این سوال منم هست.
این 128 که جدید ارائه شده با این 256 که حجمش 8 گیگ هست چه فرقی میکنه؟آیا 128 تو مدلهای مختف هم با هم فرق داره؟
اگه میشه سرعت دانلود جفتش رو تو تهران بگید.
این سوال منم هست.
این 128 که جدید ارائه شده با این 256 که حجمش 8 گیگ هست چه فرقی میکنه؟آیا 128 تو مدلهای مختف هم با هم فرق داره؟
اگه میشه سرعت دانلود جفتش رو تو تهران بگید.
دوستان من قبلا که از شاتل سرویس داشتم با وی ی ان ها مشکلی نداشتم ولی مدتیه که اومدم روی پارس انلاین تا قبل از روز قدس راحت با وی پی ان کانکت میشدم ولی از روز قدس به بعد دیگه از کار افتاده و تا الان هم کار نمیکنه میخواستم بدونم برای همه همینه یا اینکه فقط برای من اینطوریه؟
سلام دوستان
من اوایلی که اینترنتم رو از پارس آنلاین گرفتم شب ها حدود 500 الی 1500مگابایت رو دانلود می کردم ولی نمی دونم چرا سرعت یه 50 روزیه شب ها افت کرده و خیلی کم شد.
آیا بنظر شما دلیلش تابستونه و تعطیلی مدرسه ها؟
فردای قدس واسه من درست شد .
تابستون + تعطیلی مدارس و دانشگاه ها + ماه رمضون
رفیقم شبا حدود یک گیگ دانلود داره ولی من نهایتا 100 مگابایتمشکل از چیه؟
دوستان من وقتی اینترنتم دیسکانکت میشه باید مودم رو یه بار خاموش روشن کنم که این برای شبها خیلی بده !!!! راهی نیست که خودش دوباره وصل بشه...
تنظیماتت رو بذار روی Bridge
سلام
سحر که از خواب بیدار شدم دیدم داره شل و ول دانلود می کنه بعد یه دیسکانکت کردم و دوباره کانکت شدم یهو سرعت پرید روی 230KB و پایین هم نمیومد
1 ساعته 800 مگی حدودا دانلود شد....
چی میشد همیشه همین جوری میموند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
بچه ها یک سوال کلی از کسانی که 128 گرفتند می خواستم ببینم سرعت معمول دانلود چقدر هست
سلام
به شهر و منطقه مخابراتی بستگی داره
برا من که 140 هست تقریبا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)