تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 135 از 237 اولاول ... 3585125131132133134135136137138139145185235 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,341 به 1,350 از 2369

نام تاپيک: *+=[پشتیبانی]=+* Unity/آموزشها در اینجا

داره خودمونی میشه mr.rad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام.
    دوستان یه سوال داشتم.
    برای یه بازی سطح متوسط تفنگی سوم شخص به نظرتون تعداد مثلثات کاراکتر اصلی باید چندتا باشه؟ بقیه ی کاراکترا چی؟
    کلا در یک صحنه با حساب کردن کاراکتر اصلی و دشمن و محیط و جعبه و دیوار و.... مقدار مثلثات چند تا باشند تا بشه بازی رو در یک سیستم با کارت 256 به راحتی اجرا کرد؟(اگه سیستم 128 باشه چی؟) بقیه ی قطعات سیستم رو هم خودتون در نظر بگیرید دیگه مناسب با گرافیک مثلا گرافیک 256 رم 1گیگ و سی پی یو تک هسته ای!.

من دیدم که روی بعضی بازی ها از مه و... استفاده می کنند که باعث میشه فضای دور درست معلوم نشه. آیا میشه از این به عنوان یه جور ترفند برای کاهش لحظه ای تعداد مثلثات حساب کرد؟

یه جا خودنم آخرین نسخه از UDK می تونه تعداد مثلثات رو به طور عجیبی کاهش بده! مثلا یه کاراکتر با هشت هزار و خرده ای مثلثات رو می کنه هزار و خرده ای مثلثات بدون تغییر کاراکتر! UNITY همچین چیزی داره؟ اگه نه نرم افزاری چیزی هست که همچین کاری بکنه؟

و مورد آخر اینکه در نمونه ی خود UNITY(همون سربازه!) علاوه بر فضایی که میشه توش حرکت کرد یه فضای دیگه هم وجود داره که اینطور که من فهمیدم زیاد از سیستم استفاده نمی کنه. میشه راجب اینم توضیح بدید؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با سلام دوباره
    احسان جان ممنون از راهنماییتون میشه اسم یکی دو تا از بهترین بلندرهای متریال واسه یونیتی رو معرفی کنید؟
    ممنون میشم

---------- Post added at 05:35 PM ---------- Previous post was at 05:33 PM ----------

با سلام دوباره
    احسان جان ممنون از راهنماییتون میشه اسم یکی دو تا از بهترین بلندرهای متریال واسه یونیتی رو معرفی کنید؟
    ممنون میشم

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام.
    دوستان یه سوال داشتم.
    برای یه بازی سطح متوسط تفنگی سوم شخص به نظرتون تعداد مثلثات کاراکتر اصلی باید چندتا باشه؟ بقیه ی کاراکترا چی؟
    کلا در یک صحنه با حساب کردن کاراکتر اصلی و دشمن و محیط و جعبه و دیوار و.... مقدار مثلثات چند تا باشند تا بشه بازی رو در یک سیستم با کارت 256 به راحتی اجرا کرد؟(اگه سیستم 128 باشه چی؟) بقیه ی قطعات سیستم رو هم خودتون در نظر بگیرید دیگه مناسب با گرافیک مثلا گرافیک 256 رم 1گیگ و سی پی یو تک هسته ای!.

من دیدم که روی بعضی بازی ها از مه و... استفاده می کنند که باعث میشه فضای دور درست معلوم نشه. آیا میشه از این به عنوان یه جور ترفند برای کاهش لحظه ای تعداد مثلثات حساب کرد؟

یه جا خودنم آخرین نسخه از UDK می تونه تعداد مثلثات رو به طور عجیبی کاهش بده! مثلا یه کاراکتر با هشت هزار و خرده ای مثلثات رو می کنه هزار و خرده ای مثلثات بدون تغییر کاراکتر! UNITY همچین چیزی داره؟ اگه نه نرم افزاری چیزی هست که همچین کاری بکنه؟

و مورد آخر اینکه در نمونه ی خود UNITY(همون سربازه!) علاوه بر فضایی که میشه توش حرکت کرد یه فضای دیگه هم وجود داره که اینطور که من فهمیدم زیاد از سیستم استفاده نمی کنه. میشه راجب اینم توضیح بدید؟
    سلام .
    خوب پیشنهاد ها من به شما
    تعداد پلی گون های برای شخصیت اصلی 4000
    تعداد پلی گون برای دشمن بین 1200 الی 2200
    خوب دوست عزیز راه های افزایش سرعت :
    سعی کن تا حد ممکن از skined mesh استفاده نکنی چون خیلی سنگینه .
    سعی کن برای دشمان و شخصیت اصلی فقط بازیت سایه داشته باشه.
    سعی کن از oculing culling حتمن استفاده کنی نیاز به یه سیستم خفن داری برای اینکار چون خیلی وقت گیره.
    اون اونکی گفتی lod هست که برای گیم استدیو هم هست ولی متاسفانه قابل استفاده در نسخه کرک شده نیست ولی نمی دونم تو یونتی هست یا نه.

فضا ظاهری بستتگی به بازیت داره. که دقیقا چه نوع بازی هست دنیای بازه یا بسته؟

4. این کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

میشه اسم یکی دو تا از بهترین بلندرهای متریال واسه یونیتی رو معرفی کنید؟
    ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دوست عزیز منظورت نگرفتم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

منظورم اینه که رنگ لایت مپ رو تغییر میده و بد میشه زمانی که میاد تو یو دی کی...
    مثلا تو کویست یه سری کنترلر هست که رنگ لایت مپ رو تغییر میده و تیره روشن میکنه اما تو یو دی کی همچین چیزی ندیدم

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

ببخشید اینجا پشتبانی unity هست.

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی lord arthas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تو جاوا اسکریپت علامتی یا چیزی به اسمه times هست؟! اخه یک اموزش دارم که طرف یک علامتی میزاره شبیه " بعد میگه یک times میزاریم من * " ' رو امتحان کردم نشد :((

داره خودمونی میشه mr.rad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام .
    خوب پیشنهاد ها من به شما
    تعداد پلی گون های برای شخصیت اصلی 4000
    تعداد پلی گون برای دشمن بین 1200 الی 2200
    خوب دوست عزیز راه های افزایش سرعت :
    سعی کن تا حد ممکن از skined mesh استفاده نکنی چون خیلی سنگینه .
    سعی کن برای دشمان و شخصیت اصلی فقط بازیت سایه داشته باشه.
    سعی کن از oculing culling حتمن استفاده کنی نیاز به یه سیستم خفن داری برای اینکار چون خیلی وقت گیره.
    اون اونکی گفتی lod هست که برای گیم استدیو هم هست ولی متاسفانه قابل استفاده در نسخه کرک شده نیست ولی نمی دونم تو یونتی هست یا نه.

فضا ظاهری بستتگی به بازیت داره. که دقیقا چه نوع بازی هست دنیای بازه یا بسته؟
    ممنون از جوابت.
    بازی Open Word نیست ولی در فضای بسته هم نیست یک بازی خطی هست که در فضای باز(مثلا شهر و...) اتفاق میفته مثل اکثر بازیهای اکشن.
    نمیشه یه خورده بالاتر برد؟ من چند تا از چیزای اضافی کاراکتر رو طراحی کردم(کمربند و...) شد حدود 500تا بعد کلش رو چطوری تو 4000 تا جمع کنم؟ ترفندی چیزی نیست که بشه یه جوری بیشترش کرد؟ ( مثلا شنیده بودم در Uncharted2 فضاهای دور از پیش رندر هستند نمیشه من این کار رو برای فضاهایی نزدیکی که بازیکن نمیره بکنم؟(مثلا کنار جاده هاو...)
    تعداد پلاگین های کاراکتر گرشاسپ چند تا بوده؟ خبر دارید؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

نگاه کنید این به خودتون وتعداد دشمنتون و نحوه کد نویسی تون و گیم پلی تون بستگی داره.

مثلا اگه تو بازیتون تعداد دشمنان که همزمان دیده میشن بیتشر از 3 تاس باید حتی از اینم کمتر باشه.
    خودت یونتی این ها رو گفته:
    The "sweet spot" for optimal rendering performance is somewhere around 1500-4000 triangles per mesh.
    تکه مطممن برای تصویر سازی درجا با کارایی خوب بین 1500 تا 1400 برای هر مش هست.

12. این کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •