تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 135 از 515 اولاول ... 3585125131132133134135136137138139145185235 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,341 به 1,350 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه nelly joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

این همون عدم علاقه اس که تو پست های قبلیم گفته بودم ....
    2 تا روش میگم که مشکلتون برطرف بشه: اولیش اینه که شما باید از درس لذت ببری و احساس خوبی داشته باشی موقع درس خوندن و همون جور هم که قبلا گفتم این حس خوب یا لذت رو باید توی خودت ایجاد کنی.. اگه در این زمینه مشکلی داشتی بگو تا بیشتر توضیح بدم.. روش بدی اینه گه شما قبل از اینکه درس خوندن رو شروع کنی نیت کن. مثلا بگو من میخوام 1 ساعت و نیم فیزیک بخونم و بشین و بخون.. اگه موبایلت زنگ زد حق داری جواب بدی؟؟ ....نه! اگه مادرت صدات کرد حق داری بری پیشش؟....نه! تو باید . باید یک و ساعت و نیم بخونی .....
    بخاطر همین موضوع که به بچه ها تاکید میکردم برنامه ساعتی داشته باشید که خودش حکم همین نیت کردنه رو داره.. اگه در مورد نحوه نوشتن برنامه هم مشکلی داری خوشحال میشم کمکت کنم.. موفق باشید
    مرسی.روش های خوبی گفتین.حتما ازشون استفاده میکنم.

در مورد قسمتی که آبی کردم باید بگم من خودم همیشه با برنامه ساعتی مخالف بودم،یعنی واقعا فکر میکردم مزخرف تر از این نوع برنامه وجود نداره ولی دیروز فهمیدم هر چیز که خوار آید یکروز به کار آید. و الان میگم برای کسی مثل من و یا امثال من برنامه ساعتی عالیه. و تصمیم دارم با این نوع برنامه پیش برم.

اما در مورد قسمتی که قرمز کردم: من واسه خودم یه برنامه بلند مدت در نظر گرفتم که تا عید درسا رو تموم کنم.بعد یه برنامه میان مدت دارم واسه خودم که تا آزمون بعدی مثلا واسه هر درسی چیکار کنم و تا کجا بخونم.
    حالا هر هفته میام طبق اون برنامه میان مدت واسه خودم برنامه هفتگی مینویسم.
    بعد چون به بعضی درسا بیشتر علاقه دارم اونا رو اول میخونم و آخر هفته میمونه درسایی که بهشون کمتر علاقه دارم واسه همین آخر هفته ها ساعت مطالعه ام کم میشه.اینو نمیدونم چیکارش کنم؟

2 سوال دیگه هم دارم:
    من رشته ام ریاضی بود و تو همون رشته ریاضی هم فوق العاده ریاضی و فیزیکم عالی بود.و واقعا از خوندن این 2 درس لذت میبرم بر خلاف اکثر بچه های تجربی.من میدونم باید از این نقطه قوتم بهترین استفاده رو بکنم.ولی چه جوری؟یعنی منظورم اینه که این 2 درس رو بیشتر بخونم ؟

برخلاف ریاضی و فیزیک با زیست خیلی حال نمیکنم.که این واقعا خیلی بده.اینو چیکارش کنم؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اینکه شما در بازه های زمانی کوتاه در می خوانید به خودی خود اشکالی ندارد اما باید نوچه داشته باشید که شما باید در آن 20 دیقیه به گونه ای بخوانید که زمین و زمان در مقابل خوادن شما دوام نیارد و هر سوالی از آن مبحث به شما داده شد پاسخ دهید شما 100 درصد باور داشته باشید که 20 دقیقه مطالعه فوق العاده بیش از 1 ساعت مطالعه عادی ارزشمند است .
    موفق باشید

گر تو بخوانی 20 دقیقه ---------------------- با سوالی که رقیقه
    تو بدان که این روش نیز ---------------------- نه جدیده نه دقیقه
    گر تو بخوانی محکم و خوب ------------------ چه عجیب و چه غریبه

مثل اینکه اینجا همه شاعرن بابا...
    در مورد اون یوگانیدرا هم که گفتین ممنونم. یکم search کردم. به نتایج خوبی رسیدم. سعی میکنم استفاده کنم ازش. ممنونم

3. این کاربر از nelly joon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

2 سوال دیگه هم دارم:
    من رشته ام ریاضی بود و تو همون رشته ریاضی هم فوق العاده ریاضی و فیزیکم عالی بود.و واقعا از خوندن این 2 درس لذت میبرم بر خلاف اکثر بچه های تجربی.من میدونم باید از این نقطه قوتم بهترین استفاده رو بکنم.ولی چه جوری؟یعنی منظورم اینه که این 2 درس رو بیشتر بخونم ؟

برخلاف ریاضی و فیزیک با زیست خیلی حال نمیکنم.که این واقعا خیلی بده.اینو چیکارش کنم؟
    درباره سؤال اول، یک تجربه‌ای که در دوران تحصیلم کسب کردم اینه که چیزی که داری رو هیچ وقت نباید ول کنی و بری دنبال چیزی که نداری! بلکه باید چیزی که داری رو حفظ کنی در کنارش اگر تونستی بری سراغ چیزهای دیگه
    اینکه میگید ریاضی فیزیک خوبی دارید، همون مباحثی که در این دو درس مخصوصاً ریاضی تسلط دارید رو مطمئن باشید امسال که احتمالا پیش هستید(؟) دو-سه هفته تمرین نکنید تسلطی که داشتید خواهد پرید!
    خلاصه اینکه: ریاضی و فیزیک که فکر میکنید نقطه قوتتونه تا آخر کار براش وقت کافی بگذارید و به هیچ وجه کنار نگذاریدش. نه اینکه اگر مثلا زیست ضعف دارید اینها رو رها کنید برین دنبال اون

5. این کاربر از danial_848 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    arak

پيش فرض

مرسی.روش های خوبی گفتین.حتما ازشون استفاده میکنم.

در مورد قسمتی که آبی کردم باید بگم من خودم همیشه با برنامه ساعتی مخالف بودم،یعنی واقعا فکر میکردم مزخرف تر از این نوع برنامه وجود نداره ولی دیروز فهمیدم هر چیز که خوار آید یکروز به کار آید. و الان میگم برای کسی مثل من و یا امثال من برنامه ساعتی عالیه. و تصمیم دارم با این نوع برنامه پیش برم.

اما در مورد قسمتی که قرمز کردم: من واسه خودم یه برنامه بلند مدت در نظر گرفتم که تا عید درسا رو تموم کنم.بعد یه برنامه میان مدت دارم واسه خودم که تا آزمون بعدی مثلا واسه هر درسی چیکار کنم و تا کجا بخونم.
    حالا هر هفته میام طبق اون برنامه میان مدت واسه خودم برنامه هفتگی مینویسم.
    بعد چون به بعضی درسا بیشتر علاقه دارم اونا رو اول میخونم و آخر هفته میمونه درسایی که بهشون کمتر علاقه دارم واسه همین آخر هفته ها ساعت مطالعه ام کم میشه.اینو نمیدونم چیکارش کنم؟

2 سوال دیگه هم دارم:

برنامه ساعتی رو گرچه خیلی ها باهاش مخالف هستند اما به نظر من هم باعث آرامش فرد میشه هم باعث میشه که درس هایی رو که علاقه نداری بخونی و همچنین وقت های مرده کمتر میشه...

برنامه هفتگی شما چجوریه؟!
    شما ( به عنوان کنکوری) یا حتی خود من ( به عنوان فردی که داره برای ielts میخونه) یک وظیفه ای داریم این وظیفه هم انجام دادن برنامه است .. خیلی از ما 10 ساعت در روز مطالعه توی برنامه داریم در صورتی که ما میتونیم این 10 ساعت رو توی 12 ساعت انجام بدیم میایم 20 ساعت اون رو کش میدیم و این ارامش رو از ما میگیره. مثلا داریم ناهار میخوریم هنوز 8 ساعت از برنامه مونده این ناهار به ما آرامش نمیده بلکه ما همه اش به فکره 8 ساعته نخونده هستیم!!!!
    باید برنامه رو در زول روز زود تموم کرد..
    میخوام یه مثالی بزنم .. به فرض شما و من میخوایم 10 ساعت درس بخونیم من به عنوان یک پسر خوب ساعت 6 بیدار میشم .. ساعت 6.30 میشینم پای درس
    6-30 تا 8 ... 8.15 تا 9.45...10 تا 11.30 ... 12 تا 13.30...13.45تا 16 ..16.15 تا 17.45 ... 18-19...

و اما شما به عنوان فردی که اراده ات هنوز قوی نشده و زیاد از خودت علاقه نشون نمیدی ساعت 8 با تنبلی بیدار میشی و نا منظم میخونی تا ساعت 12 و 1 شب میخونی تا بشه 10 ساعت!!!

بله من ساعت 7 بعد از ظهر برنامه 10 ساعتم تموم میشه و بعدش حال میکنم.. اما شما تا 12 شب استرس اینو داری که برنامه ات تموم نشده....
    پس این روش اینحوریاس که تو میای ساعتی که تو کل هفته میخوای درس بخونی رو مینویسی و بهد واسه هر درس سهمش رو مشخص میکنی یک برنامه 7 روزه مینویسی!..( اینحوری در حق هیچ درسی ظلم هم نمیکنی! ). به همین سادگی.... ( البته شاید برای من که 4 سال واسه بچه ها از این برنامه ها نوشتم ساده باشه و متوجه نشده باشید که اگه اینطوره بفرمایید تا بیشتر توضیح بدم!)

با توجه به اینکه رشتتون تجربی نبوده توصیه من اینه در صورت امکان برید کلاس های زیست .. کلاس رفتن باعث علاقه هم میشه..
    ریاضی و فیزیک هم به اندازه خودش بخونید ولی نه اینکه چون علاقه دارید همه اش بشینید اینا رو بخونید .. نقاط ضعف رو فراموش نکنید...

7. 2 کاربر از Special User بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بیشتر مربوط به عادتهای غلطم هست.من هیچ وقت نبوده که چند ساعت متوالی درس بخونم.ولی الان حس میکنم که باید دیگه حداقل 45 دقیقه سر درس باشم بعد استراحت کنم.
    مثلا دیروز 9 ساعت خوندم.ولی به زور شد 9 ساعت به خاطر همین به قول شما اوردوز ( ) شدم و امروز اصلا نخوندم چون به زور به 9 ساعت رسوندم و بدون برنامه.مثلا به این فکر نکردم که چقدر استراحت کنم یه موقع میدیدی 20 دقیقه خوندم بعدش 40 دقیقه استراحت کردم.به این نتیجه رسیدم که باید برنامه ریزی کنم که زودتر از 45 دقیقه بلند نشم از سر درسم.
    گفتم از شما هم بپرسم تا به نتیجه درست تری برسم...

یه سوال دیگه هم داشتم: بهترین کار واسه استراحت توی 15 دقیقه بعد از درس خوندن چیه؟
    کاش پیوسته زمان مطالعتون رو بالا میبردین. واقعا اوردوز شدیناحالا مهم نیست از این به بعد بدون اینکه به خودت سختی بدی سعی درس بخون آروم آروم زیاد میشه تایمش همه چی خوب میشه بهترین روش افزایش تایم بر اساس نیازه یعنی شما بدونی اگه مثلا کمتر از 7ساعت در روز بخونی به هدفت توی آزمون نمیرسی اونوقته که راهت و لذت بخش تایمت زیاد میشه

9. این کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

برنامه ساعتی رو گرچه خیلی ها باهاش مخالف هستند اما به نظر من هم باعث آرامش فرد میشه هم باعث میشه که درس هایی رو که علاقه نداری بخونی و همچنین وقت های مرده کمتر میشه...

برنامه هفتگی شما چجوریه؟!
    شما ( به عنوان کنکوری) یا حتی خود من ( به عنوان فردی که داره برای ielts میخونه) یک وظیفه ای داریم این وظیفه هم انجام دادن برنامه است .. خیلی از ما 10 ساعت در روز مطالعه توی برنامه داریم در صورتی که ما میتونیم این 10 ساعت رو توی 12 ساعت انجام بدیم میایم 20 ساعت اون رو کش میدیم و این ارامش رو از ما میگیره. مثلا داریم ناهار میخوریم هنوز 8 ساعت از برنامه مونده این ناهار به ما آرامش نمیده بلکه ما همه اش به فکره 8 ساعته نخونده هستیم!!!!
    باید برنامه رو در زول روز زود تموم کرد..
    میخوام یه مثالی بزنم .. به فرض شما و من میخوایم 10 ساعت درس بخونیم من به عنوان یک پسر خوب ساعت 6 بیدار میشم .. ساعت 6.30 میشینم پای درس
    6-30 تا 8 ... 8.15 تا 9.45...10 تا 11.30 ... 12 تا 13.30...13.45تا 16 ..16.15 تا 17.45 ... 18-19...

و اما شما به عنوان فردی که اراده ات هنوز قوی نشده و زیاد از خودت علاقه نشون نمیدی ساعت 8 با تنبلی بیدار میشی و نا منظم میخونی تا ساعت 12 و 1 شب میخونی تا بشه 10 ساعت!!!

بله من ساعت 7 بعد از ظهر برنامه 10 ساعتم تموم میشه و بعدش حال میکنم.. اما شما تا 12 شب استرس اینو داری که برنامه ات تموم نشده....
    پس این روش اینحوریاس که تو میای ساعتی که تو کل هفته میخوای درس بخونی رو مینویسی و بهد واسه هر درس سهمش رو مشخص میکنی یک برنامه 7 روزه مینویسی!..( اینحوری در حق هیچ درسی ظلم هم نمیکنی! ). به همین سادگی.... ( البته شاید برای من که 4 سال واسه بچه ها از این برنامه ها نوشتم ساده باشه و متوجه نشده باشید که اگه اینطوره بفرمایید تا بیشتر توضیح بدم!)

با توجه به اینکه رشتتون تجربی نبوده توصیه من اینه در صورت امکان برید کلاس های زیست .. کلاس رفتن باعث علاقه هم میشه..
    ریاضی و فیزیک هم به اندازه خودش بخونید ولی نه اینکه چون علاقه دارید همه اش بشینید اینا رو بخونید .. نقاط ضعف رو فراموش نکنید...
    فرض کنید من مثل شما پسر خوبی هستم وتا ساعت 7 اون 10 ساعت رو خوندم حالا به نظر شما نباید از ساعت 7 به بعد هم بخونم؟؟؟(مثلا میخوام رتبه خوبی بیارم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    arak

پيش فرض

فرض کنید من مثل شما پسر خوبی هستم وتا ساعت 7 اون 10 ساعت رو خوندم حالا به نظر شما نباید از ساعت 7 به بعد هم بخونم؟؟؟(مثلا میخوام رتبه خوبی بیارم)
    دوست عزیز .. این دیگه بستگی به خودتون و برنامتون و...داره که میخواین چقدر بخونید و مثالی که زدم فقط برای این بود که در طول روز تمرکز خوبی رو برنامه داشته باشید و اولویت با برنامه باشه نه با حال کردنه ! از یه طرف دیگه توصیه نمیکنم بیشتر از 12 سعت بخونید و ساعت های مطالعه بالا رو ماهای آخر ضروری میدونم! همچنین میتونید بازه های مطالعتون رو 2 ساعته کنید!
    موفق باشید
    Last edited by Special User; 13-10-2010 at 22:46.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

قربون همتون برم که انقدر خوب جواب میدین.
    از فردا دیگه درست میخونم که انقدر بهم استرس وارد نشه.
    چه خوب که شماها رو دارم.پارسال وقتی یه مشکل اینجوری پیش میومد اعصابم بهم میریخت و چند روز نمیتونستم بخونم ولی الان خیلی حس خوبی دارم.میرم برنامه ام رو درست کنم که از فردا دیگه عالی بخونم و با علاقه.

13. این کاربر از nelly joon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

واسه اونایی که انگیزشون شل و سفت می شه در واقع ساعت مطالعشون نوسان داره .
    شما می تونین تصویر هدفتون رو همیشه جلو چشم داشته باشید اینجوری انگیزه زیادی پیدا میکنید.
    مثلا یکی دوست داره دانشگاه تهران قبول شه میاد روی کاغذ عکس اون سر در بامزه اش رو نقاشی می کنه می چسبونه جلو میزیش! هر چند خودم بعد از کنکور با این روش اشنا شدم!

15. 2 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alphacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تــــــــــــــــــــــــــــــــهران

پيش فرض

دوستان كه دستشون درد نكنه نلي خانم رو راهنمايي كردند منو هم مور عنايت قرار بدند. اين داستان زندگي كنكوري منه :

اوايل ابان 88 بود. سر كلاسهاي زيست معلممون چندين بار كتاب گربه نامي رو به ما معرفي كرد.خلاصه رفتم خريدمش. همون روزي كه خريدم نشستم دوازده ساعت زيست خوندم اولين روزي بود كه براي كنكور ميخوندم تا يه ماه , خوندن زيست من يه روز در ميون پا برجا بود بعد از يه ماه دوست داشتم بازم بخونم ولي لاكردار مدرسمون افتاده بود رو دور امتحان گرفتن خلاصه بعدشم امتحان ترم اول شروع شد . بعد كه امتحانات تموم شد گفتم بازم دير نيست. شب بود رفتم انقلاب و هرچي كتاب قلمچي بود خريدم چند تا كتابم از گاج سفارش دادم. تازه نم نمك شروع كرده بودم درس خوندن كه دوباره تكاليف و امتحانات مدرسه شروع شد و بعدم ميانترم دوم و عيد كه به بطالت گذشت. اراده كرده بودم عيد درس بخونم حتي به خيال اين سفر هم نرفتم ولي نتونستم عيدم بخونم به علت وقفه هايي كه در خوندم افتاد ديگه سرد شده بودم البته قبل عيد هم يكي دو درس از ديني و زبان فارسي خونده بودم كه حتي الانم يادمه در نهايت ترم دوم هم گذشت و تا به خودم جنبيدم ديدم 2 هفته مونده به كنكور تو اون دو هفته من فقط ميخوندم بين 12 تا 17 ساعت در روز. اميدي نداشتم ولي اين فشارو تحمل كردم كه رتبم جوري نشه كه ابرو ريزي بشه و بعد نتايج اومد فوقع ما وقع...

اين سرنوشت اولين كنكور من بود .

براي كنكور 90 خير سرم ميخواستم اول مهر شروع كنم كه اخراي شهريور خونمون برخورد كرد به نقاشي و بنايي و ... خلاصه از روي اجبار رفتيم طبقه پايين خونه مادر بزرگم. من دو سه روز خوندم كه بعد اون ديگه خونه مادر بزرگم شلوغ شد يه روز نبود كه اين بچه هاي شيطون فاميل اونجا نباشن از طرفي هم صداي كارهاي بنايي و فرز جوري بود كه وقتي 5 دقيقه يه درسيو ميخوندم به اندازه 5 ساعت از چيزاييم كه قبلا خونده بودم از يادم ميرفت.

خلاصه تازه تموم شده و امروز تو خونمون ساكن ميشم حتي نميدونستم امورز چندمه از سايت گزينه 2 فهميدم بيستو دومه .

گزينه2 ثبت نام كردم و كلا سر جمع 15 ساعت خوندم در واقع يعني هيچي حالا يه هفته ديگه اولين ازمونه چكار كنم؟

يعني ميرسم بخونم؟

خيلي از دوستان گفته بودن اگه از برنامه ازمونتون عقب بمونيد ديگه تمومه. يعني كنكور امسالمم پريد؟

من نميدونم چكاركنم من به بچه هاي اين تاپيك پناه اوردم لطفا همه منو راهنمايي كنند تا تكليف خودمو بدونم.
    از همه دوستان ممنونم.
    Last edited by alphacino; 14-10-2010 at 03:57.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •