اصلاً اینطور نیست ... من خودم سی7 دارم و دوستم ان8 و دقیقاً صفحه هاشون مثله همه ... البته کیفیت صفحه سی7 یکم بهتره
اصلاً اینطور نیست ... من خودم سی7 دارم و دوستم ان8 و دقیقاً صفحه هاشون مثله همه ... البته کیفیت صفحه سی7 یکم بهتره
اره منم سی 7 دارم تصویرش برقه خاصی داره!اما یه جوارای پشته ویترین ان8 بزرگتر به چشمم میومد!نمیدونم والا شاید واسه اینه که مثه سی 7 دکمه نداره!راستی ما تست کردیم ان8 کندتر بود اره؟شما تست نکردین؟سی 7 تو کارایه پردازشی سریعتر عمل میکرد!لود گیم و ...
شاید واسه این باشه که رامه سی7 دوبرابره!نه؟؟
عزیزان توی قسمتفmapsگزینه ای به نام walkهست که خیلی کارایی های جالبی داره مثل محاسبه متراژ و مساحت یه زمین.ولی واسه گوشی من وقتی بازش میکنم و روی گزینه walk home کلیک میکنم پیغام میده(شورتر ایز لانگ و یه چیزی تو این مایه ها)اگه کسی با این قسمت آشنایی داره واسه تنظیماتش ما رو هم راهنمایی کنه.از جی پی آر اس ایرانسل طرح یک ماهه استفاده میکنم.
......................................
دوست عزیز مشکل کندی سرعتو منم داشتم به خصوص توی وب ولی از روزی که گوشی رو آپدیت کردم مشکلم به کلی رفع شده.
دوستان سلام: تازهN8خریدم رفتم سایت همراه اول تنظیمات GPRS رو بگیرم مدل گوشی رو نداشت بفرمائید که اولا این تنظیمات رو ازکجا بدست بیارم ؟وچطور وارد گوشی کنم ؟و دوما" واسه آپدیت کردن گوشیم چکارهایی باید انجام بدم؟ ممنون همه دوستان هستم.
بهتره از ایرانسل استفاده کنید ... ولی خب همون تنظیمات 5800 جواب میده
میتونید با PC و با نرم افزار NSU آپدیت کنید و یا از تو خود گوشی از قسمت SW Update
دوستان قضیه ویندوزفون 7 چی شد؟حتمیه یا نه؟کسی خبر نداره؟
راستی سیوه بازی gt racing motor academy واسه من یهویی پریده!نمیدونم چرا!کسی اگه سیوش داره واسم بیزحمت آپلود کنه!کی حوصله داره دوباره از اول ...
جهت اطلاع : مجله کلیک ، روزنامه جام جم !حبابهاي آزمايشي نوكيا
آزمايشگاه نرمافزاري نوكيا رابط كاربري جديد به نام حبابها (Bubbles) را معرفي كرده است. اين يكي از جديدترين پروژههاي تحقيقاتي نوكيا به شمار ميرود.
به گزارش بلاگ اين آزمايشگاه، اين رابط كاربري درست همانند نام آن، تركيبي از حبابهاست كه در صفحه نمايشگر گوشي نشان داده ميشود و در واقع ميانبرهايي هستند براي انجام كارهاي خاص از جمله باز كردن قفل گوشي، مشاهده تماسهاي از دست رفته، دسترسي به ايميل يا مشاهده پيامكها.
آزمايشگاه نرمافزاري نوكيا يكي از بهترين منابع اين شركت براي نه فقط براي تحقيقات و توسعه، بلكه براي بازاريابي نيز به شمار ميرود.
پاولي آسيكاينن، مخترع اين رابط كاربري اعلام كرد: «هنگامي كه مفهوم حبابها را اختراع كردم، اين ايده راه جالبي براي باز كردن قفل گوشي بود. بعد از طوفان فكري به اين نتيجه رسيدم كه از حبابها ميتوان براي اهداف ديگري نيز استفاده كرد و همزمان از كاركردن با گوشي نيز لذت برد. انداختن حبابها به اطراف نخستين چيزي بود كه در اين رابط كاربري پياده كرديم و دغدغه بعدي ما، سرعت پاسخگويي به عمليات ارسال شده از سوي انگشت كاربر است.»
در حالي كه بلاگرها و جريانات آمريكايي از آيفون به شدت طرفداري ميكنند و حركت نوكيا را رو به زوال ميدانند، واقعيت چيزي ديگري است. نوكيا با عرضه بيش از 123 ميليون گوشي تلفن همراه در فصل چهارم سال 2010 ميلادي، 8 برابر بيشتر از اپل فروش داشته است و نسبت به اپل، فرهنگ بازتري دارد. آزمايشگاههاي نرمافزاري اپل هيچ نتيجهاي را براي عموم منتشر نميكنند و كمتر كسي از برنامههاي آينده اين شركت خبر دارد و همه چيز تحت تدابير شديد امنيتي انجام ميشود. نوكيا اما با نشان دادن پيشرفت اين شركت به مشتريان خود، تلاش ميكند اشتياق مخاطبان خود را همواره حفظ كند.
سایت دانلود برنامه های مخصوص N8
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان من یه مشکل پیدا کردم
اونم اینه که قبلا میتونستم گوشیم رو براش آلارمش رو فعال کنم تا یه ساعتی منو از خواب بیدار کنه
ولی الان دیگه هر کاری میکنم نمیتونه وارد برنامه اش بشه و هیچ واکنشی نشون نمیده
دلیلش چی میتونه باشه؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)