سلام دوستان
نظرتون راجع به Captain Black چیه؟
بوش ، موندگاریش ، پخشش؟
ممنون
سلام دوستان
نظرتون راجع به Captain Black چیه؟
بوش ، موندگاریش ، پخشش؟
ممنون
اتفاقا باید همینجا معرفی کرد تا افرادی که قصد خرید آنلاین دارن از تجربیات ما که از این سایت ها خرید داشتیم استفاده کنند.
من از perfumeshopping.ir خرید داشتم و کاملاً راضی ام . در تماس تلفنی هم بسیار خوش برخورد بودند ولی قیمتهای سایتشون به روز نیست .
از tehranperfume هم خرید داشتم که اصلاً راضی نیستم به دلایل متعدد
امروز سیلور سنت معمولی رو تست زدم.بسی حالم بهم خورد.بوش تو مایه های همون وان من شو هست.
بدک نیست.بستگی به سلیقه داره.
موندگاری و پخش عالی
باتوجه به توضيحاتي كه داديد ، ظاهرا هايلند گرون فروشه ، جايي رو سراغ داريد گه ادكلن هاي اصل داشته باشه و بشه تست كرد و قيمت مناسب هم بده؟ فروشگاه هاي توي تيراژه چطورن؟
یکی از دوستام میخواد بره دبی هر کی هر چی میخواد بگه براش قیمتشو میگیرم
تیراژه خوبه. حداقل عطر 300 تومنی رو با دست و دلبازی تست میدن.(یکی از مغازه ها ) ولی خب همه عطرها رو ندارن.
من رفتم derrick رو خریدم. 5 تومن. اولش که 12 می گفت و خب همون طور که انتظار میرفت جعلی است با اینکه بوش رو نمی شناسم ولی مشخصا قلابیه. میخواستم بگذارمش تو توالت محل کارم ولی می اندازمش سطل زباله.
خوب مرد حسابی چه کاریه، همون 5 تومنو بعد افطار میدادی یه معجون مَشت میزدی
هشدار:
اینا دست فروش های زنجیره ای هستن که معمولاً دور و اطراف میدون های اصلی شهر شعبه دارن و جنساشون بی برو برگرد قلابیه!!!
گول نخورید و بذارید گول اونا رو بخوره![]()
اگه لطف کنی بگی چند تا از کارای پرفروش creed رو قیمت کنه، ممنون می شم.
سلام به همگی دوستان،
می شه لطفا خواهش کنم چند تا عطر زنونه با بوی سرد و ملایم بهم معرفی کنین؟ من همجور عطریو...رو امتحان کردم از برندها ومارکهای مختلف (لانکوم - هوگو باس-D&G-..)ولی خیلی کم پیش میاد که یکی رو انتخاب کنم و بعدش پشیمون نشم!نمیدونم مشکل از منه یا چیز دیگه ایه؟! بهر حال ممنون می شم از راهنماییتون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)