داداشت مدرکش چیه؟ الان توی دوره هست؟ احتمالا با من توی آموزشی بوده ولی من شانس آوردم دوره کد نخوردم.
اون دوستی که پرسیده بود که چرا اون آقای متاهل شهر خودش نیفتاده باید بگم که دوره کد ازاین قضیه مستثنی هست و می تونی هر کجا بیفتی.البته دوره کد تکاوری دیگه بدترین جا برای خدمت توی ارتش هست . الان من که کد نخوردم و توی شهرمون دارم خدمت می کنم و هر روز میام خونه هنوز بچه هایی که دوره کد خوردن یکبار هم نیومدن خونه و باز هم یه دوره دو ماهه آموزشی دارن که بعد از 60 روز سخت دیگه خیلی حال گیری و مزخرفه
برای بچه هایی که دارن میرن خدمت بذارین بگم که آموزشی چطور بود که کاملا دستشون بیاد.چون من خودم با فوق دیپلم برج دی همین امسال رفتم عجبشیر و دقیقا اول برج 12 (یعنی بعد از 61 روز ) ترخیص شدیم و بعد از 10 روز مرخصی روز 10 اسفند خودم رو به یگان جدید معرفی کردم.
اول اینکه آموزشی سخت ترین و مزخرفترین دوره زندگی هست . (که خوشبختانه در زندگی 70-80 ساله یه آدم 2 ماه اصلا چیزی نیست و خیلی زود می گذره و فراموش می کنه )یعنی شما دیگه سخت تر از این دوره در هیچ یک از مراحل زندگیت نخواهی دید . همه چیز و همه جا صف هست. برای دستشویی رفتن . برای غذا خوردن . برای تلفن زدن . برای راه رفتن (به خط شدن و از این حرفها ) کلا دوره ای هست که آدم کمترین ارزش رو برای گروهبان ها داره. اونا خودشون می گن که برای بار آوردن یه سرباز کاملا گوش به فرمان این چیز ها واجبه.......
روزهای اول بهتون سخت می گذره . اینجا هیچ کس باهاتون خوب برخورد نمی کنه . هیچ کس نازتون رو نمی کشه . مدام باید برید منطقه نظافت و نظافت کنید . مدام باید به خط بشید برای حضور و غیاب و تمرین رژه و رفتن به سر کلاسها و ..... از همه مهمتر نگهبانی دادن ها و شب بیداری هاست . شما شب ها باید سر ساعت 9 بخوابید و 5 صبح بیدار باشید.کسی هم کاری نداره که شما دیشبش نگهبان بودید یا نه . باید سر 5 صبح بیدار بشید و بعد از خوردن صبحانه و نظافت محل نظافت به خط بشید برای آموزش ها..... نمی خوام بترسونمتون .فقط این رو یادتون باشه که این دو ماه که تموم بشه دیگه تقریبا 90 درصد سختی ها تموم میشه و شما توی یگان که بیفتید هم احترام بهتون میذارن و هم آدم حسابتون می کنن و کلا خیلی بهتر از آموزشی هست. مگر اینکه دوره کد بخورید که البته اون هم راحتتر از دور هآموزش های رزم مقدماتی (همون 2 ماهه آموزشی هست)
به این قضیه ایمان داشته باشیدکه انسان فراموشکاره و این نعمت خیلی بزرگی هست .می تونم به جرات بهتون بگم ما رو توی آموزشی سرویس کردن ولی الان خاطرات خیلی زیادی توی ذهنم باقی نمونده واین خیلی خوبه .مطمئن باشین همه چیز تموم میشه و دوباره بر می گردید به سر خونه و زندگیتون.
بعضی ها می گن که نمرات تیراندازی و اینا اهمیت نداره و کشکه . ولی برای خودم ثابت شد و بعضی از دوستهام رو دیدم که به خاطر نمره بالاشون یه سری اولویت ها برای تعیین شهر بهشون خورد (این قضیه هم سردراز داره و همه شامل این نمیشن .) امریه ها از ستاد نیرو میاد و بر اساس رشته ای که در دانشگاه درس خوندید داره مگر اینکه پارتی بازی کنید توی ستاد نیرو یا توی بعضی از گزینش ها مثل عقیدتی انتخاب بشید.
مرخصی به همه میدن منتهی هر ماه دو روز . میان دوره هم 4-5 روز حتما میدن. این رو شک نداشته باشید.توی خدمت شایعه بسیار زیاد و زود می پیچه به این خاطر که همه اونجا استرس دارن و به شدن منتظر شنیدن خبر های خاص و خوشحال کننده هستن ولی شما همین چیز هایی که من می گم رو باور کن چون خودم اونجا بودم. خودمون همه اش شایعه می شنیدیم که 55 روزه و اینا ترخیص میشیم ولی تا روز آخر نگهمون داشتن.
بعد از خدمت خیلی مهمه که کجا بیفتین . اگه توی شهر خودتون باشید و گروهبان و ستوان بشید (بالای دیپلم ) بعد از ظهر ها به غیر از روز هایی که نگهبان هستید می تونید برید خونه . ولی دیپلم ها به پایین اکثرا بیشتر نگهبانی میدن و خیلی بیشتر توی پادگان شب ها می مونن.
بهترین جا برای خدمت، اداره های ارتش مثل اطلاعات و عقیدتی و بازرسی هست .بدترین جاها هم پادگان های آموزشی ولشگر و تیپ هست.
اگه سوالی بود بپرسید فردا که از پادگان برگشتم جواب میدم.