تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 135 از 296 اولاول ... 3585125131132133134135136137138139145185235 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,341 به 1,350 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

ااوهوهوهوهوهو
    كجا اقا شهاب با اين عجله بيا بابا فكر كردي مگه ما بازيمون خوب هست منظور اين هست دور هم باشيم بيا بابا وحيد هم چيزيش حاليش نيست

ممنون مسعود جان 
    ولي اگر هم باشم با تيمي غير از بارسلونا و وحيد هستم 
    اونم ميدونم كه وحيد چيزي حاليش نيست :دي
    فقط ميخوام براي خودم تيم داشته باشم كه تمام سود و ضرر براي خودم باشه نه كسه ديگه 
    حالا حسين جان بگو چه تيم هايي براي ما مونده ما همون رو برداريم 
    ( نظرم زود عوض شد  )
    راستي حسين فهميدم براي چي بايرن رو ميخواي 
    هر كي ميخواد بفهمه يه نگاه به كارت بازيكناي بايرن بندازه 
    در ضمن دوستان عزيز از اين به بعد منو فقط شهاب خالي صدا كنيد ممنون ميشم 
    --------------------------------
    تيمم كه مشخص شد من ميرم بازي رو دوباره نصب كنم 
    دوباره ميام 
    فعلا حسين جان بگو ما چه تيمي رو برداريم ؟
    Last edited by CATALONIA; 24-02-2010 at 15:20.

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام حسین جا خسته نباشی
    من نظرم این بود که با نقل و انتقال حداکثر 3 بازیکن موافقت بشه خوبه
    مثلا" بقیه تیمها پر از ستاره هستن ولی تیمهای معمولی اینجوری نیستن
    منم بخوام نقل و انتقال بکنم مثلا" نمیام توتی رو بخرم چون پولشو فکر کنم داشته نباشم اما چند تا بازیکن مد نظرم بود که کمی تو تیمم قوی تر بشم
    حامد جان قیمت گذاری بازیکنان خیلی وقت گیره هر تیم حدود بیست دقیقه وقت میبره حالا اینش مهم نیست مهم اینه که فرایند انتخاب بازیکنان توسط کاربرا خیلی وقت میبره مثلا فرض کن دو نفر از بچه ها رو تورس انگشت میذارن خب طبق قانونی که گذاشتیم اینجا هر کی قیمت بیشترب پیشنهاد بده بازیکن مال اونه اما بدلیل اینکه اون دو نفر همزمان توی تاپیک نیستن اینکار وقت میبره مثلا من الان میگم تورس رو که قیمت پایش 60 میلیون دلاره من میخوام بعد مثلا وحید شب میاد میگه من 61 میلیون میخوامش باز من چند ساعت بعد میام میگم 62 م همینطور تا دو سه روز میبنی طول میکشه که یک نفر از خرید تورس منصرف بشه . این قسمتو بشه درست کار بقیش تقریبا حله .
    با این وجود بازم ما همین امشب رای گیری میکنیم هر کسی هم که تا الان در این مورد اظهار نظر نکرده تقصیر خودشه و نظرش اعمال نمیشه .

شهاب بازم اگه دوست داری یک تیم مجزا بهت میدیم قدرت تیمتو هم زیاد کم نمیکنیم چون میگی روی درجه پروفشنال هم به زور از بقیه تیمها میبری فقط مجبوری هر تیمی که موند رو برداری . در ضمن باید تا آخر مسابقات هم باشی وسطش یه دفه منصرف نشی ها .

سلام به همه
    اول از محمد تشكر كنم واسه اپشن فايل كه زحمت كشيد همين طور حسين
    در ضمن منچستر با اجازه بچه اصلا با هيچ تيمي حتي رئال هم عوضش نميكنم چون با هاش حال ميكنم
    در مورد نقل و انتقالات هم اگه بچه همه باشن و سريع تمام بشه من موافقم اگه نه بي خيالش

---------- Post added at 05:07 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------

ااوهوهوهوهوهو
    كجا اقا شهاب با اين عجله بيا بابا فكر كردي مگه ما بازيمون خوب هست منظور اين هست دور هم باشيم بيا بابا وحيد هم چيزيش حاليش نيست
    سلام مسعود جان خوبی

چیزی نمونده بود محمد منچستر رو صاحب بشه اینقدر دیر به تاپیک سر میزنی که اینجوری میشه .
    درمورد نقل و انتقالات هم که گفتم امشب بحثشو نهایی میکنیم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه nahr_hr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ظرم اینه که میتونین یه وقتی بزارین
    مثلا بگین فردا روز نقل و انتقالاته و پس فردا شروع لیگ
    اونوقتهمه میان واسه نقل و انتقال

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

شهاب بازم اگه دوست داری یک تیم مجزا بهت میدیم قدرت تیمتو هم زیاد کم نمیکنیم چون میگی روی درجه پروفشنال هم به زور از بقیه تیمها میبری فقط مجبوری هر تیمی که موند رو برداری . در ضمن باید تا آخر مسابقات هم باشی وسطش یه دفه منصرف نشی ها .
    .
    حسين اينقدر منو نترسون 

باشه من هستم تا آخرم هستم 
    فرقي هم نداره ميخواي كم هم بكن كه در حق كسي ظلم نشه 
    هر تيمي هم موند براي من 
    براي نقل و انتقالات به نظر من يك روز يا دو روز انجام بشه 
    اون چيزي هم كه شما ميگي درست ولي بايد يه جوري اون دونفر با هم قرار بزارن كه سر يك ساعتي دوتاييشون آنلاين بشن و بازيكن بخرن 
    حالا حسين بگو چه تيمي مونده 
    اولويت هاي من 
    1- بايرن 
    2-ميلان
    3- آرسنال
    4- منچستر سيتي 
    5- ليورپول
    در ضمن بازيم رو هم unistal  كردم حالا تا برم دوباره نصب كنم شايد يه كم وقت ببره 
    حسين سريع جواب بده تا من برم سر نصب بازي
    ممنون 

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من یک توضیحاتی در مورد گیم پلی این بازی بدم مطمئنا بدردتون میخوره .
    بچه های لیگ قبل با این گیم پلی تا حد زیادی آشنا هستن اما بدلیل اینکه من کمی گیم پلی رو تغییر دادم باید به چند نکته توجه کنن تا نتایج بهتری کسب کنن . قبل از هر چیز بگم من سعی کردم گیم پلی رو از حالت آرکید خارج کنم و به فوتبال واقعی نزدیک تر کنم .
    1 - توی گیم پلی پیش فرض بازی که کونامی طراحی کرده با یک بازیکن سرعتی مثل مسی و ... راحت میشد از زمین خودی تا محوطه جریمه حریف پیشروی کرد اما با تغییراتی که من دادم این کار بسیار سخته و فقط گیمرهایی میتونن این کار رو بکنن که تسلط زیادی روی دریبلها و حرکات دارن و از تمام دکمه ها استفاده میکنن بنابراین مثل فوتبال واقعی باید با برنامه و از طریق پاسهای کوتاه و بلند به دروازه نزدیک شد .
    2- شوتها در این گیم پلی شدیدا واقعی شده من سعی کردم با تنظیم دقیق قدرت شوتها به این هدف برسم الان دیگه با هر بازیکنی از هر فاصله ای نمیشه دروازه رو باز کرد . قبلا گفته بودم بر اساس آمار تنها 18 درصد گلها از شوتهای خارج از محوطه جریمه بدست میاد اینجا هم تقریبا همینطوریه و هر شوتی خارج از محوطه جریمه گل نمیشه اما اینو در نظر بگیرید که اینطور نیست که اصلا نشه از فواصل دور دروازه رو باز کرد اما دقت زیادی لازم داره مثلا خود من تونستم بارها از فواصل بیشتر از 25 متری با قدرت شوت 65 هم دروازه حریفان رو باز کنم پس نگران نباشید .
    3- دروازه بانها توی گیم پلی پیش فرض خیلی از توپها رو فقط دفع میکردن و کمتر قادر بودن شوتهای سنگین رو مهار کنن اما در اینجا با تقویت چند فاکتور این نقص خیلی کمرنگ تر شده . اما باگهای دروازه بانی هنوز وجود دارن که کاریش نمیشه کرد .
    4- اینو حتما مد نظر داشته باشین که باید حتما اصول دفاع رو رعایت کنید اگه فقط کمی در برابر مهاجمین سرعتی مثل رونی و مسی و .... کمی عجله کنین و در مصافهای تک به تک یا دو به دو مدافع رو به مهاجم حریف نزدیک کنید احتمال اینکه مهاجم شما رو دریبل کنه و خودشو با دروازه بان تک به تک کنه زیاده ( این مورد توی گیم پلی لیگ قبل نبود )
    5- بدلیل اینکه قدرت بدنی بازیکنان حریف کمی بیشتر از تیمهای ماست باید به مراتب بیشتر از پاسها استفاده کنید دقیقا مثل دنیای واقعی که یک بازیکن زمان زیادی نمیتونه حفظ توپ کنه اینجا هم همینطوره ( فیفا 10 نکست جن هم دقیقا به همین شکله ) .
    6- نکته آخر برای رسیدن به محوطه جریمه حریف و ایجاد فرصت گلزنی حتما باید برنامه داشته باشین در غیر اینصورت احتمال موفقیت خیلی کم خواهد بود . تاکتیکها و استراتژیها و مهم تر از اینهای کارتهای تخصصی بازیکنان ( کارتهای قهوه ای ) کمک بزرگی میتونه به گیمر بکنه . هر کدوم از بچه ها خواست من دقیقا و بصورت کاملا کاربردی استفاده موثر از این کارتها رو در مورد بازیکنانش میتونم توضیح بدم .
    Last edited by 4039; 24-02-2010 at 15:47.

اگه نباشه جاش خالی می مونه nahr_hr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

حسینجان گفتی کسی بخواد استفاده موثر از کارتها رو میگم
    اگه به بگو

---------- Post added at 03:50 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------

اگه بشه بگو حسین

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسين اينقدر منو نترسون

باشه من هستم تا آخرم هستم
    فرقي هم نداره ميخواي كم هم بكن كه در حق كسي ظلم نشه
    هر تيمي هم موند براي من
    براي نقل و انتقالات به نظر من يك روز يا دو روز انجام بشه
    اون چيزي هم كه شما ميگي درست ولي بايد يه جوري اون دونفر با هم قرار بزارن كه سر يك ساعتي دوتاييشون آنلاين بشن و بازيكن بخرن
    حالا حسين بگو چه تيمي مونده
    اولويت هاي من
    1- بايرن
    2-ميلان
    3- آرسنال
    4- منچستر سيتي
    5- ليورپول
    در ضمن بازيم رو هم unistal كردم حالا تا برم دوباره نصب كنم شايد يه كم وقت ببره
    حسين سريع جواب بده تا من برم سر نصب بازي
    ممنون

خیلی خب شهاب بایرن مونیخ چون انتخاب اولته این تیمو شما بردار . اینم آپشن فایل بایرن مونیخ فقط یک دقیقه صبر کن داره روی سرور آپلود میشه :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:51 PM ----------

اگه به بگو

---------- Post added at 03:50 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------

اگه بشه بگو حسین
    خب بازیکنای تیموتو بگو تا من بگم هر کدوم چه ویژگی داره و چطوری میتونی ازشون استفاده کنی البته از همه کارتها نمیتونی استفاده کنی چون کنترل بازیکن دست خودته نه کامپیوتر . اما توی بازیهای رو در رو از همه کارتها میتونی استفاده موثر داشته باشی . یادت باشه من کارتهای تخصصی یا همون قهوه ای ها رو گفتم نه کارتهای مهارتی ( کارتهای سبز ) .

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

ممنون حسين جان 
    نقل و انتقالات چي شد ؟ 
    داريم يا نه ؟ 
    راستي حسين جان نصب دوم بازي رو فقط uninstall كنم بسه ديگه ؟ 
    بعد از اون كه بازي رو دوباره نصب كردم چي كار بايد بكنم ؟ 

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

ممنون حسين جان
    نقل و انتقالات چي شد ؟
    داريم يا نه ؟
    راستي حسين جان نصب دوم بازي رو فقط uninstall كنم بسه ديگه ؟
    بعد از اون كه بازي رو دوباره نصب كردم چي كار بايد بكنم ؟
    آره دیگه اول آن اینستال بعدشم نصب بازی .
    بعد که بازیو نصب کردی پچ دست ساز نصب نکن منظور همون پچ pes edit رو میگم . فقط کیت سرور رو نصب کن تا بتونی از امکانات کیت سرور استفاده کنی . بعدا به مرور بهت میگم چیکار کنی تا بتونی از امکانات پچت هم استفاده کنی .

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حسین جان اگه برات امکان داره تیم هایی که رزرو شده.رو با نام کاربر رزرو کننده بذار تا ببینیم کدوما خالیه والا من هنوز نمی دونم تیمم چیه رئال رو انتخاب کرده بودم اما گویا بازم طلبه داره این تیم!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •