پارس آنلاین رو جمع کردم رفتم صبانت الان مثل سگ پشیمونم آشغالتر شد و بهتر نشد!
تو کرمون فکر کنم همون پیشگامان (دیده بان نت) از همه از لحاظ کیفیت بهتره!
پارس آنلاین رو جمع کردم رفتم صبانت الان مثل سگ پشیمونم آشغالتر شد و بهتر نشد!
تو کرمون فکر کنم همون پیشگامان (دیده بان نت) از همه از لحاظ کیفیت بهتره!
فعلا که didi قطعی زیاد داره پارس هم که اشغاله...
اوضاع نامحدود مخابرات چطوره ؟
هم خوبه هم بد .....من 2 مگ نامحدود دارم 60% بهت 2 مگ رو میده و باقی 40% رو روی سرعت پایین تر از 1 مگ می چرخه البته این موضوع برای سایت های داخلی اصلا صادق نیست (تو سایت ها و سرور های داخلی شما 2 مگ رو دارین و به جرات می گم کمترین پینگ در کشور رو دارین ....پینگ با سرور اصفهان روی 5ms از این حرفا...ولی این موضوع برای سرور خارجی اصلا برقرار نیست خیلی محدود می کنن ..البته با سی سی کم اصلا مشکلی نخواهید داشت .)
خواهشا یک پینگ از خارج از google.com و 4.2.2.4 بگیر.
منطقه ای که هستی رو هم بگو.
چون من می خوام برم مخابرات امار دستم بیاد
صفحه های قبلی جواب دادم ...پینگ با 4.2.2.4 روی 240 ms بود ....البته من سرویسم نا محدوده ..مثل اینکه سرویس های حجمی پینگشون خیلی بهتره .....!!!! (رفسنجان)
اگه از من می شنوی تا اونجا که می تونی طرف مخابرات نیا مگه اینکه خیلی دیگه مجبور بشی.....
یا ایهالذین امنو ...
ای کسانی که ایمان اورده اید یدانید که پارس کرمان سرابی بیش از اینترنت ندارد.یدین سان که جدیدا بعضی سایت ها مثل gsmarena !!!!هم ارور میده : no data sent from server !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
سلام دوستان
من از پارس آنلاین 512 محدود دارم قطعی هاش زیاد شده سرعتشم کم شده
مرکز مفتح کرمان سرویس میگیرم
به نظرتون از کدوم isp بگیرم سرعت وپینگش بهتره
ممنون از راهنمایی دوستان
سلام . من بعد از 1سال میخوام اینترنت بگیرم برای خیابون سجادیه (مدیریت) الان اصلا نمیدونم کدوم شرکت خوبه!!!! اگه میشه راهنماییم کنید و سرعت مخابرات چطوره اینور؟؟؟؟
سلام
دوستان عزیز ،بهترین کار مطالعه ی صفحات آخر تاپیکه که شامل نظرات بچه ها در مورد isp هاشونه .
و البته پیشنهاد من دیده بان نته .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)