cain جون شما لایوشو امتحان کردی چطوریه ؟ چون من دستگام اپدیت نیست و برای اینکه بخوام برم لایو بارم بدم اپدیت کنم...فقطم به خاطر این بازی!چون هیچ کی هم نیست بازی کنیم مجبوریم همش با bot بازی کنیم هیچ مزه ای نمیده..کلا چطوریه ؟میرزه برم اپدیت کنم؟
cain جون شما لایوشو امتحان کردی چطوریه ؟ چون من دستگام اپدیت نیست و برای اینکه بخوام برم لایو بارم بدم اپدیت کنم...فقطم به خاطر این بازی!چون هیچ کی هم نیست بازی کنیم مجبوریم همش با bot بازی کنیم هیچ مزه ای نمیده..کلا چطوریه ؟میرزه برم اپدیت کنم؟
لایوش که نگو! دو روز فری می تونی بازی کنی بقیش باید یک 10 تومنی بدی فک کنم 800 مایکروسافت پوینت بدی...
اینقدر سرور ها هم بده که ماشالا من توی دو روز صدبار وصل شم ، ولی نتوسنستم یک بازی کامل بازی کنم! آنلاینش نمی ارزه! اصلا بازی فایتینگ باید بدون هیچ Delay باشه ، چه برسه این طوری!
من تست نکردم لایوشو اخه منم ایکس باکسم آپدیت نیست . فقط واسه دی ال سی ها شاید بعدا که وضیعت مالی خوب شد برم آپدیت کنم .
اما همینطور که مبین گفت منم شنیدم از افتضاح ترین سرورها هستن کلا .
بازی افلاین با انلاین هم فرق میکنه یکم . بعضی کمبوها هستن که نمیشه توی حالت آنلاین زد.
توی شهر ما هم من تونستم چنتا از بچه هارو بکشونم که بازی کنن . اما خوب تمرین نمیکردن ضعیف موندن.
حیف واقعا یه بازی مثله مورتال کمبت اینقدر طرفدار کم داشته باشه اینجا . بچه های فروم میتونن با هم قرار بزارن اونایی که همشهری هستن برن یه گیم نت با هم بازی کنن خوب
---------- Post added at 11:46 AM ---------- Previous post was at 11:43 AM ----------
من قبلا دیده بودم بازیشو . هنوز همونجوریه چیزه خاصی اضاف نشده بود . به نظر من قشنگترین بازی رو JOP میکرد . با جانی کیج . واقعا عالی بوددارم سعی میکنم بازی با جانی کیجمو بهتر کنم . ریسیت هاشو یاد بگیرم مخصوصا .
راستی یه ویدئو تازه از اسموک هست که یجورایی تایم نرپ هستش فکر کنم . هنوز خودم دانلود نکردم . ببین شاید بدردت بخورهیه چیز جدید ادم یاد گرفت :::
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Cain; 07-08-2011 at 11:56.
سلام بر برو بچ کمبات باز...
دوستانی که با اسموک حرفه ای کار میکنن
یه حرکت که داره پایین عقب +B رو که میزنی از کنارها میاد ضربه میزنه ولی وقتی تو این حرکت R رو هم چاشنی کارش میکنیم
اون موقع سریع وقتی از کناره ها ضربه میزنه از بالا میادش میکوبه تو سر یارو اینجا این حرکت سومش دفاع داره.؟
من نتونستم با هر مدل روشی مقابل اون بالا اومدنش دفاع کنم..؟ راهی هستش..؟
متاسفم حامد.نه راهی نداره.
در ضمن دفاع چیه.بچه بازیه دفاعمن هر موقع بازی میکنم دفاعو off میکنم
دو نوع دفاع که بیشتر نداریمنشسته و وایساده که بعضی ضربات هستن دفاع های نشسته رو میشکونن بعضی ها هستن که وایسادرو میشکونن .
به اون نوع ضربه هایی که دفاع نشسته رو میشکونه بهش میگن Overhead و اونی که وایسادرو میشکونه میگن Low
اون حرکت که شما میگین Overhead هستش و باید وایساده دفاع بشه .اینجوری به کمبو فری به تو داده میشه
![]()
اینا هم مسابقات CEO هستش حالا دیگه توضیحش بمونه با اساتید بزرگ...(پون خودم نمیدونمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)
بچه ها یه سوال.این لباسه دومه کاراکترارو توps3با چه دکمه ای باید اورد.من لباسارو باز کردم ولی هر کاری میکنم با لباسای اصلیه خودشوون باز می یان.![]()
startو بزن بعد لباساتو عوض کن
اسموک خب .قتی غیب میشه در اصل حرکت cancellation انجام میده ، پس مشخصه که نمیشه دفاعش کرد!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)