فرگوسن: رقابت در لیگ برتر مانند لیگ یک شده است
سایت گل – سر الکس فرگوسن، مربی منچستریونایتد بر این باور است که رقابت در لیگ برتر در این فصل افزایش یافته است.
چلسی و آرسنال هر کدام چهار بار باختهاند و یونایتد از 15 دیدار خود هفت تایش را مساوی کرده است.
تنها چند امتیاز فاصله آنها با بقیه تیمها است و مربی اسکاتلندی میگوید این فصل عجیب بوده است: «فصل عجیبی برای لیگ برتر رقم خورده.
باید به تیمهای کوچکتر لیگ که دارند بالا میآیند و رقابت را بسیار سختتر میکنند آفرین گفت.
جدول مانند لیگ یک شده، جایی که دو بازی را میبرید و مدعی رسیدن به پلیآف میشوید.
تنها چند هفته پیش ساندرلند در قعر جدول بود و حالا برای رسیدن به اروپا تلاش میکند.
این لیگی است که در آن به سر میبریم.
دشوار بتوان گفت که تیمهای صدر جدول افت داشتهاند یا آنهایی که پایینتر بودند بهتر شدهاند.
البته به نظر من تیمهای کوچکتر بهتر شدهاند، چون استاندارد آنها بالاتر رفته.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ژرارد اووليه: شكست مقابل ليورپول ناراحتم نمي كند
سايت گل- ژرارد اووليه، سرمربي استون ويلا، پس از شكست 3-0 تيمش مقابل ليورپول گفت شكست مقابل ليورپول را به شكست مقابل ساير تيم ها ترجيح مي دهد.
سرمربي فرانسوي كه شش سال هدايت قرمزها را برعهده داشت، در سال 2004 اين تيم را ترك كرد و روز گذشته براي اولين بار مقابل تيم سابقش قرار گرفت و از سوي هواداران ليورپول با استقبال گرمي روبرو شد.
اما گل هاي ديويد انگوگ، رايان بابل و ماكسي رودريگس پيروزي آساني براي ليورپولي ها در ديدار روز گذشته رقم زد تا مردان اووليه با دستان خالي آنفيلد را ترك كنند.
او در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" هواداران خوب بودند. از اينكه آنها نام من را صدا زدند، لذت بردم. آنها يك پلاكارد نيز نصب كرده بودند. از اينكه من را فراموش نكردند، خوشحالم.
احساساتي نشدم اما بسيار لذت بردم. من شكست 3-0 را دوست ندارم اما ترجيح مي دهم اگر قرار است شكست بخوريم، از ليورپول باشد زيرا ليورپول را دوست دارم.
گل دوم مطمئنا آفسايد بود. من از كنار زمين آن را كاملا ديدم. اولين گل روي تيم تاثير گذاشت. ما در حال حاضر از اعتماد به نفس بالايي برخودار نيستيم و بايد مشكلات مان را برطرف كنيم."
کد:
روي هاجسون: از روی ترس خريد نمي كنيم
سايت گل- روي هاجسون، سرمربي ليورپول، قصد دارد در بازار نقل و انتقالات ژانويه چند بازيكن جديد به تيمش اضافه كند اما تاكيد كرد اين خريدها را به خاطر ترس انجام نمي دهد
او همچنين افزود كه همچنان به بازيكنان جوانش ايمان دارد و تاكيد كرد كه آنها در آستانه رسيدن به تركيب اصلي هستند.
انتظار مي رود كمپاني نيو انگلند اسپورتس ونچر، مالك جديد باشگاه ليورپول، پول كافي براي خريد بازيكن در بازار نقل و انتقالات زمستاني در اختيار هاجسون قرار دهد و سرمربي سابق فولام نيز چند بازيكن باتجربه به تيم جوانش اضافه خواهد كرد.
هاجسون در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" در شرايط ايده آل ما تيم مان را با بازيكنان باتجربه تقويت مي كنيم. فكر مي كنم بسيار خوب خواهد بود تا به پاچكو، كلي و ويلسون فرصت بيشتري براي بازي بدهيم اما در اين سن سازگار شدن با شرايط كمي دشوار خواهد بود.
ديدار مقابل استوا بخارست در ليگ اروپا به من اطمينان بيشتري داد كه مي توانيم با اين فصل دشوار كنار بياييم.
اين اميدواري نشان مي دهد كه من و مالكان جديد ترسي نداريم و فقط براي اينكه در ژانويه خريدي كرده باشيم، چند بازيكن به تيم اضافه نخواهيم كرد.
ما به چند بازيكن باتجربه نياز داريم و بايد تيم را بهتر كنيم اما اجازه بدهيد ابتدا بازيكنان مورد نظرمان را پيدا كنيد."
کد:
موتو نمي تواند خسارت چلسي را بپردازد
سايت گل- آدريان موتو، مهاجم فيورنتينا، كه در سال 2004 به دليل مصرف كوكائين از باشگاه چلسي اخراج شد، نمي تواند خسارت 17173990 يورويي اش به اين باشگاه را بپردازد.
پس از اينكه آزمايش اعتياد موتو مثبت اعلام شد، باشگاه لندني قرارداد او را فسخ كرد. مدتي بعد فيفا ستاره رومانيايي را مجرم شناخت و او را به پرداخت جريمه به باشگاه چلسي محكوم كرد.
موتو به اين راي در دادگاه عالي ورزش اعتراض كرد اما آنها نيز راي فيفا را تاييد كردند.
با اين وجود گاتزتا دلو اسپورت ادعا كرد كه اين بازيكن توانايي پرداخت اين مبلغ را ندارد. به همين دليل باشگاه چلسي به دادگاهي در آمريكا مراجعه كرده اند تا بتوانند 6 ميليون دارايي موتو در اين كشور را توقيف كنند اما مشخص شد اين دارايي ها به نام اشخاص ديگري است و آبي ها نمي توانند چنين كاري بكنند.
کد:
2010/12/7