لطفا اکتیور یا شماره سریال این بازی را قرار دهید
مرسی
لطفا اکتیور یا شماره سریال این بازی را قرار دهید
مرسی
شماره سریال برای مولتی انلاین هست وباید 27000 خرج کنید. ولی فکر کنم شما تو نصب بازی مشکل داشتید. شما در موقع در خواست سریال کنسل بزنید وبعد از نصب بازی کرک بازی رو نصب کنید ، تا بازی بالابیاد
آقا دقیقا منم مشکل شما رو دارم.حتی فکر کردم دی وی دی ها مشکل داره،رفتم یکی دیگه از جای دیگه خریدم بازم مشکل داره!!
بقیه دوستان یه کمکی بکنن و دقیق توضیح بدن چیکار کنیم؟کرک رو چجوری استفاده کنیم؟همین کرک 700کیلو بایتی یا هر کمک دیگه ای که می تونین بکنین.صواب داره![]()
یکی از بچه ها سیو خودش رو بزاره واسم ویندوز رو عوض کردم یادم رفت سیوها رو کپی کنم حوصله ندارم دوباره برم اگه یکی زحمت بکشه ممنون میشم
اینم برای شما ( فقط 100% تموم شدس والبته نام پروفایلش Saeed هست وفکر کنم نام پروفایل رو نمیشه عوض کرد )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Need for Speed: Hot Pursuit [2010] v1.0 & v1.0.1.0 +8 TRAINER
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی جالبیه از شیفت بهتره
یه کم کرش شدنش زده حاله
اسپلیت سکند باید تمام مرحله رو بی اشتباه می رفتی و اگه کرش می شدی خیلی مینداختت عقب
البته اینم تایم تریل هاش سخته
وقتی هم بخوای یه مرحله رو ری استارت کنی خیلی طول میده
به نظر من بازي burnout paradise , split second زياد به نيدفور نزديك نيستن كه بشه مقايسشون كرد . درسته نيد فور هم سبك اكشن ريسينگ هست ولي بيشتر ريسينگ كار شده تا اكشن ولي دو تا بازي كه گفته شده بيشتر رو قسمت اكشن بازي كار شده تا ريسينگ .
سليقه ها متفاوته خب . يكي سبك ريل دوس داره يكي سبك فان البته نيد فور يه چيزي بين اين دوتاس و به همين خاطر هر دو سليقه اينو بازي مي كنند و جز طرفدارانش زياد ازش زاضي نيستن چون اون چيزيو كه مي خواستن كاملا نداشته .
به نظر من بازيه خيلي خوبيه . عيب و ايراد زياد داره . ولي خوبه . اگه آنلاينشو بازي مي كردم بالاي 9 مي دادم ولي فقط سينگلش لايق نمره 8 هستش .
فکر می کنم اینو از رو هات پرسیت 2 که سال 2002 اومد ساختن
مناطق و حتی آهنگاش خیلی به اون شبیهه
ولی انصافا اون یه چیز دیگه بود
بعد 8 سال من هنوز اونو بازی می کنم
ریلکسی کار کردی دوست عزیز!!!
این حرفت می دونی مثل چیه؟
مثل اینکه که بگم رمز کارت شارژ 20 تومنی ایرانسل رو برام بذارین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)