چابی: بارسلونا را هرگز تا این حد عالی ندیده بودم
هافبک بارسا بر این باور است که تیمش در بهترین شرایط به سر میبرد.
سایت گل - چابی، رهبر خط میانی بارسلونا گفته سطح فعلی عملکرد آنها در 13 سال حضور او در نوکمپ بیسابقه بوده است.
بارسلونا بار دیگر نمایشی عالی داشت و توانست یکشنبه رئال سوسیهداد را پنج بر صفر ببرد و به صدر جدول برگردد.
چابی پس از آن دیدار گفت: «سالهای بسیاری را در این باشگاه سپری کردهام و هرگز چنین سطحی را ندیدهام. این که در چنین تیم قدرتمندی باشم باعث افتخار من و امتیازی بزرگ برای من است.
بازیکنان از هر دیدار لذت میبرند و در زمین آسان و راحت حرکت میکنند. بازی در این سطح لذتبخش است. تیم بیش از این میخواهد و از رقابت و قهرمانی خسته نمیشود.»
چابی درباره دربی کاتالان مقابل اسپانیول که هفته آینده برگزار میشود گفت: «آنها در ورزشگاه خود هیچ امتیازی از دست ندادهاند. بازی پرنبردی خواهد بود، به ویژه این که ما هنوز در ورزشگاه جدید آنها برنده نشدهایم.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/12/14
چشم سران اتلتیکو به رختکن اوساسونا و خوانفران
سران باشگاه اتلتیکو مادرید،خوانفران را جانشین مناسبی برای سیمائو سابروسا می دانند.
سایت گل - سران باشگاه اتلتیکو مادرید معتقدند که خوانفران، ستاره خط میانی اوساسونا می تواند جانشین خوبی برای سیمائو سابروسا، ستاره پرتغالی تیمشان که در آستانه پیوستن به بشیکتاش است، می باشد
رادیو مارکا در گزارشی اعلام کرد که سران باشگاه مادریدی، این ستاره 25 ساله را در صدر لیست خرید زمستانی شان قرار داده اند تا بدین ترتیب به تقویت رختکن تیمشان بپردازند.
سیمائو سابروسا، ستاره سابق تیم ملی پرتغال در حال انجام مذاکرات با باشگاه بشیکتاش ترکیه است تا در بازار زمستانی به این تیم منتقل شود و در صورتی که ستاره سابق بنفیکا روانه ترکیه شود، سران اتلتیکو برای خرید جایگزین او وارد میدان می شوند.
از سوی دیگر مسئولان پامپلونا اعلام کردند که این ستاره 9 میلیون یورو قیمت دارد و به نظر می رسد که سران باشگاه اتلتیکو با پرداخت این مبلغ مشکلی ندارند.
تنها یک سال دیگر تا پایان قرارداد کنونی خوانفران با اوساسوناباقی است و قطعا مسئولان این تیم ترجیح می دهند تا خوانفران را به فروش برسانند تا اینکه او را به صورت بازیکن آزاد به تیمی دیگر بسپارند.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/12/14