تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 135 از 4105 اولاول ... 35851251311321331341351361371381391451852356351135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,341 به 1,350 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام دوستان برادر من تو 03 عجب شیر اموزشش رو تموم کرده حالا دوره کد خورده لشکر 23 تکاور-فرهنگی-تهران-پرندک.کسی اطلاع داره چطوره پرندک سخت میگیرن یا نه؟
    کلا جه چور جای هست؟
    ممنون میشیم جواب بدین
    داداشت مدرکش چیه؟ الان توی دوره هست؟ احتمالا با من توی آموزشی بوده ولی من شانس آوردم دوره کد نخوردم.
    اون دوستی که پرسیده بود که چرا اون آقای متاهل شهر خودش نیفتاده باید بگم که دوره کد ازاین قضیه مستثنی هست و می تونی هر کجا بیفتی.البته دوره کد تکاوری دیگه بدترین جا برای خدمت توی ارتش هست . الان من که کد نخوردم و توی شهرمون دارم خدمت می کنم و هر روز میام خونه هنوز بچه هایی که دوره کد خوردن یکبار هم نیومدن خونه و باز هم یه دوره دو ماهه آموزشی دارن که بعد از 60 روز سخت دیگه خیلی حال گیری و مزخرفه

برای بچه هایی که دارن میرن خدمت بذارین بگم که آموزشی چطور بود که کاملا دستشون بیاد.چون من خودم با فوق دیپلم برج دی همین امسال رفتم عجبشیر و دقیقا اول برج 12 (یعنی بعد از 61 روز ) ترخیص شدیم و بعد از 10 روز مرخصی روز 10 اسفند خودم رو به یگان جدید معرفی کردم.

اول اینکه آموزشی سخت ترین و مزخرفترین دوره زندگی هست . (که خوشبختانه در زندگی 70-80 ساله یه آدم 2 ماه اصلا چیزی نیست و خیلی زود می گذره و فراموش می کنه )یعنی شما دیگه سخت تر از این دوره در هیچ یک از مراحل زندگیت نخواهی دید . همه چیز و همه جا صف هست. برای دستشویی رفتن . برای غذا خوردن . برای تلفن زدن . برای راه رفتن (به خط شدن و از این حرفها ) کلا دوره ای هست که آدم کمترین ارزش رو برای گروهبان ها داره. اونا خودشون می گن که برای بار آوردن یه سرباز کاملا گوش به فرمان این چیز ها واجبه.......

روزهای اول بهتون سخت می گذره . اینجا هیچ کس باهاتون خوب برخورد نمی کنه . هیچ کس نازتون رو نمی کشه . مدام باید برید منطقه نظافت و نظافت کنید . مدام باید به خط بشید برای حضور و غیاب و تمرین رژه و رفتن به سر کلاسها و ..... از همه مهمتر نگهبانی دادن ها و شب بیداری هاست . شما شب ها باید سر ساعت 9 بخوابید و 5 صبح بیدار باشید.کسی هم کاری نداره که شما دیشبش نگهبان بودید یا نه . باید سر 5 صبح بیدار بشید و بعد از خوردن صبحانه و نظافت محل نظافت به خط بشید برای آموزش ها..... نمی خوام بترسونمتون .فقط این رو یادتون باشه که این دو ماه که تموم بشه دیگه تقریبا 90 درصد سختی ها تموم میشه و شما توی یگان که بیفتید هم احترام بهتون میذارن و هم آدم حسابتون می کنن و کلا خیلی بهتر از آموزشی هست. مگر اینکه دوره کد بخورید که البته اون هم راحتتر از دور هآموزش های رزم مقدماتی (همون 2 ماهه آموزشی هست)

به این قضیه ایمان داشته باشیدکه انسان فراموشکاره و این نعمت خیلی بزرگی هست .می تونم به جرات بهتون بگم ما رو توی آموزشی سرویس کردن ولی الان خاطرات خیلی زیادی توی ذهنم باقی نمونده واین خیلی خوبه .مطمئن باشین همه چیز تموم میشه و دوباره بر می گردید به سر خونه و زندگیتون.

بعضی ها می گن که نمرات تیراندازی و اینا اهمیت نداره و کشکه . ولی برای خودم ثابت شد و بعضی از دوستهام رو دیدم که به خاطر نمره بالاشون یه سری اولویت ها برای تعیین شهر بهشون خورد (این قضیه هم سردراز داره و همه شامل این نمیشن .) امریه ها از ستاد نیرو میاد و بر اساس رشته ای که در دانشگاه درس خوندید داره مگر اینکه پارتی بازی کنید توی ستاد نیرو یا توی بعضی از گزینش ها مثل عقیدتی انتخاب بشید.

مرخصی به همه میدن منتهی هر ماه دو روز . میان دوره هم 4-5 روز حتما میدن. این رو شک نداشته باشید.توی خدمت شایعه بسیار زیاد و زود می پیچه به این خاطر که همه اونجا استرس دارن و به شدن منتظر شنیدن خبر های خاص و خوشحال کننده هستن ولی شما همین چیز هایی که من می گم رو باور کن چون خودم اونجا بودم. خودمون همه اش شایعه می شنیدیم که 55 روزه و اینا ترخیص میشیم ولی تا روز آخر نگهمون داشتن.

بعد از خدمت خیلی مهمه که کجا بیفتین . اگه توی شهر خودتون باشید و گروهبان و ستوان بشید (بالای دیپلم ) بعد از ظهر ها به غیر از روز هایی که نگهبان هستید می تونید برید خونه . ولی دیپلم ها به پایین اکثرا بیشتر نگهبانی میدن و خیلی بیشتر توی پادگان شب ها می مونن.
    بهترین جا برای خدمت، اداره های ارتش مثل اطلاعات و عقیدتی و بازرسی هست .بدترین جاها هم پادگان های آموزشی ولشگر و تیپ هست.

اگه سوالی بود بپرسید فردا که از پادگان برگشتم جواب میدم.
    Last edited by S126; 09-03-2011 at 20:45.

2. 7 کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

اولا این بالائیه پسر خدمتیه خودمه.........: دی

دوما الان من هم گروهبانم .......ولی جائی که خدمت میکنم....از بس گروه بان زیاده که زیاد توفیری با سرباز نداره...........در نتیجه اگه می خواید از مدرک استفاده کنید با لیسناس یا بالاتر بیاید خدمت.....
    و در کل توی اموزشی من یکی از بهترین دوران زندگیمو گذروندم.....البته سخت بودا ......ولی اگه باهاش حال کنی..........هر ساعتش یه داستانیه و یه خاطره اس..........

پس سخت نگیرید ....تا خدمت سخت نگذره.........: دی
    توصیه های یه مت بالا............!
    Last edited by Ali_BlueBoy; 09-03-2011 at 21:18.

4. 4 کاربر از Ali_BlueBoy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Hossein1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بعضی وقتها به این فکر میکنم که قید درس خوندن برای کنکور و دانشگاه رفتن را بزنم و برم سربازی اما چون بارها شنیدم کسانی که مدرک کارشناسی ارشد به بالا دارند سربازی راحت تری دارند از این کار منصرف شدم

حالا خواستم از کاربران این تاپیک بپرسم راست و حسینی خدایی سربازی کسی که با دیپلم میره با سربازی یه فوق لیسانس یا دکترا خیلی تفاوت داره؟
    واقعا سربازی یک فوق لیسانس یا دکترا راحت تره؟

میشه یکی تفاوت های سربازی یک دیپلمه با یک فوق لیسانس را بگه؟غیر از مدت سربازی
    منظورم از نظر راحتی و اینکه چه تفاوت هایی از نظر کارهایشان در دوران خدمت داره؟

مدرک اون فوق لیسانس هم طور باشه که بهش جایی امریه تعلق نگیره

متشکرم دوستان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

بعضی وقتها به این فکر میکنم که قید درس خوندن برای کنکور و دانشگاه رفتن را بزنم و برم سربازی اما چون بارها شنیدم کسانی که مدرک کارشناسی ارشد به بالا دارند سربازی راحت تری دارند از این کار منصرف شدم

حالا خواستم از کاربران این تاپیک بپرسم راست و حسینی خدایی سربازی کسی که با دیپلم میره با سربازی یه فوق لیسانس یا دکترا خیلی تفاوت داره؟
    واقعا سربازی یک فوق لیسانس یا دکترا راحت تره؟

میشه یکی تفاوت های سربازی یک دیپلمه با یک فوق لیسانس را بگه؟غیر از مدت سربازی
    منظورم از نظر راحتی و اینکه چه تفاوت هایی از نظر کارهایشان در دوران خدمت داره؟

مدرک اون فوق لیسانس هم طور باشه که بهش جایی امریه تعلق نگیره

متشکرم دوستان
    صد در صد تفاوت داره.
    ليسانس به بالا سرباز اداري ميشي و اگه تو شهر خودت باشي كه بعد از ظهرا بعد از ساعت 2 خونه اي.
    نگهباني هم كه اصلاً نميدي. حقوقتم بالاتره.
    ولي خوب بعضي از سربازاي ديپلمه هم شانس دارن و جاي خوب ميفتن و همين شرايط رو دارن.
    ولي خوب اگه با مدرك تحصيلي بالا بري خدمت خيلي خيلي بهتر هستش.

7. این کاربر از ghasem2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

صد در صد تفاوت داره.
    ليسانس به بالا سرباز اداري ميشي و اگه تو شهر خودت باشي كه بعد از ظهرا بعد از ساعت 2 خونه اي.
    نگهباني هم كه اصلاً نميدي. حقوقتم بالاتره.
    ولي خوب بعضي از سربازاي ديپلمه هم شانس دارن و جاي خوب ميفتن و همين شرايط رو دارن.
    ولي خوب اگه با مدرك تحصيلي بالا بري خدمت خيلي خيلي بهتر هستش.
    متشکرم از شما
    سربازی اداری یعنی چی؟کارش در پادگانه؟
    بعد اگه مثلا شهر خودش نیفته چی؟باز هم ساعت 2 مرخصه؟

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

بعضی ها می گن که نمرات تیراندازی و اینا اهمیت نداره و کشکه . ولی برای خودم ثابت شد و بعضی از دوستهام رو دیدم که به خاطر نمره بالاشون یه سری اولویت ها برای تعیین شهر بهشون خورد (این قضیه هم سردراز داره و همه شامل این نمیشن .) امریه ها از ستاد نیرو میاد و بر اساس رشته ای که در دانشگاه درس خوندید داره مگر اینکه پارتی بازی کنید توی ستاد نیرو یا توی بعضی از گزینش ها مثل عقیدتی انتخاب بشید.
    یکم بیشتر توضیح میدی؟
    نمره تیراندازی بالا باشه بهتره یا پایین باشه؟!
    اونایی که تک پسرن تو شهر خودشون میافتن دیگه؟
    چرا بعضیا میگن دوره کد خوبه ؟!!!
    مرسی

داره خودمونی میشه 8751122018's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مرکز ایران

پيش فرض

سلام
    ببخشید اگر یک نفر برود پذیرش سپاه بگیره بعد از آموزشی میفته همون جایی که پذیرش گرفته؟
    چند درصد احتمال داره اونجا نیفته؟
    میندازنش همون شهری که توش پذیرش گرفته؟
    اصلا صرف میکنه برم دنبال پذیرش سپاه با مدرک فوق دیپلم؟
    میتونیم با مدرک فوق دیپلم با پذیرش سپاه سرباز اداری بشیم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

متشکرم از شما
    سربازی اداری یعنی چی؟کارش در پادگانه؟
    بعد اگه مثلا شهر خودش نیفته چی؟باز هم ساعت 2 مرخصه؟
    يعني تايم اداري. هر جا كه باشي تا آخر وقت اداري همونجا خدمت داري.
    شهر خودش نيفته هم كار ِ دفتري ميكنه و از نگهباني معاف هستش و كارش تو همون تايم اداري هستش و بعدش بيكار. ولي خوب چه فايده كه تو شهر خودت نباشي و مجبور باشي بري آْسايشگاه.

12. این کاربر از ghasem2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

يعني تايم اداري. هر جا كه باشي تا آخر وقت اداري همونجا خدمت داري.
    شهر خودش نيفته هم كار ِ دفتري ميكنه و از نگهباني معاف هستش و كارش تو همون تايم اداري هستش و بعدش بيكار. ولي خوب چه فايده كه تو شهر خودت نباشي و مجبور باشي بري آْسايشگاه.
    متشکرم
    یعنی از صبح تا ساعت 2 این حدودا بیشتر سرباز به حساب نمیاد درسته؟
    بقیش در اختیار خودشه که هرجا خواست بره درسته؟
    میتونه آسایشگاه نره و بره بیرون شب بیاد؟

یه چیز دیگه برنامه صبحگاه و اینها چی؟شاملش میشه؟

ساعت بیدار شدنش باید مثل بقیه باشه دیگه درسته؟
    این سوال آخرمه:
    8 صبح میره سر کار دیگه درسته؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    درايو c

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید یه سوال داشتم
    می خواستم بدونم برای گرفتن کسری خدمت باید چه کار کنم؟

پدرم چند ما جبهه داشته.هنوز مدارکم رو ارسال نکردم.

اول مدارکم رو ارسال کنم بعد برم دنبال کسری خدمت یا...؟

البته من امسال می خوام کنکور بدم و قصد سربازی رفتن هم ندارم برای این که غیبت نخورم دارم اقدام می کنم.
    Last edited by mshow; 11-03-2011 at 18:01.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •