تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 135 از 376 اولاول ... 3585125131132133134135136137138139145185235 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,341 به 1,350 از 3758

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

با ریشه ترین و پر افتخارترین تیم انگلیسی لیورپوله
    با ریشه ترین تیم فوتبال باشگاهی انگلیسی (حتی در جهان) شفیلد هستش با 153 سال عمر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ضمنا باشگاه منچستریونایتد از لیورپول قدیمی تره.
    پرافتخارترین تیم باشگاهی انگلیسی در انگلستان هم من یو هستش با 18 قهرمانی در لیگ و 11 نائب قهرمانی که 11 تا از این 18 قهرمانی در لیگ برتر (در 18 دوره برگزار شده) بوده که در سال 92 به یه جورایی فرمتش عوض شد و حرفه ای تر شد. اما لیورپول به نظر میرسه 22 سال قهرمان نشدنش در لیگ برتر رو میتونه جشن بگیره!
    لیورپول فقط پر افتخارترین تیم انگلیسی در اروپاست که دو قهرمانی از من یو بیشتر داره! اما تو CL هم با فرمت جدید بخوایم حساب کنیم من یو 2 - 1 از لیورپول جلوتره!
    دوست من! افزایش اطلاعات چیز خیلی خوفیه!
    قربون همه جزیره نشین ها!
    یاعلی

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

من نمی دونم چرا اینقدر بحث می کنید
    تاتنهام تیم به این خوبی

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

شما فرق توهین به افراد و تیم رو نمیدونید....شما مستقیما به فرد توهین میکنید وقتی جوابی واسه ضعیف بودن تیمتون ندارید...پست های من رو اگه ادم سالم بخونه متوجه میشه که به شخصی از بچه ها توهین نشده ولی شما اینطور نیستید و من مثل خودتون باهاتون رفتار میکنم....

---------- Post added at 02:00 AM ---------- Previous post was at 01:56 AM ----------

شما دارید شب بودن الان رو به این واضحی انکار میکنید!!
    لیورپول افت کرده و 22سال هست قهرمان لیگ برتر نشده و رودر رو از یونایتد شکست خورده میای میگی بازم حالتون رو میگیریمووووچرا نمیخوای قبول کنی که این لیورپول با لیور دهه 80 90 خیلی فرق داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

با ریشه ترین تیم فوتبال باشگاهی انگلیسی (حتی در جهان) شفیلد هستش با 153 سال عمر:
    کد:
    ضمنا باشگاه منچستریونایتد از لیورپول قدیمی تره.
    پرافتخارترین تیم باشگاهی انگلیسی در انگلستان هم من یو هستش با 18 قهرمانی در لیگ و 11 نائب قهرمانی که 11 تا از این 18 قهرمانی در لیگ برتر (در 18 دوره برگزار شده) بوده که در سال 92 به یه جورایی فرمتش عوض شد و حرفه ای تر شد. اما لیورپول به نظر میرسه 22 سال قهرمان نشدنش در لیگ برتر رو میتونه جشن بگیره!
    لیورپول فقط پر افتخارترین تیم انگلیسی در اروپاست که دو قهرمانی از من یو بیشتر داره! اما تو CL هم با فرمت جدید بخوایم حساب کنیم من یو 2 - 1 از لیورپول جلوتره!
    دوست من! افزایش اطلاعات چیز خیلی خوفیه!
    قربون همه جزیره نشین ها!
    یاعلی
    منظورم از با ریشه ترین قدیمی ترین نبود منظورم سوابق قهرمانی ها بود که لیورپول در دهه 70 و هشتاد بوده بیشتره قهرمانیهاش ولی منچستر 11 تا از 18 تا قهرمانیش در 17 سال اخیر بوده یعنی در گذشته لیورپول بهترین تیم انگلیس بوده و تیم های دیگه از جمله منچستر در سایه اون بودن.
    از نظر پرافتخار تر بودن هم که لیگ قهرمانان اروپا بالاترین تورنمنت باشگاهی در اروپا هست و لیورپول 5 بار قهرمان شده و 2 بار نایب قهرمان ولی منچستر 3 بار قهرمان و یک بار نایب قهرمان.
    در جام یوفا هم لیورپول 3 بار قهرمان شده و منچستر 1 بار!
    در لیگ برتر هم که هر دو 18 بار قهرمان شدن
    البته من نمی خوام در این مورد بحث کنم شاید شما درست بگی ولی اینا آماری بود که موجوده!

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

منظورم از با ریشه ترین قدیمی ترین نبود منظورم سوابق قهرمانی ها بود که لیورپول در دهه 70 و هشتاد بوده بیشتره قهرمانیهاش ولی منچستر 11 تا از 18 تا قهرمانیش در 17 سال اخیر بوده یعنی در گذشته لیورپول بهترین تیم انگلیس بوده و تیم های دیگه از جمله منچستر در سایه اون بودن.
    از نظر پرافتخار تر بودن هم که لیگ قهرمانان اروپا بالاترین تورنمنت باشگاهی در اروپا هست و لیورپول 5 بار قهرمان شده و 2 بار نایب قهرمان ولی منچستر 3 بار قهرمان و یک بار نایب قهرمان.
    در جام یوفا هم لیورپول 3 بار قهرمان شده و منچستر 1 بار!
    در لیگ برتر هم که هر دو 18 بار قهرمان شدن
    البته من نمی خوام در این مورد بحث کنم شاید شما درست بگی ولی اینا آماری بود که موجوده!
    یعنی می فرمایید هر تیمی تو دهه 70 و 80 تو اوج بوده، با ریشه ترین تیم انگلستان بوده؟!
    اینجوری باشه که تو 60 سال ابتدایی تشکیل First Division استون ویلا و آرسنال از من یو و لیورپول بیشتر قهرمان شده بودند که! پس حتما اونا از همه تیم ها با ریشه ترن! (استدلال جالبیه!).
    در اینکه دوران اوج لیورپول دهه 70 و 80 میلادی بوده شکی نیست! در اینکه لیورپول تیم بزرگی بوده شکی نیست! اما گفتن این جمله با حضور تیمی مثل منچستر و با این همه قهرمانی هم معقولانه نیست:
    با ریشه ترین و پر افتخارترین تیم انگلیسی لیورپوله
    اگه ما دهه 70 و 80 رو جزء گذشته میدونیم، دهه 90 و دهه آغازین قرن 21 ام رو هم باید جزء گذشته بدونیم! چون همه این سال ها گذشته! جام بردن هم تا جایی که من میدونم جام بردن به قدمت ارتباطی نداره!! ضمن اینکه اگه دقت کنید الان بیش از بیست ساله لیورپول هم زیر سایه سایر تیم های جزیرست!
    من تو صحبت هام تو پست قبل هم گفتم که لیورپول تو جام های بین المللی بهتر از منچستر و تمام تیم های انگلیسی عمل کرده... اما منچستریونایتد در رقابت های داخلی انگلستان، تیم شماره یک جزیرست.
    علی الحساب هم هر دو تیم تو عدد 58 جام معتبر بردند...
    یاعلی
    پ.ن: راست جای مسرت و خوشحالیه که شما مقادیری از تیمای انگلیسی خوشتون اومده!

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

کد:

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

فرگوسن: رقابت در لیگ برتر مانند لیگ یک شده است

سایت گل – سر الکس فرگوسن، مربی منچستریونایتد بر این باور است که رقابت در لیگ برتر در این فصل افزایش یافته است.

چلسی و آرسنال هر کدام چهار بار باخته‌اند و یونایتد از 15 دیدار خود هفت تایش را مساوی کرده است.

تنها چند امتیاز فاصله آنها با بقیه تیم‌ها است و مربی اسکاتلندی می‌گوید این فصل عجیب بوده است: «فصل عجیبی برای لیگ برتر رقم خورده.
    باید به تیم‌های کوچک‌تر لیگ که دارند بالا می‌آیند و رقابت را بسیار سخت‌تر می‌کنند آفرین گفت.
    جدول مانند لیگ یک شده، جایی که دو بازی را می‌برید و مدعی رسیدن به پلی‌آف می‌شوید.
    تنها چند هفته پیش ساندرلند در قعر جدول بود و حالا برای رسیدن به اروپا تلاش می‌کند.
    این لیگی است که در آن به سر می‌بریم.
    دشوار بتوان گفت که تیم‌های صدر جدول افت داشته‌اند یا آنهایی که پایین‌تر بودند بهتر شده‌اند.
    البته به نظر من تیم‌های کوچک‌تر بهتر شده‌اند، چون استاندارد آنها بالاتر رفته.»

کد:
    ژرارد اووليه: شكست مقابل ليورپول ناراحتم نمي كند

سايت گل- ژرارد اووليه، سرمربي استون ويلا، پس از شكست 3-0 تيمش مقابل ليورپول گفت شكست مقابل ليورپول را به شكست مقابل ساير تيم ها ترجيح مي دهد.

سرمربي فرانسوي كه شش سال هدايت قرمزها را برعهده داشت، در سال 2004 اين تيم را ترك كرد و روز گذشته براي اولين بار مقابل تيم سابقش قرار گرفت و از سوي هواداران ليورپول با استقبال گرمي روبرو شد.

اما گل هاي ديويد انگوگ، رايان بابل و ماكسي رودريگس پيروزي آساني براي ليورپولي ها در ديدار روز گذشته رقم زد تا مردان اووليه با دستان خالي آنفيلد را ترك كنند.

او در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" هواداران خوب بودند. از اينكه آنها نام من را صدا زدند، لذت بردم. آنها يك پلاكارد نيز نصب كرده بودند. از اينكه من را فراموش نكردند، خوشحالم.
    احساساتي نشدم اما بسيار لذت بردم. من شكست 3-0 را دوست ندارم اما ترجيح مي دهم اگر قرار است شكست بخوريم، از ليورپول باشد زيرا ليورپول را دوست دارم.
    گل دوم مطمئنا آفسايد بود. من از كنار زمين آن را كاملا ديدم. اولين گل روي تيم تاثير گذاشت. ما در حال حاضر از اعتماد به نفس بالايي برخودار نيستيم و بايد مشكلات مان را برطرف كنيم."

کد:
    روي هاجسون: از روی ترس خريد نمي كنيم

سايت گل- روي هاجسون، سرمربي ليورپول، قصد دارد در بازار نقل و انتقالات ژانويه چند بازيكن جديد به تيمش اضافه كند اما تاكيد كرد اين خريدها را به خاطر ترس انجام نمي دهد

او همچنين افزود كه همچنان به بازيكنان جوانش ايمان دارد و تاكيد كرد كه آنها در آستانه رسيدن به تركيب اصلي هستند.

انتظار مي رود كمپاني نيو انگلند اسپورتس ونچر، مالك جديد باشگاه ليورپول، پول كافي براي خريد بازيكن در بازار نقل و انتقالات زمستاني در اختيار هاجسون قرار دهد و سرمربي سابق فولام نيز چند بازيكن باتجربه به تيم جوانش اضافه خواهد كرد.

هاجسون در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" در شرايط ايده آل ما تيم مان را با بازيكنان باتجربه تقويت مي كنيم. فكر مي كنم بسيار خوب خواهد بود تا به پاچكو، كلي و ويلسون فرصت بيشتري براي بازي بدهيم اما در اين سن سازگار شدن با شرايط كمي دشوار خواهد بود.
    ديدار مقابل استوا بخارست در ليگ اروپا به من اطمينان بيشتري داد كه مي توانيم با اين فصل دشوار كنار بياييم.
    اين اميدواري نشان مي دهد كه من و مالكان جديد ترسي نداريم و فقط براي اينكه در ژانويه خريدي كرده باشيم، چند بازيكن به تيم اضافه نخواهيم كرد.
    ما به چند بازيكن باتجربه نياز داريم و بايد تيم را بهتر كنيم اما اجازه بدهيد ابتدا بازيكنان مورد نظرمان را پيدا كنيد."

کد:
    موتو نمي تواند خسارت چلسي را بپردازد

سايت گل- آدريان موتو، مهاجم فيورنتينا، كه در سال 2004 به دليل مصرف كوكائين از باشگاه چلسي اخراج شد، نمي تواند خسارت 17173990 يورويي اش به اين باشگاه را بپردازد.

پس از اينكه آزمايش اعتياد موتو مثبت اعلام شد، باشگاه لندني قرارداد او را فسخ كرد. مدتي بعد فيفا ستاره رومانيايي را مجرم شناخت و او را به پرداخت جريمه به باشگاه چلسي محكوم كرد.

موتو به اين راي در دادگاه عالي ورزش اعتراض كرد اما آنها نيز راي فيفا را تاييد كردند.

با اين وجود گاتزتا دلو اسپورت ادعا كرد كه اين بازيكن توانايي پرداخت اين مبلغ را ندارد. به همين دليل باشگاه چلسي به دادگاهي در آمريكا مراجعه كرده اند تا بتوانند 6 ميليون دارايي موتو در اين كشور را توقيف كنند اما مشخص شد اين دارايي ها به نام اشخاص ديگري است و آبي ها نمي توانند چنين كاري بكنند.

کد:
    2010/12/7

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

پ.ن: راست جای مسرت و خوشحالیه که شما مقادیری از تیمای انگلیسی خوشتون اومده!
    نه کی همچین حرفی زده؟
    من فقط گفتم لیورپول پرافتخارترین تیم انگلیسه.

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

نه کی همچین حرفی زده؟
    من فقط گفتم لیورپول پرافتخارترین تیم انگلیسه.
    کاپیتان لیورپول اگه پارسال تو بازی با چلسی به دروگبا پاس گل نمیداد الان دیگه پر افتخار ترین تیم انگلیسی از دیدگاه شما هم نبود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjt10063's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

به نظر من لیور پول تیم خوبی بود
    میشه ازش به خوبی یاد کرد
    ولی چون الان چند سال هست که هیچ
    جامی نبرده
    و
    تیم های دیگه دارن ازش بهتر عمل میکنن
    دیگه نمیشه گفت که بهترین تیم
    مثل تاریخ ایران
    چه شاه های قبل از کورش و هخامنش بودن
    شاید هم خیلی خوب بودن
    ولی وقتی کورش ظهور کرد
    و ایران رو به اون حد قدرت رسوند
    و حالا هم دیگه هیچ حکومتی تا بحال نیومده
    که ایران رو دوباره به اون نقطه اوج برسونه
    پس میشه گفت تا حالا بهترین حکومت رو حکومت هخامش داشت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •