میتونی با جزئيات بیشتری بگی.
ضمنا یه کم فرهنگ سازی میخواد سالهاست که بحث فرهنگسازی مثل نقل و نبات توی همه زمینه ها مطرح میشه بهرحال تماشگرنمازیاده ..........حالا چی شده اگه نمیشه pm بده.
![]()
میتونی با جزئيات بیشتری بگی.
ضمنا یه کم فرهنگ سازی میخواد سالهاست که بحث فرهنگسازی مثل نقل و نبات توی همه زمینه ها مطرح میشه بهرحال تماشگرنمازیاده ..........حالا چی شده اگه نمیشه pm بده.
![]()
متاسفانه خراب کردن
آبروس شهرو بردن
متسفم برا شیرین فراز با این بازی مسخرش
افتضاح بود
عزيزدلم نميشه توقع داشت هميشه برنده باشه ...
خب بعضي وقتا هم ميبازه هم بد بازي ميكنه ...
مهم اينكه بدونيم و باور كنيم شيرين فراز هم ميتونه بهترين باشه ...![]()
من با WookMan جان موافقم من خودم استادیوم بودم و خیلی دوست داشتم شیرین فراز ببره ولی من راستش رو میگم جز استقلالی ها بودم باور نمیکینید من هون روز مسابقه رفتم حدود ساعت 12:30 بود از یکی بلیط گرفتم 1500 تومن بعد همون جا جولوی در وایساده بودم یکی از او پلیس های ویژه گفت بلیط داری منم گفتم آره گفت بیا برو تو منو از زیر نرده ها رد کرد تو با این که حدود 500 نفر سمت راست و 500 نفر سمت چپ وایساده بودن که برن تو منو زیز زیرکی ردم کردن خدا پدر و مادرش رو بیامرزه دمش گرم تو ورزشگام خیلی حال داد بعد از بازی هم مارو از پشت رد کردن و همش تو مسیر پلیس گذاشته بودن که نکنه به استقلالی ها حمله نکنن
خوب اون موضوع چی بود کسی نمیخواد بگه؟؟ اگه چیز قابل توجهی باشه حتما نود میگه؟
من با این ۱۵۰۰ تومن موافقم به نظرم باید بیشتر هم بشه تا جو بهتر بشه
ضمنا این اولین باری است که توی لیگ برتر تیم داریم
هرچند کلا من به فوتبال دیگه خیلی علاقه ندارم..........
WooKMaN جان تولدت مبارك!!!!!!!!!!
انشالله 150 سال زنده باشي!!!!!!!
دوستان نگفتيد سرعت دانلود شما چنده!؟؟!؟!
Last edited by mamad_chagho; 08-09-2007 at 09:20.
نويد جان تولدت رو تبريك ميگم . سلامتيت ارزوي منه ......
نويد راست ميگن زن گرفتي يا شايعه بي بي سي هستش؟
نه عزیز اشتباه می کنی!! اونایی که تو صف بودن بلیط نداشتن....
من ساعت 12 3-4 تا بلیط خریدم هر کئوم 1000 تومان بعد ساعت 2 با دوستام رفتیم استادیوم . راحت از کنار صف ها رد شدیم رفتیم جلوی در ، پلیسه گفت بلیط دارین گفتیم بله گفت از زیر میله ها برین بیاین تو...![]()
ديروز شخصي به نام ارمين در كوه به خاطر نرسيدن اكسيژن به مغزش غش كرد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)