آقای yuri عزیز به عنوان اولین پستت تشکر میکنم مطلب خوبی بود.
برای آپلود هم توی سایت up.--------.com یا به اسم ساده ترش
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آپلود کنی خوبه! حداقل مطمئن میشی به راه کج نمیره و مستقیم شده
البته اینجا نمیخوام تبلیغ کنم ولی گفتم بگم تا بقیه بتونن راحتتر دانلود کنن.gif)
منم اینجا باز دوباره یک چیز جدید میگذارم به نام ضد پینگ! آره درسته اسمش هست ضد پینگ!.gif)
کارش اینکه وقتی پینگت بالا هست بیشتر از 80 به دردت میخوره! البته بگم معمولا توی این سرور ایرانی چون پینگ خوب هست نیازی بهش نیست ولی برای سرورهای خارجی یا مواقعی که پینگتون بالای 80 هست از این تی ورد بجای تی ورد اصلی اجرا کنین!
برای اجرا کردن هم باید وقتی بازی رو با همینی که آپلود کردم اجرا کردین و توی بازی f1 رو بزنین و بنویسین cl_antiping 1 و برای قطع کردن هم cl_antiping 0 حتما این ها روی دکمه ها بیند کنین و با دکمه قطع و وصل کنین! آخه خیلی مواقع باید قطع باشه! این رو بگم که از این زمانی استفاده کنین که تعداد افرادی که کنارتون هستن کم باشن مثل زمان بلوک کردن یا مواقعی که نیاز به هوک دقیق هست! توی جاهایی که کنارتون شلوغ هست استفاده نکنین چون سردرگم میشین! وقتی هم روشن باشه هم خود طرف رو میبینین و هم یکی دیگه بجز خودش!یعنی هر کسی رو دو تا میبینین
شاید عمووووووو باشه
بگذریم .gif)
یکم توضیح بدم اونی که رنگی هست همونی هست که همیشه میدیدین و اونی که سیاه سفید میاد جای واقعی اونی هست که بازیکن بازی میکنه و این تفاوت هم به خاطر پینگ بالا هست که اتفاق میافته! البته این رو خود بازی حدس میزنه پس انتظار نداشته باشین که حتما حتما همون باشه ولی 90 در صد مواقع بجای اون رنگیه با اون سیاه سفیده بازی کنین.یعنی موقع هوک کردن اون سایه سفیدو هوک کنین نه اون رنگی رو!
جالب هست و با کمی بازی کردن به اون عادت میکنین و میفهمین چقدر خوب هست بعضی مواقع!
امیدوارم خوب توضیح داده باشم و از اینکه زیاد حرف زدم معذرت میخوام فقط میخواستم برای دوستان توضیح کامل داده باشم.
به امید روزهای پر آموزشتر و مطالب و برنامه های جدیدتر .gif)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید