به نظر من اگه خیلی به اونجا وابسته نیستی یه سر بیا وست ... Free هم هست که دیگه ...
من بودم میومدم /
مگه on sale فقط مال خرید با RP نیست ؟ پس چرا مهمه واست ؟ نکنه RP میخری ؟
من خریدم :| پولداریه دیگه :|
به نظر من اگه خیلی به اونجا وابسته نیستی یه سر بیا وست ... Free هم هست که دیگه ...
من بودم میومدم /
مگه on sale فقط مال خرید با RP نیست ؟ پس چرا مهمه واست ؟ نکنه RP میخری ؟
من خریدم :| پولداریه دیگه :|
یعنی واقعا RP میخرین ؟ یا روشی هست که بشه RP گرفت ؟ مثل مسابقات و ... ؟
من با خیلی از این بروبچس خارجی واسه RP صحبت کردم . خود اونا میگفتن حیفه این همه پول نیست بیای واسه یک بازی بدی ؟ تعجب کردم که خود خارجی ها هم مثل ما هستن .
اخه خیلی ها میان با RP اسکین میخرن که به نظرم دور ریختن پوله . حالا خریدن چمپ باز میارزه . ولی همونم بخوای به پول ایران حساب کنی حرفی واسه گفتن نمیمونه .
من دو تا بازی ارجینال تا حالا خریدم اما 94 هزار تومن فقط واسه 3612 RP . من که مخم سوت میکشه![]()
آره RP میخریم .... من 10 یورویی میخرم 1776 تا RP میده
نذار یادت بندازم اشتباهی karthus رو با rp خریدی![]()
یک دوبار که چیزی نیست پول یه باز اورجینال داری میدی اینجوری حساب کننیعنی واقعا RP میخرین ؟ یا روشی هست که بشه RP گرفت ؟ مثل مسابقات و ... ؟
من با خیلی از این بروبچس خارجی واسه RP صحبت کردم . خود اونا میگفتن حیفه این همه پول نیست بیای واسه یک بازی بدی ؟ تعجب کردم که خود خارجی ها هم مثل ما هستن .
اخه خیلی ها میان با RP اسکین میخرن که به نظرم دور ریختن پوله . حالا خریدن چمپ باز میارزه . ولی همونم بخوای به پول ایران حساب کنی حرفی واسه گفتن نمیمونه .
من دو تا بازی ارجینال تا حالا خریدم اما 94 هزار تومن فقط واسه 3612 RP . من که مخم سوت میکشه
این همه چمپ براحتی نمیشه با IP خرید من 6 چمپ دیگه هست بخرم تکمیل برای رانک.... بعد میرم برای ران که کمی دربه داخون کلا IP خور زیادی این کامل کردن ران
البته الان یورو شده 3200 دیگه نمی صرفه....................
شهریار چرا میخوای بری وست اینجا که بچه هستن بابا اون دفه 8 راند پشت سر هم بردیم 1 رانک رفیتم .... مهرداد بیاد دوباره شروع میکنن ، چمپ که تکمیل کردم![]()
maoki تو رانک میارم میکنم تو پاچشون این خارجی![]()
Last edited by Fusi0n; 18-09-2012 at 00:05.
یکی تو بازی اسمش alireza بود 10 صفحه runs داشت چطوری بیشتر 2 صفحه گرفته؟ با rp ؟ این که پول حرم کردنه کهضمنا فرق ranked با normal چیه هست؟پول ییشتر میده؟
بله پس شما east هستید ایشون یکی از رانک خوب ایرانی الان برای on sale گذاشتن که میشه با 560 rp دوتا اضافه کرد تا 2 روز دیگه وقت هست با IP میشه فکر 6300 بخواد....
فرقشون گفتم صفحه قبل دیگه حسش نیست بنویسم
بزارید صفحه ویکی ثبت کردم تکمیل کنم تو WIKIA
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان میتونید کمک کنید
دوستان on sale اومد .........
ویکتور و hec هر دو خریدم
اسکین خیلی قشنگ مخصوصا این jarval
چمپ جدید خیلی زشت Kha’Zixسوسک کردن چمپ خدا به داد برسه
![]()
Last edited by Fusi0n; 18-09-2012 at 12:34.
من که این زبانشو بلد نیستم
ولی این چمپ جدیده خیلی باحاله خوشم اومد!!!
دوستان 1 راهنمایی میخوام چطوری میشه توی بازی vote داد برای باخت
و اگه چه کاری بکنم اکانتم بن میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?HELP
وای چه حالی میده این nunu یه نفر پیدا کردم راسته ی خودم vayne بازی می کنه راحت بازی رو بالا می کشه .ته بازی atk speed 2.5 می شه تا 2 ثانیه بیشتر طول نمی کشه طرف کارش تمومه
یعنی اون فقط buff می خواد خوب بازی کنه منم حال ندارم شبه هی w واسش می زنم شاد شه با بچه ها.
در کل sup nunu رو ترجیح میدم به jungle nunu
یا بنویسی sur کدشو که surrender بشه یا esc رو بزن رو کیبوردت از more options اونجا انتخابش کن.
riot به leaver ها و afk ها حساسه سعی کن جز این دو دسته نباشی وگرنه ban نمیشی همینجوری ها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)