذشته استقلالیها ۲۰ بار و پرسپولیسیها ۱۵ بار پیروز از میدان خارج شده اند
    و در ۳۰ بازی نیز دو تیم به نتیجه تساوی رضایت داده اند .
    استقلال ۶۱ گلزده است این در شرایطی میباشد که پرسپولیس ۶۳ بار موفق به گلزنی شده است
    در زیر آمار کل بازیهای استقلال و پرسپولیس را مشاهده میکنیم
    که نشان از برتری استقلال بر پرسپولیس در مجموع ۶۵ بازی انجام شده است
    بازی شماره یک:
    ستقلال ۰ ـ پرسپولیس ۰
    بازی دوستانه
    جمعه ۱۶ فروردین ۱۳۴۷

بازی شماره ۲:
    استقلال ۰ - پرسپولیس ۰
    بازی برای معرفی نماینده ایران به آسـیا
    جمعه ۲۰ دی ۱۳۴۷

بازی شماره۳:
    استقلال۳ ـ پرسپولیس ۱
    گلها: احمد منشی زاده ۸ ، علی جباری۴۴ و کارو حق وردیان۸۸ **** ناظم گنجاپور۷۲
    قهرمانی باشگاههای تهران فصل(۴۸-۴۷)
    جمعه ۳۱ مرداد ۱۳۴۷

بازی شماره ۴:
    استقلال ۳ ـ پرسپولیس ۰ ( نتیجه در طول بازی:۱-۰ به سود استقلال)
    گلها: غلامحسین مظلومی ۹
    قهرمانی باشگاههای تهران
    جمعه ۱۷ بهمن ۱۳۴۷
    این بازی تا دقیقه ۸۲ با نتیجه ۱بر۰ به سود استقلال دنبال می­شد
    که به علت مردود شدن گل خوردبین و اخراج عزیز اصلی از بازی
    تیم پرسپولیس میدان را ترک کرد و در نهایت
    تیم استقلال با نتیجه ۳ بر صفر برنده اعلام شد.
    بازی شماره ۵:
    استقلال ۳ - پرسپولیس ۲
    گلها: جواب قراب۷۳ ، کارو حق وردیان ۸۷ ، عباس مژدهی ۸۸****علی پروین ۷ و حسین کلانی ۲۳
    بازی دوستانه
    جمعه ۳ مهر ۱۳۴۹
    بازی شماره ۶:
    استقلال ۳ - پرسپولیس ۰ (نتیجه در طول بازی:۱- ۱)
    گلها: مژدهی ۷۵ ****حسین کلانی ۲
    قهرمانی باشگاههای تهران
    یک شنبه ۲۷ دی ۱۳۴۹
    این بازی تا دقیقه ۷۵ با نتیجه ۱بر۱ دنبال می­شد که
    بازیکنان تیم پیروزی در پی اعتراض به اخراج کلانی و بهزادی
    زمین را ترک کردند و بازی در نهایت ۳ بر ۰ به نفع استقلال اعلام شد

بازی شماره ۷:
    استقلال ۱ - پرسپولیس ۱
    گلها:غلامحسین مظلومی ۳۰ **** صفر ایرانپاک ۹۰
    قهرمانی باشگاههای تهران
    جمعه ۲۸ خرداد ۱۳۵۰
    بازی شماره ۸:
    استقلال ۱- پرسپولیس ۴
    گلها: علی جباری ۷۵ **** حسین کلانی ۴۳و۹۰, صفر ایرانپاک ۵۶ , محمودخوردبین ۷۵
    بازی رفت قهرمانی باشگاههای تهران
    جمعه ۱۵ بهمن ۱۳۵۰

بازی شماره ۹:
    استقلال ۰ - پرسپولیس ۲
    گلها: صفر ایرانپاک ۵۰ و حسین کلانی ۸۹
    بازی برگشت قهرمانی باشگاههای ایران
    پنجشنبه ۳ فروردین ۱۳۵۱

بازی شماره ۱۰:
    استقلال ۲- پرسپولیس ۰
    گلها: علی جباری۴۰ و ۸۷
    بازی باشگاههای تهران برای راهیابی به لیگ تخت جمشید
    جمعه یازدهم اسفند ۱۳۵۱

بازی شماره ۱۱:
    استقلال ۱- پرسپولیس ۰
    گلها: محمدرضا عادلخانی ۳
    بازی دوستانه( چهارجانبه جام اتحاد)
    جمعه ۲۵ خرداد ۱۳۵۲
    بازی شماره ۱۲:
    استقلال ۰ - پرسپولیس ۶
    گلها: همایون بهزادی ۵۰ ،۹۰ و ۸۶ ، ایرج سلیمانی ۴۵ ، ۵۶ و حسین کلانی ۳۲
    بازی رفت اولین دوره لیگ تخت جمشید
    جمعه ۱۶ شهریور ۱۳۵۲
    بازی شماره ۱۳:
    استقلال ۱ - پرسپولیس ۱
    گلها:علی جباری ۷۰**** همایون بهزادی ۴۶
    بازی برگشت اولین دوره لیگ تخت جمشید
    یکشنبه ۱۸ آذر ۱۳۵۲
    بازی شماره ۱۴:
    استقلال ۱- پرسپولیس ۰
    گلها:حسن روشن ۸۸
    بازی رفت دومین دوره لیگ تخت جمشید
    شنبه ۴ خرداد ۱۳۵۳

بازی شماره ۱۵:
    استقلال ۱ - پرسپولیس ۲
    گلها: غلامحسین مظلومی ۶۰**** صفر ایرانپاک ۵۰ و اسماعیل حاج رحیمی پور
    بازی برگشت دومین دوره لیگ تخت جمشید
    چهارشنبه ۲۷ آذر ۱۳۵۳

بازی شماره ۱۶:
    استقلال ۳- پرسپولیس ۱
    گلها: غلامحسین مظلومی۱۱ ، ۶۲ و مسعود مژدهی ۴۷****صفر ایرانپاک ۵۳
    بازی رفت سومین دوره لیگ تخت جمشید
    جمعه ۵ اردیبهشت ۱۳۵۴

بازی شماره ۱۷:
    استقلال ۰ - پرسپولیس ۲
    گلها: جهانگیر فتاحی ۲۲ , اسماعیل حاج رحیمی پور ۳۸
    بازی برگشت سومین دوره لیگ تخت جمشید
    جمعه ۲۵ مهر ۱۳۵۴

بازی شماره ۱۸:
    استقلال ۱ - پرسپولیس ۱
    گلها: مژدهی ۲۰ برای استقلال ****محمود خوردبین ۸۵
    بازی رفت چهارمین دوره لیگ تخت جمشید
    چهارشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۵۴

بازی شماره ۱۹:
    استقلال ۱ - پرسپولیس ۱
    گلها: هادی نراقی ۲۶****علی پروین ۴۰
    بازی برگشت چهارمین دوره لیگ تخت جمشید
    جمعه ۲ مهر ۱۳۵۵

بازی شماره ۲۰:
    استقلال ۳- پرسپولیس ۰
    گلها: محرم عاشوری ۴۵ ، حسن روشن ۸۳ ، سعید مراغه چیان ۸۸
    بازی رفت پنجمین دوره لیگ تخت جمشید
    یکشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۵۶

بازی شماره ۲۱:
    استقلال ۱ - پرسپولیس ۲
    گلها: حسن روشن ۸۵ ****صفر ایرانپاک ۱۵ و ۳۴
    بازی برگشت پنجمین دوره لیگ تخت جمشید
    جمعه ۱۸ آذر ۱۳۵۶

بازی شماره ۲۲:
    استقلال ۱- پرسپولیس ۰
    گلها: غلامرضا فتح آبادی ۴۲
    بزرگداشت علی دانایی­فرد
    جمعه ۲۵ آبــان ۱۳۵۸
    این بازی تا دقیقه ۷۵ یک بر صفر برای استقلال دنبال می شد
    که با یورش تماشاگران پرسپولیس به داخل زمین نیمه تمام ماند

بازی شماره ۲۳:
    استقلال ۰ ـ پرسپولیس ۰
    بازی دوستانه برای خداحافظی صفر ایرانپاک
    جمعه ۱۳ تیر ۱۳۵۹

بازی شماره ۲۴:
    استقلال ۰-پرسپولیس ۰
    قهرمانی باشگاههای تهران
    جمعه ۱۶ مهر ۱۳۶۰

باری شماره ۲۵:
    استقلال ۱ - پرسپولیس ۱
    گلها: بهتاش فریبـــا ۸۷****غلامرضا فتح آبـــادی ۱۰
    قهرمانی باشگاههای تهران
    جمعه ۱۷ دی ۱۳۶۱

بازی شماره ۲۶:
    استقلال ۱- پرسپولیس ۰
    گـلها: پرویز مظلومی ۵۹
    قهرمانی باشگاههای تهران
    جمعـــه ۲۲ مهر ۱۳۶۲

بازی شماره ۲۷:
    استقلال ۰ - پرسپولیس ۳
    گلها: شاهرخ بیانی ۱۲( پنالتی) و ۵۲ , ناصر محمد خانی ۶۲
    نیمه نهایی قهرمانی باشگاههای تهران
    یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۳۶۵

بازی شماره ۲۸:
    استقلال ۰ - پرسپولیس ۰
    قهرمانی باشگاههای تهران
    جمعه ۷ فروردین ۱۳۶۶

بازی شــماره ۲۹:
    استقلال ۱ – پرسپولیس ۱
    گلها: جعفر مختاری فر ۶۰ ****فرشـــاد پیوس ۴۶
    قهرمانی باشگاههای تهران
    جمعه ۱۸ شـــهریور ۱۳۶۷

بازی شــــماره ۳۰:
    استقلال ۰ (۲) - پرسپولیس ۰ (۴) (نتیجه در طول ۱۲۰ دقیقه بازی ۰-۰ مساوی شد)
    پنالتی زنان استقـــلال: مختاری فر و حســـن زاده
    پنالتی زنان پرسپولیس: محرمی،یوسفی، عاشوری و کرمانی مقدم
    یک چهارم نهایی جام حذفی ایران
    جمعه ۱۹ اسفند ۱۳۶۷

بازی شمـــاره ۳۱:
    استــقلال ۰ - پرسپولیس ۱
    گلها: عابدیان ۱۸
    قهرمانی باشگاههای تهران
    جمعه ۱۷ آذر ۱۳۶۸

بازی شماره ۳۲:
    استقلال ۲- پرسپولیس ۱
    گلها: عباس سرخاب ۴۶ و صمد مرفاوی۷۲**** نادر میراحمدیان ۱۲
    فینال باشگاههای ایران(جام قدس)
    جــمعـه ۴ خـــرداد ۱۳۶۹

بازی شماره۳۳:
    استقلال ۱ - پرسپولیس ۱
    گلها: شاهرخ بیانی ۶۲(پنالتی) **** فرشاد پیوس ۷۵
    قهرمانی باشگاههای تهران
    جمعه ۲۸ دی ۱۳۶۹

بازی شماره ۳۴:
    استقلال ۰ - پرسپولیس ۰
    قهرمانی باشگاههای تهران
    جمعه ۴ بهمـــن ۱۳۷۰

بازی شماره ۳۵:
    استقلال ۲- پرسپولیس۰
    گلها: عبدالصمد مرفاوی ۸ و صادق ورمزیار ۱۵
    بازی رفت اولین دوره لیگ آزادگان
    پنجشــــنبه ۱۵ اسفـند ۱۳۷۰

بازی شماره ۳۶:
    استقلال ۱- پرسپولیس ۰
    گلها: عبدالصمد مرفاوی ۴۸
    بازی برگشت اولین دوره لیگ آزادگان
    جمعه ۸ خرداد ۱۳۷۱

بازی شماره ۳۷:
    استقلال ۰ - پرسپولیس ۰
    جام برتر برای راهیابی به لیگ ایران
    جمعه ۱۱ دی ۱۳۷۱

بازی شماره ۳۸:
    استقلال ۳ - پرسپولیس ۰ (نتیجه در طول بازی : ۲-۲)
    گلها: صادق ورمزیار ۷۹(پنالتی) و ادموند اختر۸۷ **** فرشاد پیوس ۲۱( پنالتی) و بهزاد داداش زاده ۵۶
    بازی رفت نیمه نهایی چهارمین دوره لیگ آزادگـان
    جمعه ۳۱ دی ۱۳۷۳
    این بازی تا دقیقه ۸۸ با نتیجه ۲بر۲ دنبال می­شد که به علت یورش تماشاگران پرسپولیس
    به داخل زمین و ایجاد جنجال توســـط بعضی از بازیکنان این تیم
    بازی ۳ بر صفر به سود استقــلال اعلام شد.

بازی شماره ۳۹:
    استقلال ۰ - پرسپولیس ۰
    بازی برگشت نیمه نهایی چهارمین دوره لیگ آزادگـان
    جمعه ۷ بهمن ۱۳۷۳
    به خاطر مشکلات بازی رفت این بازی در بندر عباس برگزار شد

بازی شمــاره ۴۰:
    استقلال ۳ - پرسپولیس ۱
    گلها: ادموند اختر ۷ ، صادق ورمزیار ۱۶ (پنالتی) و محمد تقوی ۳۶ **** مرتضی کرمانی مقدم ۴۹
    بازی رفت پنجمین دوره لیگ آزادگان
    جمعه ۶ مرداد ۱۳۷۴

بازی شماره ۴۱:
    استقلال ۰ - پرسپولیس ۰
    بازی برگشت پنجمین دوره لیگ آزادگان
    جمعه ۸ دی ۱۳۷۴

بازی شماره ۴۲:
    استقلال ۰ - پرسپولیس ۱
    گلها: ادموند بزیک ۸۷
    بازی رفت ششمین دوره لیگ آزادگان
    جمعه ۲۷ مهر ۱۳۷۵

بازی شماره ۴۳:
    استقلال ۰ - پرسپولیس ۳
    گلها: ادموند بزیک ۳۰،مهدی مهدوی کیا ۷۱ و بهنام طاهرزاده۸۷
    بازی برگشت ششمین دوره لیگ آزادگان
    جمعه ۲۰ تیر ۱۳۷۶

بازی شماره ۴۴:
    استقلال ۰ - پرسپولیس ۱
    گلها: مهدی هاشمی نسب ۴۵
    بازی رفت هشتمین دوره لیگ آزادگان
    جمعه ۲۲ آبــان ۱۳۷۷

بازی شماره ۴۵:
    استقلال ۱ - پرسپولیس ۱
    گلها: فرد ملکیان ۴۰**** هاشمی نسب ۴
    بازی برگشت هشتمین دوره لیگ آزادگان
    جمعه ۲۰ فروردین ۱۳۷۸

بازی شماره ۴۶:
    استقلال ۱ - پرسپولیس ۲
    گلها: سهراب بختیاری زاده ۵۰**** مهدی هاشمی نسب ۱۲(پنالتی) و افشین پیروانی ۸۵
    بازی فینال جام حذفی ایران
    یکشنبه ۲۰ تیر ۱۳۷۸

بازی شماره ۴۷:
    استقلال ۰- پرسپولیس ۰
    بازی رفت نهمین دوره لیگ آزادگان
    جمعه ۲ مهرماه ۱۳۷۸

بازی شماره ۴۸:
    استقلال ۰ - پرسپولیس ۲
    گلها: مهدی هاشمی نسب ۷ و پایان راْفت ۸۰
    بازی برگشت نهمین دوره لیگ آزادگان
    یکشنبه ۸ اسفند ۱۳۷۸

بازی شماره ۴۹:
    استقلال ۲ - پرسپولیس ۲
    گلها: مهدی هاشمی نسب ۶۷ و محمد نوازی ۸۶****: رهبری فرد۵۷ ( پنالتی) و علی کریمی ۸۹
    بازی رفت دهمین دوره لیگ آزادگان
    جمعه ۹ دی ۱۳۷۹
    در انتهای این بازی درگیری بین بازیکنان دو تیم صورت گرفت ولی چون بعد از
    پایان بازی بود در نتیجه بازی تغییری ایجاد نشد

بازی شماره ۵۰:
    استقلال ۱ - پرسپولیس ۰
    گلها: علیرضا اکبرپور ۷۴
    بازی برگشت دهمین دوره لیگ آزادگان
    جمعه ۵ اسفند ۱۳۷۹

بازی شماره ۵۱:
    استقلال ۱ - پرسپولیس ۱
    گلها: محمد نوازی ۳۸(پنالتی)****رضا جباری ۲۵
    بازی رفت اوّلین دوره لیگ برتر
    جمعه ۲۸ دی ۱۳۸۰

بازی شماره ۵۲:
    استقلال ۰ - پرسپولیس ۰
    بازی برگشت اوّلین دوره لیگ برتر
    پنجشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۳۸۱

بازی شماره ۵۳:
    استقلال ۱ - پرسپولیس ۱
    گلها: علی سامره ۱ **** علی انصاریان ۷۵ (پنالتی)
    بازی رفت دومین دوره لیگ برتر
    این بازی در ورزشگاه یادگار امام تبریز برگزار شد
    جمعه ۲۰ دی ۱۳۸۱

بازی شماره ۵۴:
    استقلال ۱ - پرسپولیس ۲
    گلها: اکبرپور ۶۲**** یحیی گل محمدی ۱۱ بهنام ابوالقاسم پور ۵۲
    بازی برگشت دومین دوره لیگ برتر
    جمعه ۲۳ خرداد ۱۳۸۲

بازی شماره ۵۵:
    استقلال ۲ - پرسپولیس ۱
    گلها: سامره ۸ و محمود فکری ۵۷**** عیسی ترائوره ۷۵
    بازی رفت سومین دوره لیگ برتر
    جمعه ۲۵ مهر ۱۳۸۲

بازی شماره ۵۶:
    استقلال ۱ - پرسپولیس ۱
    گلها: داود سیدعباسی ۳ ****حامد کاویانپور ۲۰
    بازی برگشت سومین دوره لیگ برتر
    دوشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۲

بازی شماره ۵۷:
    استقلال ۰ - پرسپولیس ۰
    بازی رفت چهارمین دوره لیگ برتر
    اول آبان ماه ۱۳۸۳

بازی شماره ۵۸:
    استقلال ۳ - پرسپولیس ۲
    گلها: رضا عنایتی۶۸،محمود فکری۸۳ و پیروز قربانی ۹۰ **** شیث رضایی۷۴ و سهراب انتظاری۷۷
    بازی برگشت چهارمین دوره لیگ برتر
    جمعه ۷ اسفند ماه ۱۳۸۳

بازی شماره ۵۹:
    استقلال ۱ - پرسپولیس ۰
    گلها: رضا عنایتی ۵۶
    بازی رفت پنجمین دوره لیگ برتر
    شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۴

بازی شماره ۶۰:
    استقلال ۰ - پرسپولیس ۰
    بازی برگشت پنجمین دوره لیگ برتر
    جمعه ۱۹ اسفند ۱۳۸۴

بازی شماره ۶۱:
    استقلال ۱- پرسپولیس ۲
    گلها: صادقی ۱۷ **** معدنچی ۲۳ و اولادی ۷۱
    بازی رفت ششمین دوره لیگ برتر
    جمعه ۱۲ آبان ۱۳۸۵

بازی شماره ۶۲:
    استقلال ۱- پرسپولیس ۱
    گلها:علیزاده ۴۱**** نیکبخت واحدی ۱۳
    بازی برگشت ششمین دوره لیگ برتر
    جمعه ۱۰ فروردین ۱۳۸۶

بازی شماره ۶۳:
    استقلال ۱ - پرسپولیس ۱
    گلها:امیدرضا روانخواه ۵۷ ****محسن خلیلی ۸۴
    بازی رفت هفتمین دوره لیگ برتر
    یک­شنبه ۲۲ مهر ۱۳۸۶

بازی شماره ۶۴:
    استقلال ۱ - پرسپولیس ۱
    گل:امیدرضا روانخواه ۴ ****محسن خلیلی ۲۶
    بازی برگشت هفتمین دوره لیگ برتر
    پنج­شنبه ۱۵ فروردین ۱۳۸۷

بازی شماره ۶۵:
    استقلال ۱ - پرسپولیس ۱
    گل:آرش برهانی ۴۶ ****علی کریمی ۸۷
    بازی رفت هشتمین دوره لیگ برتر
    جمعه ۱۲ مهر ۱۳۸۷

گلزنان تیم استقلال:
    ۵ گل: علی جباری -- غلامحسین مظلومی
    ۴ گل: عباس مژدهی
    ۳ گل: حسن روشن -- صمد مرفاوی -- صادق ورمزیار
    ۲ گل: کارو حق وردیان -- ادموند اختر – محمد نوازی -- علیرضا اکبرپور
    علی سامره – محمود فکری -- غلامرضا عنایتی -- امیدرضا روانخواه

۱ گل: احمد منشی­زاده -- جواد قراب -- محمد رضا عادلخانی – جهانگیر فتاحی -- هادی نراقی -- محرم عاشوری -- سعید مراغه چیان
    غلامرضا فتح ابادی -- بهتاش فریبا -- پرویز مظلومی -- جعفر مختاری فر -- عباس سرخاب -- شاهرخ بیانی -- محمد تقوی
    فرد ملکیان -- سهراب بختیازی زاده -- مهدی هاشمی نسب – داوود سید عباسی -- پیروز قربانی – امیر حسین صادقی
    علی علیزاده -- آرش برهانی

گلزنان تیم پرسپولیس:
    ۷ گل: صفر ایرانپاک
    ۶ گل: حسین کلانی
    ۴ گل: همایون بهزادی -- مهدی هاشمی نسب
    ۳ گل: فرشاد پیوس
    ۲ گل: علی پروین -- محمود خورد بین -- ایرج سلیمانی – شاهرخ بیانی
    اسماعیل حاج رحیمی پور -- ادموند بزیک -- علی کریمی -- محسن خلیلی

۱ گل: ناظم گنجاپور -- غلامرضا فتح ابادی -- ناصر محمد خانی -- رضا عابدیان -- نادر میر احمدیان -- بهزاد داداش زاده
    مرتضی کرمانی مقدم -- -- مهدی مهدوی کیا -- بهنام طاهر زاده -- افشین پیروانی-- پایان رافت -- بهروز رهبری فر -- رضا جباری
    علی انصاریان – یحیی گل محمدی – بهنام ابوالقاسم پور -- عیسی ترائوره -- حامد کاویانپور -- شیث رضایی -- سهراب انتظاری
    مهرزاد معدنچی -- مهرداد اولادی -- علیرضا نیکبخت واحدی

۶۵ بازی دربی در فالب عناوین زیر برگزار شده است

۱۵ بازی در قهرمانی باشگاههای ایران لیگ برتر

۱۴ بازی در قهرمانی باشگاههای ایران لیگ آزادگان

۱۴ بازی در قهرمانی باشگاههای تهران

۱۰ بازی در قهرمانی باشگاههای ایران لیگ تخت جمشید

۵ بازی به عنوان دوستانه

۲ بازی در جام حذفی

۲ بازی در قهرمانی باشگاههای ایران(قبل از لیگ تخت جمشید)

۱ بازی در فینال قهرمانی باشگاههای ایران جام قدس

۱ بازی برای معرفی نماینده ایران به آسیا

۱ بازی برای راهیابی به لیگ ایران

در این بازیها ۳۶ بازیکن برای استقلال و ۳۷ بازیکن برای پرسپولیس گلزنی کرده اند

بهترین گلزنان استقلال علی جباری و غلامحسین مظلومی با ۵ گل و عباس مژدهی با ۴ گل

بهترین گلزنان پرسپولیس صفر ایرانپاک با ۷ گل و حسین کلانی با ۶ گل و همایون بهزادی و مهدی هاشمی­نسب با ۴ گل

علی جباری،غلامحسین مظلومی برای استقلال ،حسین کلانی،ایرج سلیمانی،صفر ایرانپاک،
    شاهرخ بیانی هم برای پرسپولیس ، بازیکنانی هستند که توانسته اند در یک بازی دو گل بزنند

صفر ایرانپاک و مهدی هاشمی نسب دو بازیکنی هستند که توانسته اند در سه بازی متوالی گلزنی کنند
    هر دو این بازیکن برای تیم پرسپولیس گلزنی کرده­اند

همایون بهزادی تنها بازیکنی است که در یک بازی توانسته است ۳ گل بزند

مسعود مژدهی،صمد مرفاوی،غلامرضا عنایتی و امیدرضا روانخواه برای استقلال،حسین کلانی،همایون بهزادی،ادموند بزیک،
    و محسن خلیلی هم برای پرسپولیس در دو بازی متوالی موفق به گلزنی شده اند

آخرین بازی که یک بازیکن در یک بازی بیشتر از یک گل زده است مربوط به ۲۲ سال پیش یعنی سال ۶۵ میباشد
    که در آن بازی شاهرخ بیانی با پیراهن پرسپولیس ۲ بار دروازه استقلال را باز کرده است.

بازیکنانی که در بازی دربی با پیراهن دو تیم بازی کرده اند بالای ۱۰ نفر میباشد ولی مهدی هاشمی نسب،
    غلامرضا فتح ابادی،شاهرخ بیانی از جمله بازیکنانی هستند که در دربی برای هر دو تیم گلزنی کرده اند

بیشترین فاصله ای که بین دو برد یکی از دو تیم افتاده است ۱۱ بازی میباشد که تیم پرسپولیس از بازی
    سی و یکم تا چهل و دوم نتوانست استقلال را شکست بدهد( یعنی برابر با ۳۱۰۶ روز یعنی دو ماه کمتر از ۷ سال)

استقلال ۱۳ بار فاتح نیمه اول بوده است و پرسپولیس ۱۲ بار در نیمه اول پیروز به رختکن رفته است
    و نیمه اول ۴۰ مسابقه نیز مساوی شده است

ورزشگاه ازادی ۴۹ بار میزبان این بازی بوده است ، ۱۴ بازی هم در شیرودی برگزار شده است ،
    ۱ بازی در ورزشگاه امام خمینی تبریز و ۱ بازی نیز در ورزشگاه آزادی بندر عباس برگزار شده است

در ۶۵ مسابقه دو تیم داوران از ۳۱ کارت قرمز استفاده کرده اند که سهم استقلال ۱۶ کارت و پرسپولیس ۱۵ کارت بوده است

بیشترین حضور در دربی در اختیار علی پروین با ۲۰ بازی است و پس از آن محمود فکری با ۱۸ بازی در رتبه دوم قرار دارد.

موفق ترین مربی پرسپولیس در دربی علی پروین بوده است که طی ۲۵ بازی ۶ برد – ۱۳ مساوی – ۶ شکست کسب کرده است
    و در آن سو منصور پورحیدری طی ۱۸ بازی مربیگری استقلال با ۶ برد – ۸ تساوی و ۴ شکست رتبه اول را در اختیار دارد.

محمود فکری با ۱۲ بار کاپیتانی استقلال در دیدار دو تیم رکورد دار است . پس از او علی جباری با ۱۱ بار کاپیتانی
    و همایون بهزادی با کاپیتانی ۹ بار در رتبه های بعد قرار دارند

احمد عابدزاده ۱۳ بار در دربی حضور داشته که در هیچ کدام شکست نخورده است
    مهدی هاشمی نسب نیز ذر ۹ دربی حاضر بوده است که در هیچکدام شکست نخورده است

سه بازیکن بازی دربی را به عنوان بازی خداحافظی خود انتخاب کرده­اند که هر سه بازیکن از تیم پرسپولیس بوده­اند
    کاشانی در سال ۵۱ ، دادکان در سال ۶۱ ، پیوس در سال ۷۶

اکبر کارگرجم مدافع مستحکم آبی ها در ۱۵ بازی متوالی دربی بازی کرده است یک رکورد منحصر به فرد محسوب میشود

از سال ۷۸ تاکنون هر تیمی که در نیمه اول در ضلع جنوبی ورزشگاه قرار گرفته است بازی را نباخته است

در جریان دربی های گذشته، ۱۵ مربی برای استقلال و ۱۸ مربی برای پرسپولیس رهبری کرده اند

۱۴ بازی از ۶۵ بازی برگزار شده با تساوی بدون گل به پایان رسیده است

در ۹ بازی که داوران عربی دربی را سوت زده اند، پرسپولیس موفق به کسب ۴ پیروزی و ۵ تساوی شده است
    جمال الشریف( ۲بار)، معال کیالی، محمود الرفاعی و محمد کوسا از سوریه، عمر مهنا و رحمان الزید از عربستان
    و سعد کمیل از کویت(۲بار)

در تاریخ دربی ۳۲ داور خارجی این بازی رو سوت زده اند که از این بین ۱۰ داور از آسیا و ۲۲ داور از اروپایی بوده­اند

استقلال در چهار بازی متوالی سوم تا ششم پیروز از زمین خارج شده است

پرسپولیس در سه بازی متوالی چهل و دوم تا چهل و چهارم پیروز از زمین خارج شده است

پس از پیروزی تیم استقلال در بازی چهلم ،بردهای این تیم دو برابر بردهای پرسپولیس بوده است
    یعنی پس از چهل بازی استقلال صاحب ۱۶برد ، ۸ باخت و ۱۶ تساوی بوده است

دیر هنگام ترین گل تاریخ دربی که باعث پیروزی آبی پوشان نیز شده است
    در دربی پنجاه و هشتم در دقیقه ۳+۹۰ توسط پیروز قربانی به ثمر رسید

سریعترین گل تاریخ دربی در ثانیه ۳۷ بازی پنجاه و سوم توسط علی سامره به ثمر رسید

بیست و ششمین دربی،پر تماشاگرترین بازی تاریخ دربی بوده است.در این بازی که ۱۲۰ هزار نفر در استادیوم
    حاضر شده­اند که نتیجه بازی یک بر صفر به نفع استقلال شده است

در طی شصت و پنج بازی انجام شده ۱۲۴ گل رد و بدل شده است که سهم استقلال ۶۱ گل و سهم پرسپولیس ۶۳ گل بوده است

از ۲۰ بازی که استقلال برنده از زمین خارج شده است پرسپولیس در ۱۰ بازی موفق به گلزنی نشده است

از ۱۵ بازی که پرسپولیس برنده از زمین خارج شده است استقلال در ۹ بازی موفق به گلزنی نشده است

با احتساب ۱۴ بازی که با تساوی بدون گل به پایان رسیده است باید گفت استقلال در ۲۳ بازی
    و پرسپولیس در ۲۴ بازی موفق به گلزنی نشده­اند

بردهای تیم پرسپولیس هیچ وقت بیشتر از تیم استقلال نبوده است
    و این یعنی باخت های استقلال همیشه کمتر از پرسپولیس بوده است

در این ۶۵ بازی در دو وهله ، در دو بازی متوالی هیچکدام از دو تیم موفق به گلزنی نشده­اند
    وهله اول بازی اول و دوم ، وهله دوم بازی بیست و سوم بیست و چهارم

در ۴ بازی متوالی سی و چهارم تا سی و هفتم و در سه بازی متوالی بیست و دوم تا بیست و چهارم پرسپولیس موفق به گلزنی نشده است

استقلال هم در ۴ بازی متوالی چهل و یکم تا چهل و چهارم موفق به گلزنی نشده است

در چهار بازی متوالی شصد و دوم تا شصد و پنجم نتیجه­ مشابه ۱ بر ۱ به دست آمده است

۳۱۰۶ روز ، تعداد بیشترین روزهایی میباشد که پرسپولیس نتوانسته است استقلال را شکست دهد
    ۲۴۱۹ روز ، تعداد بیشترین روزهایی میباشد که استقلال نتوانسته است پرسپولیس را شکست دهد

در ۴ وهله ،در سه بازی متوالی بازی با نتیجه مساوی به پایان رسیده است
    وهله اول : بازی ۲۳ تا ۲۵ وهله دوم : بازی ۲۸ تا ۳۰
    وهله سوم : بازی ۵۱ تا ۵۳ وهله چهارم : بازی ۶۲ تا ۶۴

بازینکان خارجی حاضر در دربی

استقلال(۵ بازیکن)
    رافت قلی­اف – آگوستی گیلائوری -- داسیلوا – جانواریو

پرسپولیس(۱۲ بازیکن)
    عیسی ترائوره –
    پتروویچ – دی­کارمو – آتسو -- توره

بردهای استقلال با این نتایج به دست امده است
    ۳بر۰ ---- یک بازی
    ۳بر۱ ---- سه بازی
    ۳بر۲ ---- دو بازی
    ۲بر ۰ ---- دو بازی
    ۲بر ۱ ---- دو بازی
    ۱بر۰ ---- هفت بازی
    همچنین در سه بازی تیم استقلال با رای فدراسیون فوتبال ۳ بر ۰ برنده اعلام شده است

بردهای پرسپولیس با این نتایج به دست امده است
    ۶بر۰ ---- یک بازی
    ۴بر۱ ---- یک بازی
    ۳بر۰ ---- دو بازی
    ۲بر۰ ---- سه بازی
    ۲بر۱ ---- پنج بازی
    ۱بر۰ ---- سه بازی

تساوی­های این دو تیم نیز با این نتایج به دست امده است
    ۰بر۰ ---- چهارده بازی
    ۱بر۱ ---- چهارده بازی
    ۲بر۲ ---- یک بازی

در یک بازی که از مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی برگزار می­شده است
    بازی با نتیجه ۰بر۰ به پایان رسیده اما پرسپولیس در ضربات پنالتی برنده شده است

bordobakht

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خاطرات سیروس دین‌محمدی از داربی تهران

سیروس دین‌محمدی به دلیل سال‌ها حضور در استقلال، دربی‌های زیادی را تجربه کرده و طبیعی است که خاطرات زیادی هم از آن داشته باشد. با دین‌محمدی درخصوص مسابقه روز جمعه استقلال و پرسپولیس گفت‌وگویی انجام دادیم که در ادامه می‌خوانید:
    * من به خاطر اینکه استقلالی‌ام، همیشه دوست دارم استقلال در دربی برنده شود. من بازی‌های امسال لیگ‌برتر را دیده‌ام و به نظرم فوتبالمان نسبت به سال‌های گذشته پیشرفت قابل توجهی داشته. قبلاً تیم‌ها بیشتر به فکر دفاع و گل نخوردن بودند اما حالا شرایط فرق کرده و همه می‌خواهند حمله کنند و به گل برسند که این مسئله قابل توجه و مثبتی است و باعث رشد فوتبال‌ ما می‌شود.
    * فکر می‌کنم حدود ۸ یا ۹ دربی را حضور داشتم. یک برد داشتیم، ۲،۳ باخت و بقیه هم مساوی. اوج مساوی‌ها، در زمان بازیگری ما بود و به نظرم حساسیت و فشردگی مسابقات خیلی بیشتر از حالا بود. یادم می‌آید وقتی توپ را استپ می‌کردی، ۶ نفر روی پایت تکل می‌زدند زیرا جنگندگی و کری خیلی زیادی بین دو تیم وجود داشت. از دقیقه یک مسابقه، هر دو تیم با دوندگی و جنگندگی زیاد پرس می‌کردند و در مجموع تب فوتبال خیلی بالاتر از حالا بود. بعد از افتی که فوتبالمان داشت و نرفتن به جام‌جهانی و حذف تیم‌های ملی، مردم از فوتبال دلسرد شدند اما خدا را شکر امسال شرایط خیلی خوب است و مردم دوباره با ورزشگاه‌ها آشتی کرده‌اند.
    * من در مسابقاتی که با پرسپولیس داشتیم، بیشتر با حامد کاویانپور و حمید استیلی کری داشتم و معمولاً به هم متلک‌های فوتبالی می‌انداختیم البته در روزنامه‌ها هم با یکدیگر کری‌خوانی داشتیم. یک زمان مهرداد میناوند از اتریش مصاحبه کرد و گفت دربی را پرسپولیس می‌برد که همان مسابقه را استقلال با پاس من و گل علیرضا اکبرپور برد و من هم جواب میناوند را در مصاحبه‌ام دادم.
    * جالب‌ترین خاطره من از دربی، مربوط به مهدی هاشمی‌نسب و گلی است که او به عابدزاده زد. وقتی با سر دروازه پرسپولیس را باز کرد، غش کرد و روی زمین افتاد. هر چقدر هم زدیم توی صورتش که بلند شود، انگار نه انگار. من فکر کردم خدای ناکرده مهدی تمام کرده و یک پارچ پر از آب روی صورتش ریختم و گفتم جان مادرت بلند شو! البته مهدی هم چند لحظه بعد بلند شد و بازی هم با تساوی ۲ ـ ۲ خاتمه یافت

رحمتی: مهاجمان پرسپولیس را خوب می شناسم

خودشان هم می دانند استقلال و من چه شرایطی داریم؛
    رحمتی: مهاجمان پرسپولیس را خوب می شناسم
    دروازه‌بان تیم فوتبال استقلال در بازی با پرسپولیس برای این دیدار مهم آماده می شود، وی که هفته قبل سه گل از مهاجمان تراکتورسازی دریافت کرد معتقد است که این اتفاق بار دیگر تکرار نخواهد شد و مهاجمان پرسپولیس نیز به این مسئله واقف هستند.

مهدی رحمتی، دروازه‌بان تیم فوتبال استقلال در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: شرایط من برای مقابله با پرسپولیس ایده آل است برای حضور در دربی ترسی ندارم و کاملاً آماده هستم بر عکس تصورات برخی آنقدر آماده و با انگیزه هستم که مقابل مهاجمان قرمز ایستادگی کنم.
    وی افزود: این بازی برای من اهمیت بسیار زیادی دارد زیرا برای حضوری دوباره در مقابل پرسپولیس از قبل برنامه ریزی بسیاری داشتم و در حال حاضر این امر برای من محقق می شود.
    رحمتی تصریح کرد: مهاجمان پرسپولیس را به خوبی می شناسم. بازی های آنها و نوع عملکردشان را تماشا کردم و می دانم در مقابل چه کسانی قرار می گیرم.
    وی اظها رداشت: بازیکنان پرسپولیس می دانند، استقلال و من چه شرایطی داریم و عملکردمان کاملاً مشخص است

رقیب ما تراکتور است نه پرسپولیس/ مظلومی: به کسی اجازه دخالت نمیدهم حتی به فتح اله زاده

حواستان جمع باشد رقیب ما تراکتور است نه پرسپولیس
    فتح اله زاده:
    با احترامی که برای پرسپولیس قائل هستم رقیب ما برای قهرمانی تراکتور است نه پرسپولیس ، دیگر دوست ندارم در این مورد حرف بزنم حواستان باشد.
    حاجی با انتقاد از مطبوعات گفت من در رختکن نه تعویض کردم و نه بحث فنی حالا این خبر از کجا به بیرون سرایت کرده ، کار بی شرمانه است و همه دیدند خود مظلومی گفت من دخالتی نداشتم این یک حرکت هدفمند است و نه اعتصابی هست نه مشکلی. تیمی که نصف امتیاز ما را ندارد هیچ مشکلی برایشان نیست اما ما با این امتیازات باید مورد سوال قرار بگیریم و میخواهند برای ما حاشیه بسازند
    اگر روشن بازی ما را مقابل تراکتور سازی ندیده است اما چطور نظر می دهد من با ایشان همبازی بودم برایش احترام زیادی قایل هستم همه اینها بخاطر کمیته فنی است اما این کمیته باید قبل از انتخاب سر مربی انجام می شد حالا دیگر دیر است به این فکر کنیم.
    در اخر فتح اله زاده قول داد که اما ما هواداران را امسال خوشحال خواهیم کرد.

خسرو حیدری: روحیه ما بهتر از پرسپولیسی‌ها است

به گزارش خبرگزاری فارس، خسرو حیدری در خصوص اینکه آیا شکست استقلال مقابل تراکتورسازی به دیدار با پرسپولیس ربط دارد یا خیر گفت:شکست در مسابقه قبل تاثیری در بازی جمعه ندارد چرا که پرسپولیس هم اکنون در جدول پایین‌تر از ما قرار دارد و یک باخت نمی‌تواند تاثیری در دربی داشته باشد.
    وی افزود: امیدوارم حساسیتی که این مسابقه دارد روی بازیکنان دو تیم اثر نگذارد و بتوانیم بازی خوبی را ارائه کنیم چون در دیدار با تراکتورسازی شرمنده هوادارنمان شدیم و در این بازی باید جبران کنیم.
    حیدری گفت: استقلال تیم بزرگی است و یک شکست تاثیر منفی در روحیه بازیکنان نخواهد داشت و ما در مقابل پرسپولیس به دنبال کسب سه امتیاز هستیم.
    وی با اشاره به حضورش در بازی های مختلف مقابل پرسپولیس گفت: چهار بار مقابل سرخپوشان به میدان رفتم که تقریبا اکثر آنها مساوی شده است ولی این بازی برای هواداران دو تیم مهم است، هر چند اعتقاد دارم استقلال چون در دو مسابقه گذشته پیروز شده روحیه بهتری برای شکست حریف خود خواهد داشت.

مظلومی دربی را هم ببازد سرمربی می‌ماند/ بردن پرسپولیس که پاداش ندارد!

سرپرست باشگاه استقلال با ابراز رضایت از شرایط فعلی تیم فوتبال این باشگاه گفت: ما برنده دربی می شویم اما اگر به هر دلیلی نتیجه را واگذار کردیم، همچنان از پرویز مظلومی حمایت خواهیم کرد و او به عنوان سرمربی به فعالیتش دراستقلال ادامه خواهد داد.
    به گزارش خبرنگار مهر، علی فتح الله زاده امیدوارانه از برتری استقلال مقابل پرسپولیس می گوید. او به آینده امیدوار است حتی اگر تیمش در دربی ۷۱ بازنده باشد. او در گفتگوی خود با خبرنگار مهر که در زیر می آید به این نکات اشاره کرده است.
    * خبرگزاری مهر: شرایط استقلال پیش از دربی چطور است؟
    - علی فتح الله زاده: شرایط تیم خوب و ایده‌آل است و بازیکنان "توپ توپ" و سرحال، آماده رویارویی با پرسپولیس در دربی هستند.
    * چه پاداشی برای برد در دربی درنظر گرفته‌اید؟
    - برای پیروزی در این بازی پاداشی تعیین نکرده‌ایم. ما تیم دوم جدول هستیم و قرار است با تیم سیزدهم جدول که با ما هفت امتیاز اختلاف دارد، بازی کنیم. ما اگر در این بازی برنده هم شویم اتفاق خاصی نیفتاده و پاداشی به غیر از آنچه که بعد از هر برد برای بازیکنان در نظر می گیریم به آنها نخواهیم داد.
    * نتیجه دربی چه تاثیری در سرنوشت پرویز مظلومی خواهد داشت؟
    - مظلومی در این بازی به امید خدا نتیجه خواهد گرفت و ما برنده می شویم اما اگر به هر دلیلی یک در هزار نتیجه را واگذار کردیم، همچنان از این مربی خوب حمایت خواهیم کرد. انگار که هیچ اتفاقی نیفتاده است.
    * چقدر خوش بین هستید که مظلومی در دربی هت تریک کند؟
    - من به برد خوش بینم. ۹۰ درصد احتمال می دهم پرویزخان در دربی هت تریک کند.
    * اگر اینطور شود که مظلومی در دربی جاوادنه می شود.
    - بله همین طور است. تا جائیکه من می دانم هیچ مربی و تیمی نتوانسته در دربی سه بازی پشت سر هم را برنده شود.
    * و نقش شما در این پیروزی و رکورد مظلومی چقدر است؟
    - ما که کاره‌ای نیستیم و فقط کمک می کنیم تا تیم به نتیجه برسد. مهم شادی هواداران است و اینکه تیم به نتیجه برسد. چه کسی عامل این پیروزی است مهم نیست.
    * می گویند اگر استقلال دربی را ببازد به همکاری با مظلومی پایان می دهید؟
    - در دربی هر نتیجه‌ای رقم بخورد، مظلومی می ماند. این را قطعی می گویم. ما الان تیم دوم جدول هستیم و دو امتیاز با صدر جدول فاصله داریم، پس بد کار نکرده‌ایم و از خوب‌های لیگ برتر هستیم. این درست نیست که فکر کنیم، استقلال چون بازیکن دارد، نمی بازد. ما همانطور که هفته قبل باختیم، تا پایان فصل بازهم احتمال دارد ببازیم، مهم این است که چطور با شکست برخورد کنیم.
    * البته این شایعات هم مطرح است که در صورت شکست به پرسپولیس باشگاه شما زیر و رو می شود.
    - چرا باید باشگاه ما با یک شکست زیرورو شود؟! ما تیم دوم جدول هستیم و اگر قرار است با یک باخت باشگاه مان زیر و رو شود، پس آن تیم‌هایی که سیزدهم و چهاردهم هستند، اگر ببازند باید به باشگاه‌شان بمب اتم زده و شخم بزنند!
    * چه صحبتی با هواداران استقلال دارید؟
    - آنها تا به امروز ما را شرمنده کرده‌اند و من اطمینان دارم روز جمعه نیز ۵۰ درصدی که متعلق به هواداران استقلال خواهد بود، خیلی زود پر می شود.
    * مشخص شده در این بازی چقدر از ظرفیت ورزشگاه به هواداران استقلال تعلق می گیرد؟
    - با مسئولان باشگاه پرسپولیس توافق کرده‌ایم که در هر دو بازی رفت و برگشت ظرفیت ورزشگاه ۵۰ - ۵۰ باشد.
    * اما در دربی ۷۰ تعداد تماشاگران شما بیشتر بود.
    - در آن بازی هم جایگاه‌ها بصورت مساوی بین هواداران دو تیم تقسیم شده بود اما تعداد هواداران ما بیشتر بود.
    * موضوع مبادله آرش برهانی و مهدی کیانی درست است؟
    - هنوز در این خصوص صحبتی با من مطرح نشده است و فکر می کنم این هم جزو شایعاتی که این روزها زیاد مطرح می شود.
    * کدام شایعات؟
    - متاسفانه برخی‌ها قلم را زیر پا می گذارند و نکاتی را مطرح می کنند که دور از واقعیت است. دیروز آقای نامجومطلق در شبکه ورزش در مورد تیم استقلال خیلی خوب صحبت کرد، ابراز لطف داشت و حتی عنوان کرد که تیم خوبی را بسته‌ایم اما برخی دوستان از قول نامجومطلق امروز مطالبی را منتشر کرده‌اند که زمین تا آسمان با حرف‌هایی که ایشان زد، متفاوت است. متاسفم از اینکه بگویم آنها در روز روشن حرف‌های او را تحریف کرده‌اند.
    * هیئت مدیره استقلال هم مشخص نشده و مدارک باشگاه شما ناقص به کنفدراسیون فوتبال آسیا شد.
    - من در این خصوص اظهارنظر نمی کنم، چرا که انتخاب هیئت مدیره در حیطه وظایف من نیست. قطعا مسئولان امر در زمانی که صلاح بدانند هیئت مدیره را مشخص و اعلام خواهند کرد.
    * اما احتمال دارد با این شرایط به مشکل برخورد کنید و حتی از لیگ قهرمانان آسیا کنار بروید.
    - فعلا درگیر آماده سازی تیم برای دربی هستیم و تمام تمرکزمان به آن بازی است. انشااله که استقلال و دیگر باشگاه‌های ایران با مشکلی مواجه نخواهند شد.

ضربه ای که استقلال ، پرسپولیس به فوتبال زدنند/ منتظر تصمیم AFC هستیم/ مس کرمان،ملوان و سایپا هم مشکل دارند/

عزیز محمدی: باید منتظر تصمیم AFC باشیم
    رییس سازمان لیگ گفت که مدارک باشگاه‌ها را به AFC ارسال کرده است اما هنوز هیئت مدیره استقلال و پرسپولیس معرفی نشده است.

تیم‌های لیگ برتری باید مدارکشان را حداکثر تا ساعت ۱۱ امروز به سازمان لیگ تحویل می‌دادند تا سازمان لیگ آنها را به AFC ارسال کند. عزیزالله محمدی در این باره اظهار کرد: مدارک باشگاه‌ها را تحویل گرفتیم و امروز به AFC ارسال کردیم اما بعضی از باشگاه‌ها نواقصی داشتند که باید آن‌ها برطرف شود.
    وی افزود: باشگاه مس کرمان تراز مالی خود را تحویل نداده و عکس‌های ورزشگاه‌های تختی انزلی و انقلاب کرج نیز آماده نشده است.
    محمدی گفت: بعضی از معیار‌ها اصلی‌ است و بعضی از آنها امتیاز محسوب می‌شود. با توجه به آن باید ببینیم که AFC چه تصمیمی می‌گیرد.
    او همچنین در مورد هیئت مدیره استقلال و پرسپولیس گفت: در حالی که مدارک همه باشگاه‌ها را ارسال کرده‌ایم اما هنوز هیئت مدیره استقلال و پرسپولیس معرفی نشده‌اند.
    وی در پاسخ به این سوال که با توجه به معرفی نشدن اعضای هیئت مدیره این دو تیم چه اتفاقی خواهد افتاد گفت: باید ببینیم که AFC در مورد این موضوع چه تصمیمی خواهد گرفت.

علی کریمی : حساسیت دربی ۵ تا ۱۰ دقیقه است ! / این مسابقه سمبل لیگ ایران است / ما و استقلال رقیبیم ، نه دشمن !

علی کریمی در گفت و گوی اختصاصی با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس به عملکرد مطلوب تیمش در بازی مقابل ذوب آهن و مسائل مربوط به بازی جمعه آینده برابر استقلال اشاره کرد .
    در برابر ذوب آهن و با وجودی که شما و دیگر ملی پوشان به دلیل خستگی حتی یک جلسه هم با تیم تمرین نکردید، عملکرد قابل قبولی داشتید؟
    به نظر من مهم عزم و انگیزه مثال زدنی تیم است که خوشبختانه پرسپولیس روز به روز به این هدف نزدیکتر می شود و در مورد خستگی ملی پوشان هم درست اشاره کردید. ما واقعا خسته بودیم ولی وقتی به جمع بازیکنان ملحق شدیم و شور و نشاط بچه ها را برای رویارویی مقابل ذوب آهن دیدیم، باور کنید خستگی را فراموش کردیم. ضمن اینکه ذوب آهن یکی از تیم های خوب و توانمند فوتبال کشورمان است که از بازیکنان کلیدی بهره می برد که این موضوع نیز به جذاب تر شدن دیدار فوق کمک کرده بود. با این حال بنده و سایر بازیکنان باید برای رسیدن به قله موفقیت بیشتر زحمت بکشیم و بازی به بازی بهتر شویم.
    قبول دارید پرسپولیس حداقل باید صاحب یکی، دو ضربه پنالتی می شد؟
    در مورد داوری اعتقاد دارم باید کارشناسان اهل فن نظر بدهند ضمن اینکه وقتی بازی تمام شده اظهار نظر بنده و حتی پیشکسوتان و کارشناسان تاثیری در نتیجه رقم خورده نخواهد گذاشت.
    به نظر کارشناسان کریمی در پست نوک حمله موفق عمل کرد، نظر خودت چیست؟
    در فوتبال پیشرفته و حرفه ای امروز جهان، بازیکن باید توانایی حضور حداقل در دو، سه پست کلیدی را داشته باشد. ضمن اینکه بنده در گذشته در تیم های مختلف در این پست بازی کرده بودم و با این پست بیگانه نبودم اما مهم نظر سرمربی است که تشخیص می دهد باید در چه منطقه ای از زمین بازی کنیم.
    هواداران معتقدند اولین پیروزی پرسپولیس با علی کریمی در فصل جدید در هفته هفتم و بازی حساس مقابل استقلال رقم خواهد خورد؟
    خوب طبیعی است که پرسپولیس در اوج آمادگی روحی و بدنی به سر می برد و برای این بازی انگیزه مثال زدنی دارد اما نباید فراموش کرد که پرسپولیس و استقلال دشمن یکدیگر نیستند بلکه رقیب همدیگر هستند. ضمن اینکه تجربه ثابت کرده هر گاه این دو تیم سرحال و آماده باشند تیم ملی با صلابت قوی روانه مسابقات رسمی می شود. بنده معتقدم چه بازیکنان، چه هواداران دو تیم باید رعایت اصول اخلاقی را بکنند و در کنار آن ارائه گر فوتبالی سرعتی، جذاب و تماشاگر پسند باشند، بخصوص این دیدار که برای کشورهای حوزه خلیج فارس پخش مستقیم می شود، پس باید این مسابقه گوشزدی برای رقیبان آسیایی، بخصوص کشورهای همسایه باشد که فوتبال ایران چه به لحاظ شخصیتی و چه به خاطر فنی از کیفیتی مطلوب برخوردار است. ضمن اینکه برخلاف اصل ثابت شده فوتبال که همیشه به بازی خوب امتیاز نمی دهند، امیدوارم هر تیمی که در مستطیل سبز بهتر بازی کرد و مستحق پیروزی بود، صاحب هر سه امتیاز مسابقه شود.
    دیدگاه کریمی در مورد داور دربی، معطوف داور ایرانی است یا خارجی؟
    خوشبختانه در چند دربی قبل داوران ایرانی عملکرد قابل قبول داشته اند و شخصا دوست دارم یک هموطن ایرانی افتخار قضاوت این مسابقه نصیبش گردد اما داوری باشد که تحت تاثیر حاشیه های بیرون از مستطیل سبز و مسائل مربوط به آن قرار نگیرد. از طرفی بنده اعتقاد دارم که پرسپولیس باید به حدی خوب بازی کند و صاحب موقعیت گل شود که حتی اشتباهات سهوی داور و کمک داور نتواند مانع پیروزی اش شود.
    خیلی ها معتقدند اصل روحی – روانی مهمترین عامل در کسب پیروزی در این مسابقه به شمار می رود؟
    مسئله روحی – روانی در این بازی، از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد که این هنر تیم ها و مسئولان مربوطه آن است که چگونه نفراتشان را در بهترین شرایط روحی – روانی قرار دهند اما در فوتبال حرفه ای امروز جهان آمادگی بدنی و هماهنگی تیمی از جایگاه ویژه ای برخوردار می باشد.
    طی چند هفته اخیر برخی ها با مطرح کردن نام یکی از مهره های ایرانی و خارجی تیم حریف قصد تحریک کریمی و رو در رو قرار دادن شما را با تیم حریف داشتند، اما شما درایت و صبوری به خرج دادید و وارد حاشیه نشدید؟
    اگر فوتبالیست بخواهد با مصاحبه یک مسئول یا یک بازیکن حریف از کوره در برود و هر روز بخواهد پاسخگوی این و آن باشد، به نظر من فوتبالیست نیست و طبیعی است که اینگونه مسائل در فوتبال امروزی جهان منسوخ شده است. از طرفی شخصا معتقدم اگر قرار باشد جواب کسی را بدهیم باید در زمین مسابقه و ارائه توانایی هایم پاسخ دهم.
    قبول دارید که دربی همیشه حساس است و نمی توان این بازی را به چشم بازی های دیگر دید؟
    بله، این بازی از زمانی که به یاد دارم حساس و پر استرس بوده و به هیچ ترتیبی نمی توان آن را نادیده گرفت. چه بسا که در گذشته خیلی ها قصد داشتند این مسابقه را عادی جلوه دهند و نتوانستند اما این حساسیت برای بازیکنان فقط ۵ الی ۱۰ دقیقه است و بعد از آن عادی می شود اما کلا این مسابقه به عنوان سمبل لیگ برتر فوتبال ایران به شمار می رود و همیشه حساس است.
    به عنوان آخرین سوال فکر می کنید چرا بازیکنان پرسپولیس برخلاف سایر تیم ها با وجودیکه حتی چک هم به عنوان پیش پرداخت از باشگاه دریافت نکرده اند، صبوری به خرج داده و حاشیه ای برای تیم درست نکرده اند؟
    اولا در شرایط کنونی که دربی در پیش است، همه به فکر ارائه فوتبالی منطقی و کسب هر سه امتیاز هستند. دوما بازیکنان دو تیم به خوبی درک کرده اند که پرسپولیس و استقلال سالهاست با چنین مشکلاتی مواجه هستند و بالاخره اینکه، بازیکنان پرسپولیس با توجه به عملکرد مدیریت فعلی باشگاه در مورد مسائل مالی، نگرانی از این بابت ندارند.

bordobakht

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اون سالی که استقلال رو حذف کردن از لیگ قهرمانان اسیا رو هیچ وقت یادم نمیره

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •