تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 135 از 162 اولاول ... 3585125131132133134135136137138139145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,341 به 1,350 از 1616

نام تاپيک: آموزش: معرفي،شارژ،سرويس و نگهداري پرينترهاي جوهرافشان

پروفشنال m_2t_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

تشکر.تشکر.تشکر فراوان.الان کارتریج های قابل شارژ من چیپ ندارن.من از کجا یا از چه کسی میتونم تهیه کنم!؟یه جا فقط داشت که میگه دونه ای 20 تومن خوب خیلی گرونه فکر کنم!اگه میشه جایی یا سایتی رو معرفی کنید من از اونجا چیپ ست های مورد نیازم رو تهیه کنم.بازم مرسی بابت وقتی که برای ما صرف کردید.
    خواهش می کنم دوست عزیز.
    سایت محاشاپ احتمالا داشته باشه.
    حالت کلی گوگل حتما داره!!!
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ممنون بابت پاسخ. اصلا پرینت نمیگیره و از همون اول ارور میده و باید eject رو بزنم تا کاغذ رو بده بیرون (کاغذ کاملا سالم میاد بیرون)
    پرینتر تون باید بازبینی و سرویس بشه.
    ممکنه قطعات مکانیکیش گیر کرده باشن
    یا سوئیچ ورود کاغذش گیر کرده باشه.
    با چراغ قوه داخل پرینتر رو و مسیر عبور کاغذ رو به دقت بررسی کنید ببینید چیز غیر عادی ای نمی بینید؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

باسلام دوستان من پرینترم canon pixma 280 است جوهرش شبیه به hp اول صفحه ای من چند بار شارژ کردم کارتریج ها را بخوبی خوب کار می کردند هد هاشان هم سالم است من هفته ای یک عکس چاب میکردم تا خشک نشن جوهرشون inktek است ولی یه روز کارتریج سیاه رو دیگه تشخیص نمیده و میگه کارتریج نداره چه کار کنم دوباره انداختم رو پرینتر تشخیص نداد هد ها رو چک کردم نشد اطفا کمک کنید ایا مشکل از کارتریج است یا پرینتر
    سلام دوست عزیز
    این کارتریج ها در واقع یک بار مصرف هستن و اینکه ما اونا رو شارژ می کنیم اضافه کاری هست براشون!!!
    بالاخره یه روزی برای این کارتریج های این اتفاق می اوفته و می سوزن.
    (البته به احتمال قوی)
    قبلش اتصالات فلزی کارتریج رو با پنبه آغشته به الکل تمیز کنید و اگر درست نشد بابید کارتریج نو بخرید.
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

با سلام پرینتر من برای کاتریج مشکی نوشته هم 901 میخوره هم 901xl ...حالا کسی میدونه این دو چه فرقی با هم دارند اون xl اخر به چه معناست؟
    سلام دوست عزیز
    ایک ال در انتهای شماره به معنای ظرفیت بیشتر هست. یعنی مقدار بیشتری چاپ میشه کرد.
    البته اگر می خواید شارژ کنید،‌خیلی این قضیه مهم نیست.
    موفق باشید

5. این کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

با سلام ،جوهر مشکی پرینتر من به علت استفاده کم خشک شده لطفا راهنمایی کنید.چکار کنم وروش شارژ کردن رو برام آموزش دهید ضمنا پرینتر من HP J4500 هستش . با تشکر
    سلام دوست عزیز
    1- کارتریج رو دربیارد و شارژ کنید، سپس با کیت هواگیری، هواگیری کنید.
    2- کارتریج روداخل دستگاه بذارید و هدکلین و هد الاین کنید. اگر نتیجه مطلوب بود که کار تمومه و اگر مطلوب نبود به مرحله 3 برید.
    3- کارتریج رو دربیارید و نیم سانت پایین کارتریج رو داخل آب جوش به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار بدید و بعد از اینکه با دستمال نرم خشک کردید، داخل دستگاه بذارید و به مرحله 2 برید.

موفق باشید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    ایک ال در انتهای شماره به معنای ظرفیت بیشتر هست. یعنی مقدار بیشتری چاپ میشه کرد.
    البته اگر می خواید شارژ کنید،‌خیلی این قضیه مهم نیست.
    موفق باشید
    ضمن تشکر از پاسختون

یله من شارز میکنم ولی کاتریج مشکی بعد از 15 تا 20 برگ با کیفین نرمال خالی میشه اول فکر میکردم جوهر ریزی داره ولی چک که کردم دیدم نه اشکال از جای دیگس و اون اینه که اسفنج موجود در این کاتریج تا یک سوم کاتریج هست و بقیه کاتریج خالیه ( البته همه ی 901 ها اینطورین نه فقط مال من) بنابراین تا حدی که اسفنج جوهر بگیره میریزم توش و اگه قسمت های فاقد اسفنج جوهر بریزم مثل ابشار از هد میزنه بیرون اون اسفنج هم خیلی کوچیکه سر همین حساب گفتم از XL استفاده کنم که احتمالا اسفنج داخلش به اندازه ی تمام کاتریج هست و نیاز نباشه این قدر زود شارژ کنم .حالا این کاتریج 901 ایکس الش تو بازار هست و اگر نبود میشه از مشکی شماره ای دیگه که شبیهه اینه استفاده کرد؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ضمن تشکر از پاسختون

یله من شارز میکنم ولی کاتریج مشکی بعد از 15 تا 20 برگ با کیفین نرمال خالی میشه اول فکر میکردم جوهر ریزی داره ولی چک که کردم دیدم نه اشکال از جای دیگس و اون اینه که اسفنج موجود در این کاتریج تا یک سوم کاتریج هست و بقیه کاتریج خالیه ( البته همه ی 901 ها اینطورین نه فقط مال من) بنابراین تا حدی که اسفنج جوهر بگیره میریزم توش و اگه قسمت های فاقد اسفنج جوهر بریزم مثل ابشار از هد میزنه بیرون اون اسفنج هم خیلی کوچیکه سر همین حساب گفتم از XL استفاده کنم که احتمالا اسفنج داخلش به اندازه ی تمام کاتریج هست و نیاز نباشه این قدر زود شارژ کنم .حالا این کاتریج 901 ایکس الش تو بازار هست و اگر نبود میشه از مشکی شماره ای دیگه که شبیهه اینه استفاده کرد؟
    بله همینطوره که می فرمایید.
    فکر نکنم بشه از شماره دیگری استفاده کرد.
    من جای شما بودم از همون کارتریج معمولی استفاده می کردم. اونقدر تفاوتی با هم ندارن.

9. این کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بله همینطوره که می فرمایید.
    فکر نکنم بشه از شماره دیگری استفاده کرد.
    من جای شما بودم از همون کارتریج معمولی استفاده می کردم. اونقدر تفاوتی با هم ندارن.

با تشکر

امروز یه عملیات خوبی روی کاتریج انجام دادم . سر اون رو برداشتم و دیواره های اضافه رو از داخل بریدم و یک اسفنج بزرگ به اندازه ی تمام کاتریج توی اون قرار دادم و مجددا اونو با چسب قطره ای چسبوندم و با چسب شیشه درزگیری کردم خلاصه تا جایی که راه داشت جوهر ریختم پر تا پر و دیگه جوهر ریزی نداره 10 تا باهاش چاپ کردم مشکلی نداشت حالا باید منتظر بمونم ببینم چند تا میشه باهاش زد..ولی به هر حال کار خطرناکی بود و میتونست باعث سوختن کاتریج بشه..

یا حق

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

با تشکر

امروز یه عملیات خوبی روی کاتریج انجام دادم . سر اون رو برداشتم و دیواره های اضافه رو از داخل بریدم و یک اسفنج بزرگ به اندازه ی تمام کاتریج توی اون قرار دادم و مجددا اونو با چسب قطره ای چسبوندم و با چسب شیشه درزگیری کردم خلاصه تا جایی که راه داشت جوهر ریختم پر تا پر و دیگه جوهر ریزی نداره 10 تا باهاش چاپ کردم مشکلی نداشت حالا باید منتظر بمونم ببینم چند تا میشه باهاش زد..ولی به هر حال کار خطرناکی بود و میتونست باعث سوختن کاتریج بشه..

یا حق
    سلام دوست عزیز
    کار جالبی کردید.
    سوختن کارتریج در واقع سوختن هدش یا چیپ هست که به کاری که شما کردید مربوط نمیشه.
    مگر اینکه آشغالی وارد هد بشه یا اینکه فشار جوهر پشت هد خیلی تغییر کنه.
    اما فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاد
    موفق باشید

12. این کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت print crayon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با سلام به اساتید محترم ، یه سوالی داشتم ؟؟ من یه پرینتر اپسون t50 دارم که تانکر داره ، خیلی هم برام خوب کار میکنه . اما دیروز بر حسب اتفاق وقتی که 10 برگ باهاش پرینت رنگی گرفتم . دقت کردم دیدم که چراغ مرکبش روشن شده و دیگه به من اجازه پرینت نمیده . هر چی اون دکمه ای که روی بُرد روی کارتریج هست رو فشار دادم و دکمه مرکب روی پرینتر را زدم افاقه نکرد . فکر کردم شاید از ریسِت باشه ( یعنی نیاز به ریسِت داشته باشه ) اما وقتی با برنامه adjustment program ریسِتش کردم . بازم چراغش روشن مونده بود و پرینترم رفته بود تو کما ..... من برای کارم نیاز فوری به کمک شما اساتید دارم ، محبت کنید و کمکم کنید . پیشاپیش سپاس فراوان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •