تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 135 از 186 اولاول ... 3585125131132133134135136137138139145185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,341 به 1,350 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

دیروز یکی از بهترین مدافع های راست جهان رو دیدیم...رافائل 21 ساله جوون برزیلی....این پسر عالی بود...هم تو حمله هم تو دفاع...مطمئن هستم روزی مثل همیشه رئال مادرید میوفته دنبال همین رافائل که اون رو ترانسفر کنه...واقعا سطح بالای تکنیک سرعت و دفاع خودش رو دیروز نشون داد....جزو فیوریت های من بود اما الان بیشتر جزوشون هست
    گیبسون هم خوب شد که رفت....الان تو خط میانی اسکولز کریک کلورلی اندرسون پوگبا رو داریم که به دردمون میخورن اگه فیل جونز هم به بازیکن های خط میانی اضافه کنیم که باز بهتر میشه وضعیتمون....
    بازی معمولی بود دیروز نکته خاصی جز رافائلنداشت بازی دیروز....نانی هم از وقتی موهاش رو اونطوری کرده داره بد بازی میکنه....انتونیا والنسیا فرم فوق العاده ای داره و بازگشت اشلی یانگ یکم من رو نگران میده چون تو اون پست ترافیک میشه....چون رافائل برگشته دیگه انتونیو نمیره دفاع راست....راستی اصلا شلی یانگ رو یادم نبود برگرده خط حمله تیم یه قدرتی میگیره
    و در اخر
    GLORY GLORY MAN UNITED

سامان جون دلت خوشه ها !
    یه نگاه به اون بازیکنایی که نام بردی بنداز .
    اندرسون و کلورلی که قربونشون برم ، یه بازی، بازی می کنن ، یه ماه مصدومن .
    کریک که توی هر 10 تا بازی ، یه بازی درست بازی می کنه .
    اسکولز که دیگه با توجه به شرایط سنی که داره نمی شه روش به عنوان یه بازیکن 90 دقیقه ای حساب کرد .
    پوگبا هم که خیلی زوده بخوایم روش حساب بازی کنیم .
    میمونه یدونه جونز که اون بیشتر خصوصیات دفاعی داره و بازی ساز نیست .
    اون فلچر هم که بنده خدا فکر نکنم فعلا بتونه برگرده .
    عملا خط میانیمون تعطیله !

2. 4 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

د نه د علیرضا جان....اینایی که شما میگی همش احتمال هست....ببینید الان گیگزی و پارک هم میتونن وسط بازی کنن...اینی که شما میگی درسته احتمال این هست که مصدوم بشن اما یه کم مثبت نگاه کنیم ترکیب این رو داریم که لیگ برتر رو بگیریم....

4. 2 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

به نظر من فرگی داره برای بعد از خودش برنامه ریزی میکنه!فعلا بیخیال شده!
    ولی جونز خیلی خوب توی پست هافبک دفاعی میتونه بازی کنه،کریک هم خوبه،اسکولزی هم خوبه،کلورلی عالیه ولی هیچکدومشون در بازی های مهم به جز اسکولزی به درد نمیخورن.مثلا توی جام باشگاه ها!!!یا همون اروپا....
    دفاعمون هم وضع خوبی نداره.جونز که به خودمون گل میزنه،اسمالینگ هم که فرگی بهش بازی نمیده....ویدیچ ها بای بای تا اخر فصل!!!حتما میخواد به فریرس بازی بده!
    فقط مهاجم زیادی داریم!ولی ای کاش از رونی به عنوان هافبک استفاده میکرد...این پسر خیلی استعداد داره!

6. 2 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

د نه د علیرضا جان....اینایی که شما میگی همش احتمال هست....ببینید الان گیگزی و پارک هم میتونن وسط بازی کنن...اینی که شما میگی درسته احتمال این هست که مصدوم بشن اما یه کم مثبت نگاه کنیم ترکیب این رو داریم که لیگ برتر رو بگیریم....
    همون از بس مثبت نگاه کردیم که آخرش یکی مثل منچستر سیتی اومد زد تو پر و بالمون و از لیگ قهرمانان هم حذف شدیم !
    والا ما که امیدواریم اتفاقهای خوب بیفته ولی بازم اگه به من باشه می گم این خط میانی خونه تکونی می خواد .
    گیگز و اسکولز که احتمالا سال آینده نیستن ، گیبسونم که رفت .
    میمونن کریک و پارک و اندرسون و کلورلی و پوگبا !
    کریک که عملا اون بازیکن سابق نیست ، پوگبا رو هم نمیدونم میشه روش حساب کرد یانه ، اندرسونم که تا اونجا که ما می شناسیم همش مصدومه .
    دو تا بازیکن می خوایم که یکیش احتمالا گوتزه هست که شایعه شده همراه با سوبوتیچ تابستون میان .
    یکی دیگه هم می خوایم که بین اون دو تا گزینه همیشگی یعنی مودریچ و اسنایدر باید یکیشون رو بیارن .
    در بقیه خطوط ، مشکل حادی به اون صورت وجود نداره .

8. 4 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

12 منچستر من

فرگوسن: با اسکولز هیچ‌وقت ناکام نمی‌شویم
    به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از رویترز، سرآلکس فرگوسن پس از پیروزی ۳ بر صفر خانگی شب گذشته مقابل حریف خود در هفته بیست و یکم لیگ برتر گفت: مقابل بولتون نمایش درخور توجهی ارائه کردیم و توانستیم سه گل به حریف بزنیم. در کنار شادی ناشی از این نتیجه خوب، خیلی خوشحالم که پل اسکولز پس از شش ماه بازنشستگی در بدو بازگشت‌ بار دیگر گلزنی کرد. با این شرایط سنی که او دارد و آمادگی‌اش برای همه ما تعجب‌برانگیز است.

در بازی انجام شده منچستری‌ها قبل از آن‌که دقیقه ۴۴ به وسیله اسکولز صاحب گل برتری شوند، امکان کسب گل نیز داشتند. چرا که پس از چند موقعیت نزدیک به گل حتی وین رونی صاحب ضربه پنالتی شد که آدام بوگدان، دروازه‌بان مجاری بولتون آن را به خوبی مهار کرد.

اسکولز ۳۷ ساله که اولین بازی خود را در لیگ برتر پس از دوران بازنشستگی‌اش انجام می‌داد، توانست حضور مجدد خود را با زدن گل جشن بگیرد. به این ترتیب صد و پنجاهمین گل وی برای یونایتد‌ها سبب شد دو گل دیگر تیم تحت رهبری فرگوسن توسط دنی ولبک ۷۴ و مایکل کریک ۸۳ نیز به ثمر برسد.

فرگوسن ادامه داد: فکر می‌کنیم بتوانیم با وجود اسکولز فعلا میانه میدان را به خوبی اداره کنیم. او یکی از بهترین و بزرگترین بازیکنان ما است و سعی خواهیم کرد از او به خوبی در مسابقات بهره بگیریم. با وجود او و آمادگی‌اش ناکام نخواهیم شد.

10. 8 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

بعد از مدتها ، یه خبر خوش که امیدوارم شایعه نباشه :

به گزارش Journal di Dimanche منچستر یونایتد با ارائه پیشنهاد اولیه 30 میلیون یورویی مذاکرات خود را با باشگاه لیل برای انتقال ادن هزارد آغاز کرده است. گفته شده است که پیشنهاد 25 میلیون پوندی چلسی در هفته گذشته رد شده است. طبق این گزارشات یونایتد میخواهد هر طور که شده این انتقال را تا پایان ماه به سرانجام رساند اما ممکن است به هزارد این اجازه را بدهد که تاپاین فصل بطور قرضی با لیل بماند.

منبع : کانون هواداران منچستر یونایتد در ایران

منبع اصلی :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 6 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

دوستان گرامی میتونند سوال های خودشون رو از اندرس لیندگارد در سایت رسمی منچستر که فردا در وب چت حضور خواهد داشت بپرسن!

14. این کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

12 یونایتد

سلام
    دوستان خبری از نقل و انتقالات نشد؟
    چرا فرگوسن انقد انفعالی تو نقلو انتقالات عمل میکنه؟
    خوب بابا تو دفاعو دروازه + هافبک مشکلات خفن داریم،تازه برباتفم که میخواد ردش کنه
    کسی خبری نداره؟

منبع : کانون هواداران منچستر یونایتد در ایران
    داداش تو ایرانم کانون هواداران داره؟
    میشه لینکشو بذاری و یا آدرسشو؟

16. 2 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

فردیناند: اسکولز هنوز فوق‌العاده است

پل اسکولز در برگشت به میادین برای یونایتد عالی کار کرده است.

سایت گل – ریو فردیناند، پل اسکولز را ستوده و گفته تحت تاثیر بازگشت او به میادین قرار گرفته است.

پل اسکولز، قهرمان منچستریونایتد یک هفته پیش به میادین برگشت.

ریو فردیناند بر این باور است که تنها اسکولز و چند نفر نفر از ستارگان بارسلونا می‌توانند برای مدتی طولانی دور از میادین باشند و بدون مشکل برگردند: «تنها چند بازیکن می‌توانند چنین کاری انجام دهند.

اینیستا، چابی، مسی - این‌ها از بازیکنانی هستند که انگار می‌توانند در بالاترین سطح ممکن برای مدتی طولانی بازی کنند. این برای آنها طبیعی است.»

پل اسکولز در جریان دیدار دور سوم جام حذفی مقابل منچسترسیتی به میادین برگشت.

فردیناند گفت: «او روز قبل از بازی با سیتی با بازیکنان دیدار کرد و من از او پرسیدم آیا در ترکیب قرار می‌گیرد یا نه. او گفت می‌خواهد تنها به عنوان بخشی از کادر فنی بازی را تماشا کند. اسکولزی است دیگر.»

اسکولز ممکن است برای تیم بریتانیا در المپیک بازی کند، هرچند که در لیست 191 نفره اولیه حضور ندارد.

ستاره 37 ساله منچستریونایتد شاید یکی از سه گزینه بزرگسال تیم باشد یا استوارت پیرس، مربی تیم با او تماس بگیرد.

دیوید بکام و رایان گیگز هم شاید به عنوان بازیکنان بزرگسال در تیم بریتانیا بازی کنند. پیرس هیچ کدام از بازیکنانی که در یورو 2012 حاضر خواهند بود را انتخاب نخواهد کرد.

18. 11 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

12 یونایتد

بازگشت هانری و اسکولز به سود لیگ برتر است
    فردیناند: آماده مهار "تیری"‌ در جدال با آرسنال هستم
    به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت این باشگاه، ریو فردیناند اظهار داشت: بارها مقابل آرسنال و هانری زمانی که او برای لندنی‌ها بازی می‌کرد، مقابل او قرار گرفته‌ام. تجربه خوبی از رویارویی با ای مهاجم دارم. آماده هستم «تیری» را در بازی یکشنبه شب در ورزشگاه امارات مهار کنم.

این اظهارات مدافع ۳۳ ساله در حالی انتشار یافت که یاران او و آرسنالی‌ها یکشنبه شب در هفته بیست و دوم برابر یکدیگر صف‌آرایی می‌کنند.
    مدافع شیاطین سرخ بازگشت گلزن فرانسوی سال‌‌های ۱۹۹۹ تا ۲۰۰۷ آرسنالی‌ها را به تیم لندنی و نیز خروج پل اسکولز هافبک ۳۷ ساله تیمش را که از بازنشستگی خارج شد، دو اتفاق خوب در سطح لیگ برتر دانسته است.
    وی افزود: از این که هانری و اسکولز حتی برای یک مقطع کوتاه بازگشته‌اند، خوشحالم. این دو چهره‌های درخشانی هستند که به ارتقا سطح کیفی آرسنال و منچستر کمک خواهند کرد.

هانری ۳۴ ساله که اکنون بازیکن رسمی تیم ردبولز آمریکا است، از فرصت تعطیلی زمستانی لیگ ایالات متحده استفاده کرد و قراردادی دو ماهه با تیم تحت امر آرسن ونگر منعقد کرده است.
    اسکولز نیز پس از آن‌که تابستان کفش‌هایش را آویخت، وقتی دید منچستری‌ها در خط میانی با مشکلاتی روبرو هستند، پس از شش ماه بازنشستگی را فراموش کرد تا به یونایتد بازگردد و به تیم «فرگی»‌ تا پایان فصل کمک کند.

20. 4 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •