پس بايد گرافيك خيلي بالايي داشته باشه
پس بايد گرافيك خيلي بالايي داشته باشه
سلام
این بازی با سیستم من اجرا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟
amd dual core 4000
vga 7300gt asus
در ضمن من الان نسخه nanosuit heroes رو دارم ولی چون رمم 512 هست اجرا نمیشه می خوام برم یه رم 1GB بخرم
Last edited by Vahid67; 27-07-2008 at 17:39.
سلام.من شنیده بودم این بازی cpu 2.2 core میخواد(رو ویستا)من الان دارم با cpu core 1.8 راحت و بدون مشکل بازیش میکنم.ولی فقط یکم روون نیست که اون واسه دوستم کهه core 2.2 داره هم همینه.
راستی یه پچی شنیده بودم هست که مشکل روون نبودن بازی رو برطرف میکنه.میشه یه لینک بدید؟
ممنون.
حتما برو رمت رو ارتقا بده چون بعید میدونم با رم 512 اجرا بشه . البته کارت گرافیک و سی پیوت اشکالی ندارند و برای اجرای بازی مناسب اند.
دوست عزیز
می دونم که دوستان دیگه جواب شما رو داده اند اما بد ندیدم که به نکته ای اشاره کنم.
من دقیقا همین سیستم رو دارم با این تفاوت که به جای Foxconn از کارت Asus استفاده می کنم .
من کرایسیس رو در ویستا با رزولیشن 1280*1024 و با تنظیمات اکثرا های (به جز چند تا که روی مدیوم هستش) دارم بازی می کنم و متوسط فریمم 34 هستش . البته مواقعی پایینتر می ره و مواقعی بالاتر .
منم همین طور با این تفاوت که همچین کارت خفنگی ندارم!دوست عزیز
می دونم که دوستان دیگه جواب شما رو داده اند اما بد ندیدم که به نکته ای اشاره کنم.
من دقیقا همین سیستم رو دارم با این تفاوت که به جای Foxconn از کارت Asus استفاده می کنم .
من کرایسیس رو در ویستا با رزولیشن 1280*1024 و با تنظیمات اکثرا های (به جز چند تا که روی مدیوم هستش) دارم بازی می کنم و متوسط فریمم 34 هستش . البته مواقعی پایینتر می ره و مواقعی بالاتر .
کارت من یه گیگ رم داخلی داره اما مدلش 8400gtvga:foxconn 9600gt 512mb
با سلام
من 2 تا سوال دارم
1-این بازی باگ داره فکر کنم!اون مرحله ای هست که باید توش یه کشتی غرق کنیم من کشتی رو غرق می کنم بعدش 1 ماموریت میده که Secure the harbor و توی توضیحش هم مینویشه که هلیکوپتر هایی که میاد رو بترک.نید ولی هیچ هلی کوپتری نمیاد!!و توی نقشه هم 1 نقطه ی سبز وجود داره که همون کشتی غرق شدهه هست و وسط آبه 3 تا سفینه از آسمون میاد که ماله نیروهای خودی هستش یکیشون فرود میاد ولی 2 تای دیگه فرود نمیان من اینجاش گیر کردم نافرم هرچی آدم هم بوده +قایق+ماشین رو زدم
اعصابم خورده
2-آقا چه جوری میره توی حالت strenght mode?
فک کنم بازیت یه ایرادی داشته باشهبا سلام
من 2 تا سوال دارم
1-این بازی باگ داره فکر کنم!اون مرحله ای هست که باید توش یه کشتی غرق کنیم من کشتی رو غرق می کنم بعدش 1 ماموریت میده که Secure the harbor و توی توضیحش هم مینویشه که هلیکوپتر هایی که میاد رو بترک.نید ولی هیچ هلی کوپتری نمیاد!!و توی نقشه هم 1 نقطه ی سبز وجود داره که همون کشتی غرق شدهه هست و وسط آبه 3 تا سفینه از آسمون میاد که ماله نیروهای خودی هستش یکیشون فرود میاد ولی 2 تای دیگه فرود نمیان من اینجاش گیر کردم نافرم هرچی آدم هم بوده +قایق+ماشین رو زدم
اعصابم خورده
2-آقا چه جوری میره توی حالت ?
بعد از اون یه نقطه سبز دیگه اون طرف آب ظاهر می شه(سمت راست کشتی)
strenght mode هم که نداری پس همون بازیت ایراد داره!
strenght mode چی هست؟شاید دارمو خبر ندارم!!
یعنی کرکم خرابه؟
نه دوست عزیز.........
مال من هم همینطور بود
شما هلیکوپتر را باید نابود کنید
خیلی ارتفاعش از شما زیاده
یا توی نقشه نگاه کن میبینیش باید با اون اسلحه ها که شبیه بازوکاست بزنیش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)