تو اماکن امنیتی-نظامی..... با دوستانتون شوخی نکنید دردسر میشه
تو اماکن امنیتی-نظامی..... با دوستانتون شوخی نکنید دردسر میشه
تایپ 10 انگشتی
روز اولی که هر کدوم از ما نشسته بودیم پای کامپیوتر سرعت تایپمون به حدی پایین بود که با یه انگشت دنبال حرف مورد نظر میگشتیم تا پیداش کنیم.پس نیازی به 10 انگشت نبود.اما به مرور زمان سرعتمون رفت بالا تا حدی که با چند تا انگشت سرعتمون بد نبود...اما دیگه سرعتمون به آخرش رسیده بود و خبری از پیشرفت نبود.چه بهتره که سرعتمون رو
پس از همین امروز لطف کنید 10 انگشتی تایپ کنید ...حیفه
منم تا چند ماه پیش همون طوری تایپ میکردم.اما یه روز دیگه گفتم اینطوری تایپ نمیکنم و دیگم نکردم.الان تایپم خیلی بهتر شده.جدای از سرعت انرژِی کمتری میگیره+هنگام تایپ صدای کیبرد کمتر میشه+نیازی به نگاه کردن کیبرد ندارید.
چه بهتر بود که از اولین روز اینطوری تایپ میکردیم.
ماهی رو هر وقت از آب بگیرید تازس.
یه تجربه خوب که باعث میشه دوستی ها پابرجا بمونه
همیشه تو قلبت یه قبرستون برای خاک کردن خطاهای دوستانت بزار
ممكنه من اشتباهاتي بكنم
اما اشتباهاتي كه در مورد من مرتكب شدن رو هرگز تكرار نخواهم كرد.
این بیشتر شامل خانما میشه :
هیچوقت به امید ازدواج وارد یه رابطه نشید . چون هیچ تضمینی وجود نداره که آخرش چی میشه .
علاوه بر این بقیه ی موقعیت ها رو هم از دست میدید و دست آخر تنها چیزی که عایدتون میشه روزهایی که هدر دادین . چون تو اینجور رابطه ها حتی یه ساعت دیگه رو هم نمیشه پیش بینی کرد . ( این بحثش خیلی گسترده ست )
اگر هم وارد رابطه میشید اجازه ندید این رابطه جلوی پیشرفتتون رو بگیره و محدودوتون کنه .
به ازدواج سنتی هم با دید بد نگاه نکنید . به نظر من که خیلی بهتره .
سلام
اگه با پدر بزرگ و مادربزرگتون زندگی میکنید سعی کنید تا جایی که امکان داره به حرفاشون گوش بدید.معمولا سالمندان بعضی از حرفها و خاطراتشون رو همیشه تکرار میکنند.مثلا مادربزرگ من در هفته 40 بار از مکه و کربلا رفتنش میگه.انقدر گفته که دیگه تمام دیالوگاشو حفظ شدم.تو این جور مواقع به حرفاشون گوش بدید و نزارید بنده خداها ناراحت بشند
اگه اتفاق تلخی براتون افتاد بهترین کار صبر کردنه.چون زمان خیلی چیزها رو روشن میکنه و به حکمت اون کار پی میبرید
سر پیچ های تند اگه سرعت بالا داشتید و احساس کردید الانه که به جناهین بزنید یک لحظه پا رو از رو گاز بردارید و دوباره گاز بدید ، به طور عجیبی به جلو کشش پیدا میکنید انگار یه آهن ربا شما رو میکشه .
نامردترین و بی معرفت ترین دوست ادم عمرشه به این دوست نامرد اهمیت ندین
Last edited by Ezel; 04-12-2011 at 18:25. دليل: تصحیح جمله بندی
واقعا از این تایپک لذت میبرم و تمامی پندها و تجربیات رو گوش میدم
واقعا دست زننده ی تایپک رو میبوسم
وقتی میرید دفتر اسناد رسمی برای تظیم سند-قول نامه-دادن تعهد و.... چندتا نکته رو یادتو باشه!
1-حتما حتما حتما مشخصات تنظیم شده سند(اعم از مشخصات فردی خودتون یا افراد ثالث یا مشخصات ملک و....) رو با اصل مدارک تطبیق بدین.چون برای من کد ملی رو اشتباه زدن نزدیک بود یه شر به پا شه!پس حتما تطبیق بدین!
2-مواظب باشید محضردارها سرتون رو کلاه نگذارن-چون این قشر محترم بشدت در کندن پوست آدمها تبحر دارن!!سعی کنید از نرخ واقعی تنظیم سندتون مطلع باشید! مثلا من برای دادن یه تعهد محضری رفتم یه دفتر اسناد رسمی گفت 30 هزار تومن!!! یه جا دیگه 10 هزار تومن!!! و من رفتم محضری که نرخش 10 هزارتومن بود.در حالی که بعدها فهمیدم نرخ اصلیش 2 هزار تومن بوده!!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)