تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 135 از 645 اولاول ... 3585125131132133134135136137138139145185235635 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,341 به 1,350 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

اگه نباشه جاش خالی می مونه nirvana.12345's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بیش از 3 ساعت رو باید خاموش کنی ... لپ تاپ هم نیاز به استراحت داره چون استندبای پاور و باتری و هارد مشغول کارند
    با تشکر حالا اگه حداقل زمان کار نداشتن با لپ تاپ رو که در ان حالت به جای خاموش بهتره استند بای کرد رو هم بگید

از توضیح تکمیلی تون ممنون میشم.

پروفشنال hamid2006gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

1- خوب ریکاوری کن ... ریکاوری ویندوز و برنامه های اوریجینال رو برمیگردونه و از بین نمیره ویندوز اصلش !

2- هیچ فرقی نداره ... بهتره ریکاوری و ویندوز اصلی رو نصب کنید چون درایور باهاش هست و در غیر این صورت اگر دیسک درایورهای مجزا ندارید به مشکل بر میخورید بخصوص برای نسخه غیر هماهنگ و یا اپگرید و دانگریدی! شما اول باید برای توشیبای خود دی وی دی ریکاوری تهیه کنید و بعد اقدام کنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    بهتره یه سرچ با نام ریکاوری توی تالار کنید مطالب مفید زیاد هست

کد:
    پست اول رو ببینید سایت های مربوطه هست
    ممنون از راهنمایی شما
    در مورد ریکاوری من تو فروم چیزی پیدا نکردم .اگه شما لینکی دارید لطفا بذارید.

1-یه سوالی که در مورد ریکاوری پیش میاد اینه که من باید قبلا بک آپ گرفته باشم تا بتونم ریکاوری کنم ولی من هیچ بکاپی ندارم.

2-در مورد دیسک درایوهای مجزا هم فکر میکنم منظورتون همون درایورهایی است که تو سایت توشیبا برا مدل لپتاپ من گذاشته است باشه . درسته؟
    اگه من همه اون درایور ها رو دانلود کنم میتونم با خیال راحت ویندوز رو عوض کنم؟

3-در مورد ویندوز اصلی هم من فکر میکنم با توجه به اینکه سریالش رو دارم اگه دوباره نصب کنم باید بشه اصلش کرد درسته؟

با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه darkangel85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من لپ تاپم vostro 1500 هستش میخواستم به تلویزیون وصلش کنم وفتم یه کابل گرفتم به اسم s-video که سوزناش با طرفی که به لپ تاپ میخورد مطابقت داشت وقتی وصلش کردم به tv هیچی نشون ندند!!!! باید کار خاصی بکنم؟!! یا کابلم باید جور دیگه ای باشه؟!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه sm6m10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان.
    در موردupgradeمیخواستم سوال کنم چه جوریه؟چون نمیخوام اطلاعات داخل هاردم بپره ؟ایا با اپگرید امکانش است؟هم ویندوزم مثل روز اول بشه و هم اطلاعاتم نپره؟

آخر فروم باز hossein_dig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــرون

پيش فرض

سلام دوستان.
    در موردupgradeمیخواستم سوال کنم چه جوریه؟چون نمیخوام اطلاعات داخل هاردم بپره ؟ایا با اپگرید امکانش است؟هم ویندوزم مثل روز اول بشه و هم اطلاعاتم نپره؟
    فکر کنم منظور شما ریکاوریه >ممکن اطلاعات بپره.یه بار سر من این بلا اومد چند بار امتحلن کنی دست مساد .
    بله ویندوزت عین روز اول مییشه به شرطی که از هارد ریکاوری کنی .

اگه نباشه جاش خالی می مونه darkangel85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من لپ تاپم vostro 1500 هستش میخواستم به تلویزیون وصلش کنم وفتم یه کابل گرفتم به اسم s-video که سوزناش با طرفی که به لپ تاپ میخورد مطابقت داشت وقتی وصلش کردم به tv هیچی نشون ندند!!!! باید کار خاصی بکنم؟!! یا کابلم باید جور دیگه ای باشه؟!!!
    هیچکی نمیدونه باید پیکار کنم؟!!!!

پروفشنال hamid2006gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ممنون از راهنمایی شما
    در مورد ریکاوری من تو فروم چیزی پیدا نکردم .اگه شما لینکی دارید لطفا بذارید.

1-یه سوالی که در مورد ریکاوری پیش میاد اینه که من باید قبلا بک آپ گرفته باشم تا بتونم ریکاوری کنم ولی من هیچ بکاپی ندارم.

2-در مورد دیسک درایوهای مجزا هم فکر میکنم منظورتون همون درایورهایی است که تو سایت توشیبا برا مدل لپتاپ من گذاشته است باشه . درسته؟
    اگه من همه اون درایور ها رو دانلود کنم میتونم با خیال راحت ویندوز رو عوض کنم؟

3-در مورد ویندوز اصلی هم من فکر میکنم با توجه به اینکه سریالش رو دارم اگه دوباره نصب کنم باید بشه اصلش کرد درسته؟

با تشکر
    سلام دوستان
    منتظر پاسخ اساتید هستم

پروفشنال sirwanonline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    کامپیوتر و نت

پيش فرض

سلام دوستان گل من یک نوت بوک Dell Inspiron 1525 دارم وو رمش 1 گیگ هست و دو اسلاد داره ایا هر اسلاد این نوت بوک 1 گیگ ساپورت میکنه یا 2 گیگ هم ساپورت میکنه؟

پروفشنال w700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ترکیه

پيش فرض

سلام.
    شرمنده زیاد سوال میکنم..
    Acer 4710 من بلوتوث داره ولی توی ویندوز ویستا وقتی می خوام درایور و نصب کنم مینویسه No Bluetooth Device دقیقا همین رو وقتی کلید بلوتوث روی کیبورد رو میزنم میده.
    این به معنی اینه که لپ تاپ من بلوتوث نداره!!!!!
    می خوام ببینم مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاریه و از ویستا هست ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sm6m10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فکر کنم منظور شما ریکاوریه >ممکن اطلاعات بپره.یه بار سر من این بلا اومد چند بار امتحلن کنی دست مساد .
    بله ویندوزت عین روز اول مییشه به شرطی که از هارد ریکاوری کنی .
    دوست عزیز ممنون از راهنمایی شما من 60 گیگ اطلاعاتم را میتونم ریکاوری کنم؟تقریبا چند تا dvdمیشه؟چه نرم افزاری را نصب کنم تا برام از هارد پشتیبان(ریکاوری) بگیره؟شرمنده پرحرفی کردم.ممنون از راهنمایی شما.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •