2.13GHz Intel Core 2 Duo
L2 cache 6MB shared
System bus 1066MHz
Memory 2GB of 1066MHz DDR3 SDRAM onboard
ssd 128GB solid-state drive
USB One USB 2.0 port (up to 480 Mbps)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2.13GHz Intel Core 2 Duo
L2 cache 6MB shared
System bus 1066MHz
Memory 2GB of 1066MHz DDR3 SDRAM onboard
ssd 128GB solid-state drive
USB One USB 2.0 port (up to 480 Mbps)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام و خسته نباشیدمن دنبال یه لپ تاپ بودم اولasus n61jq انتخاب کردم ولی وقتی دیدمش واقعا دلمو زد بعدش چشمم به اپل افتاد و...متاسفانه فهمیدم که مدل مشابه اپل 2.700 قیمتشه که بابتش باید یه خرده به خانواده فشار بیاورم ((یه خرده ی زیاد))حالا چندتا سوال:- مک رو میدونم که حرف نداره اما کارایی win چطوره جلو بقیه لپ تاپ ها کم نیاره؟- نرم افزارهایی که من باهاش کار می کنم بغیر از چندتایی همه نسخه مک هم دارن حالا می خوام بدونم کرک شده شون هم راحت گیر می یاد؟- کارایی که من می کنم اینترنت / احتمالا آفیس یا برنامه های مشابه/انواع نرم افزارهای مهندسی / کمی برنامه نویسی / به احتمال کمی بازی (اگه بیکار بشم)حالا می خوام بدون مدل پاینتری هست که کار من رو راه بندازه ؟(حتما 15 اینچ باشه ترجیحا ram بالا)
خروجی برای ویدوپرژکتور و ورودی شبکه هم داره؟ شارژباطیش چقدره؟
بله . با یک تبدیل ساده شما میتونید از تمام پورت های ویدیویی بهره ببرید . شارژ باطری هم فعلا 7 ساعت . البته صبر کنید تا 27 ژوئن ( چیزی هم نمونده ) امکانش زیاده که مک بوک ایر آپگرید بشه
با سلام و خسته نباشید
من دنبال یه لپ تاپ بودم اولasus n61jq انتخاب کردم ولی وقتی دیدمش واقعا دلمو زد بعدش چشمم به اپل افتاد و...
متاسفانه فهمیدم که مدل مشابه اپل 2.700 قیمتشه که بابتش باید یه خرده به خانواده فشار بیاورم ((یه خرده ی زیاد))
حالا چندتا سوال:
کارایی در ویندوز هم عالیه . بخصوص ویندوز 7 . از این بابت خیالت راحت- مک رو میدونم که حرف نداره اما کارایی win چطوره جلو بقیه لپ تاپ ها کم نیاره؟
بله . تو نت بگردی نرم افزارهاش زیاده .- نرم افزارهایی که من باهاش کار می کنم بغیر از چندتایی همه نسخه مک هم دارن حالا می خوام بدونم کرک شده شون هم راحت گیر می یاد؟
چون بازی هم میکنی فقط به 373 فکر کن- کارایی که من می کنم اینترنت / احتمالا آفیس یا برنامه های مشابه/انواع نرم افزارهای مهندسی / کمی برنامه نویسی / به احتمال کمی بازی (اگه بیکار بشم)
حالا می خوام بدون مدل پاینتری هست که کار من رو راه بندازه ؟
(حتما 15 اینچ باشه ترجیحا ram بالا)
Last edited by mohsenfhm; 11-06-2010 at 21:08.
از طرف دیگه هم شیشه ای خوشگل ترهسلام با تشکرفقط یه سوال کوچولو اونم راجع به display می دونم که 3 تا اپشن داره حالا آیا این آپشن ها در ایران وجود دارن؟در صورت موجود بودن کدومشون بهتره ؟در ضمن یه ویدیو هم تو cnet دیدم که انعکاس نور به خوبی نشون میداد و به نظر میومد که یه خرده اذیت کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئنن anti glaser . این رو شک نکن
دوست من هر سه ۱۳ ،۱۵ ، ۱۷ اینچ هست
بستگی به کاربردت داره و اینکه وزن برات مهم یا نه!؟
نگران glossyنباش مشکلی نداره مال خودم glossyهست
About the high-resolution displayسلام من منظورم این 3 تا بود:
The 1680-by-1050 display gives you more pixels — which is especially useful when you’re working with HD content in pro applications, like Final Cut Studio — because you get a sharper image and more screen space to work with.
About glossy and antiglare
Choose the glossy widescreen display to make your graphics, photos, and videos appear with richer colors and deeper blacks — great for watching DVD movies. If you prefer a display with antiglare coating for a matte rather than glossy viewing experience, choose the antiglare widescreen display.
Important note:
The actual size of the display is the same (15-inch diagonal) on both models. The antiglare display has a silver frame (border) around the display.
Display
- MacBook Pro 15-inch Glossy Widescreen Display
- MacBook Pro 15-inch Hi-Res Glossy Widescreen Display [Add $100.00]
- MacBook Pro 15-inch Hi-Res Antiglare Widescreen Display [Add $150.00]
سلام به همه
من خیلی وقته میخوام لپ تاپ بگیرم و دیگه میخوام یه لپ خوب بگیرم اخه یه 1510 دستمه ولی حال نمیده میخوام یه مک پرو بردارم
یه کمکی بکنید بگین فرق 373 با 665 چیه و قیمتاش چقدره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)