تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 135 از 510 اولاول ... 3585125131132133134135136137138139145185235 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,341 به 1,350 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

باو خفه کردن مارو
    یکی لینک این چیت رو بده!
    آخه یکی نیست بیاد بگه انگلیسی نداری چرا بازی میکنی:|

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

مبینن چجوری اسپیچ رو 100 کردی؟!
    درجه سختیت رو چیه الان؟
    اونایی کهبا لیدیا عروسی کردن احتمالا با چیت و روی پی سی بوده............
    اس÷یچ که گلیچ داره دیگه! نمی دونستی؟ همون اولای بازی من ÷ست دادم گفتم چطوری این کارو کنید ! یک سرچی کن ÷یدا میشه... الان هم رفتم تو کار Alchemy اونو هم می خوام 100 کنم... اون سخت تره...

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بالاحره Destruction و enchanting و smithing و speech ام صد شد... لولم هم الان 40 هستش... بازی خیلی آسون شده... مانا هم بی نهایت هست دیگه راحت تر هم شده... البته از لول 40 به بعد دشمنا یکم قوی میشن مواظب باشید...
    چطوری با لیدیا عروسی کردین؟
    بگردم همتون هم جنگجو هستینا! هیچ کدومتون جادوگر نیستین! حالا منم عکس دواهکینمو می ذارم... یک سری دیگه هم عکس از اولای بازی دارم اونا هم آخر سری می ذارم...

اه رو کامپیوتر بازی میکنی کنسول رو فعال کن و روی لیدیا کلیک کن و این کد رو بزن:

addfac19809 1

---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:27 PM ----------

مبینن چجوری اسپیچ رو 100 کردی؟!
    درجه سختیت رو چیه الان؟
    اونایی کهبا لیدیا عروسی کردن احتمالا با چیت و روی پی سی بوده............

دوتا راه: از هر اهنگری که میبینی سنگ اهنگگگگگگ و چرم بخر و خنجر اهنی بساز و به خودش بفروش.

ب خرید و فروش زیاد هم میشه. از یک مغازه هر چی داره بخر برو یه شهر دیگه به یکی دیگه بفروش

---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------

این کلاه سر لیدیا رو از کجا اوردی؟ بابا همه هم چیت بازنا ما خودمون رو نمودیم تا یه ست ددرا ساختیما شوخی بعد این لیدیا هم که زن نمیشد , همه میگفت سرورم :( اگه میدونسم ....
    این کلاه سر لیدیا رو تو مراحل brotherhood میگیری

با چیت زنم شد

---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:30 PM ----------

باو خفه کردن مارو
    یکی لینک این چیت رو بده!
    آخه یکی نیست بیاد بگه انگلیسی نداری چرا بازی میکنی:|
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    )

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اولیه کامل تره

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من در آرمر ِ Daedra هیچ خاص بودنی نمیبینم ، چون تن ِ همه ی دائدرا لرد ها هست . برای همین با اینکه درگن آرمر زشته ، ولی تصمیم گرفتم از اون استفاده کنم

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

من کلی وسیله تو اینونتوریم دارم که اصلا تو لیست فروش نمیره نزدیک 20 30 تا اسلحه فقط که تو هر مرکز فروش شهری (مثل ریوروود و solitude و whiterun ) که میرم نشونشون نمیده مشکل از چیه؟ مثلا 3 تا کمان که یکیش رو نشون میده... کمک کنین که اوضاعم خرابه... راستی اسب های شهر ها با هم فرق داره؟ یه اسب خریدم اون اوایل 1000 تا خیلی کند و ضعیفه و البته بی شعور هر جا پارکش میکنی در میاد میره شیرین 500 600 متر اطراف گم و گور میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mobham69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خودم هم نمیدونم ...

پيش فرض

اینم من لیدیا خانم همسرم . بنده خدا فکر نمیکرد از هیچی بشه زنه منو یک جنگجو.تانکیه واسه خودش میره همه رو درو میکنه میاد

---------- Post added at 08:06 PM ---------- Previous post was at 08:05 PM ----------

کدشو لطف میکنی بدی؟؟؟
    کد Daedra arrow:
    player.additem 000139c0

---------- Post added at 11:05 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------

ولی جدا میگم توی کار چیت نرین!خیلی بازی مسخره میشه!

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

کد Daedra arrow:
    player.additem 000139c0

---------- Post added at 11:05 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------

ولی جدا میگم توی کار چیت نرین!خیلی بازی مسخره میشه!

من بیشتر کوئست های جالب و اصلی بازی رو بی چیت رفتم و همه اسکیل های روی صد یا هر عدیدی هست خودم رفتم تنها چیتیم واسه daedra heart بود اون زمان که من 2 ساعت وقت میزاشتم یک قفل درجه epert رو با اینکه میدونستم تو کدوم جهت باز میشه توی جهت های دیگه امتحان میکردم چیت هم بود ولی نخواستم استافده کنم تا اسکیل لولم بره بالا.

---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 10:21 PM ----------

من کلی وسیله تو اینونتوریم دارم که اصلا تو لیست فروش نمیره نزدیک 20 30 تا اسلحه فقط که تو هر مرکز فروش شهری (مثل ریوروود و solitude و whiterun ) که میرم نشونشون نمیده مشکل از چیه؟ مثلا 3 تا کمان که یکیش رو نشون میده... کمک کنین که اوضاعم خرابه... راستی اسب های شهر ها با هم فرق داره؟ یه اسب خریدم اون اوایل 1000 تا خیلی کند و ضعیفه و البته بی شعور هر جا پارکش میکنی در میاد میره شیرین 500 600 متر اطراف گم و گور میشه
    اسلحه و تیر کمون رو بهتره به اهنگری ها بفروشی

---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------

من در آرمر ِ Daedra هیچ خاص بودنی نمیبینم ، چون تن ِ همه ی دائدرا لرد ها هست . برای همین با اینکه درگن آرمر زشته ، ولی تصمیم گرفتم از اون استفاده کنم
    خوب هم خوشگل تره و هم اینکه قدرتش بیشتره

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

soul gem full بهتره یا empty?????

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

soul gem full بهتره یا empty?????

lol
    این چه سؤالیه ....!!!
    شما Soul Gem های Empty که بدردت نمیخوره ، باید با اسپل Soul Trap روح یک نفر رو توش حبس کنی و بعد تو Enchanting ازش استفاده کنی.

-------------------

دوستان اگه Azura's Star یا Black Star رو گرفتید نفروشیدش
    این Gem قابلیت استفاده مجدد داره ، یعنی وقتی تو Enchanting ازش استفاده می کنید از بین نمیره و فقط روح داخلش خالی میشه و میشه دوباره پرش کرد ( از نوع Grand هم هست )
    Last edited by virus2009; 25-11-2011 at 00:10.

10. این کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

lol
    این چه سؤالیه ....!!!
    شما Soul Gem های Empty که بدردت نمیخوره ، باید با اسپل Soul Trap روح یک نفر رو توش حبس کنی و بعد تو Enchanting ازش استفاده کنی.

-------------------

دوستان اگه Azura's Star یا Black Star رو گرفتید نفروشیدش
    این Gem قابلیت استفاده مجدد داره ، یعنی وقتی تو Enchanting ازش استفاده می کنید از بین نمیره و فقط روح داخلش خالی میشه و میشه دوباره پرش کرد ( از نوع Grand هم هست )
    black star رو از کجا اواردی؟؟؟؟؟ من azura رو دارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •