فایل Dump شما خالیه
از مسیر C:\Windows\Minidump فایل Dump رو قرار بدید تا بررسی کنیم.
فایل Dump شما خالیه
از مسیر C:\Windows\Minidump فایل Dump رو قرار بدید تا بررسی کنیم.
سلام اینم لینک پوشه minidump
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by 3eza12man; 26-12-2012 at 12:16.
همه خطاها به خاطر دو فایلی هستش که یکی مربوط میشه به درایور کارت گرافیک Nvidia و دیگری Direct X
آخرین درایور کارت گرافیکتون و آخرین نسخه ی دایرکت ایکس رو نصب کنید مشکلتون حل میشه.
خیلی ممنون دوست من
میتونی یه لینک از آخرین نسخه direct x بهم بدی؟
ممنون از کمکت
سلام خسته نباشین من لپتابی دارم سونی اریکسن که ویندوز پروند چند روز پیش بعد که ویندوز روش نصب نمیشه دیگه آخری شانسی دیشب روش ویندوز 7 32بیت نصب کردم که شد بعد خواستم آفیس نصب کنم یه پیغام صفحه آبی اومد ویندوز پرید حالا دیگه هیچ نوع ویندوزی نصب نمیشه تا آخرین مرحله نصب میره ریستارت که میشه درایور هارو نصب کنه باز میپره باز میپره انگار روش ویندوز نداره اصلا
من نتونستم ببینم صفحه آبی ام سریع پیغام رفت ریستارت شد
CPU: Intel Core i2 duo 2gb
Ram: 2GB
VGA: nvidia gf 9600m gs
ممنون اگه کمکم کنید
سلام دوستان ویندوزم بعد از اپدیت با صفحه ابی مرگ میده و تویه خط اخر میزنه atkimpeg.sys خیلی زود این صفحه رد میشه و هی ریستات میشه atki نوشتم تویه همچین مایه هایی هستش
سلام
من امروز 2 یا 3 بار Blue Screen گرفتم !
ویندوزم هفت هست و امروز آخرین آپدیت رو بعد از ظهر دریافت کردم ، بعدش اینطوری شد !
یعنی از آپدیته ؟
فایل ریپورت :
ممنون میشم راهنمایی کنید !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام. مدت خیلی زیادیه که با این خطا مواجه می شم. تغغیر ویندوز, نصب آخرین ورپن درایور کارت گرافیک و... نیز جواب نداده و هم چنان گرفتار bluescreenهای متعدد هستم. معمولن وقتی صبح کامپیوتر را روشن میکنم بیشتر با این خطا مواجه می شم! بعضی وقتها صفحه اول روشن شدن کامپیوتر _ همون که مربوط به مادربورده؛ وقتی تازه کامپیوتر رو روشن می کنی _ خط خطی است. خطهای عمودی منقطع از بالا تا پایین. باید چند بار برم توی سیف مود تا شاید درست شه. بعد هم درست میشه و بعد موقع کار کردن با کامپیوتر گاه گاهی این مسئله پیش میاد و باید ری استارت کنم و سیف مود و باقی قضایا... تمام اطلاعات لازم رو توی قایل زیپ شده ای براتون ریختم. خیلی ممنون می شم مشکلم رو حل کنید...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)