من دقیقا ارزون شدن رو یادم میاد.
یه سری زمان خاتمی آمریکا فکر کنم برای 100 روز تحریم های ایران رو لغو کرد، هرررررر چیزی که میخواستی بخری زیر قیمتی بود که روش زده شده بود! ( مثلا یه چیزی که روش زده بود 100 تومن رو 90 تومن میفروختن )
یه سری زمان خاتمی آمریکا فکر کنم برای 100 روز تحریم های ایران رو لغو کرد، هرررررر چیزی که میخواستی بخری زیر قیمتی بود که روش زده شده بود! ( مثلا یه چیزی که روش زده بود 100 تومن رو 90 تومن میفروختن )
اقا این قضیه توقف تولید تندر چیه!!!اصلا کسی شنیده این خبر ؟
ما امروز رفتیم پارسخودرو واسه یکی از اقوام یه lp ثبت نام کنیم مسئول فروش گفت تولید وثبت نام یک ماهه واسه تحریم متوقف شده اگه اینجوری باشه تکلیف تعهدات قبلیشون چی میشه؟؟؟؟
جواب شما رو فکر کنم ایشون دادند!عزیز دل برادر. شما مثل اینکه تو ایران نیستی یا خیلی دلت خوشه.
1) مطمئن باش 1 قرون هم خودروی داخلی رو تحت هیچ شرایطی ارزون نمیکنند.
2) بنزین حتی اگر گرون هم بشه باز ملت ماشین رو به همون قیمت میخرند.
3) تعرفه واردات ماشینهای خارجی هم تا کیفیت خودروهای داخلی افزایش پیدا نکنه (که نمیکنه) کاهش نخواهند داد.
4)اصلا تابحال توی این مملکت شده چیزی گرون باشه و بعدش ارزون بشه ؟
یه سوال این تندر 90با موتور دیزلی وتندر 90با دنده اوتوماتیک کی وارد بازار می شه من امروز تو سایت ایران خودرو دیدم.
با موتور ديزل را كه بعيد مي دونم اصلا توليد بشه ولي با گيربكس اتوماتيك از اواخر امسال توليد و عرضه ميشهیه سوال این تندر 90با موتور دیزلی وتندر 90با دنده اوتوماتیک کی وارد بازار می شه من امروز تو سایت ایران خودرو دیدم.
تولید میشه... خیالت راحت.
پارس خودرو با رنو پارس درگیر شدهاقا این قضیه توقف تولید تندر چیه!!!اصلا کسی شنیده این خبر ؟
ما امروز رفتیم پارسخودرو واسه یکی از اقوام یه lp ثبت نام کنیم مسئول فروش گفت تولید وثبت نام یک ماهه واسه تحریم متوقف شده اگه اینجوری باشه تکلیف تعهدات قبلیشون چی میشه؟؟؟؟
پارس خودرو میگه دلیل قیمت بالا وجود رنو پارسه - رنو پارسم میگه پارس خودروئهو قطعه سازای ایرانی
رنو پارس هم چندبار اعلام کرده که از ایران میره ولی هنوز نرفته
و امیدوارم نره چون اگه بیفتی دست کارخونه های بنداز ایران کیفیت شدیدا افت میکنه
خبر داغ
تاريخ : يك شنبه 17 مرداد 1389
گزارش آخرین قیمت بازار خودرو/همه چیز تحت الشعاع تندر90
[گزارش آخرین قیمت بازار خودرو/همه چیز تحت الشعاع تندر90] بازار خودرو در حالی روزهای نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان را تجربه می کند که هم چنان اثری از رونق در آن دیده نمی شود.
بازار خودرو در حالی روزهای نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان را تجربه می کند که هم چنان اثری از رونق در آن دیده نمی شود.
این هفته نیز به مانند چند هفته اخیر تندر90 باز هم خبرساز بود. این خودرو که هم اکنون داعیه دار گرانی محصولات بازار شده با دو میلیون اختلاف نسبت به قیمت کارخانه و بالاتر از آن، در بازار آزاد به فروش می رود.
قیمت مدل E2 فول آپشن این خودرو هم اکنون به 16 میلیون و 200 تا 300 هزار تومان نزدیک شده و کسانی که مدت ها در صف انتظار خرید این خودرو در کارخانه های ایران خودرو و پارس خودرو بودند را متمایل به فروش آن در بازار کرده است که شاید بتوان یکی از دلایل افزایش قیمت این خودرو را همین موضوع دانست.
البته دعوای داخلی و عدم اتخاذ تصمیم واحد در خصوص این خودرو به انضمام تیراژ پایین آن چیزی است که فعالان بازار آن را علت اصلی گرانی این خودرو می دانند.
این خودرو حتی نمایشگاه خودرو بین المللی مشهد را نیز تحت الشعاع خود قرار داد و رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران را در مقابل خبرنگاران به واکنش وا داشت به گونه ای وی درباره آخرین وضعیت تولید تندر 90 در ایران و افزایش قیمت این خودرو در بازار گفته که تکلیف واگذاری تولید تندر90 به یکی از دو خودروساز داخلی (ایران خودرو یا پارس خودرو) بعد از برگزاری مجامع سایپا و ایدرو مشخص خواهد شد.
هدایت با تاکید بر افزایش نیافتن قیمت تندر90 در کارخانه ها تصریح کرد: افزایش قیمت اخیر این خودرو در بازار می تواند به دلیل تعطیلی تابستانی ایران خودرو و سایپا و هم چنین مسائل مربوط به ثبت سفارش از ابتدای امسال تاکنون مربوط باشد.
قیمت آزاد بله هر روز بالا میره.
ولی قیمتی که خود پارس خودرو و ایران خودرو میدن همون 14 میلیون و نیم هست.
که البته ظاهرا فعلا ثبت نام ندارن !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)