10-20 تومنش مهم نیست
مهم هارد هست که داشته باشی
لامصب هارد گرون شده
10-20 تومنش مهم نیست
مهم هارد هست که داشته باشی
لامصب هارد گرون شده
آره خداییش رشد قیمت هارد از سکه بیشتره
من چون هارد گرون نمیتونم هارد بگیرم.ولی اینس ایته هم پولی نست فقط باید عضو باشی من گذاشتم از فردا شب همه ی فیلم و کارتونای سه بعدش رو دان کنم.کی میگه سه بعدی نداره دوستان یه چرخی توش بزنید
امروز رفتم تلویزیونهای ال جی رو امتحان کردم برای خرید
از نظر کیفیت تصاویر دو بعدی خیلی خوب بودن
از نظر سه بعدی 57000 در مقایسه با 65000 دارای تداخل تصویر بیشتری بود عمق تصاویر خیلی عالی بود
متاسفانه فرمت m2ts رو پخش نمیکرد که از نر من یه امتیاز منفی بود
شما یه بلوری پلیر بگیری فک کنم خیلی از فرمت ها رو پخش کنه که اینم که میگی شاملش بشه؟! ( البته تا جایی که من میدونم ساپورت نمیکنه!)
چی هست حالا این m2ts ؟!
راستی این تداخل که میگی منظورت چیه دقیقا؟
یه توضیحی بدی ضرر نداره
Last edited by ئظا; 11-02-2012 at 21:25.
رفیق پسیو تداخل تصویر ندارخ.این دو تنا tv هم فقط یه دو تا تفاوت دارن 57000:120 هرتز و کنتراست 8 میلیون ولی 65100:220 هرتز و کنتراست 9 میلیون.تداخل تصویر توی پسیو وجود نداره و این دو تا tv بقیه چیزاشون همش یکیه
مهدی جون 65100 - 240hz هست ، کلا برای پال 100 و 200 هستن و برای NTSC میشن 120 و 240
من متوجه نمیشم این دوستمون منظورش از تداخل چیه؟
یه توضیح بده این 2زاریه ما ام بیوفته
شما بلوری پلیر بگیر برای m2tsکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلا برای پخش بهتره از بلوری پلیر استفاده بشه تا خود tv
m2ts همون فرمت دیسکهای بلوری هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همین سایه یا کراس تاک خودمونه میگه.ببخشید اگه تلفظ کراس تاک اشتباهه
این تداخل تصویر مثل درهم شدن تصاویر با هم بود مثل عکسی که دوستمون تو صفحه قبل گذاشته بود یا مثل تصاویری که چشم پزشکها برای امتحان میزان بینایی استفاده میکنن و شما چشمتون ضعیفه و به خوبی نمیبینید. من هر دو مدل 57000 و 65000 رو باه هم تست کردم با یک فیلم که همزمان پخش میشد . کیفیت 65000 خیلی بهتر بود تداخل تصویر داشت ولی کمتر از 57000 یعنی یک تصویر صاف با یک وضوح تصویر خوب نمی دیدم . عمق تصویر خیلی خوب بود فیلم legend of flight پخش میشد در بعضی صحنه ها هواپیما انگار که از صفحه تلویزیون به بیرون می اومد
---------- Post added at 02:16 AM ---------- Previous post was at 02:13 AM ----------
من همه فیلمهای تبلیغاتی تلویزیونها رو از سایت demo world دانلود کردم کیفیت فیلمها فوق العاده و full hd و فرمت اونهاm2ts هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)