برنامه ساعتی رو گرچه خیلی ها باهاش مخالف هستند اما به نظر من هم باعث آرامش فرد میشه هم باعث میشه که درس هایی رو که علاقه نداری بخونی و همچنین وقت های مرده کمتر میشه...
برنامه هفتگی شما چجوریه؟!
شما ( به عنوان کنکوری) یا حتی خود من ( به عنوان فردی که داره برای ielts میخونه) یک وظیفه ای داریم این وظیفه هم انجام دادن برنامه است .. خیلی از ما 10 ساعت در روز مطالعه توی برنامه داریم در صورتی که ما میتونیم این 10 ساعت رو توی 12 ساعت انجام بدیم میایم 20 ساعت اون رو کش میدیم و این ارامش رو از ما میگیره. مثلا داریم ناهار میخوریم هنوز 8 ساعت از برنامه مونده این ناهار به ما آرامش نمیده بلکه ما همه اش به فکره 8 ساعته نخونده هستیم!!!!
باید برنامه رو در زول روز زود تموم کرد..
میخوام یه مثالی بزنم .. به فرض شما و من میخوایم 10 ساعت درس بخونیم من به عنوان یک پسر خوب
.gif)
ساعت 6 بیدار میشم .. ساعت 6.30 میشینم پای درس
6-30 تا 8 ... 8.15 تا 9.45...10 تا 11.30 ... 12 تا 13.30...13.45تا 16 ..16.15 تا 17.45 ... 18-19...
و اما شما به عنوان فردی که اراده ات هنوز قوی نشده و زیاد از خودت علاقه نشون نمیدی ساعت 8 با تنبلی بیدار میشی و نا منظم میخونی تا ساعت 12 و 1 شب میخونی تا بشه 10 ساعت!!!
بله من ساعت 7 بعد از ظهر برنامه 10 ساعتم تموم میشه و بعدش
حال میکنم.. اما شما تا 12 شب استرس اینو داری که برنامه ات تموم نشده....
پس این روش اینحوریاس که تو میای ساعتی که تو کل هفته میخوای درس بخونی رو مینویسی و بهد واسه هر درس سهمش رو مشخص میکنی یک برنامه 7 روزه مینویسی!..( اینحوری در حق هیچ درسی ظلم هم نمیکنی! ). به همین سادگی.... ( البته شاید برای من که 4 سال واسه بچه ها از این برنامه ها نوشتم ساده باشه و متوجه نشده باشید که اگه اینطوره بفرمایید تا بیشتر توضیح بدم!)
با توجه به اینکه رشتتون تجربی نبوده توصیه من اینه در صورت امکان برید کلاس های زیست .. کلاس رفتن باعث علاقه هم میشه..
ریاضی و فیزیک هم به اندازه خودش بخونید ولی نه اینکه چون علاقه دارید همه اش بشینید اینا رو بخونید .. نقاط ضعف رو فراموش نکنید...