تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 135 از 231 اولاول ... 3585125131132133134135136137138139145185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,341 به 1,350 از 2306

نام تاپيک: کلوپ نوکیا N8 - با سیستم عامل Symbian^3 و دوربین 12 مگاپیکسل

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

پس قضیه ان8 و سی7 چی؟اونا که رزولوشنه یکسان دارن!چرا ان8 پهنتره صفحش؟!‏
    اصلاً اینطور نیست ... من خودم سی7 دارم و دوستم ان8 و دقیقاً صفحه هاشون مثله همه ... البته کیفیت صفحه سی7 یکم بهتره

2. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه tarfan1364milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    psy planet

پيش فرض

اصلاً اینطور نیست ... من خودم سی7 دارم و دوستم ان8 و دقیقاً صفحه هاشون مثله همه ... البته کیفیت صفحه سی7 یکم بهتره
    اره منم سی 7 دارم تصویرش برقه خاصی داره!اما یه جوارای پشته ویترین ان8 بزرگتر به چشمم میومد!نمیدونم والا شاید واسه اینه که مثه سی 7 دکمه نداره!راستی ما تست کردیم ان8 کندتر بود اره؟شما تست نکردین؟سی 7 تو کارایه پردازشی سریعتر عمل میکرد!لود گیم و ...
    شاید واسه این باشه که رامه سی7 دوبرابره!نه؟؟

4. این کاربر از tarfan1364milad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sghu4me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    كازرند سيتي

پيش فرض

عزیزان توی قسمتفmapsگزینه ای به نام walkهست که خیلی کارایی های جالبی داره مثل محاسبه متراژ و مساحت یه زمین.ولی واسه گوشی من وقتی بازش میکنم و روی گزینه walk home کلیک میکنم پیغام میده(شورتر ایز لانگ و یه چیزی تو این مایه ها)اگه کسی با این قسمت آشنایی داره واسه تنظیماتش ما رو هم راهنمایی کنه.از جی پی آر اس ایرانسل طرح یک ماهه استفاده میکنم.

6. این کاربر از sghu4me بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sghu4me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    كازرند سيتي

پيش فرض

اره منم سی 7 دارم تصویرش برقه خاصی داره!اما یه جوارای پشته ویترین ان8 بزرگتر به چشمم میومد!نمیدونم والا شاید واسه اینه که مثه سی 7 دکمه نداره!راستی ما تست کردیم ان8 کندتر بود اره؟شما تست نکردین؟سی 7 تو کارایه پردازشی سریعتر عمل میکرد!لود گیم و ...
    شاید واسه این باشه که رامه سی7 دوبرابره!نه؟؟
    ......................................
    دوست عزیز مشکل کندی سرعتو منم داشتم به خصوص توی وب ولی از روزی که گوشی رو آپدیت کردم مشکلم به کلی رفع شده.

8. 2 کاربر از sghu4me بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ab46's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

دوستان سلام: تازهN8خریدم رفتم سایت همراه اول تنظیمات GPRS رو بگیرم مدل گوشی رو نداشت بفرمائید که اولا این تنظیمات رو ازکجا بدست بیارم ؟وچطور وارد گوشی کنم ؟و دوما" واسه آپدیت کردن گوشیم چکارهایی باید انجام بدم؟ ممنون همه دوستان هستم.

10. این کاربر از ab46 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

دوستان سلام: تازهN8خریدم رفتم سایت همراه اول تنظیمات GPRS رو بگیرم مدل گوشی رو نداشت بفرمائید که اولا این تنظیمات رو ازکجا بدست بیارم ؟وچطور وارد گوشی کنم ؟و دوما" واسه آپدیت کردن گوشیم چکارهایی باید انجام بدم؟ ممنون همه دوستان هستم.
    بهتره از ایرانسل استفاده کنید ... ولی خب همون تنظیمات 5800 جواب میده
    میتونید با PC و با نرم افزار NSU آپدیت کنید و یا از تو خود گوشی از قسمت SW Update

12. 2 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه tarfan1364milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    psy planet

پيش فرض

دوستان قضیه ویندوزفون 7 چی شد؟حتمیه یا نه؟کسی خبر نداره؟
    راستی سیوه بازی gt racing motor academy واسه من یهویی پریده!نمیدونم چرا!کسی اگه سیوش داره واسم بیزحمت آپلود کنه!کی حوصله داره دوباره از اول ...

14. این کاربر از tarfan1364milad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

حباب‌هاي آزمايشي نوكيا

آزمايشگاه نرم‌افزاري نوكيا رابط كاربري جديد به نام حباب‌ها (Bubbles) را معرفي كرده است. اين يكي از جديدترين پروژه‌هاي تحقيقاتي نوكيا به شمار مي‌رود.
    به گزارش بلاگ اين آزمايشگاه، اين رابط كاربري درست همانند نام آن، تركيبي از حباب‌هاست كه در صفحه نمايشگر گوشي نشان داده مي‌شود و در واقع ميانبرهايي هستند براي انجام كارهاي خاص از جمله باز كردن قفل گوشي، مشاهده تماس‌هاي از دست رفته، دسترسي به ايميل يا مشاهده پيامك‌ها.
    آزمايشگاه نرم‌افزاري نوكيا يكي از بهترين منابع اين شركت براي نه فقط براي تحقيقات و توسعه، بلكه براي بازاريابي نيز به شمار مي‌رود.
    پاولي آسيكاينن، مخترع اين رابط كاربري اعلام كرد: «هنگامي كه مفهوم حباب‌ها را اختراع كردم، اين ايده راه جالبي براي باز كردن قفل گوشي بود. بعد از طوفان فكري به اين نتيجه رسيدم كه از حباب‌ها مي‌توان براي اهداف ديگري نيز استفاده كرد و همزمان از كاركردن با گوشي نيز لذت برد. انداختن حباب‌ها به اطراف نخستين چيزي بود كه در اين رابط كاربري پياده كرديم و دغدغه بعدي ما، سرعت پاسخگويي به عمليات ارسال شده از سوي انگشت كاربر است.»
    در حالي كه بلاگرها و جريانات آمريكايي از آيفون به شدت طرفداري مي‌كنند و حركت نوكيا را رو به زوال مي‌دانند، واقعيت چيزي ديگري است. نوكيا با عرضه بيش از 123 ميليون گوشي تلفن همراه در فصل چهارم سال 2010 ميلادي، 8 برابر بيشتر از اپل فروش داشته است و نسبت به اپل، فرهنگ بازتري دارد. آزمايشگاه‌هاي نرم‌افزاري اپل هيچ نتيجه‌اي را براي عموم منتشر نمي‌كنند و كمتر كسي از برنامه‌هاي آينده اين شركت خبر دارد و همه چيز تحت تدابير شديد امنيتي انجام مي‌شود. نوكيا اما با نشان دادن پيشرفت اين شركت به مشتريان خود، تلاش مي‌كند اشتياق مخاطبان خود را همواره حفظ كند.
    جهت اطلاع : مجله کلیک ، روزنامه جام جم !

16. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ebow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    GORGAN

پيش فرض سایت دانلود برنامه های مخصوص N8

18. 2 کاربر از ebow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

سلام
    دوستان من یه مشکل پیدا کردم
    اونم اینه که قبلا میتونستم گوشیم رو براش آلارمش رو فعال کنم تا یه ساعتی منو از خواب بیدار کنه
    ولی الان دیگه هر کاری میکنم نمیتونه وارد برنامه اش بشه و هیچ واکنشی نشون نمیده
    دلیلش چی میتونه باشه؟؟؟؟

20. این کاربر از bayern بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •