بىترديد، خداست كه علم قيامت نزد اوست، و باران مىفرستد، و آنچه را كه در رحمهاست مىداند، و كسى نمىداند فردا چه به دست مىآورد، و كسى نمىداند به كدام سرزمين مىميرد. در حقيقت، خدا داناى آگاه است
سوره : لقمان آیه : 34
بىترديد، خداست كه علم قيامت نزد اوست، و باران مىفرستد، و آنچه را كه در رحمهاست مىداند، و كسى نمىداند فردا چه به دست مىآورد، و كسى نمىداند به كدام سرزمين مىميرد. در حقيقت، خدا داناى آگاه است
سوره : لقمان آیه : 34
یه شایعه ای پخش شده حالا هر حادثه ای میفته ربطش میدن به این
افتادن سایه برج رو کعبه و رد شدن شهاب سنگ از بغل زمین و قحطی و جنگ و زلزله و باران و برف و مریضی و ...
مطمئنا تمام این حوادث اگه این شایعه هم پخش نمیشد میفتاد
یه عده الکی دارن حوادث عادی رو که ممکنه هر موقعی بیفته ربط میدن به قضیه 2012
در کل به نظر من جمعه هم یه روز عادی و بی مزه هست مثل تمام روزهای قبل
وقتی از امام باقر (ع) پرسیدند که آیا برای ظهور وقتی معین شده است، سه بار فرمود:
کَذِبَ الوَقاتونَ: تعیین کنندگان وقت، دروغ گویند
من وقتی این متن رو خوندم کمی نظرم برگشت ولی با این حال باز هم دودل هستم و نمیدونم چی میشه.نه میتونم بگم آخرالزمان میشه نه میتونم بگم چیزی نمیشه
با احترام به قوانين سايت و تاپيك و ... تعيين روز پايان دنيا بر اساس پيشگوئي و تقويم و .. هيچ تفاوتي با تعيين اون روز از طريق قران و امام و پيغمبر نداره !
يه عده ميان ميگن اين روز روز عادي هست و پايان دنيا رو فقط خداست كه تعيين مكنه و فكر مي كنن كه دليل خودشون منطقي تر از دليل اونايي هست كه نوستراداموس و مايا سخت در اشتباهند !
پايان دنيا رو نه نوستراداموس و نه مايا ميتونن پيش گوئي كنن و نه كتاب مقدس و امام معصوم !!!!
اصلا خودت فهمیدی چی گفتی؟؟نه انصافا فهمیدی؟يه عده ميان ميگن اين روز روز عادي هست و پايان دنيا رو فقط خداست كه تعيين مكنه و فكر مي كنن كه دليل خودشون منطقي تر از دليل اونايي هست كه نوستراداموس و مايا سخت در اشتباهند !
خوب مشخصه که خالق این عالم ابتدا و انتهاش رو میدونه شکی در این نیست.
بهتره یکم به خودت مراجعه کنی
من که گیج شدم. شما چی گفتی! دوستان خواهشا پست ها رو کامل بخونین. این چه طور پست زدن هست. نصف کاره پست ها رو خوندن نتیجه اش همین میشه که در بالا مشاهده می کنین.
Last edited by pcsoft; 20-12-2012 at 19:50.
گرچه من به پایان دنیا اعتقاد ندارم و فقط میگم این نیز بگذرد .![]()
تعیین وقت دقیق نمیشه کرد ولی نشانه ها حکایت از نزدییکی داره.وقتی از امام باقر (ع) پرسیدند که آیا برای ظهور وقتی معین شده است، سه بار فرمود:
کَذِبَ الوَقاتونَ: تعیین کنندگان وقت، دروغ گویند
من وقتی این متن رو خوندم کمی نظرم برگشت ولی با این حال باز هم دودل هستم و نمیدونم چی میشه.نه میتونم بگم آخرالزمان میشه نه میتونم بگم چیزی نمیشه
چی؟من نفهمیدم چی شد!!
پس کلا قراره کی تعیین کنه؟
پایان دنیا رو نه نوستراداموس قراره تعیین کنه نه خدا و پیغمبرش؟پس من و شما قراره تعیینش کنیم؟!
کسی که دنیا رو خلق کرده خودش هم پایانش رو مقرر میکنه
شما اول بشین ببین با خودت چندچندی![]()
یعنی فردا قیامته؟؟؟!!!!پایان دنیا؟؟؟؟!!!!این حرفای بچه گونه چیه؟؟!!دوستان فردا خبری نیست خیالتون تخت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)