فقط بگم بهترین بازی سال 2011 شده...(از نگاه بیش از 40 سایت و مجله ی معتبر بازی های کامپیوتری..)این بازی قشنگ هست؟ارزش داره بخرم؟حال میده؟
فقط بگم بهترین بازی سال 2011 شده...(از نگاه بیش از 40 سایت و مجله ی معتبر بازی های کامپیوتری..)این بازی قشنگ هست؟ارزش داره بخرم؟حال میده؟
Last edited by ali_agha1981; 18-06-2012 at 20:47.
واقعا بازی بزرگ و عظیمیه من نسخه اصلیشو تا وسطاش رفته بودم که دیگه وقت نداشتم ادامه بدم ولی الان این نسخه ادیتیشنه جدیدیشو گرفتم خیلی توپه
دوستان جایی نمیشناسین داستان کاملشو به فارسی بذارن ؟
یکم سنگینه داستانش
سلام .
Batman : Arkham City : Year of Game Edition واسه PC اومده ؟
تشکر .
قسمت داستانی بازی تو چند درصد تموم میشه ؟
محتوای مخفی: 165861
فکر کنم تو اون لحظه اگه با PC بازی می کنید باید دکمه ی وسط موس رو فشار بدین تا Batarang خودش رو پرتاب کنه و بزنه به پشت سر اون مرد تا دختره رو ول کنه.
+
من نسخه ی PC این بازی رو گرفته بودم DLC کت وومن و هارلی کویین همراش بود و میشد تو بخش داستانی بعضی قسمت ها رو با کت وومن رفت و اگر بازی رو تموم کنی میتونی هروقت که میخای به قسمت هایی از نقشه که علامت گربه وجود داره برین و شخصیتتون رو بین کت وومن یا بت من عوض کنید و در منوی اصلی بازی یه قسمتی میومد که میشد با اون قسمت داستانی هارلی کویین رو رفت که اتفاقاتش بعد از اتفاقات قسمت اصلی بازی بود و تو او قسمت میشد در نقش رابین قرار گرفت.
تنظیمات گرافیک رو روی حداقل بزارید ، بعد از اینکه اون صحنه رد شد دوباره به حالت اول بر گردونید
تو بازی بتمن آرخام سیتی چطوری میشه یک دیوار رو منفجر کرد ؟ راهنمایی کنید
باید با Explosive Gel ( با کلید 3 انتخاب میشه ) روی دیوار ژل بریزید ، بعد با راست کلیک ژل رو انتخاب و دکمه وسط موس رو بزنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)