تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 135 از 262 اولاول ... 3585125131132133134135136137138139145185235 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,341 به 1,350 از 2617

نام تاپيک: Mortal Kombat: Komplete Edition

آخر فروم باز akharwarbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    terun

پيش فرض

واقعا حق ریو بود . میتونست کانگ لائو یا جانی کیج پیک کنه مسابقه آخر . من تاحالا ندیده بودم سایرکس بازی کنه .
    همون 3 بازی که قبل از ریسیت برد هم شاهکار کرد چون به قول تام بریدی ملینا در مقابل کانگ لائو اصلا به حساب نمیاد .
    راستی ریو با پولی که طرفداراش کمک کرده بودن تونسته بود به مسابقات بره . اما الان اسپانسر داره
    واسه پولشم اعلام نشده فکر کنم . از روالش اینجوریه که 70% پول جمع شده رو نفر اول و 20% نفر دوم و 10% نفر سوم میگیره . امسال میگن بالای 500 نفر شرکت کردن . گروه های مقدماتی 32 گروه 5تیمی بوده .که از هر گروه دو بازیکن به صورت برنده و بازنده میومدن بالا .

توی انجمن های مورتال کمبت من دیدم میگن یه جکس پلیر خیلی خفن هم بوده من هنوز ندیدم باید دانلود کنم .
    عشق من تام بریدی هم حذف شده بود و به تاپ 8 نرسیده بود از اریس همون آقای گزارشگر که ریش داره باخته بود توی گروهش و به عنوان بازنده اومده بود بالا ، اخر سرم به ارتور سانچز باخته بود . تام بریدی قهرمان مسابقات PowerUp 2011 ، اولین مسابقات بزرگ مورتال کمبت شده بود که اونجا هم ریو رو شکست میده هم PerfectLegent قهرمان حال حاضر دنیا

cain جون شما لایوشو امتحان کردی چطوریه ؟ چون من دستگام اپدیت نیست و برای اینکه بخوام برم لایو بارم بدم اپدیت کنم...فقطم به خاطر این بازی!چون هیچ کی هم نیست بازی کنیم مجبوریم همش با bot بازی کنیم هیچ مزه ای نمیده..کلا چطوریه ؟میرزه برم اپدیت کنم؟

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

لایوش که نگو! دو روز فری می تونی بازی کنی بقیش باید یک 10 تومنی بدی فک کنم 800 مایکروسافت پوینت بدی...
    اینقدر سرور ها هم بده که ماشالا من توی دو روز صدبار وصل شم ، ولی نتوسنستم یک بازی کامل بازی کنم! آنلاینش نمی ارزه! اصلا بازی فایتینگ باید بدون هیچ Delay باشه ، چه برسه این طوری!

3. این کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Cain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

لایوش که نگو! دو روز فری می تونی بازی کنی بقیش باید یک 10 تومنی بدی فک کنم 800 مایکروسافت پوینت بدی...
    اینقدر سرور ها هم بده که ماشالا من توی دو روز صدبار وصل شم ، ولی نتوسنستم یک بازی کامل بازی کنم! آنلاینش نمی ارزه! اصلا بازی فایتینگ باید بدون هیچ Delay باشه ، چه برسه این طوری!
    من تست نکردم لایوشو اخه منم ایکس باکسم آپدیت نیست . فقط واسه دی ال سی ها شاید بعدا که وضیعت مالی خوب شد برم آپدیت کنم .
    اما همینطور که مبین گفت منم شنیدم از افتضاح ترین سرورها هستن کلا .
    بازی افلاین با انلاین هم فرق میکنه یکم . بعضی کمبوها هستن که نمیشه توی حالت آنلاین زد.
    توی شهر ما هم من تونستم چنتا از بچه هارو بکشونم که بازی کنن . اما خوب تمرین نمیکردن ضعیف موندن.
    حیف واقعا یه بازی مثله مورتال کمبت اینقدر طرفدار کم داشته باشه اینجا . بچه های فروم میتونن با هم قرار بزارن اونایی که همشهری هستن برن یه گیم نت با هم بازی کنن خوب

---------- Post added at 11:46 AM ---------- Previous post was at 11:43 AM ----------

کیفیت در سطح تیم ملی !
    ولی بازم دستت درد نکنه خودمم بهتر از این گیر نیاوردم
    من قبلا دیده بودم بازیشو . هنوز همونجوریه چیزه خاصی اضاف نشده بود . به نظر من قشنگترین بازی رو JOP میکرد . با جانی کیج . واقعا عالی بود دارم سعی میکنم بازی با جانی کیجمو بهتر کنم . ریسیت هاشو یاد بگیرم مخصوصا .

راستی یه ویدئو تازه از اسموک هست که یجورایی تایم نرپ هستش فکر کنم . هنوز خودم دانلود نکردم . ببین شاید بدردت بخوره یه چیز جدید ادم یاد گرفت :::

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Cain; 07-08-2011 at 11:56.

5. 2 کاربر از Cain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سلام بر برو بچ کمبات باز...
    دوستانی که با اسموک حرفه ای کار میکنن
    یه حرکت که داره پایین عقب +B رو که میزنی از کنارها میاد ضربه میزنه ولی وقتی تو این حرکت R رو هم چاشنی کارش میکنیم
    اون موقع سریع وقتی از کناره ها ضربه میزنه از بالا میادش میکوبه تو سر یارو اینجا این حرکت سومش دفاع داره.؟
    من نتونستم با هر مدل روشی مقابل اون بالا اومدنش دفاع کنم..؟ راهی هستش..؟

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

متاسفم حامد.نه راهی نداره.

در ضمن دفاع چیه.بچه بازیه دفاعمن هر موقع بازی میکنم دفاعو off میکنم

پروفشنال Cain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

یه حرکت که داره پایین عقب +B رو که میزنی از کنارها میاد ضربه میزنه ولی وقتی تو این حرکت R رو هم چاشنی کارش میکنیم
    اون موقع سریع وقتی از کناره ها ضربه میزنه از بالا میادش میکوبه تو سر یارو اینجا این حرکت سومش دفاع داره.؟
    دو نوع دفاع که بیشتر نداریم نشسته و وایساده که بعضی ضربات هستن دفاع های نشسته رو میشکونن بعضی ها هستن که وایسادرو میشکونن .
    به اون نوع ضربه هایی که دفاع نشسته رو میشکونه بهش میگن Overhead و اونی که وایسادرو میشکونه میگن Low
    اون حرکت که شما میگین Overhead هستش و باید وایساده دفاع بشه . اینجوری به کمبو فری به تو داده میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینا هم مسابقات CEO هستش حالا دیگه توضیحش بمونه با اساتید بزرگ...(پون خودم نمیدونم )

داره خودمونی میشه hds 3dlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

بچه ها یه سوال.این لباسه دومه کاراکترارو توps3با چه دکمه ای باید اورد.من لباسارو باز کردم ولی هر کاری میکنم با لباسای اصلیه خودشوون باز می یان.

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

بچه ها یه سوال.این لباسه دومه کاراکترارو توps3با چه دکمه ای باید اورد.من لباسارو باز کردم ولی هر کاری میکنم با لباسای اصلیه خودشوون باز می یان.
    startو بزن بعد لباساتو عوض کن

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

اسموک خب .قتی غیب میشه در اصل حرکت cancellation انجام میده ، پس مشخصه که نمیشه دفاعش کرد!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •