تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 135 از 320 اولاول ... 3585125131132133134135136137138139145185235 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,341 به 1,350 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض رئال مصدومیت دی ماریا را تایید کرد

رئال مصدومیت دی ماریا را تایید کرد

تست های پزشکی تایید کردند که هافبک تیم رئال مادرید، دی ماریا، دچار آسیب دیدگی از ناحیه ماهیچه ران در بازی خانگی روز یکشنبه مقابل اوساسونا شده است.

هافبک آرژانتینی توانست طراح هر سه گل ابتدایی تیم رئال مادرید باشد و تعداد پاس گل های خود را به عدد 9 برساند. باشگاه رئال رسما اعلام نکرده است که وی چه مدت از میادین دور خواهد بود ولی نشریات محلی از بازه ی 3 الی 4 هفته ای خبر میدهند.

این بدان معنی است که وی بازی تیم ملی آرژانتین مقابل بلووی و کلومبیا از سری مسابقات راه یابی به جام جهانی 2014 را از دست خواهد داد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 8 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کاسانو: از رئال مادرید، مورینیو و پرس ممنونم

ملی‌پوش ایتالیایی اقدام باشگاه اسپانیایی را در حمایت از او ستوده است.

سایت گل – آنتونیو کاسانو، مهاجم میلان از رئال مادرید تشکر کرده است.
    این بازیکن 29 ساله که مشکلاتی از ناحیه قلب دارد در نامه‌ای سرگشاده که در وب‌سایت باشگاه میلان منتشر شده گفته از همه افرادی که اخیرا از او حمایت کرده‌اند قدردانی می‌کند.
    او به ویژه به رئال مادرید – باشگاه سابقش – توجه کرده که بازیکنانش پیش از بازی یکشنبه با اوساسونا پیراهنی را با پیام «زنده باد کاسانو» به تن کرده بودند.
    در بخشی از این نامه آمده است: «ضمن تشکر از تمام آنهایی که برای من آرزوی سلامتی کرده بودند، می‌خواهم از ته دل از رئال مادرید، به ویژه فلورنتینو پرس، رییس و ژوزه مورینیو، مربی باشگاه تشکر کنم.
    اکنون در خانه‌ام در جنوا استراحت می‌کنم و بازی‌های میلان را به همراه تیم ملی از تلویزیون تعقیب خواهم کرد.
    همچنین قول می‌دهم به سرعت به میادین برگردم.»
    او احتمالا چهار تا شش ماه دور از میادین خواهد بود.
    رونالدو: مسی و من،مثل فراری و پورشه هستیم

ستاره پرتغالی رئال مادرید در گفت و گو با کیکر به مقایسه خودش و مسی پرداخته

سایت گل- کریستیانو رونالدو ستاره پرتغالی رئال مادرید در گفت و گو با مجله آلمانی کیکر از مسائل مختلف دنیای فوتبال صحبت کرده
    این بازیکن پرتغالی در پاسخ به سوالی درمورد مقایسه سرالکس فرگوسن و ژوزه مورینیو، فرصت را برای اشاره به دوئلی که با لیونل مسی دارد غنیمت شمرد و گفت:« مقایسه کردن این دو نفر (فرگوسن و مورینیو) غیرممکن است؛ دقیقا مثل مقایسه کردن مسی و من که مثل مقایسه کردن فراری و پورشه می ماند.»
    رونالدو در گفت و گو با مجله آلمانی کیکر درمورد مورینیو، مربی پرتغالی رئال گفت:« مورینیوبهترین مربی حال حاضر فوتبال دنیاست. او ایده های خوب و روشنی دارد و فوتبال را بهتر از سایرین درک می کند.»
    رونالدو این روزها می خواهد تا تمام جوایز فردی را کنار گذاشته و به جوایز گروهی بیندیشد. او در این باره گفت:« اگر با تیم به جوایزو قهرمانی گروهی برسی، به عناوین فردی هم دست خواهی یافت.»

4. 8 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina.belyad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

تمجید رونالدو از ستاره آلمانی کهکشانی ها

خبرگزاری رئال مادرید/ ستاره پرتغالی رئال مادرید، گفت: «اوزیل فوق العاده است. او می تواند بازی حریف را بخواند و می داند چه زمانی باید پاس بدهد یا دریبل بزند.»
    کریس رونالدو، ستاره رئال مادرید، با ستایش از مسعود اوزیل، اعلام کرد احساس می کند بازی در کنار این ستاره آلمانی، او را به بازیکن بهتری تبدیل کرده است.
    اوزیل در سال ۲۰۱۰ از برمن به رئال پیوست و خیلی زود به یکی از بازیکنان ثابت رئال تبدیل شد و رونالدو نیز از بازی در کنار او خوشحال است.
    او در گفتگو با نشریه کیکر گفت: «بله، مسعود من را به بازیکن بهتری تبدیل کرد. وقتی در کنار بازیکنان بزرگ بازی کنید، نمایش بهتری خواهید داشت.»
    اوزیل فوق العاده است. او می تواند بازی حریف را بخواند و می داند چه زمانی باید پاس بدهد یا دریبل بزند. او خیلی راحت این کار را می کند.
    ما ارتباط خوبی با هم داریم و این شرایط را بهتر کرده است. من بازی کردن در کنار او را خیلی دوست دارم. او فوق العاده است.
    رونالدو در رقابت های این فصل لالیگا، در ۱۱ دیدار، ۱۳ گل به ثمر رسانده است.

6. 6 کاربر از sina.belyad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

چهارمین هتریک رونالدو / برنابئو قتلگاه میهمانان

خبرگزاری رئال مادرید/ورزشگاه خانگی رئال ، برنابئو برای شکست دادن تیمهای میهمان بسته شده است . پس از پیروزی برابر اوساسونا ، رئال مادرید به تنها تیم لالیگایی مبدل شد که همه بازیهای خانگی خود را برده است . لوانته این روند را با بازی با والنسیا از دست داد و تیم مورینیو تنها تیمی است که همه بازیهای خانگی را برده است .
    به گزارش مرجع خبری رئال مادرید ، ابتدا ختافه ۴-۲ باخت . سپس نوبت رایو بود که علیرغم شروع خوب ، ۶-۲ ببازد . سپس نوبت به درخشش هیگوائین در برد ۴-۱ برابر بتیس رسید . ویارئال ۰-۳ باخت و اوساسونا ۱-۷ .
    در مجموع ۲۵ گل زده و شش گل خورده ، رئال مادرید را بهترین تیم لالیگا در خانه اش کرد . رئال در دو بازی چمپیونزلیگی برابر آژاکس و لیون در خانه هم عالی کار کرد و هفت گل زد و هیچ گلی دریافت نکرد .
    فصل گذشته ، تیم مورینیو چهارده بازی پیاپی لالیگایی خود را برد تا این که به اسپورتینگ گیخون باخت . مانوئل پرسیادو رکورد نه ساله مورینیو را هم از بین برد .
    دو بازی بعدی خانگی لالیگایی رئال برابر اتلتیکو و بارسلوناست . دو بازی جذاب و حساس به خصوص برابر شاگردان گواردیولا .

8. 7 کاربر از sina.belyad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

گزارش روز: رونالدوی پرتغالی، به رونالدوی برزیلی رسید

ستاره پرتغالی با به ثمر رساندن 104 گل با پیراهن رئال، با رکورد ستاره برزیلی این تیم برابری کرد

سایت گل- دوازدهمین هت تریک کریستیانو رونالدو برای این ستاره پرتغالی، یک جایزه و عنوان ویژه دیگر را هم به همراه داشت. کریس با سه گلی که وارد دروازه اوساسونا نمود تعداد گلهایش با پیراهن تیم مادریدی را به 104 گل در 106 بازی رساند و با رکورد گلزنی رونالدوی برزیلی در بازیهای رسمی برای رئال برابری کرد.
    با اندکی بیش از دو فصل حضور در رختکن رئال، رونالدوی پرتغالی اکنون نامش را در میان 13 گلزن برتر تاریخ باشگاه مادریدی می بیند. قربانیان بعدی ای که کریس انتظار پشت سرگذاشتن رکورد آنها را می کشد، پائینیو و خوانیتو هستند که هر یک 121 گل با پیراهن رئال به ثمر رسانده اند.
    این مهاجم پرتغالی در دو دیدار اخیر رئال، 5 گل به ثمر رسانده که تعداد گلهایش در تمامی تورنمنتها در رقابتهای این فصل برای رئال را به عدد 17 رساند.
    در تمامی بازیهای رئال دراین فصل ایگواین 11 گل برای رئال به ثمر رسانده و بنزما 9 بار برای این تیم گلزنی کرده تا این سه ستاره روی هم 37 بار برای رئال به گل رسیده باشند.
    کریس رونالدو در 11 هفته ابتدایی لالیگا، با 13 گل برترین گلزن کهکشانی ها در رقابتهای این فصل است. این درحالی است که او فصل گذشته و در 11 هفته ابتدایی یازده گل زده بود و در سال اول حضورش در این برهه زمانی تنها 5 گل را به نام خودش ثبت کرده بود
    با این 104 گل ، ستاره پرتغالی رئال، از نظر تعداد گل، با گلهایی که رونالدوی برزیلی در بازیهای رسمی برای رئال به ثمر رسانده برابری کرد که این افتخار بزرگی برای کریس به حساب می آید.

10. 7 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

گواردیولا: صدرنشینی رئال به خاطر نتایج فوق العاده آنهاست

رئال در حال حاضر با 28 امتیاز از 11 بازی، در صدر جدول لالیگا قرار دارد و بارسا با 3 امتیاز اختلاف، در تعقیب آنهاست.

سایت گل- پپ گواردیولا، سرمربی بارسا، تایید کرد که سه امتیاز برتری رئال در صدر جدول به دلیل غملکرد بهتری تیم مادریدی بوده است.
    رئال در حال حاضر با 28 امتیاز از 11 بازی، در صدر جدول لالیگا قرار دارد و بارسا با 3 امتیاز اختلاف، در تعقیب آنهاست.
    گواردیولا در گفتگو با نشریه مارکا گفت:" اگر رئال سه امتیاز بیشتر دارد، به این دلیل است که تا اینجا فوق العاده کار کرده اند. من تنها می توانم تایید کنم که آنها در لالیگا بهتر از ما کار کرده اند. باید تا پایان رقابت ها صبر کنیم و ببنیم این امتیازات سرنوشت ساز خواهند بود یا خیر."
    بارسا فصل گذشته با 4 امتیاز برتری نسبت به رئال، قهرمان لالیگا شد.

خاویر کلمنته: ازتماشای بازیهای رئال بیشتر از بارسا لذت می برم

مربی سابق تیم ملی اسپانیا اعلام کرد که ترجیح می دهد تا برای تماشای فوتبال به برنابئو برود تا به نوکمپ

سایت گل- خاویر کلمنته سرمربی سابقب تیم ملی اسپانیا در گفت و گو با برنامه «دیرکتو مارکا»ی رادیو مارکا به آنالیز شرایط کنونی فوتبال اسپانیا پرداخت

او که برای مدتی هدایت تیم اتلتیک بیلبائو را در دست داشت، این هفته شاهد تساوی شاگردان سابقش مقابل بارسا بود و اکنون در آنالیز عملکرد اتلتیک بیلبائو گفته:« بیه لسا، مربی اتلتیک بیلبائو به نظر من مربی خوبی است و به او احترام می گذارم. من به تمامی مربیان احترام می گذارم، چه خوب باشند و چه بد. البته اتلتیک چه با حضور مارسلو بیه لسا و چه در نبود او قهرمن لالیگا نخواهد شد.»

سرمربی سابق اتلتیک بیلبائو ادمه داد:«الان و با تساوی بیلبائو مقابل بارسلونا باید ببینیم کسانی که در اولین ماه کاری بیه لسا حرف از اخراج او می زدند، چه می گویند.»

کلمنته که در حال حاضر سرمربی تیم ملی کامرون است در صحبتهایی اعلام کرد که قاره آفریقا قاره ای کاملا ناشناخته برای او بوده است و دراین باره گفت:« هیچ ایده ای نداشتم که آفریقا چه جور جایی است. کامرونی ها بازیکنان بزرگی دارند ولی هیچ وقت نمی توانند از اسپانیا پیشی بگیرند.»

کلمنته در ادامه صحبتهایش به بررسی اوضاع بخش بالایی جدول لالیگا که در اختیار رئال و بارساست پرداخت و گفت:« امسال رئالی ها بهتر شده اند و شاگردان گواردیولا در همان مسیر قبلی شان حرکت می کنند. غلبه بر آبی اناری ها کار خیلی سختی است چون آنها بخش عمده ای از زمان بازی توپ را در اختیار دارند.»

سرمربی سابق رئال و تیم ملی اسپانیا درمورد قهرمان این فصل لالیگا گفت:« سرنوشت قهرمان این فصل لالیگا را دیدارهای رودرروی رئال و بارسا تعیین می کند.اگر رئال نتواند توپ را از چنگ بارسلونایی ها در بیاورد، باید به چنگ و دندان متوسل شود.»

او در بخش پایانی صحبتهایش در پاسخ به این سوال که سبک بازی رئال را ترجیح می دهد و یا بارسا را گفت:« من ترجیح می دهم که برای تماشای یک مسابقه فوتبال به برنابئو بروم تا به نوکمپ.»

ایوان زامورانو: کریس رونالدو یک پدیده واقعی است

این ملی پوش سابق شیلیایی که در 173 بازی برای رئال، 103 گل به ثمر رساند، معتقد است رونالدو بهترین بازیکن حال حاضر دنیاست.

سایت گل- ایوان زامورانو، مهاجم سابق رئال مادرید، با ستایش از بازی های خوب کریس رونالدو در رقابت های این فصل، این ستاره پرتغالی را یک پدیده واقعی دانست.
    این ملی پوش سابق شیلیایی که در 173 بازی برای رئال، 103 گل به ثمر رساند، معتقد است رونالدو بهترین بازیکن حال حاضر دنیاست.
    او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه رئال گفت:" کریس رونالدو یک پدیده واقعی است. او از همه بازیکنان حال حاضر دنیا یک گام جلوتر است و رئال سود زیادی از در اختیار داشتن او می برد.
    او با گل هایی که به می رساند، سرنوشت بازی ها را رقم می زند. داشتن چنین روندی برای چند فصل پیاپی فوق العاده است. او بسیار جاه طلب است که برای یک مهاجم در چنین تیمی بسیار ضروری است.
    گل با ضربه سر او در دیدار مقابل اوساسونا من را به یاد خودم انداخت. پرش او فوق العاده بود. قدرت و مهارت او در زدن ضربات سر ثابت می کند که از هر نظر کامل است و باعث لذت هر طرفدار مادریدی می شود."
    رونالدو در 11 دیدار این فصل لالیگا، 13 گل به ثمر رسانده است.
    رنه ایگیتا : رئال فقط در نتیجه می تواند از بارسا پیشی بگیرد و نه در ارائه یک بازی دیدنی/ کاسیاس یا والدس؟دروازه بان بارسا را انتخاب می کنم

سایت گل- رنه ایگیتا، دروازه بان اسطوره ای کلمبیا ، در یک برنامه رادیویی در اسپانیا که با حضور ناوارو مونتایا و پابلو لوپس برگزار شد ، شرکت داشت و در این گزارش رادیویی به مقایسه دروازه بان های بارسا و رئال پرداخت و گفت:« در بین والدس و کاسیاس، من دروازه بان بارسلونا را انتخاب می کنم.»
    او با آنالیز دیدگاهش درمورد لیگ اسپانیا و در اعلام دروازه بان برگزیده اش از میان ویکتور والدس و ایکر کاسیاس گفت:« ویکتور (والدس) بیشتر شبیه من است»
    ایگیتا در ادامه در مورد ال کلاسیکوی بعدی گفت:« فکر می کنم که رئال مادرید می تواند در ال کلاسیکوی بعدی از رئال پیشی بگیرد. تیم مورینیو از سطح بالاتری برخوردار است و می تواند به بارسلونا آسیب برساند. ولی باید دانست که رئال تنها در نتیجه بازی از بارسا پیشی می گیرد و نه در بازی؛ چرا که آبی اناری ها فوتبالی تماشایی و خیلی زیبا را ارائه می دهند. شاگردان گواردیولا به خوبی می دانند که چطور می توانند با ارائه یک فوتبال تماشایی و جذاب به نتایج مطلوب هم دست بیابند.»

12. 5 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نگراني پرز ازخداحافظي مورينيو بارئال مادريد

رئيس باشگاه رئال مادريد نگران اين است که "خوزه مورينيو" در پايان فصل سانتياگوبرنابئو را ترک کند.

به نوشته روزنامه اسپانیایی "ال موندو دپورتیوو"، فلورنتینو پرز اعتراف کرده به شدت نگران این است که مورینیو پیش از پایان قراردادش با رئال این باشگاه را ترک کند. او نگران این است که سرمربی اسبق اینتر و چلسی در پایان همین فصل نیمکت کهکشانی‌ها را ترک کند.

تجربه نشان داده مورینیو برای مدت زیادی در یک تیم نمی ماند و بعد از به سرانجام رساندن پروژه‌های خود تیم تحت هدایتش را ترک می کند.

باشگاه پاریسن ژرمن علاقه خود را برای جذب مورینیو ابراز کرده و این در حالی است که باشگاه متمول "آنژی ماخاچ کالا" نیز به دنبال جذب این مربی پرتغالی است.

14. 7 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض گواردویلا: مادرید سه امتیاز بیشتر دارد چرا که از ما بهتر بوده اند

گواردویلا: مادرید سه امتیاز بیشتر دارد چرا که از ما بهتر بوده اند

مربی تیم بارسلونا تصدیق کرد که تیم رئال مادرید به این دلیل سه امتیاز از آنها پیشی گرفته است که تا اینجای فصل نسبت به بارسلونا بهتر کار کرده است.

تیم کهکشانی ها در حال حاضر از 11 بازی خود توانسته اند 28 امتیاز بگیرند و در جدول بازی ها با سه امتیاز اختلاف در صدر قرار دارند.

پپ گواردیولا در مصاحبه پیش از بازی با تیم Hospitalet در سری مسابقات کوپا د ری به خبرنگاران گفت: " اگه مادرید سه امتیاز از ما جلوتر هست، بخاطر اینه که تا الان بسیار خوب عمل کردن. "

" من فقط میتونم تصدیق کنم که تا الان نسبت به ما در لیگ بهتر کار کردن. در نهایت پایان فصل هست که میبینیم این امتیازات چقدر سرنوشت ساز خواهند بود. "

بارسلونا در فصل گذشته توانست با 4 امتیاز اختلاف نسبت به مادرید به قهرمانی لالیگا دست بیابد.

کد:

مربی سابق تیم ملی اسپانیا اعلام کرد که ترجیح می دهد تا برای تماشای فوتبال به برنابئو برود تا به نوکمپ

سایت گل- خاویر کلمنته سرمربی سابقب تیم ملی اسپانیا در گفت و گو با برنامه «دیرکتو مارکا»ی رادیو مارکا به آنالیز شرایط کنونی فوتبال اسپانیا پرداخت

او که برای مدتی هدایت تیم اتلتیک بیلبائو را در دست داشت، این هفته شاهد تساوی شاگردان سابقش مقابل بارسا بود و اکنون در آنالیز عملکرد اتلتیک بیلبائو گفته:« بیه لسا، مربی اتلتیک بیلبائو به نظر من مربی خوبی است و به او احترام می گذارم. من به تمامی مربیان احترام می گذارم، چه خوب باشند و چه بد. البته اتلتیک چه با حضور مارسلو بیه لسا و چه در نبود او قهرمن لالیگا نخواهد شد.»

سرمربی سابق اتلتیک بیلبائو ادمه داد:«الان و با تساوی بیلبائو مقابل بارسلونا باید ببینیم کسانی که در اولین ماه کاری بیه لسا حرف از اخراج او می زدند، چه می گویند.»

کلمنته که در حال حاضر سرمربی تیم ملی کامرون است در صحبتهایی اعلام کرد که قاره آفریقا قاره ای کاملا ناشناخته برای او بوده است و دراین باره گفت:« هیچ ایده ای نداشتم که آفریقا چه جور جایی است. کامرونی ها بازیکنان بزرگی دارند ولی هیچ وقت نمی توانند از اسپانیا پیشی بگیرند.»

کلمنته در ادامه صحبتهایش به بررسی اوضاع بخش بالایی جدول لالیگا که در اختیار رئال و بارساست پرداخت و گفت:« امسال رئالی ها بهتر شده اند و شاگردان گواردیولا در همان مسیر قبلی شان حرکت می کنند. غلبه بر آبی اناری ها کار خیلی سختی است چون آنها بخش عمده ای از زمان بازی توپ را در اختیار دارند.»

سرمربی سابق رئال و تیم ملی اسپانیا درمورد قهرمان این فصل لالیگا گفت:« سرنوشت قهرمان این فصل لالیگا را دیدارهای رودرروی رئال و بارسا تعیین می کند.اگر رئال نتواند توپ را از چنگ بارسلونایی ها در بیاورد، باید به چنگ و دندان متوسل شود.»

او در بخش پایانی صحبتهایش در پاسخ به این سوال که سبک بازی رئال را ترجیح می دهد و یا بارسا را گفت:« من ترجیح می دهم که برای تماشای یک مسابقه فوتبال به برنابئو بروم تا به نوکمپ.»

کد:

16. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بنزما: الگوی من رونالدوی برزیلی است

رونالدو در فاصله سال های 07-2002 برای رئال بازی کرد و بنزما اعلام کرد درخشش این اسطوره برزیلی تاثیر زیادی روی او داشته است.

سایت گل- کریم بنزما، مهاجم رئال مادرید، تایید کرد که الگویش، رونالدو، ستاره برزیلی سابق رئال، بود.
    رونالدو در فاصله سال های 07-2002 برای رئال بازی کرد و بنزما اعلام کرد درخشش این اسطوره برزیلی تاثیر زیادی روی او داشته است.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" از نظر من، رونالدو یکی از بهترین هاست. او سریع، تکنیکی، خلاق و فرصت طلب بود. وقتی نوجوان بودم، همه بازی های رونالدو را نگاه می کردم. او الگوی من بود.
    اگر با او هم تیمی بودم، حاضر بودم تنها روی نیمکت بنشینم تا بازی او را تماشا کنم. اگر در کنار هم بازی می کردیم، همه توپ ها را به او پاس می دادم."
    او همچنین در مورد مقایسه خودش و رونالدو گفت:" نمی توان من و او را با هم مقایسه کرد. از نظر من، رونالدو بی نظیر بود."
    بنزما در 9 دیدار این فصل لالیگا، 6 گل به ثمر رساند و یکی از دلایل اصلی صدرنشینی رئال در لالیگاست.

ادن آزارد: در صورت جدایی از لیل، فقط به رئال می روم

آزارد به تازگی اعلام کرد قصد دارد در پایان این فصل لیل را به مقصد یک باشگاه بزرگ ترک کند و به نظر می رسد از هم اکنون تصمیمش را گرفته است.

سایت گل- به گزارش نشریه ال کونفیدنسیال، ادن آزارد، ستاره بلژیکی لیل، به مدیران این باشگاه اعلام کرد به دنبال رفتن به رئال مادرید است و پیشنهاد سایر باشگاه ها را رد خواهد کرد.
    آزارد به تازگی اعلام کرد قصد دارد در پایان این فصل لیل را به مقصد یک باشگاه بزرگ ترک کند و به نظر می رسد از هم اکنون تصمیمش را گرفته است.
    براساس گزارش ها، پاری سن ژرمن و چلسی نیز برای خرید این بازیکنی پیشنهادی 30 میلیون یورویی ارائه داده اند، پیشنهادی که توسط باشگاه لیل رد شد. این در حالی است که باشگاه های آرسنال، بایرن، میلان، اینتر و یوونتوس نیز به دنبال این بازیکن هستند.
    اما آزارد به دنبال پیوستن به رئال است و قصد دارد شانسش را در سانتیاگو برنابئو امتحان کند.
    زین الدین زیدان، مدیر ورزشی رئال، بارها این ستاره بلژیکی را مورد ستایش قرار داده و قصد دارد زمینه حضور او در رئال را فراهم کند.
    آزارد تا تابستان 2015 با رئال قرارداد دارد و باشگاه لیل برای فروش او قیمتی در حدود 40 میلیون در نظر گرفته است.

18. 4 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

دقیقا.این حرفیه که من همیشه می زدم.
    بارسا می بره. تیم خوبیم هست. اما بازی این تیم اصلا زیبا نیست.
    اگه 10 بار بازی های مختلف بارسارو ببینی ، ترجیح می دی 11 اُمی رو نبینی
    چون فقط پاس کاری می کنن و آدم خسته می شه.
    به نوعی بازیشون خواب آوره.
    بازم می گم ، این به این معنی نیست که بارسا بد بازی می کنه.

20. 3 کاربر از sina.belyad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •