مودم ای گوشی چیه؟
از مودم C905 بهتره
اخه از گوشی به عنوان مودم استفاده میکنم
...
به نظر من اینکار رو نکنید ... میتونید با 100 هزار تومن یه دانگل EDGE بخرید و ازون استفاده کنید !!!
مودم ای گوشی چیه؟
از مودم C905 بهتره
اخه از گوشی به عنوان مودم استفاده میکنم
...
به نظر من اینکار رو نکنید ... میتونید با 100 هزار تومن یه دانگل EDGE بخرید و ازون استفاده کنید !!!
اینکه می گید چیه ؟به نظر من اینکار رو نکنید ... میتونید با 100 هزار تومن یه دانگل EDGE بخرید و ازون استفاده کنید !!!
گوشیه؟
اگه میشه یکم توضیح بدین
نگفتید:
از مودم C905 بهتره؟
دوست عزیز در اینکه سرعت چی پی آر اس . ای دی جیه ان 8 بیشتر شک نکن چون کلاس 33 هست اما سی 905 کلاس 10.
اما این وسط یچیزی میمونه که آیا سرعت اینترنت ایرانسل به حداکثر حتی کلاس 10 میرسه؟ شخصا فکر نمیکنم برسه پس نباید موثر باشه.![]()
این دانگل edge رو کجا میشه پیدا کرد؟
من این دانگل رو دارم
بنظر من اینکار که 95 تومن بدی دانگل بگیری منطقی و بصرفه نیست.گوشی هم کار همون رو میکنه مضافاً بر اینکه این دانگل از 3G پشتیبانی نمیکنه ولی خیلی از گوشیها پشتیبانی میکنند
اطلاعات بیشتر درباره ی دانگل در این تاپیک:
معرفی دانگل سیم کارت / EDGE مودم / برای استفاده از سرویس EDGE و GPRS ایرانسل و همراه اول
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=432839
چه خبر از این گوشی ؟....کی میاد پس ؟ قیمتش چند اعلام شده ؟
این ادج که میگید اینه؟
3ل این وسیله هنوز نیومده؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته کلاس هر چه بالاتر باشه مطمئنا تاثیر میزاره حتی تو ایرانسل برای مثال شما سرعت لود صفحات رو تو n97 و i8910 hd امتحان کنید میبینید که گوشی n97 با داشتن کلاس 32 صفحات اینترنتی رو زودتر از i8910 hd که کلاس 12 داره باز میکنه ولی در کل نمیشه فقط رو کلاس edge و gprs حساب باز کرد بلکه نوع مرورگر هم تو گوشی خیلی تاثیر داره من بشخصه مضخرف تر از مرورگر سیمبین ندیدم بخصوص روی i8910 hd که خیلی ضعیف بود.
مرورگرهای سافاری و مائمو و اپرا و اپرا مینی بنظرم بهترینها هستند.
حالا باید دید نوکیا روی مرورگر n8 کار کرده یا نه!!!!!!!!
به به سرباز دلیر مملکت
بله کار کرده
یکی از دلایل تاخیر یه ماهه اش هم تغییر ساختار بروزر گوشی بوده
البته تا نیاد بازار نمیشه اظهار نظر کرد ولی
تو کلیپ ها سرعت لود صفحاتش عالیه
نوکیا همیشه کند عمل میکنه تو عرضه گوشیهای جدید و شاخش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)