تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 135 از 598 اولاول ... 3585125131132133134135136137138139145185235 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,341 به 1,350 از 5974

نام تاپيک: Xperia X10 | سونی اریکسون 8 مگاپیکسلی از جنس اندروید

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

داداش تو كه فرق اينترفيس با سيستم عامل رو نميدوني پس اصلا نظر نده
    هر گوشي كه فك ميكني سيستم عاملش رو دوست ميداري برو بخر
    اين گوشي هم به اندازه كافي طرفدار داره كه تو اينجوري ميايي ضدش حرف ميزني
    بنده هم گوشي رو ديدم مشكل تاچ نداره.... شما احتمالا با ناخن كار ميكني فك ميكني بايد عمل كنه! با كوچكترين برخورد پوست بدن با صفحه شما يه عمل كيليك انجام داديد.

2. 3 کاربر از Original Titan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

داداش تو كه فرق اينترفيس با سيستم عامل رو نميدوني پس اصلا نظر نده
    هر گوشي كه فك ميكني سيستم عاملش رو دوست ميداري برو بخر
    اين گوشي هم به اندازه كافي طرفدار داره كه تو اينجوري ميايي ضدش حرف ميزني
    بنده هم گوشي رو ديدم مشكل تاچ نداره.... شما احتمالا با ناخن كار ميكني فك ميكني بايد عمل كنه! با كوچكترين برخورد پوست بدن با صفحه شما يه عمل كيليك انجام داديد.
    دوست عزیز کسی با شما صحبت نکرد!!!

4. این کاربر از gtairani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

دوست عزيز ناراحت نشو

6. 3 کاربر از Original Titan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوست عزيز ناراحت نشو
    ببخشید خیلی عصبانی شدم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ببخشید خیلی عصبانی شدم
    من با اجازه از بقیه دوستان نظر میدم

تمام این مشکلات با آپدیت به ورژن 026 از بین می ره
    صدا واقعا عالی می شه
    سرعت از این رو به اون رو میشه
    مشکل اذیت کردن تاچ هم حل میشه
    اما با ید این رو هم در نظر داشت که گوشی به طور پیش فرض 2 تا محافظ داره یکی از محافظ ها زمان خرید با چشم دیده می شه و به راحتی کنده میشه اما دومی اصلا دیده نمیشه و کندنش 10 دقیقه اگه حرفه ای باشی کار داره چون فوق العاده ضخیم و حرفه ای چسبیده شده

9. این کاربر از key_1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

بله مطمئن هستم این گوشی رو دارم

---------- Post added at 03:14 PM ---------- Previous post was at 03:10 PM ----------

در مورد تاچ هم حساسیت کمه هم دقتش کمه
    سیستم عامل که گفتم بی شکل هست منظورم این بود که خیلی قشنگ نیست.مثلا شما سیستم عامل اچ تی سی رو نگاه کنید خیلی زیبا هست ولی سیستم عامل این گوشی چنگی به دل نمی زنه
    حالا من گوشی رو به حالت کارخونه برمی گردونم میگم خوب شده یا نه

سلام.

قربان انشاا..مشکل حل میشه همه اینجا میایم که اگر بتونیم مشکلی ازدیگران حل کنیم یا مشکلاتمون رو با کمک دیگران حل کنیم.

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

در مورد تاچ هم حساسیت کمه هم دقتش کمه
    سیستم عامل که گفتم بی شکل هست منظورم این بود که خیلی قشنگ نیست.مثلا شما سیستم عامل اچ تی سی رو نگاه کنید خیلی زیبا هست ولی سیستم عامل این گوشی چنگی به دل نمی زنه
    حساسیت و دقتش کمه؟ مطمئنی؟ والا مال منو فک و فامیل و دوست و آشنا هر کدوم کار کردم هیچ کدوم همچین مشکلی نداشتیم حالا نمیدونم شما چه انتظاری دارید دیگه. نکنه میخوای براش سوت یا شوت بزنی اونم بگه فهمیدم قربان
    سیستم عامل x10 چنگی به دل نمیزنه ولی سیستم عامل htc زیباست؟ منظورت اینترفیسه فک کنم. یا حتما از سری ویندوز موبایل بوده اونی که دیدی که در هر 2 صورت بازم اشنباه میکنی. اینترفیس ریچل به این باحالی دلت میاد بگی زشته؟

12. 2 کاربر از SAEED_BARCELONA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اقا میگم این x10 hت رو که خیلی بده و این ارو نمی فروشی؟!
    باور کن من سه ماهه دنبال یه دسته دوم تمیزشم که هرچی میگردم پیدا نمیشه.....
    اصلا رو دست x10 میشه بگی چه گوشیی هست؟!!!
    اگه میخوای اهنگ گوش بدی،برو یه پلیر بگیر!!!!به نظر من اصلا مولتی تاچ و صدا مهم نیست.....مهم اینه که سخت افزارش خر زوره و وقتی 2.1 روش نصب بشه،همین نکسوس وان جلوش لنگ میمونه!!بابا طرف مثل ایفون 4 ه!!! من سخت افزاروشن رو هزار بار مقایسه کردم این فقط کوچیک تره!!!

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

حساسیت و دقتش کمه؟ مطمئنی؟ والا مال منو فک و فامیل و دوست و آشنا هر کدوم کار کردم هیچ کدوم همچین مشکلی نداشتیم حالا نمیدونم شما چه انتظاری دارید دیگه. نکنه میخوای براش سوت یا شوت بزنی اونم بگه فهمیدم قربان
    سیستم عامل x10 چنگی به دل نمیزنه ولی سیستم عامل htc زیباست؟ منظورت اینترفیسه فک کنم. یا حتما از سری ویندوز موبایل بوده اونی که دیدی که در هر 2 صورت بازم اشنباه میکنی. اینترفیس ریچل به این باحالی دلت میاد بگی زشته؟
    سلام.

قربان این دوستمون گفتن که ریست میکنن ببینن مشکل از چیه.اینکه دقت و حساسیت در یکسری موارد خاص کم بشه بنظر شما غیر طبیعیه؟شما گوشیت رو بده به من, من در عرض 5 دقیقه کاری میکنم که شما با کلنگ هم نتونی تاچ گوشیت رو وادار به عمل کنی.
    شما دیگه چرا قا سعید شما که دیگه قدیمی و استخون خورد کرده هستی جای اینکه بفکر حل کردن مشکل باشی موضع میگیری؟در مورد اون اینترفیس هم که دیگه.....بابا اون سلیقه ایه .یکی خوشش میاد یکی نمیاد مثلا" من از بادمجان بدم میاد اگه از نظر شما (شمای نوعی رو عرض میکنم) بهترین غذای دنیا باشه من نمیخورم یعنی اصلا" نمیتونم بخورم.(حالم بد میشه)

اقا میگم این x10 hت رو که خیلی بده و این ارو نمی فروشی؟!
    باور کن من سه ماهه دنبال یه دسته دوم تمیزشم که هرچی میگردم پیدا نمیشه.....
    اصلا رو دست x10 میشه بگی چه گوشیی هست؟!!!
    اگه میخوای اهنگ گوش بدی،برو یه پلیر بگیر!!!!به نظر من اصلا مولتی تاچ و صدا مهم نیست.....مهم اینه که سخت افزارش خر زوره و وقتی 2.1 روش نصب بشه،همین نکسوس وان جلوش لنگ میمونه!!بابا طرف مثل ایفون 4 ه!!! من سخت افزاروشن رو هزار بار مقایسه کردم این فقط کوچیک تره!!!
    سلام.

قربان هر کسی با توجه به نیازش و دیدگاه خودش تصمیم به خرید میگیره و گهگاه از خریدش میتونه پشیمون هم بشه.اینکه رو دست X10 گوشی هست یا نیست رو من و شما نمیتونیم بگیم چون X10 (چون بحث در اینمورد هست اینو مثال زدم)میتونه نیاز منو براورده کنه اما شاید نیاز شمارو نه.(یا برعکس) اینکه به نظر شما مولتی تاچ و صدا و شاید خیلی چیزهای دیگه مهم نباشه نمیتونه دلیلی باشه که برای من (من نوعی) هم مهم نباشه .اینک سخت افزار قوی باشه نمیتونه دلیل بر برتری مطلق باشه و این مورد به خیلی چیزهای دیگه هم بستگی داره.(اون دوستانی که مدت های زیادیه با این نوع دستگاه ها کار میکنن متوجه عرایض بنده هستن) که یکی از این عوامل که نقش بسزایی داره همون سیستم عاملی هست که شما میفرمایید اگر به 2,1 ارتقاء پیدا کنه نکسوس پیشش لنگ میمونه حالا اگر ارتقاء پیدا نکرد چی؟(البته نمیگم نمیکنه ها و همینطور نمیگم میکنه به هر حل منم مثل خیلی از دوستان اینجا منتظرم این اتفاق بیفته.) اینکه شما سخت افزار اینو با آیفون 4 میسنجی اصلا" منطقی هست بنظر خودتون؟جایی که قراره رو این آندروید نصب بشه و رو اون مک؟ اصلا" این 2 تا سیستم عامل دخلی به هم دارن که سخت افزاراشون باهم مقایسه بشن؟
    به هر حال جسارت بنده رو ببخشید اما همه بیایم یکم صبور تر باشیم و اگر واقعا" مشکلی هست(واسه اون دوست عزیزمون) که بصورت نرم افزاری بشه حل کرد , حل کنیم تا اون دوستمون هم که پول دادن و این گوشی رو خریدن بتونن با رضایت و راحتی از گوشیشون استفاده کنن و لذت ببرن.

در آخر بازم از همه دوستان بخاطر جسارتی که کردم عذر میخوام.

15. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

سلام.

قربان این دوستمون گفتن که ریست میکنن ببینن مشکل از چیه.اینکه دقت و حساسیت در یکسری موارد خاص کم بشه بنظر شما غیر طبیعیه؟شما گوشیت رو بده به من, من در عرض 5 دقیقه کاری میکنم که شما با کلنگ هم نتونی تاچ گوشیت رو وادار به عمل کنی.
    شما دیگه چرا قا سعید شما که دیگه قدیمی و استخون خورد کرده هستی جای اینکه بفکر حل کردن مشکل باشی موضع میگیری؟در مورد اون اینترفیس هم که دیگه.....بابا اون سلیقه ایه .یکی خوشش میاد یکی نمیاد مثلا" من از بادمجان بدم میاد اگه از نظر شما (شمای نوعی رو عرض میکنم) بهترین غذای دنیا باشه من نمیخورم یعنی اصلا" نمیتونم بخورم.(حالم بد میشه)
    و علیکم سلام
    آخه ریست کردن که مشکلی رو حل نمیکنه که.
    حساسیت رو شاید بتونی ناک آوت کنی ولی دقت چی؟ اصلا یعنی چی دقتش کمه؟ یعنی مثلا حرف A رو بزنی L تایپ کنه؟ بیخیال بابا
    اینترفیس هم درسته سلیقه ایه ولی قبول کنید که زیباترین اینترفیس بین گوشیهای آندرویدی همینه. درسته سلیقه ایه ولی باید رقیبی وجود داشته باشه که اینو با اون مقایسه کنی یا نه؟ مال ما بهتره باور کن

17. 3 کاربر از SAEED_BARCELONA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •