تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 135 از 555 اولاول ... 3585125131132133134135136137138139145185235 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,341 به 1,350 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من بعید می دونم همه این مشکلات رو به صورت جدی داشته باشه! اگه این همه مشکل داشت که این همه فروش نداشت!
    الان توی Gsmarena که برین این گوشی در هر دو بخش امتیاز دهی و بازدید روزانه دارای بیشترین امتیاز و همچنین بیشترین بازدید روزانه در بین تمام گوشی هاست. چطور ممکنه گوشی این همه ایراد داشته باشه بعد در این حد محبوب باشه!
    فکر می کنم حتی اگر این ایراداتو هم داشته باشه در آینده به مرور رفع میشن.

2. 4 کاربر از reza_17173 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aram24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

مثل اينكه مموري 8 گيگابايتي روي دستگاه هست:
    تو gsmarena نوشته:

microSD, up to 32GB, 8 GB included
    اگه این فروشندگان عزیز نزنن تو گوشش
    تو این سایت خیلی چیزا نوشته
    من یه گوشی سامسونگ گرفتم تو سایت یه مموری 2 گیگ همراش نوشته بود ولی تو جعبه نبود.

4. 3 کاربر از aram24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Bahman.M86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

درمورد HTC Sensation هم اگه برید یه نگاهی به User Opinion های صفحه ی HTC Sensation Specifications بندازید میتونید ببیند که بعضی ها هم که خریدند ناراحتند که چرا بجای رم هفتصد و خورده ای فقط 200مگابایتش قابل استفاده هستش!

I checked my friend's Sensation and i don't know why the free RAM is just about 200mb maximum even without any applications opened and all others already killed in task manager. why just 200mb out of 7oo+mb. this is too bad htc too bad and also scrolling in browser is somehow laggy not smooth

و اینم یه شاهکار دیگه :
    i got the phone with vodafone uk,i've been testing it for 3 days.i can say it's a pretty good phone specialy the sense.but it's got also a lot of faults,the main one is when you capture a video you cannot play it back right away you have to switch off the phone and switch on back to be able to see it.very weird fault.and also when you try to watch the video just after the capture,the games icons on the menu become the same as the market icon,it's very weird.the phone needs already updates i think.my partner got the samsung galaxy s2,which is much much better than the htc sorry.

یارو رفته خودش HTC Sensation خریده و همسرش Galaxy S II ...
    انگار از HTC پشیمونه....

اما اگه بخواییم واقع بین باشیم و ایرادهای Galaxy S II در گوشی های وارده به ایران هم وجود داشته باشه ...حیف از اینهمه زیبایی ظاهری که در این گوشی وجود داره ولی درونش ( انگار!) به زیبایی بیرونش نیست

درمورد فروش میلیونی درکره هم باید بگم این هم میتونه برداشت خوبی باشه و هم بد...خوب : اینکه این فروش در یک ماه بوده و قطعا کسایی که در هفته ی آخر خریدن گوشی رو دست کسایی که هفته ی اول خریدن دیدند و قطعا اگه ایراد خاصی بوده باعث میشده فروش در هفته ی آخر کم بشه نه اینکه زیاد بشه
    و بد اینکه شاید یکماه واسه فراگیر شدن باگ های احتمالی Galaxy S II کمه و اونهایی که بعدا خریدند فرصت نکردند ایرادهارو ببینند بعد بخرند

6. 3 کاربر از Bahman.M86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mahyar_b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

135 صفحه رفتین جلو هنوز گوشی نیومده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    هیچ نتیجه گیری نمیشه از حرفای زده شده در این اینجا کرد...............................
    90 درصد حرفها هم که شایعه ...............................

8. 4 کاربر از mahyar_b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohammadsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من يك آنباكسينگ از اين گوشي ديدم كه تويه جعبه بجاي يه باتري دوتا داشت و يك قاب(باكس) هم تو جعبش بود
    چجوري هست كه توي بيشتر جعبه ها فقط يك باطري هست و در بعضي ها 2تا

10. 4 کاربر از mohammadsm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمان آبی

پيش فرض

توی یکی دیگه از متن ها هم در مورد گرما نوشته شده و نوشته quite warm infact که معنیش معلومه. سنسیشن هم دوهسته ای هست ولی حداقل من هنوز ندیدم جایی نوشته باشن در این حد گرم میشه. پس کمی فراتر از نرم افزاره احتمالا.
    همین طور که میدنید سامسونگ از arm 9 استفاده کرده و اچ تی سی از arm 8 که برای دو هسته ای ها بهینش کرده و جایی خوندم میتونه هر وقت خواست از یک هستش استفاده کنه و هر وقت خواست دو هسته را به کار بگیره.البته جای دیگم خوندم که آرم 8 واسه دو هسته ای شدن نبوده و گیر داده بود که چرا 1.2 گیگ گذاشته براش در حالی که بهترین عملکردش 1 گیگه.(یه چیزایی شبیه به این )
    ۱. اینا arm9 نیست arm a9 هست
    ۲.من فک میکردم سی پیو سنسیشن اینه: Qualcomm MSM 8260
    ۳. arm a9 مشکلی با دو هسته ای بودن نداره! بعضیا میگن ۱.۲ واسش خارج استاندارد آرم هست! بعضیا میگن نه خارج استاندارد نیست!
    ۴.من خودم زیاد سرم توی سی پیو و اینا نیست!(نرم افزارو ترجیح میدم!)ولی توی موبایلستان که بحث همین سیپیو ها شد چند تا از کله گنده های اونجا که سرشونم میشد گفتن معماریQualcomm کلا خوب نیست!
    یعنی مناسب برای اور های بالا نیست!
    من خودم نمیدونم!
    توی موبایلستان بپرسید بهتره!

بینید شاید هر کدام از قطعات استفاده شده توی سامسونگ یک شاهکار باشن ولی باید دید کنار هم جمع شدن اونها هم تونسته یک شاهکار باشه. حد اقل بدون آپدیت و دستکاری در حال حاضر باطری سنسیشن را من دیدم بهتر عمل میکنه.با وجود دو هسته ای بودن.پس حتما اگر بعدا اندرویید جدید بیاد بازهم بهتره!

بدون آپدیت را نوشته بود یکی وقتی هیچ کاری باش نکنی یک روز اگر باش کار کنی 5 ساعت میکشه.این خداییش خیلی بده.
    ما داریم در مورد باطری صحبت میکنیم پس نباید در جمع هم مشکلی پیش بیاد!
    نه لزوما!چون الان فک کنم htc خودش گوشی رو واسه دو هسته ای بهینه کرده!
    ولی سامی اینو گذاشته بر عهده گوگل! پس نتیجه بعد از اومدن آندروید جدید رو نمیشه تعیین کرد!

اینکه کمتر از یه روز میره نظر یه کاربر هست!
    توی جی اس ام آرنا یه چیزای دیگه نوشته!!
    و توی انجمن بغلی یه نفر خریده بود گفت باطرش خوب نیست ولی نه در اینحد!!

میدوارم . رکورد آیفون را شکست ولی رکرورد آیفون 4 را شکسته ها.این را حواستون باشه.نسل این دوتا متفاوته.
    من متوجه منظورتون نشدم!
    ولی خبرا میگن رکورد آیفون ۴ رو شکست!
    البته فروش بالا نشانه برتری نیست!
    فقط اینکه اگه واقعا این مشکلات غیر قابل حل یا حاد باشن مطمءنا اینقدر فروش رو نداشت!
    به نظر من که ربطی به نرم افزار نداره.یعنی نرم افزار باعث میشه یه تیکه از گوشی زرد بشه؟
    خوب میتونه به رندرینگ بد باشه!
    ولی الان که میگید میبینم حق با شماست احتمالا مشکل سخت افزاریه!

بخشید بچه ها این چند وقت کمتر میام!(بنا به به دلیل امتحان فیزیک!(لعنت الله عله!))

12. 2 کاربر از KAKHMAL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

يكي از بچه خارجي هايي كه هر دوتاي اين گوشي ها رو داره اين گونه از اين دوتا گوشي ياد كرده

So far the SGS2 has a lower audio volume when listing to music etc, it also sounds much flater for music playback. Incall volume call quaity is poorer and lower than the Arc.

بعدش ميگه من از جي اس 2 خوشم نيومد

بعدش ازش ميپرسن كه چرا خوشت نيومد ميگه :
    3 simple things really the UI, Audio & Camera.

Yes, its massively quick and the screen is stunning but the 3 little things changed my mind.

The Arc also feels much better in your hand IMO.
    سه نكته رو گفته:
    اينترفيس و صداشو دوربينش /// ولي گفته سرعت گوشي فوق العاده سرعتش بالاست

بعدش گفتن مگه دوربينش چشه؟

جواب داده :

The Arc has a better camera, images seem more natural and sharper. Low light shots are much better on the Arc, I guess thats down to the sensor.

In terms of the UI, its just the silly little thing of aesthetics. As a example the dialer on the SGS2 is just a visual eye saw same with phone book etc..... The best way to sum it up I think is, it looks like it has been designed by a 3 year old.

I'll give it a few more days, but its the little things which are bugging me already.
    دوربينش رو گفته كيفيت آرك بيشتر بوده ولي يه دليل ديگه اي كه آورده بازم اينترفيس دوربينش بوده كه نپسنديده

14. این کاربر از Original Titan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

مشخصه كه سوني اريكسوني بوده كه به هرچي گير داده گفته : ولي آرك بهتره

BRAVIA ENGINE
    &
    EXMORE

خيلي به آرك ارفاق كني با گالكسي اس 1 مقايسه بشه

16. 10 کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

اینچوری که سامسونگ داره پخش میکنه فکر کنم تا ۲ ماه دیگه هم این گوشی رو تو بازار نمبینیمش

18. 2 کاربر از Hadi3at بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Bahman.M86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

من سه چهار صفحه از نظرات کسانی که GS2 رو خریده بودند رو در GSMArena خوندم
    متاسفانه خیلی ها برخی از این ایرادهارو تایید کرده بودند و برخی پشیمان بودند
    خیلی ها هم هیچ مشکلی براشون پیش نیومده بود و راضی بودند
    برخی هم از اون مشکل گرمایش ناراحت بودند(این گرما در اطراف دوربین گوشی بیشتر هست که علتش دوربین نیست و بیشتر چیپ های گوشی دربالای گوشی قرارداده شدند)و به طعنه میگفتند که این گوشی برای مناطق سردسیر خیلی مفیده و یکی هم گفته بود که میتونه از گوشیش به عنوان گرم نگهدارنده لیوان قهوه اش استفاده کنه!!!
    اما ندیدم کسی از دکمه Powerگله داشته باشه

به نظرمن که اگه در عرض یک ماه 1میلیون در کره فروش کرده...پس چطور میتونه اینهمه ایراد بزرگ داشته باشه؟
    این یک میلیون همش توی یک لحظه که فروش نرفته،یک ماه طول کشیده
    حالا اگه ایرادهاش به این بزرگی بودند(منظورم اینکه شاید در Firmwareهای خاصی این ایرادها وجود داشته باشه،کما اینکه پارس مایکروتل تا Firmwareفارسی روی ROM این گوشی نذارند وارد نمیکنه(چون احتمال ضرر هست))...کسانی که در هفته ی آخر خریدند یعنی هیچ ارتباطی با کسانی که در هفته ی اول خریدند نداشتند؟یعنی هیچ بازخوردی از کسانی که در هفته ی اول خریدند در رسانه ها(سایتها،فروم ها،...) وجود نداشته که ایرادهارو بگند و بقیه(که در هفته ی آخر خریدند) اون هارو بفهمند و نخرند؟

راستش من که گیج شدم؟
    نه میتونم این استدلالی که در بالا اوردم رو رد کنم و نه میتونم به بازخورد(FeedBack)هایی که از خریداران این گوشی محبوب در سایتهای معتبر مثل GSMArena شک کنم!!!!؟

ولی اگه این ایرادها راست باشند حیف از اون همه زیبایی و مهندسی بکارفته در طراحی که با این ایرادها زیرسوال رفت...

اگه همه ی این ایرادها راست باشه این گوشی بیشتر از 500تا600هزارتومن نمی ارزه
    منکه خیلی روی این گوشی حساب میکردم
    از الان دارم دنبال یه گوشی دیگه میگردم
    مگه اینکه یکی از بچه های این تاپیک زودتر یکی بخره و یه Reviewی وطنی بده تا ببینیم جریان چیه

20. 2 کاربر از Bahman.M86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •