الان این گوشی قیمتش چنده تو تهران ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
الان این گوشی قیمتش چنده تو تهران ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قیمت بدون گارانتی 380 تومن .. با گارانتی رو نمیدونم.
درضمن قیمت رو اینجا مطرح کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا یعنی راه حلی واسه سرویس پک 3 نداریم! چون من اگه این ویندوز رو پاک کنم خیلی باید وقت بزارم
نمیشه یکی 1 راه حلی به ما بده
خداییش کم لطفی نکنید
دوستانی که سرویس پک 3 دارن نتونستن نصب کنن!!!
ممنون
چند تا سوال درباره این گوشی :
1- ارتباطش با اینترنت چطوره ؟ چون مجله راهنمای خرید موبایل عصر ارتباط کمترین امتیاز رو بین 4 تا سیستم عامل بهش داده بود ! (برنامه ها و امکانات ارتباط با اینترنت )
2- صداش چطوره ؟
3- برنامه هاش چطوره یاده یا کمه ؟
4- ارتباطش با کامپیوتر ؟ میشه از اینترنت موبایل با وصل کردنش به کامپیوتر استفاده کرد ؟
5- باطری چقدر نگه میداره ؟
6- در مقابل اندروید حرفی برای گفتن داره ؟
7- به نظرتون هنوز که گوشی های زیادی از این سیستم عامل نیومده و اینکه در مرحله تکامله خرید این گوشی درسته ؟
![]()
نرم افزار مسیریاب همراه با نقشه شهرهای ایران خصوصا مشهد و طریقه نصب و استفاده انرا روی گوشی wave رو میخواستم اگه کسی استفاده کرده توضیح بده ممنون
دوربین تو فیلم برداری فکوس نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 07:42 PM ---------- Previous post was at 07:42 PM ----------
دوربین S8500 تو فیلم برداری فکوس نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1- من با Gprs وصل شدم تا حالا هم مشکلی نداشتم
2- وضوح صداش خوبه ولی بلندی صداش عالی نیست ولی در کل راضی کنندس
3- تا الان بالای 500 برنامه و بازی براش اومده بازی های با گرافیک بالا و راضی کننده هم چندتایی داره برنامه های
جاوا را هم به راحتی نصب می کنه (تو گوشی های سامسونگ کاملترین تو نصب جاوا)
4- در ارتباطش با کامپیوتر مشکلی نیست با برنامه Kies می تونید گوشی را مدیریت کنید و با اون برنامه ها را نصب کنید
6- با این روندی که داره و هر روز بازی و برنامه های کاربردی داره واسش میاد قطعا میتونه رقابت کنه (نظر شخصی)
7- با اینکه اولین گوشی با این سیستم عامله، نقص های کمی داره و ارزش خریدن را داره من که در کل راضیم
به زودی هم برنامه های فارسی و اسلامی کاملی هم میاد منتظر باشید
![]()
خیر قربان ندارد در فیلمبرداری به اصطلاح به صورت pan عمل می کند
ببینید در دوربینهای فیلمبرداری معمولا فوکوس به صورت continues یا ادامه دار عمل می کند یعنی اگر شما دوربین را به شئی نزدیک کنید تصویر روی شئی واضح می شود و اگر یک مرتبه دوربین را به سمت منظره ای در دور دست بگردانید بازهم پس از مدت کوتاهی تاری در تصویر منظره را این بار واضح می بینید
ولی در دوربینهای موبایل این حالت تقریبا وجود ندارد یعنی در حقیقت فوکوس ثابت است و ادامه دار نیست
البته استثناهایی هم در این زمینه مثل گوشی vivaz از سونی اریکسون و یکی دو مدل دیگر که الان یادم نیست هم وجود دارد که در فیلمبردای به صورت ادامه دار فوکوس می کنند
آپدیت جدید این گوشی از طریق برنامه Kies قابل دسترسه :
S8500JPJH1/S8500JPG1
دوستانی که دسترسی به اینترنت پر سرعت دارند به راحتی و با خیال راحت می تونند آپدیت کنند
من خودم آخر شب آپدیت می کنم که مشکل قطع برق نباشه
قضیه این چینی بودن چیه
یعنی سامسونگم اومده مثل نوکیا یه سری اول گوشی هاشو کره ای میزنه بعد که جاافتاد چین میزنه؟؟؟؟؟
بعد گوشیهای پارس ماکروتل همشون کره ای اند؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)