اگه منظورت hidden blade هست که قفل نمیکنه
باید شماره 2 رو بزنی
اگه منظورت hidden blade هست که قفل نمیکنه
باید شماره 2 رو بزنی
دوست عزیز آخرین ولیو رو قرار میدی واسم ؟؟
ممنونم
سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان
راستش من تو همون مرحله اول گیر کردم و دوتا مشکل دارم : 1. حدود 5 تا ویو پوینت(همون برج) وجود داره که من بالای همش رفتم ولی بیشتر از دوتا برام ثبت نمیشه 2.هربار که وارد بازی میشم ازم میخواد که برم پیش اون یارو تا یه نامه رو براش جا به جا کنم ولی وقتی از اتاق میام بیرون هیچ جای خاصی روی نقشه مشخص نشده که برم اونجا . در واقع دیگه هیچ کاری ندارم که انجام بدم. اینم بگم که همه پولایی که میگیرم سیو میشه
ببخشید اگه طولانی شد ممنون میشم اگه سریع جواب بدید
ببین من خودم از این استفاده میکنم
نصب کن با آخرین value هم هست
http://www.multiupload.com/RNE7NSGJIG
سلام دوستان اگه کسی کمک کنه ممنون میشم.
من اونجا گیر کردم که با عمویست و میگه تو باید مبارزه یاد بگیری.و بعد با یه مرده تو میدونه جنگه که میگه button1رو بزن ولی هرچی میزنم کاری نمیکنه .به نظر شما مشکل از چیه؟ ؟
value؟
ولی فکر نکنم چون وقتی دانلود کردم نوشته بود آخرینه؟
مسخره نکنید ولی من دوتا سوال دارم:
یکی که اصلا این value چیه؟و منم باید نصب کنم؟؟ من بازیو راحت نصب و بازی کردم.
دو اینکه من نسخه یک بازی رو بازی کردم تا وسطاش رفتم (فکر کنم سه تا شهر رو هم آزاد کردم)
بازی بسیار زیایی بود ولی چون خیلی مراحل تکراری بود دیگه حصلم نیومد بیخیال شدم حالا
اصلا ماجرای بازیو نمیدونم اصلا اون آقای آلتایر چرا میرفت به گذشته؟؟ این پسره چرا میره ؟؟
و اونایی رو که این پسره و دختره اول بازی میزنن و فرار میکنن کین؟؟
value رو درست نمیدونم ولی فکر کنم رابطه بازی با اینترنت مجازی است که اگر داخل یه مرحله مشکل داشتی و ایراد از بازی بود با نسخه آخر ok میشه
داخله پکی که شما خریدی crack به صورت اتوماتیک نصب شده به خاطره همین دیگه نیاز به دانلود crack نداشتی اما به نظر من آخرین value رو بگیر و جایگزین کن
[/COLOR]یچه ها این پیغام ربطی به 64bit بودن ویندوزنداره.من xp 32 نصب می کنم بازم میگه اینو تو نت سرچ کردم میگن برا اینه که .Net framework 3 بایدنصب باشه گرفتم نصب کردم بازم همینو میگه این چیه قضیش؟داره روانیم می کنهکسی نمی دونه:
![]()
تبریک خوشحال شدم مشکلت حل شد فقط کلید 2 رو که پایین F2 هست بزن
اینم آخرین value 1902
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by eslamy_iut; 11-04-2010 at 00:05.
مشکل از سروره از اینجا کمک بگیر حله
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=399007
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)